Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


 

Iso-Britannian terveys- ja sosiaaliministeriön alaisuudessa toimivan tutkimuslaitoksen ja terveysviranomaisen tilastot korona tartunnoista ja korona kuolemista rokotettujen ja rokottamattomien keskuudessa

UK Health Security Agency on hallinnollisesti Iso-Britannian terveys- ja sosiaaliministeriön alaisuudessa toimiva tutkimuslaitos ja terveysviranomainen. UK Health Security Agency on aktiivisesti yhteydessä myös Skotlannin, Pohjois-Irlannin ja Walesin kanssa.

Kun katsomme UK Health Security Agencyn tilastoja Englannista, niin alapuolella oleva kuva kertoo meille kuinka viikoilla 47 - 50 kaksi kertaa rokotettujen keskuudessa oli lukumääräisesti paljon enemmän koronatautia kuin rokottamattomien keskuudessa. Tässä taulukossa ei ole esillä prosentuaalisesti kaksi kertaa rokotettujen ja rokottamattomien lukumäärää, eli kuinka paljon väestöstä on rokotettuja ja rokottamattomia.

Kun katsomme UK Health Security Agencyn tilastoja Englannista, niin alapuolella oleva kuva kertoo meille sen kuinka lukumääräisesti kaksi kertaa rokotettuja kuoli paljon enemmän koronatautiin kuin rokottamattomia. Tässä taulukossa ei ole esillä prosentuaalisesti kaksi kertaa rokotettujen ja rokottamattomien lukumäärää, eli kuinka paljon väestöstä on rokotettuja ja rokottamattomia.

Nyt lähes kaikkialla maailmassa alkaa tulemaan tietoja siitä, että kahdesti ja myös useammin rokotetut sairastuvat koronaan ja osa heistä vakavasti ja jotkut heistä jopa kuolevat koronaan siitäkin huolimatta, että heidät on kahdesti rokotettu tai useammin rokotettu. Koronarokote ei estä koronaan sairastumista, vaan voi jopa edesauttaa sairastumista, kun rokote heikentää ihmisen immuunijärjestelmää, kuten monet lääketieteen huippuammattilaiset ovat tuoneet tämän asian esille.

Nature

UK Health Security Agencyn tilaston mukaan viikoilla 47 - 50 Brittein saarilla kuoli n. 2000 kaksi kertaa rokotettuja ihmisiä 28 päivän sisällä siitä kun heidät oli testattu korona positiiviseksi. Samana ajankohtana kuoli n. 700 rokottamatonta ihmistä 28 päivän sisällä siitä kun heidät oli testattu korona positiiviseksi.

UK Health Security Agencyn tilaston mukaan lukumääräisesti henkilöt laskettuina kaksi kertaa rokotettuja kuoli kaksi kertaa enemmän kuin rokottamattomia. Koronarokotteen ja varsinkin toisen annoksen luvattiin suojella ja estävän sairastumista koronataudin vakavaan muotoon. Kahdesti rokotetun kuolema koronaan on pahin mahdollinen koronataudin vakava muoto. Todellisuus ja tilastot näyttävät sen, että ihmisiä on johdettu harhaan koronarokote asiassa. Tällaista ei pitänyt tapahtua kahdesti rokotetuille, että liian moni heistä kuolee koronaan huolimatta siitä, että he ovat kahdesti rokotettuja. Näiden asioiden pitäisi avata ihmisten silmät ja sydämen näkemään mikä on todellinen totuus tässä asiassa, eikä se ole yleisen narratiivin mukainen kertomus.

Englannin viikon 51 seurantaraportti on kolmen viikon ajalta sisältäen viikot 47-50. Ajattele sitä millainen määrä Englannissa on kaksi kertaa rokotettujen koronakuolemia kun ja jos laskettaisiin tähän mennessä koko vuoden kaksi kertaa rokotettujen koronakuolemat.

Vieraasta maasta Englantiin saapunut henkilö katsotaan täysin rokotetuksi, kun viimeisestä rokotuksesta on kulunut 14 päivää. Monissa maissa henkilö katsotaan rokotetuksi, kun rokotuksesta on kulunut kaksi viikkoa (14 päivää). Vaikka henkilö on saanut jo rokotteen ja on rokotettu, niin hänet merkitään tilastoihin rokottamattomaksi ja vasta kahden viikon kuluttua rokotuksesta hänet merkitään rokotetuksi.

Kun tutkimme milloin eniten tapahtuu koronarokotuksiin liitettyjä kuolemia, niin näemme kaikkein eniten koronarokotteisiin liitettyjen kuolemien tapahtuvan ensimmäisten neljän päivän aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että todellisuudessa rokotettuja kuolee enemmän kuin niitä tilastoidaan sen tähden kun rokotettu henkilö, jolla on korona lasketaan rokotetuksi vasta kahden viikon päästä.

Nature

Yläpuolella oleva kuva on amerikkalaisen VAERSin (Rokote haittatapahtuma raportointi järjestelmä) tilasto, johon on merkitty päivät milloin koronarokotusten jälkeen tapahtuu eniten rokotteeseen liitettyjä kuolemia. Rokotuksen jälkeen neljän ensimmäisen päivän ja ensimmäisen viikon jälkeen tapahtuu kaikkein eniten koronarokotteisiin liitettyjä kuolemia. Koronarokotteisiin liitetyt kuolemat noudattavat hyvin samaa kaavaa muuallakin maailmassa kuin mitä VAERSin tilasto kertoo meille.

Nyt kun katsot uudestaan esim. UK Health Security Agencyn tilastoa koronakuolemista kaksi kertaa rokotettujen keskuudessa, niin rokotettujen osuus nousisi todella paljon, jos tilastoon merkittäisiin koronarokotuksen jälkeen koronaan kuolleet henkilöt rokotetuiksi myös ensimmäisen kahden viikon ajalta rokotuksesta. Näin ei kuitenkaan tehdä, koska kun esim. koronaan kuollut rokotettu merkitään rokotetuksi vasta kahden viikon kuluttua, niin tällä tavalla saadaan rokottamattomien keskuuteen enemmän koronakuolemia kuin mitä todellisuudessa on tapahtunut ja rokotettujen keskuuteen vähemmän koronakuolemia kuin mitä todellisuudessa tapahtuu. Monet ihmiset, jotka kuolevat viikon sisällä koronarokotuksesta rokotteen takia saatetaan merkitä koronakuolemiksi, jos heillä on ollut ennen kuolemaansa tai lähiaikoina ennen kuolemaa korona.

Tässä on aika paljon todellista faktaa siitä, että ne lupaukset mitä koronarokotteiden tehosta on annettu eivät ole olleet totuudenmukaisia. Eräs huomionarvoinen asia on se, että vain yhden vuoden aikana koronarokotteisiin liitettyjä kuolemia ja vammautumisia on tapahtunut enemmän kuin kaikilla muilla rokotteilla koko ihmiskunnan historian ajan. Näidenkin ja monen muun asian ja seikan takia en aio ottaa koronarokotetta. Toivon kaikille ihmisille kaikkea hyvää ja sitä, että uskaltaisimme katsoa ympärillä olevaa todellisuutta, joka on erilainen kuin se yleinen narratiivi mitä ihmisille kerrotaan.

 

 

Petri Paavola 30.12.2021

Lähteet:
assets.publishing.service.gov.uk/ government/ Vaccine surveillance report week 51
researchbriefings.files parliament.uk/ documents
openvaers.com/ covid-data

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker