Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Raamattu ja lopunajan katastrofit

 

Lopunajan pilkkaajat

2 Piet 3:
3 ¶ Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan
4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta

Viimeisinä päivinä ihmiset ovat pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka haluavat vaeltaa omien himojensa mukaan. Viimeisten päivien pilkkaajat ilkkuvat siitä, että Jeesus ei tule, vaikka kaikki Raamatun profetiat toteutuvat heidän silmiensä edessä ja myös Jeesus tulee varmasti toisen kerran takaisin, niin kuin Raamattukin selkeästi asian ilmoittaa. Raamattu sanoo, että tämän maailman ruhtinas (saatana) on sokaissut uskottomien silmät, niin ettei heille loista Kristuksen kirkkaus. Ylpeys saa uskottoman pilkkaamaan Jeesuksen opetuslapsia.

 

Raamatun totuuden sanan taustaa vasten lopunaikana tulee pilkkaajia ilkkuen sanomalla ettei Jeesus tule. On todella merkittävää, että Jumalan sanan profetia pilkkapuheista Raamattua ja nimenomaan Jeesusta vastaan profetoitiin jo 2000 vuotta sitten. Jumala tiesi sen, että lopunajan ihmiset pilkkaavat Jeesusta sanoen missä viipyy Hänen tulemuksensa, Jeesus ei tule takaisin. Jokainen pilkkaaja, joka tuo esille ettei Jeesus tule vahvistaa Jumalan sanan profetian todeksi.

Raamatun sana (Jumalan sana) luokittelee Jeesuksen tulemuksen kieltämisen pilkaksi. Kannattaa huomioida tekstin ikä, joka on n. 2000 vuotta sitten kirjoitettu. Jumala näki edeltä kaiken sen pilkan mitä nykyään tapahtuu Jeesuksen ja Hänen tulemuksensa ympärillä. Jokainen pilkka Jeesuksen tulemuksesta vahvistaa 2 Piet 3:3-5 jakeet, eli todistaa Raamatun sanan olevan totta.

Raamatun opetuksen mukaan lopunaikana, ihmiskunnan viimeisinä päivinä tulee pilkkaajia pilkkapuheinensa, jotka vaeltavat omien synnin himojensa mukaan. Pilkkaajat sanovat: Missä on Jeesuksen tulemus? - Jeesus ei tule takaisin jne. Raamattu antaa vihjeen miksi he pilkkaavat: He eivät ole tietävinään Jumalan luomistyöstä, eli he eivät halua uskoa Jumalan luomistyöhön. Miksi he eivät usko luomiseen? 1800-luvulla syntyi opetus ja ajatus evoluutiosta (valheopetus), jonka seurauksena moni omaksui tieteellisen maailmankuvan, jonka kautta monet ovat luulleet maailman ja universumin syntymisen olemassaolon tulleen ratkaistuksi. Tätä ennen jumalaton ihmiskunta uskoi luomiseen, joskin luomisesta oli monenlaisia virheellisiä käsityksiä, sillä ainoastaan Raamatussa on oikea opetus Jumalan luomistöistä.

Lopunajan ajoitus osuu siis aikaan, jossa jumalattomat ihmiset ovat hylänneet luomisuskon ja vaihtaneet sen toiseen uskoon, jonka he sanovat olevan tieteellinen evoluution mukainen "totuus" elämän ja universumin olemassaolosta. Ihmisestä on tullut valhetiedon takia ylpeä ja pilkkaaja. Ylpeys sydämessään lopunajan ihmiset pilkkaavat Raamattua ja Herran Jeesuksen opetuslapsia. Joka kerta kun pilkkaaja sanoo missä viipyy Jeesuksen tulemus tai Jeesus ei tule takaisin, niin pilkkaaja toteuttaa Jumalan profetiallisen sanan totuutta. Eikö olekin ihmeellistä, että pilkkaaja itse ylpeydessään todistaa Jumalan sanan olevan totta, sen sanan johon hän ei itse usko. Armonaikaa on vielä jäljellä ja katuva saa syntinsä anteeksi uskon kautta Herraan Jeesukseen. Herra Jeesus tulee pian takaisin, oletko valmis?

