Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Äiti Amma ja jumaluus

Maailmassa on paljon ilmiöitä, jotka ovat pukeutuneet hyväntekijän asuun palvellessaan pahan voimia. Tämä kirjoitus kertoo ja paljastaa Amma-liikkeen taustoja, jotka eivät edusta hyvää, vaan äärimmäistä pahaa. Terveen maalaisjärjen kautta pystytään myös tunnistamaan amma-liikkeen epäraittius, kun sitä vain suostuu tutkimaan rehellisesti pintaa syvemmältä.

Elokuvaohjaaja ja joogaopettaja Taavi Kassila oli 90-luvun alussa voimakas vaikuttaja Helsingin henkisessä keskuksessa. Kassila teki Intiassa televisiodokumentin äiti Ammasta, jonka jälkeen Amma tuli suomalaisten tietoisuuteen.

Amman menestyksen avaimet

Me elämme nykyään ajassa, joka korostaa suvaitsevaisuutta, erilaisuuden hyväksymistä sekä lähimmäisen rakastamista. Amma puhuu paljon maailmanrauhasta ja lähimmäisenrakkaudesta sekä hänen järjestönsä tekee paljon laaja-alaista hyväntekeväisyystyötä. Amma puhuu juuri niistä asioita, jotka ovat tämän ajan ihmisille tärkeitä, siksi Ammalaisuus menestyy niin hyvin.

Ammalainen liike korostaa sitä, että ammalaisuudessa ihminen voi olla hindu, muslimi, kristitty tai vapaa-ajattelija. Ajatuksen taustalla on opetus, että kaikki uskonnot ja uskomukset ovat monia eri teitä yhden ja saman jumaluuden luokse.

Äiti Amman opetus vetoaa erikoisesti sellaisiin ihmisiin, jotka ovat sisimmässään rikki ja kaipaavat fyysistä kosketusta ja halausta. Äiti Amman halausjonossa on ollut useita miljoonia ihmisiä. Ihmiset kokevat äiti Amman halaukset todella voimakkaasti koska Amman ympärillä on voimakenttä, jossa pahat henget vaikuttavat valhevoiman kautta ihmisiin. Tämän lisäksi Amman tilaisuuksissa sielullisen ja rikkinäisen ihmisen tunteisiin vedotaan suitsukkeiden ja musiikin kautta.

Amma-liikkeen ajatuksia ja toimintatapoja

Amma vakuuttelee kuulijoilleen, että kenenkään ei tarvitse luopua omasta uskonnostaan tai uskostaan. Ammalaisessa meditaatiossa toistetaan pyhän äidin sataa seitsemän nimeä.

Amma johdattaa kuulijansa kuitenkin hindulaisuuteen sekä opettaa hindulaisia oppeja. Hänen pyrkimyksensä on tehdä ihmisistä hindulaisia, vaikka hän muuta väittää. Tämän paljastaa se opetus, jota hän opettaa. Pyhän äidin nimen korostaminen meditaatiossa paljastaa, että Amman opetuksen alkuperä on muinaisessa Babyloniassa. Raamatun opetuksen mukaan vedenpaisumuksen jälkeen Babyloniassa syntyi ensimmäinen epäjumalan uskontoa, jossa opetettiin pyhää naiseus, taivaan kuningatar ja naisjumalatar oppeja.


Äiti jumalatar

Babyloniassa siis palvottiin äitijumalatarta ja taivaan kuningatarta, joka oli kapinaa Jumalaa vastaan. Jumala on ilmoittanut itsensä Isänä sanassaan, myös Jeesus puhui Jumalasta Isänä. Saatana käänsi asiat päälaelleen Babyloniassa (tietysti ensimmäiseksi saatana eksytti paratiisissa langettaen ihmisen syntiin), jossa hän eksytti ihmiskunnan palvomaan äitijumalatarta Isä Jumalan sijasta. Tämä on saatanan taktiikka ja metodi, eli kääntää asiat päälaelleen ja tehdä valheesta "totta" ja totuudesta valheen. Ihmiskunnan ensimmäinen uskonto, jolla saatana eksytti ihmiskunnan oli äitikuningatar uskonto (taivaan kuningatar). Raamattu profetoi Jeesuksen tulevan takaisin, jolloin Hän hakee oman kansansa pois maan päältä, jonka jälkeisissä mainingeissa tämä nykyinen maapallo tuhoutuu. Ihmiskunnan viimeinen eksytys tulee olemaan myös äitikuningatar uskonnon nouseminen maailmanlaajuisesti eksyttämään ihmiskuntaa.

2 Tess 2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Äiti Ammalla on myös rooli ja osa tässä lopun ajan eksytyksessä. Ammaa pidetään liikkeen parissa jumalattarena, maailmankaikkeuden äitinä, inkarnoituneena Saravati jumalattarena. Raamatun opetuksen mukaan antikristillinen pahuuden henki julistaa ihmisen jumalaksi. Amma opettaa, että jumala on jokaisessa ihmisessä. Amman toiminta osoittaa kuitenkin sen, että hän puhuu ja opettaa eri asiaa kuin mitä hän todella tarkoittaa. Amma sallii ihmisten rukoilevan häntä ja että ihmiset polvistuvat hänen eteensä ja palvovat häntä jumalan ruumiillistumana. Amma ei siis käytännössä osoita sitä, että muissa ihmisissä on jumala, vaan hän toimii siten kuin jumala olisi vain hänessä ja hän on muita erikoisempi. Amma toimii siten kuin vain hän olisi jumala. Amman jumala opetus on valhetta, sillä kukaan ihminen ei ole Jumala.

