Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Hallitukset manipuloivat kansalaisiaan pelkäämään Covidia

Brittiläisen Telegraphin julkaisema artikkeli (14.5.2021) paljastaa sen kuinka Englannissa psykologisin keinoin pelkoa käyttämällä ihmisiä on manipuloitu vastaanottamaan Covidin seurauksesta lockdownit jne. Tämä sama pelon ilmapiirin ja manipulaation kaava näkyy kaikkialla myös täällä Suomessa. Tällainen toiminta on röyhkeää ja rikollista toimintaa!

Olen Covid-19 pandemian (plandemian) alusta asti sanonut koronaviruksen olevan ihmisen manipuloima virus ja kuinka siihen kehitettävä koronarokote on vaarallinen, joka aiheuttaa monille sairauksia sekä jopa kuolemaa. Koska on kyseessä petos alusta asti, niin yleensä petos ja valhe tulevat lopulta ilmi. Ihminen, joka on katsonut oikeaan suuntaan koko koronavirus plandemian aikana, on kyennyt näkemään ja tunnistamaan tämän petoksen. Sinä, joka uskot vielä valtavirtamedian manipulaation alaisuudessa olevaa informaatiota, niin ehkä tämä Telegraphin uutisartikkeli herättää sinut näkemään todellisuuden ja tunnistamaan petoksen tästä Covid-19 plandemiasta.

Minä en ole sitä mieltä, että valtavirtamedian kaikki julkaisut perustuvat petokseen, sillä toki valtavirtamedia julkaisee ihan oikeita ja tosiasioihin perustuvia uutisiakin, mutta esimerkiksi uutiset koskien Covid-19 pandemiaa perustuvat petokseen ja valheeseen.

 Tässä käännös Telegraphin artikkelista, joka on varsin paljastava ja kiusallinen hallituksille ja niiden toiminnalle:

 

Pelon käyttäminen käyttäytymisen hallintaan Covid kriisissä oli 'totalitaarista', tutkijat myöntävät.

Käyttäytymistä käsittelevän tieteellisen pandemia-influenssaryhmän jäsenet pahoittelevat epäeettisiä menetelmiä

Kirjoittaja Gordon Rayner, apulaispäätoimittaja 14. toukokuuta 2021

Tutkijat komiteassa, jotka kannustivat pelon käyttämistä ihmisten käyttäytymisen hallitsemiseksi Covid-pandemian aikana, ovat myöntäneet, että sen työ oli "epäeettistä" ja "totalitaarista".

Käyttäytymistä käsittelevän tieteellisen pandemia-influenssaryhmän (SPI-B) jäsenet ilmaisivat olevansa pahoillaan taktiikastaan uudessa kirjassa, joka kertoi psykologian roolista hallituksen Covid-19 reagoinnissa.

SPI-B varoitti viime vuoden maaliskuussa, että ministereiden on lisättävä Covid-19:n "henkilökohtaisen uhkan tason ymmärtämistä", koska "huomattava osa ihmisistä ei edelleenkään tunne riittävästi henkilökohtaista uhkaa".

Ryhmän psykologi Gavin Morgan sanoi: "Pelon käyttäminen hallinnan keinona ei selvästikään ole eettistä. Pelon käyttäminen näyttää totalitarismilta. Se ei ole eettinen kanta nykyaikaiselle hallitukselle. Luonteeltaan olen optimistinen ihminen, mutta kaikki tämä on antanut minulle pessimistisemmän näkemyksen ihmisistä. "

Herra Morgan puhui kirjailija Laura Dodsworthille, joka on viettänyt vuoden tutkien hallituksen taktiikkaa maanantaina julkaistulle kirjalle A State of Fear.

Ministerit ovat kohdanneet toistuvasti syytöksiä pandemian uhkan lisäämisestä perustellakseen sulkemisia ja pakottaakseen kansalaiset noudattamaan niitä - väite, jota tutkitaan tulevassa julkisessa pandemian tutkimuksessa.

