Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Donald Trumpin kahdet eri kasvot

Olen kirjoittanut useamman kirjoituksen Donald Trumpista. Syy näille kirjoituksille on se, että Trump on mies, jolla on kahdet eri kasvot. Trump toimii niin, että hän tekee myös hyviä asioita ja tekee myös näennäisesti hyvää, mutta toisaalta hän tekee myös pahoja asioita, joiden kautta jotkut (eivät kaikki) hänen hyvät tekonsa mitätöityvät. Tästä syystä Trump on mies, jolla on kahdet eri kasvot.

Miksi Trumpista ja hänen toiminnastaan pitäisi kirjoittaa, miksi kirjoitan? Koska, jokainen, joka innostuu ja kannattaa Trumpia voi tietämättään olla osallinen Trumpin pahoihin tekoihin, ellei ole niistä tietoinen ja irtisanoudu niistä. Samalla on hyvä kysyä itseltään sitä, että voinko sivuttaa Trumpin pahat teot ja kannattaa vain niitä hyviä tekoja mitä hän on tehnyt?

En ole sillä tavalla poliittinen ihminen, että olisin Suomessa jonkin puolueen jäsen tai, että kannattaisin USA:n demokraatti tai republikaani puoluetta, vaikka tosin rebuplikaanit ovat tehneet ainakin viime aikoina USA:ssa puolueena paljon parempia poliittisia päätöksiä kuin demokraatit.

Minua on ihmetyttänyt Trumpin kannattajien sokeus suhteessa Trumpiin, oli sitten kyseessä amerikkalaiset tai suomalaiset Trump fanit. Ihmettelen varsinkin sitä, että niin sanottujen kristittyjen (Herran Jeesuksen opetuslasten) keskuudessa monet fanittavat ja kannattavat Trumpia.

Trumpin kahdet eri kasvot tulevat esiin monessa asiassa myös Israel asiassa. Trump teki hyvän asian myöntämällä, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki ja siirtämällä USA:n suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin, mutta samalla Trump sanoi, että kahden valtion malli on paras ratkaisu israelilaisten ja palestiinalaisten kiistaan.

Kahden valtion malli tarkoittaa sitä, että Israelin valtion sisälle perustetaan Palestiinan valtio, jonka pääkaupunki on Itä-Jerusalem. Raamatun sanan ilmoituksen mukaan kahden valtion malli edustaa antikristillistä ja antisemitismin, eli pahuuden suunnitelmaa.

Donald Trump on kerskunut olevansa koronarokotteen "isä". Trump on myös kerskunut sillä kuinka hän painosti USA:n FDA:ta (ruoka- ja lääkevirastoa) hyväksymään koronarokotteen käyttöön ottamisen. Trump on kerskunut, että ilman hänen painostusta FDA:ta kohtaan Amerikalla ei olisi koronarokotetta ja ilman häntä Amerikka olisi joutunut odottamaan ainakin viisi vuotta ennen kuin se olisi saanut koronarokotteen käyttöönsä.

VAERS amerikkalainen rokotteiden haittavaikutus raportointi järjestelmä oli saanut koronarokotteesta jo vuodessa ja alle vuodessa enemmän ilmoituksia koronarokotteisiin liitetyistä kuolemista ja vakavista haittavaikutuksista kuin koko sen raportointi historian aikana koskien kaikkia rokotteita. VAERS alkoi julkaisemaan julkisia tilastoja rokotteiden haittavaikutuksista vuonna 1990.

Nyt tiedämme, tai nyt ne tietävät, jotka ymmärtävät mistä on kyse, että koronarokote on ollut lääketieteen historian suurin epäonnistuminen tai lääketieteen historian suurin rikos.

Donald Trump ei kannata transsukupuolisuus agendaa tai niin hän sanoo esim. puheessaan, joka löytyy hänen nettisivultaan.