Ekumenia


Ilm 17:
1 ¶ Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,
2 hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet".
3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

Raamatun opetus Babyloniasta on selvä. Babylonia tarkoittaa muinaista Babylonian valtakuntaa sekä Babylonian (Baabelin) uskontoa, joka levisi koko maailmaan Jumalan hajottaessa ihmiskunnan Baabelin tornin rakentamisen jälkeen.

Baabelin tornia rakennettiin Sinearin maassa, kun kaikessa maassa oli yksi kieli. Baabelin tornin ja tämän ympärillä pyörineen uskonnon tarkoituksena oli saada koko maailma mukaan tähän epäjumalan palvelukseen. Baabelin uskonto oli vedenpaisumuksen jälkeen maailman pääuskonto ja se onkin maailmassa olevien väärien uskontojen alkuperäinen alkulähde. Sen tähden Jumala sekoitti kansojen kielet ja hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, jottei koko maailma saastuisi tästä saatanan uskonnosta. Baabelin torni oli omistettu epäjumalan palvonnalle. Baabelin tornissa harjoitettiin uskontoa, jossa palvottiin aurinkoa. 

 

Nimrod oli Baabelin valtias ja hänen kuolemansa jälkeen hänen äitinsä alkoi johtamaan baabelin uskontoa. Babylonialaiset harrastivat innokkaasti tähtitiedettä ja he pyhittivät sunnuntain auringonpäiväksi(sunday) ja maanantain kuunpäiväksi ja muut viisi päivää he pyhittivät muille kiertotähdille. Semiramuksen johtaessa Baabelin uskontoa hän alkoi opettamaan, että Nimrodista oli tullut auringon jumala eli Baal. Semiramuksen tullessa raskaaksi ja synnytettyään pojan, jolle hän antoi nimen Tammus, jota palvottiin auringon jumalana. Semiramus alkoi myös opettamaan, että hän oli neitsyt. Tämän seurauksena Semiramis kehitti äiti-lapsi kultin, jonka symboliksi tuli äiti(Semiramis), jolla oli käsivarsillaan lapsi(Tammus). Äidin pään päälle asetettiin kuu ja lapsen pään päälle auringon sädekehä. Semiramis korotti itsensä tässä baabelin uskonnossa taivaan kuningattareksi ja häntä tuli rukoilla ja palvoa taivaan kuningattarena, jonka kautta ihmiset pelastuivat.

Tämä Babylonian uskonto on siis kaikkien uskontojen äiti ja alkujuuri. Siksi myös lopun ajalla ihmiskunta palaa takaisin "Baabelin tornin" juurelle ja alkaa rakentamaan ekumenian kautta maailmaa, joka hyväksyy ja suvaitsee kaikki uskonnot eri ilmauksena yhden ja saman Jumalan luokse. Tämä ekumeeninen uskontojen suvaitsevaisuus ei kuitenkaan hyväksy uskoa Jeesukseen Raamatun opettamalla tavalla, vaan hyljeksii ja vainoaa Jeesuksen opetuslapsia: Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden
Matt 24:9.

 

Tuossa Matteuksen evankeliumin kohdassa Jeesus kertoi asioista, jotka tapahtuvat ennen Hänen toista tulemustansa ja siihen liittyy siis myös uskovien maailmanlaajuinen vaino. Sen tähden lopun ajan ihmiskunta vainoaa Jeesuksen opetuslapsia, koska he eivät palvo ja usko muuhun kuin yhteen Jumalaan, joka on Raamatun ilmoittama Jumala. Eli syy vainoon on se koska Jeesuksen opetuslapset eivät osallistu eivätkä hyväksy ekumeenista epäjumalanpalvelusta, johon ihmiskunta ajautuu lopun aikana.

 

Jeesuksen opetuslasten ei tule pelätä tätä vainoa, sillä Jumala on luvannut, ettei meidän tarvitse pelätä. Hän pitää hyvän huolen omista lapsistansa: Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan; Matt 24: 6-10.

Uskovien luopumus ja rakkauden kylmentyminen

Jeesus kertoi myös Matteuksen evankeliumissa 24 luvussa lopun ajalla tapahtuvasta joidenkin uskovien rakkauden kylmentymisestä. Joka tarkoittaa ensisijaisesti uskovien luopumista Jumalan rakastamisesta, jonka seurauksena he luopuvat Jumalan sanan totuudesta vaihtaen totuuden valheeseen.