SPI-B on yksi alakomiteoista, joka neuvoo hätätilanteita käsittelevää tieteellistä neuvoa-antavaa ryhmää (Sage), jota johtaa tieteellinen pääneuvonantaja Sir Patrick Vallance.

Eräs SPI-B-tutkija kertoi Dodsworthille: "Maaliskuussa [2020] hallitus oli hyvin huolissaan vaatimusten noudattamisesta, ja heidän mielestään ihmiset eivät halua tulla suljetuiksi (lockdown). Keskusteltiin pelosta, jota tarvitaan vaatimusten noudattamisen kannustamiseen, päätöksiä tehtiin siitä, kuinka saataisiin aikaan pelkoa. Tapa, jolla olemme käyttäneet pelkoa, on dystooppista (epätoivottava, kauhukuva).

”Pelon käyttö on ehdottomasti ollut eettisesti kyseenalaista. Se on ollut kuin outo kokeilu. Lopulta se epäonnistui, koska ihmiset pelkäsivät liian paljon. "

Toinen SPI-B: n jäsen sanoi: "Voit kutsua psykologiaa" mielenhallinnaksi ". Sitä me teemme ... selvästikin yritimme toimia myönteisellä tavalla, mutta sitä on käytetty aikaisemminkin katalasti. "

On varoitettu, että "ihmiset käyttävät pandemiaa tarttumalla vallankahvaan ajaakseen läpi asioita, joita ei muuten tapahtuisi ... Meidän on oltava hyvin varovaisia autoritaarisuudessa, joka on nyt hivuttautumassa".

Toinen on sanonut: "Ilman rokotetta, psykologia on tärkein aseesi ... Itse asiassa, psykologia on ollut todella hyvä epidemia."

Sen lisäksi, että on julkisesti varoitettu viruksen vaaroista, hallitusta on syytetty yleisön ruokkimisesta jatkuvien huonojen uutisten kautta, kuten kuolemantapausten ja sairaalahoitojen, ilman että lukuja olisi koskaan laitettu sellaiseen yhteyteen uutisten kanssa kuinka monet ihmiset ovat selviytyneet tai ovatko päivittäiset kuolemantapaukset keskimääräistä korkeammat tai alhaisemmat.

Toinen SPI-B: n jäsen sanoi, että he olivat "hämmästyneitä käyttäytymispsykologian käyttämisestä aseena (ihmisiä vastaan)" pandemian aikana, ja että "psykologit eivät ilmeisesti huomanneet, kun se lakkasi olemasta humanitaarista ja muuttui manipuloivaksi. Heillä on liikaa valtaa, ja se 'päihdyttää' heitä ”.

Steve Baker, Co-vid Recovery Group of Toryn varapuheenjohtaja, sanoi: "Jos on totta, että valtio teki päätöksen pelästyttää ihmisiä noudattamaan säädöksiä, niin se herättää erittäin vakavia kysymyksiä yhteiskunnasta joksi haluamme tulla.

"Jos olemme todella rehellisiä, pelkäänkö, että hallituksen politiikka on tänään suuntautunut totalitarismin perusteisiin? Kyllä, tietysti se on. "

 

Jos vertaat Englannissa tapahtuneita asioita Suomen tilanteeseen, niin täälläkin on tapahtunut samanlaista pelon ilmapiirin luomista, jonka kautta ihmiset ovat manipuloitu noudattamaan ohjeita mitä ihmiset eivät missään nimessä muuten noudattaisi.

Telegraphin artikkelin mukaan Englannissa hallituksen ministereiden oli lisättävä Covid-19:n henkilökohtaisen uhkan tason ymmärtämistä, eli ministerien tuli toimia siten, että oli luotava lisää pelkoa kansalaisiin, koska huomattava osa ihmisistä ei edelleenkään tunne riittävästi henkilökohtaista uhkaa Covidia kohtaan.