Donaldin Trumpin puhe:

Vasemmistolainen sukupuolihulluus, jota lapsillemme tyrkytetään, on lasten hyväksikäyttöä, hyvin yksinkertaista. Tässä on suunnitelmani nuorisomme kemiallisen, fyysisen ja emotionaalisen silpomisen lopettamiseksi.

Ensimmäisenä päivänä kumoan Joe Bidenin julman politiikan, joka koskee niin sanottua "sukupuolta vahvistavaa hoitoa" - naurettavaa - prosessia, johon kuuluu murrosiän estoaineiden antaminen lapsille, heidän fyysisen ulkonäkönsä muuntaminen ja lopulta leikkausten suorittaminen alaikäisille lapsille. Voitteko uskoa tätä?

Allekirjoitan uuden toimeenpanomääräyksen, jossa kaikkia liittovaltion virastoja kehotetaan lopettamaan kaikki ohjelmat, joilla edistetään sukupuolen ja sukupuolen muuttamista missä tahansa iässä. Pyydän kongressia lopettamaan pysyvästi liittovaltion veronmaksajien rahojen käytön näiden toimenpiteiden edistämiseen tai maksamiseen ja säätämään lain, jolla kielletään lasten sukupuolinen silpominen kaikissa 50 osavaltiossa. Se menee hyvin nopeasti.

Julistan, että mikään sairaala tai terveydenhuollon tarjoaja, joka osallistuu alaikäisten nuorten kemialliseen tai fyysiseen silpomiseen, ei enää täytä liittovaltion terveys- ja turvallisuusvaatimuksia Medicaid- ja Medicare-ohjelmissa - ja se erotetaan ohjelmasta välittömästi.

Lisäksi kannatan yksityisen kanneoikeuden luomista uhreille, jotta he voivat haastaa oikeuteen lääkärit, jotka ovat anteeksiantamattomasti suorittaneet näitä toimenpiteitä alaikäisille lapsille.

Oikeusministeriö tutkii Big Pharma -yhtiöt ja suuret sairaalaverkostot selvittääkseen, ovatko ne tahallaan peitelleet "sukupuolenvaihdosten" hirvittäviä pitkäaikaisia sivuvaikutuksia rikastuakseen haavoittuvien potilaiden kustannuksella. Tässä tapauksessa hyvin haavoittuvien potilaiden. Tutkimme myös, ovatko Big Pharma tai muut tahot markkinoineet laittomasti hormoneja ja murrosiän estolääkkeitä, joita ei ole millään tavoin lisensoitu tai hyväksytty tähän käyttöön.


Opetusministeriöni ilmoittaa osavaltioille ja koulupiireille, että jos opettaja tai koulun virkamies ehdottaa lapselle, että hän saattaa olla jumissa väärässä kehossa, hän joutuu kohtaamaan vakavia seurauksia, kuten mahdollisia kansalaisoikeusrikkomuksia sukupuoleen perustuvan syrjinnän vuoksi ja liittovaltion rahoituksen lakkauttamisen.

Osana uutta opettajien pätevyyden tunnustavaa elintä edistämme myönteistä koulutusta ydinperheestä, äitien ja isien rooleista ja siitä, että juhlitaan eikä pyyhitä pois niitä asioita, jotka tekevät miehistä ja naisista erilaisia ja ainutlaatuisia.

Pyydän kongressia hyväksymään lakiesityksen, jossa vahvistetaan, että Yhdysvaltojen hallituksen tunnustamat sukupuolet ovat mies ja nainen - ja ne määritetään syntymähetkellä. Lakiehdotuksessa tehdään myös selväksi, että yhdeksäs osasto kieltää miehiä osallistumasta naisten urheilulajeihin. Ja me suojelemme vanhempien oikeuksia siltä, että heidän alaikäistä lastaan ei pakotettaisi antamaan alaikäiselle lapselleen uutta sukupuolta ja identiteettiä ilman vanhempien suostumusta. Identiteetti ei ole uusi. Eikä se tule olemaan ilman vanhempien suostumusta.