Tämä rakkauden kylmentyminen tulee näkymään mm. siten että jotkut uskovat aviorikoksen kautta vaihtavat puolisoa. Samoin jotkut uskovat antavat tukensa homoudelle ja lesboudelle, jotka ovat kuitenkin Raamatun mukaan syntiä. Myös Jumalan sana tullaan inhimillistämään siten että sen esim. jotkut uskovat tulevat puolustamaan evoluutioteoriaa maailman synnyn aloittajana, vaikka Raamattu torjuu sen ja osoittaa Jumalan luoneen maailmankaikkeuden. Samalla koko ajan enenevässä määrin kaikella tavalla ns. liberaaliteologia riisuu Raamatulta pois Jumalan sanan arvovaltaa ja pukee sen inhimilliseen asuun, jonka kautta tekevät Jumalan sanasta inhimillisen ihmisen kirjoittaman kirjan, joka ei ole heille Jumalan sanaa, vaan ihmisen.

Lopun ajan eräs uskovien synneistä on kaikenlaisen väärän opetuksen sekä synnillisten elämäntapojen hyväksyminen siten että niistä vaietaan. Tämä vaikeneminen pukeutuu rakkauden kaapuun eikä halua tuomita lähimmäistään. Tässä kohden tällainen uskova eksyy, koska väärän opetuksen ja synnillisten elämäntapojen paljastaminen ei ole tuomitsemista, vaan synnin ja vääryyden paljastamista. Vaikeneminen synnistä ja vääryydestä vetoamalla lähimmäisen rakkauteen on saatanallinen valhe, jonka tarkoitus on eksyttää uskovat pois totuuden rakkaudesta lihalliseen ja uskonnolliseen rakkauteen. Lihallinen ja uskonnollinen rakkaus ei kykene paljastamaan syntiä, vaan hyväksyy kaiken synnin sen varjolla jos joku lausuu nimen Jeesus ja sanoo uskovansa Jeesukseen, vaikka opetuksellaan ja elämällään kuitenkin kieltää Jeesuksen. Lopun aikana monet uskovat pakenevat vanhurskauden vastuuta, joka heillä tulisi olla Jeesuksen opetuslapsina, tämän tähden he pakenevat vastuuta olemalla hiljaa ja vaikenemisellaan he hyväksyvät synnin ja vääryyden seurakunnassa.

Lopun aikana lihallinen ja uskonnollinen uskova tuomitsee ja karttaa niitä uskovia, jotka pitävät kiinni rakkaudesta totuuden mukaan. Sydämessä asuva katkeruus toista kohtaan saa myös lopun aikana jotkut uskovat lähtemään mukaan mustamaalaus kampanjaan niitä kohtaan, jotka pitävät kiinni rakkaudesta totuuden mukaan. Sellainen eksytys kohtaa myös joitakin lopun ajan uskovia, että he luulevat uskovansa totuuden rakkauden mukaan, mutta Jumalan sanan opetus todistaa heidän uskonsa olevan sellaista, jossa he ovat tehneet valheesta itselleen "totuuden".

Viimeisinä päivinä lopun ajalla monet uskovat eksyvät väärään karismaattisuuteen, jonka voimanlähteenä on saatanan demonivoimat. Tämän eksytyksen tunnuspiirre on ihmeet, jotka näyttävät Raamatullisilta ja joissa jopa käytetään Jeesuksen nimeä. Tämä eksytys kuitenkin paljastuu siten ettei se hyväksy rakkautta Jumalan sanan totuutta kohtaan, vaan sille kelpaa kaikki mikä näyttää jumaliselta, vaikka ei sitä olekaan. Tämä eksytys eksyttää sielullisia uskovia, joiden sydän ei ole juurtunut rakkauteen ja totuuteen, vaan elää ja toimii tunteen tasolla, jossa ihmisen oma tunne-elämä ja sielullisuus määrittelee hänelle mikä on Jumalan tahto, mutta hän ei alista elämäänsä Raamatun opetuksen alle tai sitten vääristää sen mitä Raamattu opettaa.

