Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Goog hyökkää pohjan periltä Israelin kimppuun

Kaksi viimeisintä kirjoitusta olen kirjoittanut Venäjä Ukraina konfliktista lähinnä maallisesta näkökulmasta käsin herätykseksi jumalattomille ihmisille (myös uskoville), sillä tämä maailma on voimakkaan valheen vallassa. Nyt tässä kirjoituksessa tuon tähän aiheeseen voimakkaan hengellisen näkökulman Raamatun sanan profetian kautta. Kun Venäjä 24.2.2022 käynnisti sotilaallisen operaation Ukrainassa, niin samana päivänä Venäjän hallituksen virallinen twitter sivu Russian Mission UN kertoi seuraavasti: Olemme huolissamme Tel Avivin ilmoittamista suunnitelmista laajentaa siirtokuntatoimintaa miehitetyllä Golanin kukkulan alueella, mikä on ristiriidassa vuoden 1949 Geneven yleissopimuksen määräysten kanssa. Venäjä ei tunnusta Israelin itsemääräämisoikeutta Golanin kukkuloista, jotka ovat osa Syyriaa.

Tuon twitteriin annetun lausunnon kirjoitti Venäjän hallituksen nimissä Dmitry Polyanskiy, joka on Venäjän edustajana YK:ssa. Venäjä on jo pitkän aikaa toiminut Israelia vastaan ja ollut palestiinalaisten puolella sekä muutenkin tukenut ja kannattanut Lähi-idän arabimaita. Elämme Raamatun lopunajan profetioiden toteutumisten kynnyksellä. Kun olen tuonut aikaisemmin esille NATON syyllisenä nykyiseen Venäjä Ukrainaan kriisiin, niin asia on myös näin, vaikka tietenkin tässä on paljon muutakin. NATO ajaa lopunajan pahuuden agendaa, mutta samalla tavalla Venäjä ja Putin ajavat lopunajan pahuuden agendaa, sillä koko jumalaton maailma on pahan vallassa.

Kirjoituksessani tuon esille kuinka Venäjä on Raamatun ilmoittama Googin maa, joka päivien lopulla hyökkää Israelin maahan. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin elämme niitä aikoja, jolloin Raamatun lopunajan profetiat alkavat täyttymään silmiemme edessä. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

 

Sisällys:
Alkusanat
Raamatun Goog on Venäjä
Loppusanat

 

Alkusanat

Kun aikaisemmin kirjoitin NATOSTA ja sen syyllisyydestä Venäjä ja Ukraina kriisistä, niin NATO on siihen syyllinen omien laajentumispyrkimyksien takia. Tässä asiassa on tietenkin enemmän syvyyttä, koska on kyse pimeyden henkivalloista, joiden talutusnuorassa jumalaton maailma on, myös NATO ja Venäjä. Kaiken tämän takana on pahuuden henkivallat, sillä Raamattu, Jumalan sana sanoo koko maailman (jumalattomat) olevan pahan vallassa (1 Joh 5:19).

Kaiken takana on pahuuden henkivallat siinä mitä jumalattomassa maailmassa tapahtuu, kun jumalattomat ihmiset tekevät tekojansa. Lopunajan asetelmat valmistuvat kovaa vauhtia siihen järjestykseen miten Raamatun sana profetoi asioiden menevän. Että nämä asiat menisivät, niin kuin profetiallinen sana ilmoittaa, niin tarvitaan tietty asetelma maan päällä. Tämä asetelma on sellainen missä NATON, Amerikan ja Venäjän välille syntyy jännite, joka tulee purkautumaan lopulta siihen kuinka Venäjä sen liittolaisineen Kiinan ja monien arabimaiden kautta tulee hyökkäämään lopulta Israelin maahan. Mutta, että tämä voisi tapahtua, niin tarvitaan tietty järjestys, tietty asetelma maan päällä. Sellainen on NATO, Amerikka ja Venäjä jännite.

