Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Hamasin Poika

Mosab Hassan Yousef on Hamasin erään johtohenkilön sheikki Hassan Yousefin poika. Mosab Hassan Yousef teki henkilökohtaisen uskon ratkaisun vuonna 2000, jolloin hän alkoi uskomaan Herraan Jeesukseen. Mosab Hassan Yousef on kertonut Hamasin tavoitteista ja siitä mitä Islamin usko edustaa. Tuon tässä kirjoituksessa esille Mosab Hassan Yousefin näkemyksiä Hamasista ja Islamista sekä Raamatun Jumalasta. Käsittelen myös Islamia ja Koraania ja sen sanomaa.

Sisällys:

Hamas
Mosabin kääntymys
Minun ajatuksiani
Omien tapattaminen sekä kavala muiden syyttäminen
Hamas ja Israel
Islaminuskon luonne
Islaminuskon ristiriita ja valhe
Valehteleminen
Seksuaalinen moraali
Naisten asema
Todellinen vapaus
Hamas

Hamas järjestön arabiankielinen nimi on Harakat al-muqãwama al-islãmiyya (islamilainen vastarintaliike). Hamas on palestiinalainen islamistinen järjestö ja puolue, joka on perustettu vuonna 1987.

Yhdysvallat, Israel, Kanada ja Euroopan Unioni pitävät Hamasia terroristijärjestönä. Onko Hamas terroristijärjestö? Mosab Hassan Yousefin omakohtaiset kokemukset vahvistavat sen että Hamas on pahamaineinen terroristijärjestö.

Mosabin kokemukset. Mosab Hassan Yousef "vihreä prinssi" on yhden Hamasin perustajajäsenen poika. Tämän takia hänen todistuksensa ja lausuntonsa Hamasin toiminnasta ja Islamista on todella merkittävä.

Mosabin mukaan Hamas tappaa ja surmaa palestiinalaisia saavuttaakseen omia etujansa sekä saadakseen Israelin näyttämään syylliseltä tekoihin, joita Israel ei ole tehnyt.

Mosab kertoo islamilaisen elämän olevan kuin tikapuut, joiden ylimmässä päässä ovat itsemurhaiskuja tekevät muslimit, jotka tappavat Allahin "kunniaksi" terroristi-iskuissa viattomia siviilejä (naisia ja lapsia) sekä muita ihmisiä.

Mosab ihmetteli sitä kuinka Hamas kidutti ja tappoi omaa väkeänsä, niin vankilassa kuin sen ulkopuolella.

Mosab sanoo, että Hamas ei pysty tekemään rauhaa Israelin kanssa. Mosabin mukaan se on vastoin sitä mitä heidän jumalansa sanoo heille. Mosab sanoo, että Hamasin mielestä vääräuskoisen kanssa voi tehdä tulitauon, mutta ei rauhaa. Mosab sanoo, että Hamas ei arkaile surmata palestiinalaisia, kuten he tekivät Gazan vallankaappauksen yhteydessä. Mosab sanoo, että israelilaiset eivät koskaan tekisi sellaista omille kansalaisilleen. Mosab sanoo Israelin välittävän palestiinalaisista enemmän kuin Hamasin tai Fatahin johtajat.

Mosabin mukaan Hamas on terrostijärjestö, joka on suorittanut monia iskuja siviilejä vastaan ja he ovat vastuussa israelilaisten,  kansainvälisten ja jopa palestiinalaisten ihmisten kuolemista.

Mosab sanoo syntyneensä palestiinalaisena ja Hamasin johtajiston sydämessä ja siksi hän tietää, että Hamasin todellinen luonne on terrorismi ja viattomien ihmisten tappaminen.

Mosab on sanonut, että Hamas ei hyväksy vuoden 1967 rajoja ja Hamasin päämäärä on tuhota Israel, ei perustaa omaa valtioita.

Mosab on sanonut olevansa vastaan Hamasia ja sen harjoittamaa väkivaltaa, mutta hän ei ole vastaan ihmisiä, jotka ovat Hamasin liikkeen jäseniä.

Mosabilta usein kysytään, että onko Israelin armeijan hyökkääminen arabien kimppuun oikein. Mosab entisenä palestiinalaisena rakastaa arabeja ja Israelia ja hän vastaa kysymykseen näin: Israelin valtiolla on oikeus elää rauhassa ja puolustaa maatansa ihmisiltä, jotka koittivat tuhota Israelin valtion. Mosab ei hyväksy kaikkea mitä Israel tekee, mutta hän uskoo Israelilla olevan oikeus puolustaa itseään Iranin ja Islamin uhkaa vastaan Lähi-idän alueella.