Raamatun opetuksen mukaan äiti Amma edustaa antikristuksen voimia, eikä Jumalan voimaa. Raamattu opettaa, että lopun aikana ihmiset palvovat muinaista Babylonialaista jumalatarkulttia, joka eksyttää ihmiskuntaa:

Ilm 17:
4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".

Babyloniasta alkoi vedenpaisumuksen jälkeen ensimmäinen epäjumalanpalvelus-uskonto. Raamatun kielessä portto kuvaa lihallista ja hengellistä haureutta. Ilmestyskirjan 4 luvussa on kyse hengellisestä haureudesta, jossa Babyloniassa syntyi ensimmäinen uskonto, josta on poikinut muut uskonnot, siksi Raamattu puhuu maan portoista (maan uskonnot). Kauhistuksien äiti tarkoittaa Babyloniassa syntynyttä jumalatar uskontoa, joka on kautta aikojen ottanut hiukan erilaisia muotoja eri uskonnoissa, mutta pääajatus ja opetus on kuitenkin sama. Raamatun mukaan lopun aikana erilaiset jumalatar uskonnot ja uskomukset eksyttävät ihmiskuntaa.

Ihmisessä piilevä jumalallisuus

Amma-liike opettaa, että jokaisessa ihmisessä piilee jumalallisuus, koska kaikki ihmiset ovat osallisia yhdestä ja samasta maailman hengestä. Ihminen ei voi kuitenkaan löytää jumalallisuutta yksin, vaan hän tarvitsee siihen gurun apua. Gurun tehtävän on avata ihmiselle tieto omasta jumalallisuudestaan. Päämääränä on lopulta valaistuminen, jota kuvataan sanoilla täydellisen autuuden tila, joka vapauttaa ihmisen karman laista sekä jälleensyntymisen kiertokulusta. Äiti Ammanin uskotaan olevan jumalan inkarnaatio.

Amma-liikkeen opetus on antikristillistä, jossa ihmisestä tehdään lopulta jumala. Jotkut sanovat Raamatun opettavan, että ihmisestä tulee Jumalaa. Tämä väite on väärä ja perustuu väärin käännettyyn raamatun käännökseen sekä väärään Raamatun tulkintaan ja puutteelliseen alkutekstin tuntemiseen.

1992 raamatunkäännös kääntää jakeen 1 Moos 3:5 New Age opin ja antikristillisen hengen mukaisesti. Alkutekstin mukainen ajatus on, että jos ihminen syö hyvän- ja pahantiedon puusta hän tulee niin kuin Jumala tietämään hyvän ja pahan. 1992 käännös kääntää, että jos ihminen siitä puusta syö, niin hänestä tulee Jumalan kaltainen (eli samanlainen kuin Jumala), joka tietää kaiken, sekä hyvän että pahan. 1992 käännöksessä on kaksi pahaa virhettä, ensimmäinen virhe on; teistä tulee Jumalan kaltaisia (samanlaisia kuin Jumala). Tämä on antikristillinen sanoma, että ihmisestä tulee Jumala, samoin mm. New Age opettaa. Alkuteksti sanoo, että ihminen tulee niin kuin Jumala, (ei tule Jumalan kaltaista) tietämään hyvän ja pahan. Itse asiassa ihmisestä tuli syntinen ja synnin sekä saatanan vallan orja, eikä Jumalan kaltaista, vaan syntinen ihminen. 1992 käännös kääntää tämän kohdan siis pahasti väärin ja antikristillisen ja New Age hengen mukaisesti. Alkutekstissä ei lue tulee Jumalan kaltaisia, vaan siellä lukee tulette niin kuin Jumala. On kaksi täysin eri asiaa, jotka ovat tulla Jumalan kaltaiseksi, että tietää hyvän ja pahan tai tulla niin kuin Jumala tietämään hyvän ja pahan.

1992 käännöksessä on tässä kohtaa myös toinen paha virhe, joka on; että tiedätte kaiken, sekä hyvän ja pahan. 1992 käännös siis kääntää, että ihmisestä tulee Jumalan kaltainen (samanlainen kuin Jumala), ja että ihminen tietää kaiken hyvästä ja pahasta. Alkutekstissä ei ole sanaa kaiken, vaan pelkkä tietämään. Tämä kohta on täysin antikristillinen, sillä se sanoo, että ihmisestä tulee syntiinlankeemuksen jälkeen Jumalan kaltainen (samanlainen kuin Jumala), ja että sen jälkeen ihminen tietää kaiken hyvästä ja pahasta. Tuo sana kaiken on kääntäjien lisäys, joka sopii antikristilliseen sanomaan, jossa ihmisestä tehdään jumala, joka on tietävinään kaiken, mutta joka on itse asiassa synnin orja ja matkalla iankaikkiseen kadotukseen ellei tee parannusta ja usko Herraan Jeesukseen Kristukseen.