Yhdenkään vakavasti otettavan maan ei pitäisi kertoa lapsilleen, että he ovat syntyneet väärän sukupuolen kanssa - käsite, josta ei ole koskaan kuultu koko ihmiskunnan historiassa - kukaan ei ole koskaan kuullut tästä, mitä nyt tapahtuu. Se oli kaikki, kun radikaalivasemmisto keksi sen vain muutama vuosi sitten.

Minun johdollani tämä hulluus loppuu. Kiitos paljon
. - Trumpin puheen lainaus loppuu.

Trump on sanonut lupaavansa kieltää lasten "sukupuoltenvaihdokset". Trump omistaa osakkeita suurista lääkeyhtiöistä, joista hän on luvannut tutkia harjoittavatko nämä yhtiöt hormonihoitojen ja murrosiänsalpaajien laitonta markkinointia.

Trump omistaa 600 003 ja 251 000 dollaria kolmessa yrityksessä, jotka valmistavat sukupuolenkorjaushoitoja ja hormonisalpaajia.

Tump on luvannut käydä Big Pharman kimppuun, koska ne tyrkyttävät "sukupuolenvaihdon" lääkkeitä lapsille ja nuorille. Mutta tämän lupauksen jälkeen Trump on omistanut osakkeita kolmessa yrityksessä, jotka valmistavat murrosiän estolääkkeitä, jotka ovat välttämättömiä lapsille "sukupuolenvaihdos" prosessissa.

Vasemmistolainen sukupuolihulluus, jota lapsillemme tyrkytetään, on lasten hyväksikäyttöä, hyvin yksinkertaista. Tässä on suunnitelmani nuorisomme kemiallisen, fyysisen ja emotionaalisen silpomisen lopettamiseksi", Trump sanoi kampanjapuheessaan 1. helmikuuta.

Vielä viime vuoden lopulla Trumpilla oli kuitenkin 600 003 ja 251 000 dollaria kolmessa yrityksessä, jotka valmistavat sukupuolenkorjaavia hoitoja ja hormonisalpaajia, ilmenee DailyMail.comin analyysistä, joka koskee hänen taloudellisia tietojaan.

Hänellä on myös taloudellisia osuuksia Pfizerissa ja Johnson & Johnsonissa.

Trump lupasi, että oikeusministeriö tutkisi Big Pharma -yhtiötä "selvittääkseen, ovatko ne tahallaan peitelleet sukupuolenkorjausten hirvittäviä pitkäaikaisia sivuvaikutuksia rikastuakseen".

Trump sanoi, että oikeusministeriön tulisi tutkia, markkinoiko Big Pharma "laittomasti hormoneja ja murrosiän estolääkkeitä".

Trumpin viimeisimpien tietojen mukaan, jotka kattavat hänen sijoituksensa tammikuun 2021 ja joulukuun 2022 välisenä aikana, hänellä oli 350 002 ja 750 000 dollaria Pfizerissa - lääkeyhtiössä, joka valmistaa feminisoivia terapioita depo-estradiolia, depo-proveraa ja mieshormonien suppressiivista aldactonia.

Aldactonen vaikuttava aine spironolaktoni on yleisimmin määrätty mieshormonien suppressiolääke.

Useimmilla näistä lääkkeistä voi olla muitakin käyttötarkoituksia kuin sukupuolenvaihdos: estradiolia voidaan käyttää vaihdevuosien jälkeisten oireiden hoitoon ja naisille, joille on tehty kohdunpoisto. Spironolaktonia voidaan käyttää korkean verenpaineen ja sydämen vajaatoiminnan hoitoon.

Hän sijoitti myös 250 001 ja 500 000 dollaria Novartis-yhtiöön, joka valmistaa sukupuolenkorjaushoitoja Vivelle ja Vivelle Dot - joiden vaikuttava aine on estradioli. Estradioli on ensisijainen estrogeeni, jota käytetään naisellistavassa hoidossa.