Mosab sanoo syntyneensä muslimina ja olevansa nykyään Herran Jeesuksen seuraaja, uudestisyntynyt Herran Jeesuksen opetuslapsi. Mosab on sanonut opiskelleensa todella tarkasti islaminuskoa. Hän sanoi ymmärtävänsä koraanin kielen ja opetuksen sekä profeetan (Muhammed) luonteen ja käytöksen. Mosabin mukaan Islam on valhe, joka aiheuttaa valtavasti ongelmia ympäri maailmaa. Mosabin mukaan ongelma ei ole itse muslimeissa, vaan islamilaisessa ideologiassa ja ajattelutavassa. Mosab sanoi, että hän nykyään haluaa paljastaa islaminuskon valheet ja siten auttaa arabeja näkemään Herra Jeesuksen rakkauden.

Mosabille sanotaan usein, että onko se Jeesuksen rakkautta, että sanot Islamin olevan valhe. Mosab vastaa sanomalla, että jos sinä rakastat ihmisiä, niin silloin kerrot heille totuuden. Mosabin mukaan Islam on valhe, koska se lähettää ihmisiä kuolemaan ja aiheuttaa paljon väkivaltaa ja ongelmia maailmassa. Mosabin mukaan muslimi taustan omaavat ihmiset suorittavat kaikkein eniten terroristi-iskuja maailmassa. Mosabin mukaan ihmiset eivät ymmärrä islaminuskon todellista luonnetta ja Mosabin tehtävä on kertoa ja paljastaa Islamin todellinen luonne, koska muslimit tarvitsevat vapautuksen heidän jumalastaan (Allah).

Mosab sanoo useimpien muslimien olevan tavallisia muslimia, jotka ovat syntyneet muslimeiksi ja heidän identiteettinsä on islaminusko, mutta he eivät ymmärrä islaminuskon todellista luonnetta. Mosab sanoo monien muslimien olevan hyviä ihmisiä, ei terroristeja, sillä suurin osa muslimeista ei seuraa islaminuskon oppeja. Mosab sanoi että kun muslimi todella ymmärtää islaminuskon, Koraanin sekä Muhammedin opetukset, niin heistä tulee terroristeja. Mosabin mukaan Al-Qaida, Hamas, Hizbollah ja muut terroristiryhmät seuraavat tarkasti islaminuskon profeetan Muhammedin opetuksia.

Mosabin mukaan islaminuskon pyhät kirjat Koraani jne. sanovat Muhammedin tappaneen ihmisiä, jotka eivät uskoneet häneen; Muhammed aloitti sotia ja valloitti kansakuntia; Muhammedin tavoitteena oli perustaa maailmanlaajuinen islamilainen valtio. Mosab sanoo, että Muhammedin käyttäytymisestä voimme oppia islaminuskon todellisen luonteen.

Mosabin kääntymys

Mosab alkoi tuntea sydämessään, että Hamasin väkivaltainen toiminta ei ollut oikein. Tämän johdosta Mosab antoi Israelin keskustiedustelupalvelun (Shin Bet) värvätä itsensä agentiksi, joka antoi Hamasista ja terrorismista tietoja Israelin tiedustelupalvelulle.

Raamatun opetus Jeesuksesta ja Herran Jeesuksen opetukset alkoivat kiinnostamaan Mosabia. Tämä johti siihen, että Mosab teki parannuksen ja alkoi uskomaan Herraan Jeesukseen.

Mosabia puhutteli kovasti Herran Jeesuksen sanat: Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin. Matt 5:44,45.

Mosab sanoi, että tuota sanomaa hän oli etsinyt koko ikänsä. Mosab ymmärsi ettei kansallisuus, ihonväri tai uskonto tee ihmisestä vihollista. Mosab ymmärsi, että kaikilla ihmisillä on samat viholliset, joka on jokaisen ihmisen sisällä asuva synti ja saatanan aiheuttama pimeys.

Mosab huomasi, että Jeesuksen ja Allahin välillä on valtavan suuri ero. Islamin jumala on ankara ja tuomitseva, kuten myös arabiyhteisöt. Mosab huomasi, että Herra Jeesus on hyvä ja kaikkia rakastava.