Jos vertaat Englannin tapahtumia Suomen ministerien toimintaan, Median toimintaan sekä THL:n ja muiden terveysviranomaisten toimintaan, niin koko plandemian ajan on pyritty lisäämään henkilökohtaisen uhkan tasoa, että mahdollisimman moni noudattaisi Covidin sulkutoimenpiteitä, käyttäisi maskeja sekä ottaisi koronarokotuksen.

Pelon käyttäminen manipulaation välineenä kansalaisia kohtaan on totalitarismia. Tämä hallitusten, Median ja terveysviranomaisten manipulaatio on vieläkin tuomittavampaa sekä rikollista toimintaa, koska ihmisiä manipuloidaan vastaanottamaan koronarokote, kokeellisen rokotteen, joka on todella vaarallinen ihmisille. Kokeellisille rokotteille voidaan myöntää rokotuslupa ainoastaan hätätilanteissa. Koskaan aikaisemmin ihmisiä ei ole rokotettu koronarokotteilla, koska ne ovat vaarallisia. Eläinkokeet koronarokotteilla ovat olleet niin vaarallisia ettei koronarokotteille (MRNA- ja DNA-koronarokotteille) ole koskaan aikaisemmin myönnetty myyntilupaa ihmisten rokottamista varten.

Monet lääketieteen huippuammattilaiset sanovat, että koronarokotteen koodaama piikkiproteiini, jonka sanotaan toimivan vasta-aineen tavoin ja ehkäisevän koronavirustartuntaa, mutta se toimiikin päinvastoin ja voi laukaista monia sairauksia, kuolemaan johtavia sairauksia sekä voi aiheuttaa jopa hyvin nopeasti sellaisen tilanteen, joka johtaa kuolemaan.

Lääketieteen nobelisti Luc Montagnier on sanonut, että koronavirus on laboratoriossa manipuloitu virus, joka on tehty siten, että lepakonvirukseen on lisätty laboratoriossa muutamia sekvenssejä. Tämän lisäksi Luc Montagnier on sanonut, että koronarokote aiheuttaa uusia virusvariantteja.

Lääketieteen tohtori Lee Merrit sanoi, että koronarokotteen kautta ihmiseen ohjelmoidaan mRNA:ta, joka tekee proteiinia kehoon, eli piikkiproteiinia. Merritin mukaan juuri tämä ihmiseen koodattu piikkiproteiini tuottaa elimistöön taudinaiheuttajan. Merritt sanoi kuinka eläinkokeissa eläimet kuolivat rokotteen tuottaman vasta-aineen aiheuttaman tehostumisen takia.

Monien alojen asiantuntija tohtori David Martin on sanonut, että koronarokote ei ole rokote, vaan jotakin muuta. Martinin mukaan koronarokote on lääketieteellinen laite, joka on suunniteltu stimuloimaan ihmissolua aiheuttamaan tauteja. Martinin mukaan koronarokote on synteettinen taudinaiheuttaja.

Pfizerin entinen varatoimitusjohtaja Michael "Mike" Yeadon on sanonut, että jos joku haluaa vahingoittaa tai tappaa merkittävän osan maailman väestöstä seuraavien vuosien aikana, niin sellainen järjestelmä on nyt asetettu, joka mahdollistaa sen. Edellä oleva Yeadonin lausunto tarkoittaa koronarokotteita. Yeadon on myös sanonut seuraavaa viitaten koronarokotteisiin, näkemykseni mukaan on täysin mahdollista, että tätä käytetään massiiviseen väestön vähentämiseen. 

Journal of Evidence-based Medicine nettisivulla olleen tutkimuksen (13.4.2020) mukaan korkeamman tason N95-hengityssuojaimet eivät ole merkittävästi tehokkaampia suojaamaan ihmisiä influenssavirukselta kuin kirurgiset maskit. Koronavirukset voivat olla hiukan influenssaviruksia pienempiä. Tämän tutkimuksen perusteella voidaan sanoa, että N95-hengityssuojaimet eivät estä saamasta koronavirustartuntaa.