Tämä jae osoittaa sen kuinka 1992 käännöksen henki korottaa ihmistä sekä opettaa antikristillisiä ja New Age oppeja. Näiden ylimääräisten sanojen lisäykset ovat ihan tarkoituksella siihen haettuja liberaaliteologian toimesta, sillä alkutekstissä ei ole näitä sanoja, eikä tätä tekstiä voi mitenkään kääntää alkutekstiä vastaavaksi siten kuin 1992 käännöksen kääntäjät ovat kääntäneet. 1992 käännöksen kääntäjät tahtovat tehdä ihmisestä Jumalan kaltaisen (samanlaisen kuin Jumala), mutta miksi he haluavat niin tehdä? Maailmassa oleva antikristillinen henki haluaa tehdä ihmisestä Jumalan ja tätä henkeä ovat tämän käännöksen kääntäjät seuranneet.

Room 8:29 Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;

2 Kor 3:18 Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki.

Raamattu puhuu, että kun ihminen Jumalan armosta pelastuu, niin Jumala tekee ja kasvattaa uskovan Herran Jeesuksen Kristuksen kuvan kaltaisuuteen. Raamattu ei siis tee meistä Jeesusta Kristusta, vaan Hänen kuvansa kaltaisia, joka on täysin eri asia kuin olla täysin samanlainen. Tässä kaltaisuudessa meistä ei tule samanlaisia kuin Hän, eli ei täydellisiä, vaan saamme kasvaa uskossa ojentautumaan käytännön elämässä siten kuin on Jumalan tahto. Jeesuksen opetuslapsesta ei siis tule Jumalaa.

Psa 82:6 Minä sanon: Te olette jumalia ja kaikki tyynni Korkeimman poikia;

Jewish Puclication Society Old Testament Ps 82: 6 I said: Ye are godlike beings (Elohim), and all of you sons of the Most High.

Joh 10:
30 Minä ja Isä olemme yhtä."
31 Niin juutalaiset ottivat taas kiviä maasta kivittääksensä hänet.
32 Jeesus vastasi heille: "Minä olen näyttänyt teille monta hyvää tekoa, jotka ovat Isästä; mikä niistä on se, jonka tähden te tahdotte minut kivittää?"
33 Juutalaiset vastasivat hänelle: "Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi".
34 Jeesus vastasi heille: "Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ‘Minä sanoin: te olette jumalia’?
35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli-ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin-
36 niin kuinka te sanotte sille, jonka Isä on pyhittänyt ja lähettänyt maailmaan: ‘Sinä pilkkaat Jumalaa’, sentähden että minä sanoin: ‘Minä olen Jumalan Poika’?

Psa 82:6 on hepreankielen sana Elohim, joka tarkoittaa Jumalaa, mutta sanalla on myös muita merkityksiä kuten tuomari ja jumalallinen. Kun hepreankielessä puhutaan Jumalasta ja käytetään Elohim sanaa se tarkoittaa aina Jumalaa. Mutta kun hepreankielisessä Raamatussa puhutaan ihmisestä käyttäen sanaa Elohim tarkoittaa se jumalallista kuten juutalaiset ovat sen kääntäneet Psalmi 86 jakeessa 6. Herra Jeesus Kristus ei siis sanonut ihmisiä jumaliksi, vaan jumalallisiksi. Kääntäjät ovat kääntäneet Elohim sanan merkityksen Jumalaksi, koska he eivät tienneet sitä, että sanalla on myös toisenlainen merkitys, joka on jumalallinen silloin kun sitä käytetään ihmisestä ja tästä on todisteena Psalmi 86:6. Raamattu ei siis opeta, että ihmisestä tulee Jumala, sillä sellainen opetus on antikristillistä opetusta.

Amma-liike opettaa antikristillistä opetusta, jonka mukaan ihmisestä tulee jumalallinen ja Jumala. Raamatun opetus jumalallisuudesta ei tarkoita Jumalaksi tulemista, vaan että uskoo ja elää ihmisenä Jumalan sanan opetuksen mukaan.

Energiansiirto

Äiti Amman halaus tarkoittaa sanskriitinkielellä darshan, joka tarkoittaa pyhän kohtaamista. Pyhän kohtaamisessa palvoja menee temppeliin, jossa hän saa siunauksen jumalankuvalta. Toisin sanoen äiti Amma on pyhä jumalallinen (jumala) joka antaa siunauksen halauksen kautta. Epäjumalanpalvelus-uskonnoissa olevissa temppelikulteissa ihminen ei voi mennä jumalan luokse tyhjin käsin, vaan hänen on vietävä lahja jumalalle. Amman tilaisuuksissa ihmiset ojentavat hänelle mm. kukkia ja omenoita, joita tilaisuuksissa myydään. Tämä ele viittaa selkeästi siihen, että Amma pitää itseään jumalana. Amma-liikkeen opetuksen mukaan äiti Ammanin sylissä istuva on siunaustilaisuudessa, jossa vastaanotetaan Ammasta säteilevää rauhaa ja rakkautta. Itse asiassa Amma toimii energiansiirtäjänä, jossa pahuuden henkivallat koskettavat ja vaikuttavat ihmisiin Amman kautta.

