You are target of His love

 


Etusivulle
Raamatunopetuksia

Korinton seurakunta
1. Terveiset sekä oikeanlainen lähestyminen
2. Puoluekristillisyys
3. Kristus perustus

4. Kristus perustalle rakentaminen

5. Puoluehenki sekä rakentuminen rakkauden totuudessa
6. Apostolius
7. Profeetat ja vanhimmat
8. Seurakunnan yhteinen rakentuminen

9. Rakkauden kautta vaikuttavat armolahjat ja armoitukset
10. Tämän päivän kokouskäytäntöä
11. Ensimmäiset rikkovat perustuksen
12. Rakkaus tuo terveen riippuvuuden


powered by FreeFind

 

Ensimmäiset rikkovat perustuksen

Herra puhuu ja kertoo millä tavalla Hänen seurakuntansa on kokoonnuttava ja mitä tapahtuu Jumalan seurakunnassa. Jumalan tulee saada asettaa Kristuksen ruumiin jokaisen jäsenen seurakunnassa sille paikalle, mihin Jumala itse haluaa heidät asettaa.  Voi Jeesus armahda meitä! Liian usein tämän päivän seurakuntien johtajat päättävät, kuka saa mitäkin tehdä. Itsekkyys, kateus ja ylpeys on syynä siihen miksi toinen uskova sortaa toista uskovaa. Uskova joka haluaa olla ensimmäinen tavoittelee ihmiskunniaa ja sen tähden hän ei kestä lähellään "vertaistaan" tai sellaista, joka saavuttaa seurakunnan suosion.

Tämän seurauksena se, joka haluaa olla ensimmäinen alkaa parjata ja vainota tätä uhkatekijää. Se joka haluaa olla ensimmäinen peittää itsellänsä seurakunnassa olevat uhkatekijät, että nämä uhkatekijät olisivat peitossa ja  poissa ihmisten katseilta, jotta se joka haluaa olla ensimmäinen saisi olla ensimmäinen. Tällainen peli johtaa aina näiden uhkatekijöiden seurakunnasta ulos ajamiseen. Usein nämä uhkatekijät ovat uskovia, jotka ovat kutsuttu evankelistoiksi, paimeniksi ja opettajiksi tai heidän palvelutehtävä on niin näkyvä, että se häiritsee, sitä joka haluaa olla ensimmäinen. Se joka haluaa olla ensimmäinen yrittää tuhota toisen uskovan elämässä sen kutsun, jonka Herra on antanut hänelle. Ihmisruumiissa oleva silmä ei voi sanoa jaloille; en tarvitse teitä. Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta aja toista Jumalan lasta Jumalan seurakunnasta pois. Kiitos Herralle, että osa näistä ulos ajetuista toipuu ja antaa anteeksi nämä vääryydet. Mutta sitten valitettavasti on niitäkin joiden kutsu ja koko uskonelämä tuhoutuu näiden vääryyksien tähden. Sitten on vielä niitä, jotka sisuuntuvat ja perustavat oman puolueen ja alkavat hallita puoluettaan, koska hän haluaa myös olla ensimmäinen ja näin hajaannuksen tuhoava siemen lisääntyy. Pyrkimys olla ensimmäinen seurakunnassa on synti, josta on tehtävä parannus.

Tämä synti, että joku haluaa olla ensimmäinen, lisää uskovien hajaannusta ja synnyttää lisää eri puolueita (lihan teot). Kaikki jotka haluavat olla ensimmäisiä eivät mahdu samaan seurakuntaan ja sen tähden jokainen, joka haluaa olla ensimmäinen perustaakin oman puolueen, missä hän voi olla ensimmäinen. Tämä synti on saastuttanut joidenkin uskovien sydämet ja Jumala kehottaa tekemään parannusta tästä synnistä jokaista, joka on siihen langennut.

 

 

Petri Paavola

 
website statistics
eXTReMe Tracker