Jeesus sanoi Matteuksen evankeliumin luvussa 24, että kun laittomuus pääsee valtaan kylmenee monien uskovien rakkaus. Kreikan tekstissä on sana anomia, joka tarkoittaa laittomuutta, lain rikkomista, lain halveksumista sekä olla tietämätön laista. Orthodox Jewish Brit Chadasha (juutalaisten UT) käyttää sanaa mufikarut, joka tarkoittaa laittomuutta, eli olla ilman lakia ja rikkoa lakia vastaan. Lopun ajan uskovien luopumus tapahtuu pääosin sen tähden, että uskovat rikkovat Jumalan lakia vastaan sekä hylkäävät sen.

Jeesus sanoi ettei Hän tullut kumoamaan lakia, joka on Kymmenen Käskyä. Vanhassa testamentissa on 613 käskyä joista 101 käskyä liittyy VT:n eläinuhreihin ja uhraamiseen, jotka ovat tietenkin kumotut Uudessa Liitossa, koska Jeesuksen Kristuksen veren, kuoleman ja ylösnousemuksen kautta on voimassa vain yksi kertakaikkinen uhri, Jeesuksen lunastus ja sovitusveren kautta. Vanhan liiton pappeudesta on annettu 33 käskyä. Uudessa Liitossa on kumottu vanhan liiton pappeus sekä tietysti myös pappeuteen liittyvät lait. Vanhan liiton temppelin ja temppelin esineistä on annettu 32 käskyä.

Uudessa Liitossa Jeesuksen opetuslapset ovat Jumalan temppeleitä. Uudessa Liitossa ei ole voimassa yksikään vanhan liiton temppeliä koskeva käsky, sillä Uuden Liiton temppeli ei ole ihmiskäsin rakennettu, vaan Pyhässä Hengessä uudestisyntyneen uskovan sydämeen rakennettu Jumalan voiman kautta. Näin huomaamme, että Kymmenen Käskyä on se laki, jota Jeesus ei kumonnut!

Osa lopun ajan uskovia rikkoo Jumalan lakia, eli Kymmentä Käskyä vastaan, johon myös Jeesuksen Kristuksen opetukset perustuvat. Osa lopun ajan uskovia ei pidä Jumalaa ainoana Jumalana, vaan uskovat epäjumaliin ja ihmisten uskonnollisiin perinteisiin, jotka ovat vastoin Jumalan sanaa sekä tieteen valheisiin mm. homo-, lesbo- ja transsukupuolisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Osa lopun ajan uskovia ei rakasta lähimmäisiään eikä sisariaan ja veljiään Kristuksessa, vaan lahkohengen mukaan valitsevat itselleen rakkauden kohteen. Osa lopun ajan uskovia rikkoo jokaista Kymmentä Käskyä vastaan tai joitakin niitä vastaan. Osa lopun ajan uskovista ei pyhitä Jumalan asettamaa lepopäivää, vaan touhuavat silloin omiaan. Osa lopun ajan uskovista ei kunnioita isäänsä ja äitiänsä, vaan ovat katkeria heille eivätkä rakasta heitä. Osa lopun ajan uskovista "tappaa" henkisesti lähimmäisensä katkeruuden vihalla, joka on täyttänyt heidän sydämensä.

Osa lopun ajan uskovista elää huoruudessa hengellisesti ja lihallisesti; osa heistä vaihtaa puolisoaan himon kiihkossa sekä katkeruuden tähden ja tekee syntiä Jumalaa vastaan huoruudellaan. Osa lopun ajan uskovista elää kuin maailman ihmiset, jotka varastavat ja koittavat hyötyä valheellisella ja väärällä tavalla lähimmäisestään. Osa lopun ajan uskovia panettelee ja antaa vääriä todistuksia lähimmäisistään katkeruuden tähden, jota he kantavat sydämessään. Osa lopun ajan uskovia on himon vallassa, jossa he himoitsevat toisen omaa ja vääryydellä sen itselleen anastavat. Laittomuus, eli ilman Jumalan lakia eläminen johtaa luopumukseen ja tämän laittomuuden tähden he eksyvät valhehenkien väärään toimintaan mukaan. Jumala toimii väkevästi myös lopun ajassa parantaen ja tehden ihmeitä, mutta luopuneet ja eksyneet uskovat valitsevat vääryyden, laittomuuden sekä ihmeet ilman totuuden rakkautta. Lopun ajan uskovat, jotka elävät laittomuudessa ja luopumuksessa ovat sielullisia ja lihallisia, jotka hylkivät todellista Pyhän Hengen toimintaa. He luulevat olevansa Hengen johdossa, mutta heitä johdattaa heidän sielullisuutensa sekä valhehenget.

Lopun ajassa monet uskovat luopuvat uskosta ja monet luopuessaan varmasti luulevat vieläkin palvelevansa Jumalaa. Luopuneet alkavat vihata, niitä jotka uskovat Jeesukseen ja pitävät kiinni totuudesta. Tämä luopumus saa aikaan myös lisääntyvän väärien profeettojen esille tulemisen ja he eksyttävät monia. Laittomuuden valtaan pääsy tarkoittaa sitä, että uskonnollinen maailma sekä luopuneet uskovat hylkäävät Jumalan käskyt ja vaihtavat ne valheen vaatteisiin. Tämä saa aikaan myös monien uskovien rakkauden kylmenemisen. Se joka vahvana pysyy loppuun asti Jeesuksessa pelastuu. Kun evankeliumi on saarnattu kaikkialla maailmassa tulee loppu Jeesuksen mukaan. Tämä loppu sana on mielenkiintoinen, sillä se on telos, joka tarkoittaa päämäärä, täyttymys ja loppu. Evankeliumin saarnaaminen kaikessa maailmassa kaikille todistukseksi on merkki Jeesuksen pikaisesta tulemisesta, sillä tämän kaikessa maailmassa saarnaamisen jälkeen tulee loppu, ei ihan heti mutta pian.

Lopunajan paha moraali

Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta; 2 Tim 3:1-5.

Raamattu kertoo viimeisten päivien ihmisten olevan itserakkaita. He ovat minä ihmisiä, jotka kuitenkin loppujen lopuksi ajattelevat vain itseään. Kasvatuksen ja koulutuksen nykysuuntaus vie juuri tätä kohti. Lopunajan ihmiset ovat rahanahneita, jotka juoksevat ahneudessaan rahan perässä. Lopun ajan ihmiset ovat ylpeitä ja kerskailijoita. Lopunajalla raakuus lisääntyy ja väkivalta, joka johtaa myös tappoihin ja murhiin. Koska moraaliarvot löystyvät ja lainsäädäntö koko ajan suosii synnillisyyttä, niin sen seurauksena ihmisten moraali laskee ja tulee siksi niin paljon surmia ja tappoja, joita media on täynnä tänä päivänä.
Hekuma eli mieltymys vapaaseen seksiin saa aikaan paljon avioeroja ja perheiden rikkoutumisia.

Yhteiskunnassa perhe on kaiken lähtökohta ja se malli, jonka Jumala loi, eli mies ja vaimo avioliitossa lapsineen. Lopun ajan yhteiskunta romuttaa tätä perhemallia ja nostaa sen rinnalle malleja, jotka eivät perustu Jumalan tarkoittamaan malliin. Lisääntyvät avioerot miesten ja vaimojen kesken eivät tarkoita, että avioliitto on huono malli eikä sovi ihmisille. Lisääntyvien avioerojen taustalla on kaikella rintamalla tapahtunut Raamatullisten terveiden moraaliarvojen maahan polkeminen. Lapsi tarvitsee äitiä ja isää ja avioeron tullessa suurin kärsijä on lapsi. Näin nämä avioero lapset kasvavat traumojensa ja haavojensa kanssa eivätkä aina joka tapauksessa pääse eheytymään haavoistaan, vaan heillä jää pysyvät haavat, jotka näkyvät heidän elämässään läpi heidän elämänsä.

Kaikesta edellä sanotusta huolimatta lopunajan ihminen pitää itseään hyvänä ja jumalisena, mutta ei kuitenkaan halua uskoa Jumalaan niin kuin Raamattu opettaa. Eli lopunajan ihminen esiintyy kauniin ulkokuoren kera ja puhuu kauniita asioita, vaikka sydämessä asuu synti ja vääryys.