Amma-liike kulttiin sitoudutaan syvemmin meditaatiovihkimyksen kautta, jossa Amma antaa henkilökohtaisen mantran sekä ihmiselle uuden nimen. Amma-liikkeen mukaan mantraa annettaessa otetaan huomioon mitä uskontoa ihminen edustaa, sillä ihmisen ei tarvitse vaihtaa uskontoaan. Tässäkin piilee petos ja eksytys. Hindulaisuus opettaa, että se sisältää kaikki maailman uskonnot, mutta muut uskonnot ovat kuitenkin hindulaisuuden vähemmän kehittyneitä muotoja. Kun otat vastaan Amma-liikkeen opetuksen, niin he opetuksissaan pitävät hindulaisuutta kaikkein parhaana uskontona ja opettavat ihmisiä hindulaisuuteen, vaikka he sanovatkin, että ihminen saa pitää oman uskontonsa. Amma-liike puhuu ja opettaa, että kaikki uskonnot ovat samanarvoisia, mutta kuitenkin he uskovat hindulaisuuden olevan paras kaikista uskonnoista.

Amma-liikkeestä irtautuneet ihmiset ovat sanoneet, että heille sanottiin että he saavat pitää oman uskontonsa, mutta mitä pitemmälle he menivät ammalaisuudessa, niin he alkoivat etääntymään omasta uskonnostaan (jotkut erosivat uskonnoistaan tai uskosta Amman takia) tai uskostaan ja he alkoivat lähentymään amma-liikkeen hindulaista opetusta. Tämäkin todistaa sen, että Amma-liike pettää ja huijaa ihmisiä vaihtamaan uskontoa tai uskoaan amma-liikkeen hindulaiseen opetukseen.

Amma nukke

Joillakin Amman kannattajilla on Amma nukke, joka on tehty Amman näköiseksi. Amma nukkea myydään Amma kaupoissa.  He kertovat nukelle ongelmistaan, etsivät lohdutusta sekä kuuntelevat neuvoja.

Okkultiikassa on aina pyhiä esineitä, jonka kautta ihmiset etsivät siunauksia sekä apua ongelmiinsa. Amma nukke on uskonnollinen kulttiesine, joka edustaa okkultistisia voimia.

Amma sanoo kuulevansa rukoukset

Amma sanoo kannattajilleen, että hän on heidän äitinsä ja hän kuulee heidän rukouksensa. Amma tekee itsestään jumalan, sillä vain Jumala kuulee ihmisten rukoukset:

San 15:29 Jumalattomista on Herra kaukana, mutta vanhurskasten rukouksen hän kuulee.

Amma korottaa itsensä jumalaksi ja toimii näin antikristuksen hengessä.

Amma rikkoo ihmissuhteita

Amma käskee aviopareja eroamaan, joiden pitäisi hänen mielestä erota. Raamatun opetuksen mukaan avioeroa ei tulisi ottaa, kuin vain muutamissa äärimmäisissä tapauksissa. Amma käskee joitakin hänen uskollisia kannattajiaan jättämään perheensä ja muuttamaan munkiksi hänen ashramiin. Amma hajottaa ja rikkoo perheitä. Raamatun mukaan perheen hajottaminen ja hylkääminen on kauhistuttava synti.

Väärät ennustukset

2004 Amma ennusti, että iso katastrofi tapahtuu vuonna 2005. Aasiassa 2004 joulukuun 26 päivä tapahtui 9,1 momenttimagnitudiasteikon vahvuinen tsunami, joka tappoi Intian valtameren alueella yli 200 000 ihmistä. Monet sanovat, että Amma ennusti tuon katastrofin, mutta totuus on se että hän sanoi väärän vuosiluvun. Amma on väärä profeetta.

Amma on ennustanut ydinsodan ja että vuoden 2012 jälkeen yksikään alle viisi vuotias lapsi ei elä aikuiseksi asti. Amman mukaan meditaatio ja vaatimaton hyväntekeväisyys voi lieventää tätä tuomiota ihmiskunnalle.

Raamattu opettaa näin vääristä profeetoista:

Matt 7:15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.

Mark 13:22 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät tunnustekoja ja ihmeitä, eksyttääkseen, jos mahdollista, valitut.

Selittämättömät kuolemat

Amman ashramissa on tapahtunut useita selittämättömiä kuolemantapauksia sekä itsemurhia. Erästä entistä Amma-liikkeen munkkia on uhkailtu, että jos hän arvostaa turvallisuuttaan, niin hän ei kerro kaikkea mitä tietää Ammasta ja Amma-liikkeestä.

Amma-liikkeessä tapahtuu myös ikäviä ja selittämättömiä tapauksia, jotka vaikuttavat ja näyttävät olevan pimeän- ja hämäräpuolen hommia.

Uusi maailmanjärjestys

Amma-liike liputtaa uuden maailman järjestyksen puolesta. Jotkut Amma-liikkeen lausunnot ja toimet ovat yhtäpitäviä uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi.