Minun ajatuksiani

Mosab Hassan Yousef kasvoi muslimina väkivallan, vihan, koston ja katkeruuden vallassa olevan yhteisön keskellä. Mosab ei saanut tyydytystä ja rauhaa sielulleen islaminuskosta, joka perustui tarkasti Muhammedin opetuksiin.

Islaminuskon vääryys tulee siinä esille kauhistuttavalla tavalla, että Koraani opettaa tappamaan niitä jotka eivät usko Allahia ja erikoisesti ne tulee tappaa, jotka uskaltavat avoimesti vastustaa ja kritisoida islaminuskoa. Tällainen toiminta ei ole Jumalasta lähtöisin, vaan on syvyyden, pimeyden toimintaa, jossa vaikuttavat saatanalliset voimat.

Jos joku omistaa totuuden, niin hän ei tarvitse tappaa niitä jotka eivät usko samalla tavalla. Tappaminen osoittaa sen, että kyseessä on pahuus ja vääryys, joka ei ole totuuden puolella olemista.

Raamatun Jumala kehottaa rakastamaan niitä, jotka meitä vihaavat. Näin toimii rakkauden Jumala, joka antaa kaikille mahdollisuuden löytää Hänet vapaaehtoisesti, ei miekalla ja väkipakolla kuolemalla pelotellen.

Rooman katolinen kirkko, joka ei edusta Raamatullista uskoa on tehnyt samalla tavalla, eli Rooman katolinen kirkko on surmannut ja tappanut useita kymmeniä miljoonia ihmisiä uskontonsa tähden. Todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset eivät ole tehneet verisiä ristiretkiä, vaan seurakunnan valhejäljitelmä Rooman katolinen kirkko.

Käyn tässä seuraavaksi läpi ajatuksiani, jotka ovat nousseet sydämelleni Mosabin tarinan myötä.

Omien tapattaminen sekä kavala muiden syyttäminen

Islaminuskon nimissä Hamas toteutti terrorismiaan todella kierolla ja järkyttävällä tavalla. Hamas tappoi palestiinalaisia ja syytti siitä Israelia. Tällainen toimintatapa on synnin perusluonne, joka tekee itse kierolla tavalla vilppiä ja koittaa syyttää siitä muita, jotka ovat syyttömiä tapahtuneisiin asioihin.

Raamattu opettaa rakastamaan kaikkia lähimmäisiään myös niitä, jotka vihaavat meitä. Raamatun mukaan on syntiä syyttää syyttömiä. Raamatun mukaan on kauhistuttava synti tapattaa ihmisiä omien etujen takia (toisten tapattaminen on synti kaikissa tilanteissa).

Herran Jeesuksen ja Raamatun opettama usko eroaa todella paljon tässä kohden islaminuskosta. En tarkoita, että kaikki muslimit ovat terroristeja, sillä suurin osa ei sitä ole, mutta kuten Mosab sanoi, ne jotka todella uskovat Koraanin ja Muhammedin opetukset, niin  heistä tulee tappajia ja terroristeja.

Koraani Su 9:5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

Koraani ja Muhammed opettavat tappamaan "pakanoita", mutta jos he kääntyvät uskomaan Allahiin, niin silloin heitä ei saa tappaa. Mosab oli oikeassa kun hän sanoi todellisen islaminuskon olevan vihan ja väkivallan uskonto.

Jotkut sanovat, että Raamattu kehottaa myös tappamaan. Tätä väitettä täytyy tutkia ja tarkastella Jumalan sanan (Raamattu) valossa.

Raamattu sanoo, että taivaassa syntyneen kapinan jälkeen kapinalliset enkelit jättivät asumuksensa (enkeliruumiit) ja yhtyivät ihmisten tyttärien kanssa, josta syntyi Anakin jättiläisheimon jälkeläisiä. Raamatun mukaan kuningas Og oli yksi viimeisistä refalaisista, eli Anakin jälkeläisistä. Raamatun mukaan kuningas Ogin rautasänky oli 4,5 pitkä ja 2,5 leveä. Monet pitävät Raamatun kertomuksia satuina, vaikka arkeologiset löydökset ovat todistaneet monia Raamatun asioita tosiksi, joiden ei ole uskottu olevan totta. On selvää, että Raamatun kertoma pahojen demonihenkien (kapinalliset enkelit) ihmisten tyttäriin yhtyminen on totta, koska on kyse Kaikkivaltiaan Jumalan sanasta.

