Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Raamattu ja lopunajan katastrofit

 

Epidemiat pandemia nälänhätä


Luuk 21:
10 Sitten hän sanoi heille: "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan,
11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.


Jeesus kertoi tuossa asioista, jotka edeltävät Hänen tulemustaan. Tulee suuria maanjäristyksiä, ruttoa (on kreik. loimos= kulkutauti), eli erilaiset kulkutaudit lisääntyvät näitä on varmasti mm. aids sekä lintuinfluenssa ja kaikenlaisia kulkutauteja tulee koko ajan lisää lopun ajan maailmassa. Kulkutauti viittaa selvästi epidemiaan ja epidemia tarkoittaa tartuntatautia, joka leviää laajalle alueelle. Herra Jeesus sanoi lopun ajan tapahtumien ennen Hänen tulemustaan olevan kuin synnytystuskia. Se tarkoittaa sitä, että muun muassa näitä kulkutauteja tulee koko ajan lisää ja ne käyvät koko ajan pahemmiksi. Vaikka ihmiskunnassa lääketiede on korkeasti kehittynyttä, niin silti lopun ajan maailmassa erilaiset taudit lisääntyvät. Näitä tautia tulevat aiheuttamaan monenlaiset lopun ajassa esiintyvät muuttuneet olosuhteet. Ihmisen oma toiminta lisää koko ajan uusien maailmanlaajuisten epidemioiden syntymistä. Moraaliton seksikäyttäytyminen on saanut aikaan laajamittaisen aidsin leviämisen. Huumeiden käytön vapautuminen tulee myös aiheuttamaan lisää hiv:n kaltaisia epidemioita. Lisääntyvä matkailu levittää tehokkaasti ja nopeasti kulkutautien siirtymisen mantereelta toiselle mantereelle sekä maasta maahan.


Nälänhätä


Nälänhätä tulee myös lisääntymään. Maailmassa nälänhädät lisääntyvät koska sodat ja erilaiset katastrofit aiheuttavat niitä ja lopun ajalla sodat aseelliset konfliktit sekä erilaiset katastrofit lisääntyvät, niin siksi myös nälänhädät lisääntyvät. Samoin myös ilmaston lämpeneminen tulee aiheuttamaan nälänhätää.

Nykyään myös on käynnissä mehiläisten maailmanlaajuisia joukkotuhoja. Yhdysvalloissa useina peräkkäisinä talvina noin kolmannes mehiläisyhdyskunnista on kokonaan tuhoutunut. Mehiläisyhdyskuntien ja lajin romahtaminen tuhoaisi viljasadot ja olisi biologinen katastrofi koko maailmalle, joka johtaa nälänhätään. Kolmannes kaikesta ihmisten syömästä ruuasta on riippuvaisia mehiläisten pölytyksestä. Mehiläistuhojen syiksi on arveltu IAP-virusta. kännykkäsäteilyä ja kemikaalimyrkkyjä.

Osa mehiläisyhdyskunnista kuolee luonnollisiin tauteihin. Osa kuolee tuholaismyrkkyjen seurauksena, jota ruiskutetaan pelloille ja metsiin. Nämä myrkyt heikentävät mehiläisiä, joka johtaa lopulta kuolemaan ja jopa kokonaisten yhdyskuntien joukkotuhoon.

On esitetty uusi arvio, että kännyköiden tukiasemien säteily vaikuttaa tuhoisasti mehiläisiin. Varmaa on myös se, että teollisuuden myrkkypäästöt laskeutuessaan kukkiin ja kasveihin on myös eräs vaikuttava tekijä, jonka kautta niin mehiläisten kuin muidenkin eläinten vastustuskyky heikkenee.

Matt 24:7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää (limos) ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

Mark 13:8 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää (limos). Tämä on synnytystuskien alkua.

Luuk 21:11 ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää (limos) monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.

Edellä olevat Raamatun kohdat puhuvat lopun ajoista ja asioista, jotka edeltävät Herran Jeesuksen tulemusta. Eräs näistä merkeistä on laaja nälänhätä. Se mikä on merkittävää on se että alkutekstissä nälänhätä sana on limos, joka tarkoittaa nälänhätää, nälkää, sadon niukkuudesta johtuvaa nälänhätää sekä varattomuudesta johtuvaa nälänhätää.

Maailmalla on jo muutaman vuoden ajan tapahtunut tätä mehiläisten katoa ja se vaikuttaa sen, että sadot eivät enää tuota niin runsaasti, vaan vähenevät. Mielenkiintoista on se että myös Raamattu profetoi lopun ajassa tapahtuvaa nälänhätää, joka tapahtuu satojen vähentymisen takia sekä varattomuuden tähden. Lopun aikana köyhyys ja vähävaraisuus lisääntyy, joka aiheuttaa myös nälänhätää. Olemme selvästi menossa kohti lopunajan huipennusta ja finaalia.

 


 

Petri Paavola 7.3 2007  Muutama lisäys vuonna 2011.

 


 


 

 

 

eXTReMe Tracker