Uusi maailmanjärjestys tulee olemaan antikristuksen valtakunta, jossa antikristus teeskentelee olevansa hyvyyden lähettiläs tehden muutamia hyviä tekoja, mutta tarkoituksenaan tuhota kaikki maailman ihmiset epäjumalanpalveluksen kautta. Amma-liike on yksi antikristuksen monista airueista, jotka tekevät töitä antikristillisen vallan saattamiseksi maan päälle.

Karman karmaiseva laki

Amma-liikkeessä vaikuttaa hindulainen oppi karman laista. Hindulaisuus opettaa, että ihmisen elämässä tapahtuvat pahat asiat johtuvat karmasta, eli entisen elämän pahoista teoista, jonka seurauksia he saavat kärsiä. Tällainen opetus rikkoo ihmisen sisintä ja saattaa johtaa tilanteeseen, jossa hän hyväksyy pahantekijän teon itseään kohtaan, koska hän on ansainnut sen. Otan vaikka esimerkiksi pienen lapsen, jota aikuinen ihminen käyttää seksuaalisesti hyväksi tai nuoren naisen joka joutuu raiskauksen uhriksi.

Karman lain mukaan insestin tai raiskauksen kohteeksi joutunut on syyllinen tapahtumaan ja insesti tai raiskaus on rangaistus entisten elämän rikkomuksista. Kun ajattelet karman lakia, niin jos kaikki pahat teot ovat ihmiselle rangaistus hänen omista pahoista teoistaan entisessä elämässä, niin siitä seuraa että häntä kohtaava paha teko ei ole pahaa tai väärin, vaan oikein tai kosto hänelle hänen pahoista teoistaan.

Karman lain kautta pahantekijä tehdessään pahaa toteuttaa koston ja rangaistuksen sille jolle pahaa on tehty. Tämä tarkoittaa sitä, että karman lakiin uskovat uskonnot syyllistävät joka tapauksessa ihmistä, jota paha teko kohtaa. On päivänselvää, että karman laki ja jälleensyntyminen on sielunvihollisen eksytys, jossa ihminen joutuu kantamaan raskasta syyllisyyden taakkaa, joka kerta kun häntä kohtaan tehdään pahoja tekoja tai kun hän joutuu kohtamaan pahaa elämässään. Karman laki opetus on järkyttävä opetus, joka vääristää oikean ja väärän olemuksen. Synti vääristää aina oikean ja väärän.

Monet ihmiset ovat kääntyneet äiti Ammanin puoleen, joiden lapset ovat olleet vakavissa vaikeuksissa. Äiti Amma vastaa että: "Lapsen karma vaatii sitä". Jos uskot karman lakiin, niin sinun ei pitäisi puuttua lapsesi kärsimyksiin eikä auttaa häntä, koska hän on itse syyllinen kärsimykseensä. Tässä paljastuu se, että itse asiassa äiti Amma ei ole rakkauden lähettiläs, vaan pahuuden lähettiläs:

2 Kor 11:
14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

Äiti Amma on tekeytynyt hyvän palvelijaksi, mutta hänen uskonsa ja oppinsa paljastavat, sen että hän palvelee pahaa, ei hyvää. Äiti Amma tekee myös hyviä tekoja (hyväntekeväisyys jne.), mutta samalla hän palvelee pahan voimia, jonka kautta hän eksyttää ihmisiä avautumaan ja ottamaan vastaan hindulaisuuden pahuuden evankeliumin.

Monet uskovat, että karman laki selittää sen miksi pienet lapsetkin joutuvat kokemaan erittäin pahoja asioita. Karman lain mukaan pientä lasta kohtaava paha teko on rangaistus hänelle hänen entisestä elämästään. Raamatun opetuksen mukaan pahuus maailmassa johtuu siitä, että ihmiset ovat synnin orjia ja tästä orjuudesta käsin he tekevät toisilleen pahoja tekoja, eli syntiä:

2 Tim 2:
25 hänen tulee sävyisästi ojentaa vastustelijoita; ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden
26 ja selviävät perkeleen pauloista, joka on heidät vanginnut tahtoansa tekemään.

Raamattu vapauttaa ihmisen syyllisyydestä sekä osoittaa pahuudelle sen oikean osoitteen. Insestin tai raiskauksen uhri ei ole Raamatun mukaan syyllinen, eikä häntä rangaista pahoista teoistaan, vaan hän on joutunut pahantekijän uhriksi. Raamatun opetuksen mukaan pahantekijä on aina syyllinen ja pahantekijän uhri on syytön osapuoli.

Uskontojen epäterveitä opetuksia

Ammalainen liike on ekumenian äänitorvi, jonka tavoite ja pyrkimys on saada kaikki uskonnot ja uskomukset hyväksymään opetus, että kaikki uskonnot ovat eri polkuja yhden ja saman jumaluuden luokse. Tällainen ajattelu vetoaa ihmisten sydämiin, mutta sen takana on kuitenkin saatanallinen petos.