Tanskan valtiollisen pääsairaalan Rigshospitaletin tutkimuksen mukaan kasvomaskit eivät tarjoa merkittävää suojaa koronaa vastaan niiden käyttäjille. Tutkimustuloksena oli, että kasvomaskeja käyttäneistä 2 392 henkilöstä 42 (1,8 prosenttia) sai koronatartunnan. Vastaavasti maskittoman verrokkiryhmän 2470 henkilöstä 53 (2,1 prosenttia) sai koronatartunnan. Tutkijoiden mukaan ero oli niin pieni, ettei tutkimuksen perusteella voida poissulkea sitä, ettei kasvomaski suojaa kantajaansa lainkaan koronatartunnalta. THL:n mukaan kasvomaski ei ole varsinainen hengityksensuojain, eikä se suojaa tehokkaasti käyttäjäänsä.

Monet lääketieteen huippuammattilaiset sanovat koronarokotteen aiheuttavan sairauksia ja kuolemaa, joka tulee esille karmealla tavalla muutaman vuoden päästä. On myös tutkimuksia, jotka osoittavat etteivät kasvomaskit suojaa käyttäjäänsä koronavirusta vastaan.

Koronapandemia, koronaplandemia on alusta asti perustunut petokseen. Koronarokote on ihmisille vaarallinen, jopa hengevaarallinen. Maskit eivät suojaa niitä käyttäviä ihmisiä. Tämän edellä olevan tiedon lisäksi hallitukset, valtamedia ja virallisten terveystahojen edustajat ovat mukana suunnitelmassa, jossa on lisätty Covid-19:n henkilökohtaisen uhkan tason ymmärtämistä. Toisin sanoen ihmisiä on peloteltu ja manipuloitu pelkäämään Covid-19 virusta ja yhteiskuntiin on luotu tilanne kuten lockdownit jne. jotka perustuvat petokseen ja manipulointiin.

Osa näistä eri alojen edustajista kuuluvat heidän tietämättään koneistoon, joka antaa petokseen perustuvaa tietoa ja ohjeistusta Covid-19 viruksesta sekä siihen liittyvistä tilanteista ja toimenpiteistä. Nämä ihmiset ovat samalla tavalla petettyjä kuin suurin osa maailman ihmisväestöstä, joka uskoo ja noudattaa Covid-19 ohjeistuksia. Petoksen pyramidin huipulla ovat korkeanluokan vapaamuurarit ja illuminaatit, jotka johtavat tätä petokseen perustuvaa operaatiota. Lontoossa jo vuonna 2005 pidetyssä vapaamuurarien kokouksessa puhuttiin siitä kuinka Kiinassa tullaan päästämään irti flunssan kaltainen virus, joka leviää koko maailmaan. Vuonna 2019 se tapahtui Kiinan Wuhanista päästettiin irti flunssan kaltainen virus, joka on levinnyt kaikkialle maailmaan. Tämä koronavirus pandemia on etukäteen suunniteltu ja perustuu alusta loppuun asti petokseen.

Koronavirus kuten myös flunssa tai influenssa voivat olla vaarallisia tietylle ihmisryhmälle kuten vanhuksille sekä tietyistä perussairauksista kärsiville ihmisille. Tämä meidän pitää ymmärtää ja tiedostaa. Mutta, tämä nykyinen tilanne maski suosituksineen ja lähes koko yhteiskunnan sulkemisineen perustuu petokseen ja pelkoa aiheuttavaan manipulaatioon.

On todella mielenkiintoista, että Raamatun sanaan (Jumalan sana) on kirjoitettu profetia noin 2000 vuotta sitten ajasta, joka edeltää Herran Jeesuksen toista tulemusta. 2000 vuotta sitten Jumalan sanan profetia toi esille seuraavaa:

Ilm 18:23 Ei loista sinussa enää lampun valo, ei kuulla sinussa enää sulhasen eikä morsiamen ääntä. Sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun lääkemyrkyllä (farmakeia) eksytettiin kaikki kansat. (Alkutekstin mukainen jae)

Ilm 18:23 και φως λυχνου ου μη φανη εν σοι ετι και φωνη νυμφιου και νυμφης ου μη ακουσθη εν σοι ετι οτι οι εμποροι σου ησαν οι μεγιστανες της γης οτι εν τη φαρμακεια (farmakeia) σου επλανηθησαν παντα τα εθνη Bysantin teksti

Klassisessa kreikankielessä (muinais-kreikankieli) farmakeia sana tarkoitti lääkettä, jota käytettiin joko parantamisen tai myrkyttämisen sekä tappamisen tarkoituksessa.

