You are target of His love

 


Etusivulle
Raamatunopetuksia

Korinton seurakunta
1. Terveiset sekä oikeanlainen lähestyminen
2. Puoluekristillisyys
3. Kristus perustus

4. Kristus perustalle rakentaminen

5. Puoluehenki sekä rakentuminen rakkauden totuudessa
6. Apostolius
7. Profeetat ja vanhimmat
8. Seurakunnan yhteinen rakentuminen

9. Rakkauden kautta vaikuttavat armolahjat ja armoitukset
10. Tämän päivän kokouskäytäntöä
11. Ensimmäiset rikkovat perustuksen
12. Rakkaus tuo terveen riippuvuuden


powered by FreeFind

 

Apostolit

Jumala asetti ensin seurakuntaan apostoleita ja ilman apostoleita ei seurakunta voi rakentua ykseyden perustalle, siksi Jumala asettaa nyt tässä lopun ajassa apostolin palvelutehtävän samanlaiseen voiteluun kuin alkuseurakunnan päivinä. Huom! Tällä en tarkoita samaa kuin ns. amerikkalainen harhaoppi: The Latter Rain Movement, joka opettaa, että Apt 2 luvun helluntai oli syyssade ja lopun aikana tulee vielä toinen helluntai (kevätsade), jossa apostolin palvelutehtävä palautetaan. Tämän seurauksena  tulee niin voimakas hengen vuodatus maailmaan, että kokonaiset kansakunnat kääntyvät yhdessä päivässä Jumalan puoleen ja koko maailma tulee uskoon. Eikä Jeesus voi tulla takasin ennen kuin koko maailma on uskossa. Tämä Latter Rain oppi on harhaoppi, joka ei saa tukea Raamatusta. Toista helluntaita ei tule, sillä n. 2000 tuhatta vuotta sitten Jumala vuodatti Pyhän Hengen seurakuntaansa. Tämän helluntain vaikutus vaikuttaa aina siihen päivään asti kunnes armotalous kausi loppuu. Raamattu opettaa uskonnollisen portto järjestelmän nousun maailmankirkon asemaan, joka alkaa vainoamaan Jeesuksen todistajia viimeisinä päivinä. Kun Jeesus tulee takaisin ja ottaa omansa pois maan päältä, niin Raamattu opettaa ettei koko maailma ole tullut uskoon, vaan oli niitä, jotka eivät tehneet parannusta ja viisi tyhmää neitsyttä jäi Karitsan häistä pois, koska heillä ei ollut öljyä lampuissaan.

Juurru Kristus perustukselle

Maassamme vaikuttaneessa ns. Toronton uudistuksessa oli samanlaista opetusta, että tulee toinen helluntai ja kansakunnat ja maan ruhtinaat kääntyvät uskoon ja uskovien pitää valloittaa koko maailma ennen kuin Jeesus voi tulla takaisin. Pidin ja pidän tätä karismaattista uudistusta, joka käyttää itsestään nimitystä kolmas aalto harhaoppina. Toronto uudistus edustaa ns. kolmatta aaltoa, joka on toinen helluntai, jossa Pyhää Henkeä palvotaan ja missä Pyhää Henkeä rukoillaan. Tässä kolmannen aallon evankeliumissa, Pyhä Henki  on kaiken keskipiste. Katolisessa maailmassa demoninen Maria on ilmestyksissään puhunut myös toisesta helluntaista, jonka kautta maailmaan tulee yksi ainoa usko, joka on roomalaiskatolinen usko. Oikean evankeliumin keskipiste on Jeesus Kristus eikä Raamatun Pyhä Henki koskaan kirkasta itseään, vaan Jeesusta. Jeesus kehotti omiansa rukoilemaan Isää Jeesuksen nimessä. Raamatun Pyhä Henki johdattaa ihmiset Jeesuksen ristin puulle ja sitä kautta osallisuuteen elämän puusta. Eksytys eliminoi aina Jumalan sanan ja syrjäyttää sen. Jos saatana saa ihmisen irti Jumalan sanasta, niin saatana sitoo ihmisen palvelemaan Jumalan sijasta epäjumalaa. Ja usein ihminen luulee silti palvelevansa Jumalaa, vaikka palveleekin epäjumalaa.

Raamatussa on hyvä esimerkki kuinka saatana yrittää eksyttää uskovia. Tutkimme Luukkaan evankeliumin 4:ttä lukua.  Saatana kiusaa Jeesusta. Jeesus oli täynnä Pyhää Henkeä ja hän palasi Jordanilta; ja Henki kuljetti Häntä erämaassa. Jeesuksen päälle tuli Jordanilla Pyhä Henki ja Pyhä Henki vei Jeesuksen erämaahan, jossa perkele kiusasi Jeesusta. Perkele käski Jeesusta muuttamaan kiven leiväksi, jos kerran Jeesus on Jumalan Poika. Eksyttävä henki tekee aina taikatemppuja, se muuttaa kivet leiviksi, valuttaa ihmisten käsistä öljyä, "taikoo" ihmisten hiuksiin kultapölyä ja keskittää kaiken huomion ihmeen tekijään. Eksyttävä henki on mystinen ja sensaatiomainen, se on suuren show'n henki. Tämä henki ei kirkasta ristiä eikä johdata ihmistä nisun jyvän kuoleman tielle. Tämä henki tarjoaa uskovalle mystistä viihdettä, josta uskovat saavat nautiskella. Jeesus vastusti perkelettä kirjoitetulla Jumalan sanalla. Jokainen Jeesukseen uskova saa vedota kirjoitettuun Jumalan sanaan, koska sen jälkeen eksymisvaara väistyy uskovan elämästä. Perkele tarjosi Jeesukselle kaikkia maailman valtakuntia sekä niiden loistoa. Perkele tarjoaa ihmiselle valtaa ja loistoa, mutta Jeesus tarjoaa ristiä, joka kuolettaa meidän lihamme, jotta voimme palvella elävää Jumalaa. Perkele halusi, että Jeesus kumartaisi häntä. Perkele haluaa palvontaa ja kumarruksia itseään kohtaan, mutta Jumala haluaa meidät, jotta Hän saisi rakastaa meitä. Perkele kehotti Jeesusta hyppäämään Jerusalemin pyhäkön harjalta vedoten Jumalan sanaan psalmi 91 ja jakeisiin 11-,12. Hei hetkinen! Perkele on valheen isä ja puhuu omaansa eli valhetta. Kuinka perkele voi siteerata Jumalan sanaa? Tuon jaejakson keskeltä perkele jättää kaksi sanaa pois, jotka kuuluvat: kaikilla teilläsi. Nyt on syytä pysähtyä, saatana yrittää eksyttää juuri tällä tavalla oikeannäköisellä Jumalan sanalla, josta hän jättää jotakin pois ja, johon hän lisää omaansa eli valhetta. Tämän tähden on erittäin tärkeätä, että uskova rakentaa vahvan perustan Jumalan sanalle sekä tarkkaan tutkii Jumalan sanaa.

 

 

Petri Paavola

 
website statistics
eXTReMe Tracker