On hyvä, että kaikki ihmiset voisivat kunnioittaa ja rakastaa toisiaan, mutta uskontojen erilaisia opetuksia ei tarvitse hyväksyä. Äiti Amman oppisuunta on hindulaisuus. Esimerkiksi hindulaisuudessa on opetuksia, joita Raamattuun uskova ei voi eikä saa hyväksyä. Hindulaisuuden perusta on karman laki ja jälleensyntyminen. Hindulaisuuden mukaan ihmisen elämä on kiertokulku, jossa sielu syntyy uudestaan lukemattomia kertoja erilaisissa olomuodoissa kuten esim. ihmisenä, demonina, jumalana tai eläimenä. Raamatun opetuksen mukaan ihmisellä on yksi elämä, joka päättyy kuolemaan, eikä ihminen synny uudestaan missään olomuodossa maan päälle.

Jälleensyntyminen on valhe

Saar 9
5 Sillä elävät tietävät, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään, eikä heillä ole paikkaa, vaan heidän muistonsa on unhotettu.
6 Myös heidän rakkautensa, vihansa ja intohimonsa on jo aikoja mennyt, eikä heillä ole milloinkaan enää osaa missään, mitä tapahtuu auringon alla.

Saarnaajan kirjan 9 luvussa on opetus, jonka mukaan kuolleet eivät enää tiedä mitään mitä maan päällä tapahtuu, eikä heillä ole enää osallisuutta missään, mitä tapahtuu auringon alla. Raamatun opetus on selkeä siitä, että ihminen ei jälleensynny uudestaan maan päälle.

Hindulaisuuden opetus jälleensyntymisestä on epäterve sekä sairaalloinen. Hindulaisuuden mukaan ihminen voi jälleensyntyä jopa demoniksi, eli pahaksi henkiolennoksi. Hindulaisuuden mukaan ihmisestä voi tulla jopa jumala.

Hindulaisuus opettaa lopullisena päämääränä vapautumista jälleensyntymien ketjuista (samasara), jonka jälkeen tapahtuu yhtyminen maailmansieluun, eli Brahmaniin (Atman). Vapautumiseen on monia eri teitä mm. tiedon tie, jossa pyritään tiedon avulla ymmärtämään Brahmania; joogan avulla pyritään pääsemään korkeimman todellisuuden lähelle; jumalalle antautumisen tie (Bhakti).

Raamatun opetuksen mukaan ihmisestä ei tule koskaan Jumalaa. Raamattu opettaa, että ihminen ihmisenä oppii ymmärtämään hyvän ja pahan, kuten myös Jumala ymmärtää:

1 Moos 3:5 vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan".

Hindulaisuus ei rakasta kaikkia lähimmäisiä

Hindulaisuudessa on viisi erilaista yhteiskuntaluokkaa: brahmaanit (papit), aateliset ja kuninkaat (ksatriya), tavallinen kansa (käsityöläiset ja kauppiaat), työlaisluokka (shuudra), sekä alimpana kastittomat. Hindulaisuuden mukaan kastittomien pelkkä kosketus saastuttaa säätyläiset. Hindulaisuus perustuu tiettyyn arvojärjestykseen (kasti), jossa kastittomat ovat saastaisia ihmisiä. Tällainen järjestelmä on hyvin epäoikeudenmukainen sekä suuren luokan huijausta. Ensin uskotellaan rakastamaan kaikkia ihmisiä lähimmäisinään, mutta kastittomia ihmisiä pidetään kuitenkin saastaisina.

Raamattu opettaa todellista lähimmäisen rakastamista, jossa tulee rakastaa myös niitä, jotka meitä vihaavat sekä kaikkia ihmisiä:

Luuk 10:27 Hän vastasi ja sanoi: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".

Matt 5:44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,

Luuk 6:27 Mutta teille, jotka kuulette, minä sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat,

Hindulaisuus ja naisen asema

Hindulaisuudessa naisten asema ei ole kovinkaan hyvä. Miesten syrjähypyt sallitaan, mutta naisten on pysyttävä uskollisina miehille. Hindulaisuuden ihanne on että mies on vaimolleen jumalana. Alunperin hindulaisuudessa nainen osoitti alamaisuuttaan miehelleen syömällä miehen jälkeen miehen lautaselta.

Hindulaisuus on naista alentavaa ja halveksuvaa. Hindulaisuudessa miehelle sallitaan syrjähyppyjä, mutta naiselle ei. Syrjähyppy on aviorikos. Hindulaisuus on uskonto, jossa miehet ovat naisia ylempänä ja hindulaisuus suosii miehiä.

Raamattu opettaa, että aviomies tai vaimo ei kumpikaan saa tehdä aviorikosta, vaan heidän tulee pysyä toisilleen uskollisina koko elämänsä ajan. Raamatun opetuksen mukaan aviomiehen tulee rakastaa vaimoaan samalla tavalla kuin Herra Jeesus rakastaa seurakuntaa:

1 Kor 7:2 mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä.

Ef 5:25 Miehet, rakastakaa vaimojanne, niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä,

Hindulaisuus esiintyy hyvänä ja kaikkia rakastavana uskontona, mutta kun sitä tarkastellaan pintaa syvemmältä, niin sieltä paljastuu piirteitä, jotka pitävät tiettyjä ihmisiä saastaisina ja naisen asema on huomattavasti miestä heikompi sekä naista halventava. Hindulaisuus ja siihen uskominen voi johdattaa esimerkiksi joitakin miehiä käyttämään naisia seksuaalisesti hyväkseen, koska se sallii syrjähypyt miehille. Hindulaisuus tarjoaa seksiaddiktiosta kärsivälle miehelle mahdollisuuden toteuttaa synnillisiä seksuaalisia vääristymiään.