Maallisessa mielessä NATO on syyllinen Venäjän toimille Ukrainassa, koska Venäjä pyrkii estämään NATON laajentumisen Ukrainaan. Mutta NATON syyllisyys tässä asiassa ei tee Putinista ja Venäjästä "viatonta uhria", koska Venäjä on ihan yhtä paha kuin NATOKIN. Mutta, että asiat voivat mennä Raamatun profetian suuntaan, niin maan päällä pitää olla tietynlainen jännite, joka on nyt NATON, Amerikan ja Venäjän välillä.

Kiina ei pidä Amerikan asemasta maailmanpolitiikan keulahahmona, vaan haluaa syrjäyttää sen, siksi Kiinakin tulee voimakkaasti nousemaan Amerikkaa vastaan. Arabimuslimimaat Lähi-idässä ja Afrikassa ovat Amerikkaa vastaan. Näistä lähtökohdista käsin asetelma on jo valmis ja Googin, eli Venäjän liittolaiset ovat jo lähtökuopissa valmiina ja kun on aika Jumalan sanan profetian täyttymiselle, niin Venäjä liittolaisineen tulee hyökkäämään Israelin kimppuun, mutta hyökkääjä tulee kärsimään suuren häviön, sillä Jumala itse tulee tuhoamaan nämä hyökkääjät.

Raamatun Goog on Venäjä

Kautta koko Uuden Liiton seurakunnan historian uskovia on askarruttanut Googin maa, joka päivien lopulla tulee hyökkäämään Israelin maahan. Googin maaksi on ehdotettu muun muassa Turkkia ja monia muita vaihtoehtoja. Raamattu kertoo meille selvästi sen mikä maa on Raamatun ilmoittama Googin maa.
 

Ezekiel 38:
15 And thou shalt come from thy place out of the uttermost parts of the north, thou, and many peoples with thee, all of them riding upon horses, a great company and a mighty army;
16
and thou shalt come up against My people Israel, as a cloud to cover the land; it shall be in the end of days, and I will bring thee against My land, that the nations may know Me, when I shall be sanctified through thee, O Gog, before their eyes.

Jewish Publication Society Bible 1917 - JPS

Juutalaisten hepreakielestä englantiin kääntämä JPS käännös vastaa Raamatun alkukielen tekstiä. Raamatun profetian mukaan Israelin maasta katsottuna oleva kaukaisin ja äärimmäisin pohjoisin maa (Goog) tulee hyökkäämään monien muiden kansojen kanssa Israeliin päivien lopulla.

Kun katsot kartasta Israelin maan sijaintia, niin näet kuinka Israelin maalta katsottuna viimeisenä pohjoisessa oleva maa on nykyinen Venäjä. Raamatun profetian mukaan Venäjä liittolaisineen tulee hyökkäämään Israelin maahan ihmiskunnan historian viimeisinä aikoina. 

Nature

Hes 38:
1 ¶ Minulle tuli tämä Herran sana:
2 "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan
3 ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas.
4 Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki.
5 Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla.
6 Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.
7 Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.
8 Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.
9 Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi.
10 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen
11 ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.
12 Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.
13 Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: ‘Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?’
14 ¶ Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena,
15 ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki.
16 Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.
17 Näin sanoo Herra, Herra: Etkö se ole sinä, josta minä muinaisina päivinä puhuin palvelijaini, Israelin profeettain, kautta, jotka niinä päivinä ennustivat, vuodesta vuoteen, että minä annan sinun karata heidän kimppuunsa?
18 Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku.
19 Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan.
20 Ja minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan.
21 Ja minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan.
22 Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat.
23 Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

Hesekielin kirjan 38 luvussa sanotaan kuin Hesekielille tuli Herran sana. Herra sana koski Googia Maagogin maassa päivien lopulla, joka asuu Israelista katsottuna kaukaisimmassa ja äärimmäisessä pohjoisessa. Yllä olevasta kartasta näet, mikä maa on Israelista katsottuna kaukaisin maa pohjoisessa, ja se on Venäjä. Yleisesti uskotaan, että Googin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinaat asuivat Kappadokian ja Turkin alueilla. Tämä voi olla totta ja onkin todennäköistä, että tiettynä aikana historiassa Googin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinaat asuivat Turkin alueella. Mutta, meidän täytyy ymmärtää, että Hesekielin 38 luku kertoo siitä, missä nuo muinaisten kansojen jälkeläiset asuvat päivien lopulla ennen Herran Jeesuksen tulemusta.

Raamatun profetian sanan mukaan Googin Maagogin maa lopunaikana sijaitsee kauimpana pohjoisessa (alkutekstin mukaan). Meidän tulee katsoa Israelista käsin, mikä on Israelista katsottuna kaukaisin ja pohjoisin maa, ja se on nykyinen Venäjän valtio. Raamatun sanan mukaan Venäjä on Goog Maagogin maa.

Varhaiset arabilaiset ja Syyrialaiset kirjoittajat sanoivat skyyttalaisten ja tataarien asuvan Maagogin maassa. Skyyttalaisten asuinpaikasta on esitetty monenlaista tietoa. Todennäköisesti skyyttalaiset asuivat Kaspian meren sekä Mustan meren pohjoisen puoleisilla alueilla sekä Aasiassa Balhas- ja Baikal-järvien alueilla. Skyyttalaisten kerrotaan tulleen näille alueille Kiinasta. Maagogin maa sijaitsee siis nykyisin osittain Venäjän maalla sekä Maagogin maa sijaitsi myös seuraavien maiden alueilla: Ukraina, Georgia, Armenia, Azerbaijan, Kazahstan, Uzbekistan, Tadzhikistan, Kirgisia ja Turkmenistan. Näyttäisi siltä, että ainakin Venäjä on mukana hyökkäämässä Israelin maahan. Samoin mahdollista on, että jotkut noista entisistä neuvostotasavalloista voivat olla myös mukana tässä hyökkäyksessä. Venäjän edeltäjä Neuvostoliitto tuki Israelin itsenäistymistä, mutta vuosien 1967 ja 1973 sodissa Neuvostoliitto tuki arabeja, ei Israelia. Myös nykyinen Venäjä on enemmän tukemassa arabeja kuin Israelia. Koska skyyttalaiset tulivat Kiinasta ja varmasti myös osa heistä jäi sinne, niin uskon myös Kiinan olevan mukana hyökkäämässä Israelia vastaan. Venäjän ja Kiinan armeijat pitävät nykyisin yhteisiä sotaharjoituksia, sekin on osoitus lopun ajan sotilaallisista liittoutumista.

Hesekiel mainitsee Persian myös hyökkääjänä. Persian valtakuntaan kuului alueita Intiasta, Egyptistä, Euroopasta, Afrikasta, läntisestä Aasiasta (mustan meren alueilta ja Kaspian meren alueilta, Kaukasukselta, Arabiasta aina Persian lahdella asti). Persian keskus sijaitsi nykyisen Iranin alueella. Iran ja muita arabivaltoja osallistuu myös hyökkäykseen Israelia vastaan. Iranin tavoite on ollut vuodesta 1979 Israelin valtion tuhoaminen sekä Jerusalemin valloittaminen. Venäjä nykyään tukee Irania. Tässäkin heillä on yhteinen linkki, joka sitten päivien lopulla ajaa heidät sotaan Israelia vastaan.

Hesekiel kertoo Etiopian hyökkäävän Israelia vastaan. Etiopia sana on Hesekiel 38:5 sana
kush כּוּשׁ  tarkoittaa mustaa. Kuusin maan kerrottiin sijaitsevan etelään Egyptistä, joka viittaa nykyiseen Sudanin alueeseen. Sudan siis hyökkää myös Israelia vastaan. Sudan on ääri-islamilainen maa, joka on siis Israelin maan vihollinen.

Puutin maan kerrotaan ja hyökkäävän Israelia vastaan. Puutin maan sanottiin sijainneen Pohjois-Afrikassa. Todennäköisin vaihtoehto Puutin maaksi on Libya, joka sijaitsee aivan Egyptin vieressä. Josefus sekä Plinius käyttivät Puutin heimon asuinpaikasta nimeä Libya. Septuaginta käyttää Puutista myös sanaa Libya muutamia vuosisatoja Hesekielin profetian jälkeen. Näyttää siis melko selvältä, että Puut on Libya.