Novartisin tytäryhtiö Sandoz valmisti myös murrosikää estävää leuprolidiasetaattia. Planned Parenthood -järjestön mukaan "murrosiän estäjiä on kahdenlaisia: Histreliiniasetaatti-niminen joustava sauva, joka menee käsivarren ihon alle ja kestää 1 vuoden. Ruiske nimeltä leuprolidiasetaatti, joka toimii 1, 3 tai 4 kuukautta kerrallaan.

Entinen presidentti sijoitti 1 000 dollaria Abbvie -nimiseen lääkeyhtiöön, joka valmistaa murrosikää estävää Leupronia, joka tunnetaan myös nimellä leuprolidiasetaatti.

Trumpin salkussa on 950 000 dollaria ja 2 miljoonaa dollaria kahdelle yritykselle, jotka ovat luoneet koronarokotteita: Pfizer ja Johnson and Johnson.

Trump on itse rokotettu, ja juuri hänen hallintonsa pumppasi varoja näille yrityksille operaatio Warp Speedin kautta, että rokote saataisiin markkinoille. Monet hänen kannattajistaan suhtautuvat kuitenkin edelleen epäluuloisesti rokotteeseen - ja entiselle presidentille on jopa buuattu tilaisuuksissa, joissa hän on mainostanut koronarokotetta.

Eräs äänestäjä haukkui Trumpia kampanjapysäkillä Iowassa tällä viikolla: "Olemme menettäneet ihmisiä, koska kannatit rokotetta."

Trump on taitellut sen välillä, että hän kehuskelee sillä, että juuri hänen hallintonsa sai rokotteen markkinoille, ja sen välillä, että hän rauhoittelee rokotteen suhteen epäilevämpää perusjoukkoa. Hän on korostanut vastustavansa rokotepakkoa.

"Kaikki halusivat rokotteen tuolloin, ja minä pystyin tekemään jotain, mitä kukaan muu ei olisi voinut tehdä - sain sen aikaan hyvin nopeasti. En kuitenkaan koskaan kannattanut toimeksiantoja, vaan pidin niitä kauheina", entinen presidentti sanoi.

Trump ylistää korona-mRNA-rokotuksia, hän ei myönnä mitään haittavaikutuksia'.

Trumpin kampanjassa sanotaan: "Presidentti Trump pelasti miljoonia ihmishenkiä, vastusti mandaatteja ja omaksui federalistisen järjestelmän, jotta osavaltiot voivat tehdä kansalleen parhaat päätökset.

Ikävä ja karu totuus on, että esim. Amerikassa monet miljoonat ihmiset ovat kuolleet koronarokotteiden takia ja monet miljoonat kärsivät haitallisista ja vakavista koronarokotteen aiheuttamista haitoista.

Loppupäätelmä. Donald Trump on mies, jolla on kahdet eri kasvot. Hän esiintyy hyväntekijänä ja tekeekin joitakin hyviä asioita, mutta joissakin "hyvissä asioissaan" hän tekee pahoja ja huonoja asioita, joiden kautta hyvyyden teot kumoutuvat. Minulla ei ole mitään henkilökohtaisesti Donald Trumpia vastaan, mutta koin tärkeäksi tuoda esille asioita miten ja millä tavalla Donald Trump toimii ja esiintyy:

Psa 12:2 (12:3) He puhuvat valhetta toinen toisellensa, puhuvat liukkain huulin, kaksimielisin sydämin.

Jaak 1:8 kaksimielinen mies, epävakainen kaikilla teillään.

 

 

 

Petri Paavola 6.6.2023

Lähteet:
donaldjtrump.com/ videos/ president trumps plan to protect children from left wing gender insanity
dailymail.co.uk/ Trump owns stock Big Pharma companies make gender transition drugs
Mitä Trump oikeasti sanoi Jerusalemista Israelin pääkaupunkina
Trumpin Jerusalemin suunnitelma

Donald Trump antikristillinen eksytys
Donald Trump antikristillinen eksytys osa2
bitchute.com/video/ Donald Trump painosti FDA:ta hyväksymään koronarokotteen

 

 

 

eXTReMe Tracker