Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja. Ef 2:8


Tervetuloa Raamatun opetus sivulleni. Kaikkia opetuksia saa vapaasti kopioida sekä levittää jos ei muuta niiden alkuperäistä sisältöä. Lähdeviittaus tekstiini on nettietiketin mukaista. Sivuni materiaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Jos haluat kysyä opetuksiin liittyviä kysymyksiä, niin täältä löydät yhteystietoni.

Maria Magdaleena
Maria Magdaleenasta on kehitelty aikojen kuluessa monta legendaa ja myyttiä, jotka eivät ole totta. Tässä kirjoituksessa otan esille muutamia legendoja, jotka osoittautuvat valheiksi Raamatun todistuksen perusteella.

Kadonnut evankeliumi
Kadonnut evankeliumi kirjan (Jacobovici, Simcha; Wilson, Barrie: The Lost Gospel: Decoding the Ancient Text that Reveals Jesus' Marriage to Mary the Magdalene) kirjoittajat professori Barrie Wilson ja Simcha Jacobovici väittävät Jeesuksen olleen naimisissa Maria Magdaleenan kanssa ja että heillä oli kaksi poikaa. Syyrian-kielinen kadonnut evankeliumi käsikirjoitus ei ole aito Raamatullinen evankeliumi, vaan gnostilainen valheellinen väärennös Raamatun tapahtumista. Tuon esille kirjan valheelliset väitteet sekä sen mikä on Raamatun sanan ilmoitus ja totuus.

Jeesuksen vaimo ja lapset
Uusi kirja kadonnut evankeliumi (The Lost Gospel), väittää Jeesuksen olleen naimisissa Maria Magdaleenan kanssa ja että heillä oli kaksi poikaa. British Library sanoo kadonneen evankeliumin olevan peräisin 1450 vuoden takaa. Kadonnut evankeliumi kirjan kirjoittajat professori Barrie Wilson ja Simcha Jacobovici käänsivät käsikirjoituksen, joka väittää Maria Magdaleenan kahden lapsen joutuneen salamurha yrityksen kohteeksi. Kadonnut evankeliumi perustuu vanhaan käsikirjoitukseen, joka kertoo tarinan Jeesuksen kahdesta pojasta sekä Hänen avioliitostaan Marian kanssa. Kadonnut evankeliumi käsikirjoitus on peräisin vuodelta 570 jKr. ja se on kirjoitettu Syyrian-kielellä, jota käytettiin 4-8 vuosisadoilla. Kadonnut evankeliumin Syyrian-kieli on on läheistä sukua Aramean kielelle, joka oli Jeesuksen puhuma kieli.  Kun tutkimme kadonnut evankeliumin tekstin väitteitä, niin huomaamme sen edustavan joko gnostilaisia tekstejä tai saaneen vaikutteita gnostilaisista teksteistä. Kadonnut evankeliumi teksti ei edusta Raamatullista evankeliumia, vaan valheellista väärennöstä Raamatun evankeliumista.

 

Juudaksen evankeliumi
Juudaksen evankeliumi korottaa Barbelo jumalatarta, jota gnostilaiset pitivät kaikkein korkeimpana jumaluutena. Tämä todistaa sen, että Juudaksen evankeliumi on gnostilainen teksti, ei Raamatullinen evankeliumi. Juudaksen evankeliumi hylkää ja syrjäyttää juutalaisen perinnön Isä Jumalasta ja tuo sen tilalle gnostilaisen jumalatar uskon ja uskon moniin jumaluuksiin. On päivänselvää, että Juudaksen evankeliumi ei ole Raamatullinen evankeliumi, vaan valhe-evankeliumia.

Essealaisten evankeliumi
Raamattu sanoo että, lopun aikana Jeesuksen tulemuksen lähestyessä lisääntyvät kaikenlaiset eksyttäjät ja eksytykset. Tämän tähden myös koko ajan lopun ajan ihmiskunnassa nousee esiin koko ajan "sensaatioita" valheellisia ja vääriä "evankeliumeja", jotka ovat olleet erilaisten harhaoppisten lahkojen vääristettyjä "evankeliumin" tekstejä. Niiden alkuperäinen tarkoitus on ollut mustamaalata ja vääristää Raamatun sanomaa, mutta nykyään jotkut ihmiset luulevat niiden edustavan alkuperäistä Raamatun uskoa, vaikka ne ovat harhaoppia ja eksytystä. Essealaisten rauhanevankeliumi edustaa harhaoppista ja vääristeltyä evankeliumia, ei Raamatun totuutta.


 

 

 
eXTReMe Tracker