Lopun ajan ihmiset hyväksyvät homouden ja lesbouden synnin ja tekevät heistä sankareita elämäntapansa tähden. Samoin myös bi-seksuaalisuuden synti saa sankarilliset arvot. Lopun ajan ihminen rakastelee omaa ja vastakkaista sukupuolta aina sen mukaan miten hän kokee asian itselleen sopivaksi. Lopun ajan ihminen menee niin pitkälle, että jotkut vaihtavat sukupuolileikkauksen kautta sukupuoltaan miehestä naiseksi ja naisesta mieheksi. Tämä on synti Jumalan asettamaan sukupuolisuutta kohtaan.

Tähän kohtaan sopii hyvin runo, jonka tein lopunajan ihmisistä:

Lopunajan ihminen

Olet täynnä itseäsi itserakas.
On sinulla oma salarakas.
Oma napa on sulle tärkeä,
etkä käytä kovin paljoa järkeä.

Kaikki kaikessa on raha.
Kaiken keskipiste on oma maha.
Rahanahneus sydämesi valtaa,
himo rahaan sydäntäsi kalvaa.

Kerskut aina siitä mitä olet,
kun on sulle auki kaikki ovet.
Kerskuntasi on varsin röyhkeä,
sekä käytöksesi todella töykeä.

Ylpeä olet aina kaikella tavalla.
Näytille tunget itsesi elämän lavalla.
Ylpeydelläsi muita kovasti lyöt,
koska tärkeintä on sulle omat työt.

Et sinä tottele äitiä etkä isää,
Oma minä kasvaa kokoajan lisää.
Sydämelläsi on suuri uhma
ja sinä olet todella tuhma.

Ulkokuoresi kaunistat koreaksi,
teet itsesi varsin soreaksi.
Sisimpäsi on kuitenkin täynnä likaa.
Silti sanot kaiken olevan muiden vikaa.

Toiselta hengen otat pois,
sanot mitä muuta tälle vois.
Hirmutekoja ja veritöitä teit,
kun toiselta rakkaan hautaan veit.

Pariasi petit himoissa lihan,
askelsit petoksella poikki pihan.
Avioliitot sinä haureudella rikot.
Ahdistukseen viet Maijat ja Mikot.

Seksin luonnollisen hylkäsit,
kun naisen päälle sylkäsit.
Mies meni miehen syliin,
sekä lesbous muutti kyliin.

Kaiken edellä sanotun jälkeen,
kuitenkin aina vetoat omaan järkeen.
Pidät itseäsi ihmisenä hyvänä,
ellet jopa ihan henkilönä pyhänä.

Pelastut kuitenkin vain yhdellä tavalla,
et suinkaan oman elämäsi lavalla.
Syntisi Herralle Jeesukselle tunnusta,
niin Hän näyttää sinulle armon punnusta!

Kirkko ja luopumus

Lopun aikana monista kirkon papeista tulee sankareita ja idoleita synnintekijöille, sillä nämä papit hyväksyvät melkein kaikenlaisen synnin tekemisen. Tämä on valitettavaa ja ikävää sillä monet ihmiset luulevat näiden pappien edustavan Raamatullista uskoa, vaikka itse asiassa he ovat pahan markkinamiehinä, jotka ovat susina pukeutuneet lammasten vaatteisiin. Nämä papit pyrkivät kaikin tavoin miellyttämään ihmisiä heidän synnillisessä korvasyyhyssä. Siksi nämä papit saavat sankarin leiman monen syntisen sydämessä. Lopun aikana kirkko eksyttää valhe-evankeliumillaan ihmisiä sekä on mukana nostamassa vainoa todellisia Jeesuksen opetuslapsia vastaan sekä kirkko tulee vainoamaan heitä. Lopunajan langennut luopiokirkko toimii antikristuksen markkinamiehenä.

 


 

 

Linkkisuositus:
http://www.kotipetripaavola.com - Lopunajan tapahtumia
 

Petri Paavola 7.3 2007


 


 

 

 

eXTReMe Tracker