Raamatun sanan mukaan Jumala käski hävittämään niitä kansoja, jotka polveutuivat demoneista ja ihmisistä sekä niitä kansoja, jotka olivat omaksuneet heidän tapojaan. Pahuuden vallassa olevat henkiolennot ihmisten tyttäriin yhtymällä saivat aikaan kansoja, jotka polttivat lapsiaan tulessa uhreina "jumalilleen", elivät väkivaltaisesti, olivat yhteydessä riivaajahenkiin, harrastivat luonnottomia seksuaalisia toimintoja (homoseksuaalisuus, eläimiin sekaantuminen). Koska nämä kansat eivät halunneet tehdä parannusta ja halusivat levittää pahuuttaan ympäri maailman ja he olivat täysin saatanallisten voimien vallassa, joiden takia he tekivät saatanallisia tekoja (polttivat omia lapsiaan), niin siksi Jumala salli hävittää näitä kansoja, että saatanallinen pahuus ei pääsisi turmelemaan koko maailmaa. Jos Jumala ei olisi sallinut sitä, niin voisi olla niin, että tänä päivänä Suomessakin ja muualla maailmassa poltettaisiin pieniä lapsia "uhreina" epäjumalille. Pystyn ymmärtämään tässä kohden Raamatun sanaa ja Jumalan toimintaa ja näkisin vääryytenä ja epäoikeudenmukaisena sen, jos maailmassa olisi kansoja, jotka tappaisivat omia lapsiaan polttaen heitä tulessa.

Raamatussa ei ole muualla käskyä hävittää kansoja, vaan ainoastaan näitä demoneista ja ihmisistä polveutuneita kansoja. Tämäkin ohje oli annettu tiettyyn aikaan ja tietyille kansoille, ei kaikille kansoille. Uuden Liiton aikana ei tietenkään ole tällaista opetusta ja ohjetta.

Koraanin ohjeet ovat sen sijaan voimassa sellaisinaan, eikä Koraani tunne käsitettä vanha tai uusi liitto, vaan sen kehotus tappamaan toisuskoisia on aina voimassa.

Koraani Su 9:
39. Jos ette lähde Jumalan retkelle, Hän on langettava teille tuskallisen tuomion ja valitseva sijaanne toisen kansan, ettekä te kykene vahingoittamaan Häntä vähääkään. Sillä Jumala pystyy tekemään kaikki halunsa mukaan.
40. Jos te ette auta häntä (Muhammedia), niin on Jumala kuitenkin jo antanut hänelle apunsa, kun uskottomat karkoittivat hänet erään toisen kanssa ja nämä kaksi olivat luolassa ja hän sanoi toverilleen: »Alä murehdi, onhan Jumala totisesti kanssamme!» Silloin Jumala vuodatti tyvenen rauhansa hänen mieleensä ja vahvisti häntä näkymättömin sotajoukoin, ja Hän teki uskottomain sanan mitättömäksi; mutta Jumalan sana pysyy ylinnä; Jumala on mahtava, viisas.
41. Lähtekää retkelle, kevyesti ja myös raskaasti aseistetut, ja pankaa alttiiksi varallisuutenne ja henkenne Jumalan asian hyväksi! Tämä on parasta teille, jospa sen vain tietäisitte.

Muslimit jotka uskovat tosissaan sen mitä Koraani opettaa ovat valmiita tappamaan toisuskoisia ja jopa niin, että he ovat valmiita tekemään itsemurhaiskuja tappaen viattomia siviilejä, naisia ja lapsia ja jopa omia kansalaisiaan. Jokainen terveen omantunnon omaava ihminen ymmärtää, että sellainen uskonto, joka saa ihmiset tekemään karmeita veritöitä ei ole rakkauden uskonto, vaan vihan ja pahuuden vallassa oleva uskonto.

Suurin osa muslimeista ei ole terroristeja eivätkä he toteuta kirjaimellisesti Koraanin opetuksia. Valitettava tosiasia on se, että muslimien keskuudessa on kuitenkin niitä, jotka toteuttavat Koraanin opetuksia kirjaimellisesti suostuen jopa tekemään itsemurhaiskuja.

Room 12:20 Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle".

Matt 5:
43 ¶ Te olette kuulleet sanotuksi: ