Katolisen maailman uutisten todistus

 

Katolisen maailman uutiset informoi asiasta seuraavaa:

 

http://www.cwnews.com/news/viewstory.cfm?recnum=29863

 

Anne Catherine Emmerich (1774- 1824), a German mystic and stigmatist, has enjoyed a renewed popular appeal during the past year because her visions served as the basis for Mel Gibson's movie, The Passion of the Christ. A nun who was confined to her bed by illness for years, she recorded at length her visions of the Passion.

 

Suomennos:

Anne Catherine Emmerich (1774- 1824), saksalainen mystikko ja stigmaatikko on saanut osakseen suurta huomiota tänä vuonna, koska hänen näkynsä on Mel Gibsonin elokuvan perustana, The Passion of the Christ. Nunna joka oli vuoteenomana sairautensa takia vuosia merkitsi ylös näkynsä Kärsimyksestä.

 

Katolinen maailma tunnistaa Emmerichin näyt elokuvasta sekä sanoo, että Emmerichin näyt ovat Gibsonin elokuvan perustana. Katolinen todistus on selvä, jota ei voi kritisoida eikä kiistää, että Gibsonin elokuvan perustana ovat epäraamatulliset näyt.

 

Gibson itse sanoo lukeneensa Emmerichin kirjan The Dolorous Passion of Our Lord Jesus Christ.

 

Mel Gibson on itse myöntänyt esim. televisio haastattelussa Dianne Sawyerille, että hän otti paljon materiaalia elokuvaansa Anne Catherine Emmerichiltä.

 

 

Lähteet:

- Passion of the Christ elokuva

- Raamattu 33/38

- Emmerichin näyt

- Commentary: The Beatification of Anne Catherine Emmerich

- Jim Cazavielin haastattelu

 

 

 

Petri Paavola

 

 

eXTReMe Tracker