Raamatun profetia 2000 vuoden takaa kertoo kuinka vähän ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta maan mahtavat kauppiaat eksyttävät kaikki kansoja maan päällä lääkemyrkyn (farmakeia) kautta. Juuri nyt tässä ajassa missä elämme tapahtuu suuri lääketieteellinen eksytys ja petos, kun ihmisiä rokotetaan koronarokotteilla aiheuttaen heille rokotteen kautta sairauksia sekä jopa kuolemaa.

Sama vapaamuurari ja illuminaatti eliitti, joka on koronaplandemian takana tulee toteuttamaan ja päästämään irti uusia viruksia, jotka ovat samaa petokseen perustuvaa eksytyksen suunnitelmaa mistä Ilm 18:23 kertoo. Illuminaatit ja vapaamuurarit hallitsevat maailman rahavirtoja ja he ovat Ilmestyskirjan maan mahtavia kauppiaita, jotka eksyttävät kaikkia kansoja maan päällä ottamaan koronarokotteita, joka on lääkemyrkky.

Monet lääketieteen ammattilaiset ovat sanoneet, että koronarokote aiheuttaa ihmisille sairauksia ja kuolemaa. Raamatun sanan profetia vahvistaa tämän todella vaikuttavalla tavalla, koska se kertoo lääkemyrkky eksytyksestä, joka tapahtuu kaikkialla maailmassa. Tämä tapahtuu parhaillaan koronarokotusten kautta.

Raamattu ei olekaan mikään satukirja, vaan Jumalan ilmoitus ihmiskunnalle, joka kertoo tarkasti myös tulevista tapahtumista maailmassa, kuten esimerkiksi tämän parhaillaan käynnissä olevan koronavirus plandemian. Mikä on Raamatun sanan tärkein ilmoitus ihmisille? Raamattu kertoo ihmisen olevan synnin orjuuden vankeudessa, koska paha saatana on eksyttänyt ihmisen epäuskoon ja kapinaan Jumalaa vastaan. Epäuskon ja synnin kapinan päämäärä on iankaikkinen kadotus. Mutta, Jumala lähetti Poikansa Jeesuksen maailmaan kuolemaan ihmisten syntien tähden, että ihminen voisi saada syntinsä anteeksi Jeesuksen veren ja sovitustyön ansion tähden.

Jos ihminen katuu syntejänsä ja tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Jeesuksen olevan Herra, Pelastaja ja Messias, niin ihminen saa syntinsä anteeksi sekä osallisuuden Pyhään Henkeen ja hänestä tulee Jumalan lapsi, Herran Jeesuksen opetuslapsi.


 

Petri Paavola 21.5.2021

Lähteet:
telegraph.co.uk/news/2021/05/14/ scientists admit totalitarian use fear control behaviour covid
Lääketieteen nobelisti Luc Montagnier sanoo virusvariantit johtuvat koronarokotuksesta
Lääketieteen tohtori Lee Merrit kertoo mRNA rokotteesta
Koronarokote taudinaiheuttajana ihmisen elimistössä
Pfizerin ex varajohtaja koronarokotteista voidaan käyttää väestön vähentämiseen
Journal of Evidence-based Medicine
Tanskalaistutkimus: Kasvomaskit eivät juuri suojaa käyttäjäänsä koronatartunnalta
thl.fi/fi/web/ suositus kasvomaskien kaytosta kansalaisille
Ennakkokatsaus paljastus vapaamuurarien kokouksesta vuodelta 2005
Informaatiosota valeuutiset Jumalan palveleminen

 

 

 

 

eXTReMe Tracker