Goomer hyökkää myös Israelia vastaan. Goomerin maa sijaitsi Vähä-Aasiassa nykyisen Turkin alueella. Turkki on myös mukana tässä hyökkäyksessä Israelia vastaan.

Toogarmah hyökkää myös Israelia vastaan. Toogarmah sijaitsi nykyisen Armenian ja Georgian alueella, eli jompikumpi tai molemmat maat hyökkäävät Israelia vastaan.

Näitä hyökkääviä maita yhdistää yksi yhteinen piirre ja se on viha Jumalaa ja Israelia kohtaan. Venäjä ja sen entiset neuvostotasavallat sekä Kiina omaavat kaikki yhteisen kommunistisen ja ateistisen taustan. Muslimimaat taas omaavat yhteisen taustan Islaminuskoisina maina, joita yhdistää viha Raamatun Jumalaa sekä israelilaisia kohtaan. Tämä voimakas ateistinen sekä islamilainen tausta sopii kuin nenä päähän tälle lopun ajan liittoutumalle, joka hyökkää Israelia vastaan. Raamatun profetia Hesekielin kirjan 38 luvussa sanoo kuinka Jumala tuhoaa Israelia vastaan hyökkäävät kansat.

Zec 12:2 Behold, I will make Jerusalem a cup of staggering unto all the peoples round about, and upon Judah also shall it fall to be in the siege against Jerusalem. Jewish Publication Society Bible 1917 - JPS

Sak 12:
1 ¶ Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä:
2 Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä.
3 Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.
4 Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella.
5 Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa".
6 Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa-Jerusalemissa.
7 Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan.
8 Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal’olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä.
9 ¶ Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.

Sakarjan kirjan 12 luvussa on Jumalan antama profetia koskien lopunajan ja viimeisten päivän Israelia sekä sitä hyökkääviä kansoja vastaan. Sakarjan kirjan 12 luku täydentää Hesekielin kirjan lukua 38. Sakarjan kirjan 12:2 juutalaisten hepreasta englantiin kääntämä JPS käännös, joka vastaa tarkasti alkutekstiä sanoo kuinka Jerusalem tulee horjuttavaksi (juovuttava) maljaksi kaikille kansoille Jerusalemin, eli Israelin ympärillä. Alkuteksti puhuu Sak 12 luvussa Israelin ympärillä olevista kansoista, jotka tulevat hyökkäämään Googin kanssa Israelin kimppuun. Kun katsomme Lähi-idän karttaa, niin näemme kuinka Israelin ympärillä on seuraavat arabikansat Egypti, Jordania, Syyria ja Libanon, jotka myös hyökkäävät yhdessä Venäjän kanssa Israelin kimppuun. On myös mahdollista, että muitakin Lähi-idässä olevia maita, joita en ole maininnut tulevat olemaan mukana hyökkäyksessä Israelia vastaan.

Loppusanat

Jos seuraat Venäjän virallisia lausuntoja Lähi-idän maista, niin huomaat kuinka Venäjä puoltaa palestiinalaisia sekä Lähi-idän arabimaita. Venäjän ilmoitus samana päivänä kun se aloitti sotilaallisen operaation Ukrainassa ettei se tunnusta Golanin kukkuloita oli ikään kuin viesti sille, että Israelinkin vuoro on tulossa. Tarkoittaa sitä, että Venäjä tulee aloittamaan sotilaallisen operaation Israelissa. Venäjä, Kiina ja arabimaat eivät hyväksy Amerikan asemaa maailmanpolitiikan keulahahmona, koska USA:n politiikka ja pyrkimykset eivät edusta edellä mainittujen maiden arvoja ja ajatusmaailmaa sekä maailmankuvaa. Tämän takia Venäjä, Kiina ja arabimaat tulevat ottamaan vallan maailmassa pyrkien asettamaan maailmanjärjestyksen vastaamaan heidän arvomaailmaansa. Tämän tähden nämä maat yrittävät asettaa uuden järjestyksen Lähi-itään, jossa Israel pyritään tuhoamaan. Tämä aikomus ei kuitenkaan onnistu, koska Jumala itse tuhoaa nämä Israelia vastaan hyökkäävät maat.