Epäjumalan palvonta

Kun olemme tarkastelleet pintaa syvemmältä uskonnon pimeitä puolia, niin ymmärrämme että saamme rakastaa kaikkia ihmisiä lähimmäisinämme, mutta me emme saa hyväksyä uskontojen pimeitä puolia, pahoja tekoja ja synnillisiä opetuksia. Kun et hyväksy uskonnon pahoja tekoja, niin et ole ahdasmielinen tai suvaitsematon, vaan tervehenkinen ihminen, joka et kannata sitä pahuutta, joka uskontojen taakse kätkeytyy.

Ps 96:5 Sillä kaikki kansojen jumalat ovat epäjumalia, mutta Herra on tehnyt taivaat.

Raamattu opettaa että kaikkien uskontojen takana on epäjumalanpalvonta. Epäjumalanpalvonnan hedelmän ulkokuori on usein kaunis, mutta se on sisältä mätä. Lyhyt hindulaisuuden tarkastelu toi esille pahuutta sekä toisen ihmisen halveksumista. Tämä myös todistaa sen, että uskontojen alkuperä on paha ja pimeä, joka on kiillottanut ulkokuoren kauniiksi, mutta on sisältä paha ja täynnä petosta.

Raamattu ei käytä sanaa uskonto kuvatessaan Jumalan ja ihmisen välistä suhdetta. Kreikankielen UT:ssa on sana threskeia, joka tarkoittaa uskonnollista palvontaa, mutta tätä sanaa UT ei käytä kuvatessaan Jumalan (Herran Jeesuksen kautta) ja ihmisen välistä suhdetta. Oikea Jumalan palveleminen ei siis tarkoita uskonnon harjoittamista tai kirkollista Jumalanpalvelusta, vaan tapaa elää, jonka kautta palvellaan koko elämällään Jumalaa uskon kautta Herraan Jeesukseen. Raamattu puhuu uskosta Jumalaan, joka tarkoittaa henkilökohtaista suhdetta Jumalan kanssa. Uskonto ja usko on aivan kaksi eri asiaa. Uskonto on ihmisten keksimä ja formuloima järjestelmä, jossa ihminen palvoo epäjumalia ja harrastaa epäjumalanpalvelusta. Kun taas usko on Jumalan teko, jossa ihminen elää yhteydessä Jumalansa kanssa uskomalla Herraan Jeesukseen.

Kolmas silmä

Noituus ja okkultiikka opettaa, että kolmas silmä on hengellisen selvännäön silmä ja sisäinen valo sekä sielun näkökyky. Kolmannen silmän uskotaan olevan ovi kaikkeen tietoon ja ymmärrykseen. Muun muassa joogassa on kolmas selvännäön silmä, joka avataan jooga harjoitteiden ja visualisoinnin kautta. Vapaamuurareilla on symbolinaan kaikki näkevä silmä, joka on eräs vanhimmista pakanallisista symboleista. Eräs entinen noita ja vapaamuurari on sanonut, että kun avaat hiukan "silmää", niin saat kokea sielullisia voimia, kun avaat "silmän" kokonaan niin se on kuin tulva joka on puhdasta tietoisuutta Luciferin kanssa. Silmä avataan vapaamuurarien rituaalien kautta. Tämän silmän sanotaan olevan jumalan silmä, joka hallitsee maailmaa. Kaikki näkevä silmä on myös Egyptin Osiris aurinkojumalan symboli ja vertauskuva sekä intialaisen Siva käärmejumalan symboli. Kelttiläiset papittaret käyttivät otsassaan siniseksi maalattuja merkkejä (kolmas silmä). Myös Druideilla oli omanlaisensa kolmas silmä.

Äiti Amman otsassa silmien yläpuolella on pyöreä merkki, jossa on punainen piste valkoisen merkin sisällä. Tästä merkistä hindut käyttävät nimitystä bindi ja tilaka. Näiden merkkien symboliset opetukset paljastavat meille sen kuinka hindulaisuus edustaa okkulttista pimeyden uskontoa.

Bindi on salatun viisauden sakra (chakra), joka avaa hinduille tien kundaliini energiaan. Bindi kuvaa myös kolmatta silmää. Tilaka on myös kolmas silmä, jonka avulla hindu voi olla yhteydessä hindu-jumaluuksiin. Hindut uskovat, että meditaatiossa tilakan kautta avautuu valaistumisen tie.

Itämaisissa uskonnoissa on myös seitsemän sakraa, jossa kundalini-henki (kundalini käärme) eli kundalini voima tai energia kiertäytyy ihmiseen seitsemän sakran kautta. Kundalini sana on sanskriitin kieltä ja tarkoittaa kokoon kiertynyt tai kierteellä oleva. Kundanili-henki, voima- ja energia on saatanan demonista voimaa, jonka kautta sielunvihollinen eksyttää ja turmelee ihmisiä.

Kundalini-voima vaikuttaa naispuoliseen Ida-kanavaan ja sen voiman feminiiniseen puoleen. Tämä saa aikaan voimaa hallita tunteita ja intohimoja. Kundalin9i-voima vaikuttaa myös Pingala-kanavaan, eli maskuliiniseen puoleen, jonka uskotaan antavan kykyä hallita mieltä. Tämän jälkeen tulee "puhdas henki", eli Sushuma energia (Sushuma-kanava), joka aukaisee tien korkeudesta tulevalle puhtaalle hengelle, joka on todellisuudessa saatanan demonihenki. Tässä vaiheessa saatanallinen demonivoima ottaa ihmisen kokonaan haltuunsa.

Kundaliini-voima (kundalini-käärme), eli saatanan henki juuri samalla tavalla ja samassa järjestyksessä kuin paratiisissa missä hän langetti ihmisen syntiin. Paratiisissa saatana eksytti ensin Eevan (naispuolinen feminiinisyys), jonka jälkeen Aatami eksyi (miespuolinen maskuliinisuus). Paha saatana sanoi tämän jälkeen, että teistä tulee kuin Jumala, joka tietää hyvän ja pahan. Tämän jälkeen heidän molempien silmät avautuivat synnin "valaistumiseen" saatanan eksyttäessä heidät. Hindulaisuuden energia ja voima on kundaliini energiaa, eli demonihenkien valhevoimaa.

Paha saatana on koko ihmiskunnan historian ajan eksyttänyt ihmisiä okkultistisen silmä symboliikan ja opin sekä käärme-hengen kautta valaistumaan ja saamaan salaista ymmärrystä, joka on kuitenkin saatanan suuri valhe ja eksytys.

Joh 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

Ilm 12:9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

Ilm 20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

Raamatun opetuksen mukaan saatana, eli perkele ei pysy totuudessa, vaan puhuu omaansa, eli valhetta, ollen se vanha paratiisin käärme. Paha saatana toimii ja käyttää samaa valhetta ihmiskunnan viimeisinä päivinä, millä hän eksytti Eevaa ja Aatamia paratiisissa. Paratiisissa saatana eksytti ihmiset käärmeen kautta, siksi hän on myös kautta historian jättänyt oman tunnistettavan puumerkkinsä ja jalanjälkensä historianlehdille, jonka kautta hän myös nykyään eksyttää ihmisiä kundalini-käärme hengen ja voiman sekä okkulttisen silmä symboliikan kautta. Äiti Amma on tekemisissä saatanallisen kundalini-käärme energian sekä valhe valaistumisen (kolmas silmä) kanssa. On täten selvää, että äiti Amma on eksyttäjä, joka on pukeutunut vanhurskauden palvelijan valheasuun:

2 Kor 11:
14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

Todellinen rakkaus ja totuus

Raamattu Jumalan sana opettaa todellisesta rakkaudesta ja totuudesta sekä tiestä, joka johtaa Jumalan luokse. Tämä tie Jumalan luokse avautuu uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Uskonnot eivät opeta Jumalan rakkaudesta, vaan uskonnollisista teoista joiden kautta ihmisen tulee lepyttää jumalia. Uskonto ajaa ihmisen lopulta tilaan, jossa hän väsyy loppumattomaan suorittamiseen, jonka kautta hän pyrkii "ostamaan" jumalien mielisuosion. Uskonto ei anna rauhaa, vaan vaatii koko ajan enemmän tekoja, joilla jumalia tulee lepyttää. Loputon tekojen suorittaminen oman voiman kautta ajaa ihmisen ahdistukseen sekä toivottomuuteen.

Raamattu opettaa rakkauden Jumalasta, joka rakastaa ihmistä ja antaa Häneen uskoville voiman, jonka kautta ihminen kykenee kasvamaan rakkauden tekojen harjoittamisessa. Herran Jeesuksen kautta Jumala pelastaa ja armahtaa ihmisen. Raamatun Jumala antaa ihmisen sydämeen levon ja rauhan.

Jos haluat kokea todellisen rakkauden ja löytää totuuden, niin vain Herra Jeesus voi täyttää sinun sydämesi Jumalan rakkaudella ja johdattaa sinut todelliseen totuuteen. Kun tunnustat syntisi ja uskot Herraan Jeesukseen, niin Jumala antaa sinulle syntisi anteeksi ja saat osallisuuden iankaikkiseen elämään.


Linkkisuositukset:

Jooga henkinen eksytys

Reikin todelliset juuret ja tausta
Energiahoitomuotojen juuret


Petri Paavola 15.11.2011

Lähteet:
Raamattu 33/38
King James Version 1769
Online Bible Hebrew and Greek Lexicons
Riitta Talasniemi / A4 Media Oy
jariiivanainen.net/
mpeltonen/hindu
sana.fi
cultnews.com

 

 

 





eXTReMe Tracker