Raamatun sanan profetian valossa Israelin kanssa tullaan tekemään valherauha, joka perustuu petokseen ja johtaa suursotaan. Maailmaan tulee vielä ikään kuin rauhan aika, mutta tämän petokseen perustuvan rauhan seurauksena Venäjä liittolaisineen hyökkää Israeliin. Raamatun sanan valossa Jumala sallii Venäjän, Kiinan ja arabimaiden tulevan ikään kuin ruoskaksi ja kurittajaksi läntiselle maailmalle, joka on hylännyt Jumalan ja valinnut synnin Jumalan sijaan. Niin sanotuilla länsimailla oli oma etsikkoaikansa Jumalan vahvan kutsun kautta, mutta lopulta läntinen maailma on kääntänyt selkänsä Jumalalle valitsemalla kaikenlaisen pahuuden synnin Jumalan sijaan. Jumalan tuomio on lähettää heille kuritus Googin Maagogin maan ja heidän liittolaistensa kautta. Tänä kurituksen aikana Jumala myös kutsuu niiden kansojen ihmisiä pelastukseen, jota Hän sallii Venäjän liittolaisineen kurittavan. Samoin Jumala kutsuu myös Googia liittolaisineen pelastukseen ja parannukseen. Tämän tähden lopunajan Jumalan seurakunta on tärkeällä paikalla, koska sen tulee ymmärtää Jumalan sanan totuuden valossa mitä ympärillä tapahtuu ja miksi. Seurakunnan tulee julistaa pelastuksen evankeliumia koko maailmalle ja kertoa mitä Jumala sanan ilmoitus, Jumalan sanan profeetallinen ilmoitus kertoo ja sanoo. Kun Venäjä tulee aikanaan miehittämään Suomea, niin Jumalan seurakunnan tulee kertoa miehittäjille pelastuksen evankeliumia, ja pieni osa miehittäjistä tulee löytämään pelastuksen Herrassa Jeesuksessa miehittäessään Suomea. Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta ihminen saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän ja yhteyden Jumalan kanssa.

Psa 121:
1 ¶ Matkalaulu. Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle apu?
2 Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan.
3 Hän ei salli sinun jalkasi horjua, sinun varjelijasi ei torku.
4 Katso, hän, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku.
5 Herra on sinun varjelijasi, Herra on suojaava varjosi sinun oikealla puolellasi.
6 Ei polta sinua aurinko päivällä, eikä kuu yöllä.
7 Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, hän varjelee sinun sielusi.
8 Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti.

San 14:34 Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.

Yksilöihmiselle ja Suomen kansalle apu ei tule NATOSTA, vaan Herralalta Jumalalta. Vanhurskaus, eli usko Jumalaan rakkauden totuudessa antaa kansakunnalle turvan ja onnellisuuden. Synti on kansankunnan häpeä, josta koko kansakunta joutuu aikanaan tuomiolle. Suomelle tulee Jumalan hylkäämisestä tuomio, kun tulevina päivinä Venäjä tulee miehittämään Suomea.

Jumala on luvannut suojella ja varjella omaa kansaansa myös Uuden Liiton Jumalan kansaa sekä Israelin kansaa Raamatun profetian täyttymyksen ja Jumalan itsensä antaman todistuksen tähden. Kun Herraa sanoo varjelevansa omansa kaikelta pahalta, niin Hän tarkoitti sillä, että Herra varjelee Häneen uskovan sydämen pahasta. Jumalan kansan on aika valmistaa sydämensä Herralle otolliseksi, antaa Herran puhdistaa sydämen kaikesta pahasta mitä uskovankin sydämellä voi olla. Herran Jeesuksen toinen tulemus on lähellä, nyt on morsiamen aika valmistaa lamput kuntoon, sillä Sulhanen/Ylkä on pian tulossa, kiitos Herralle.

 

Petri Paavola 25.2.2022

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
twitter.com/ RussiaUN /status/ 1496623763722579975
jpost.com/ middle east/ article 698512

 


 

 

 

eXTReMe Tracker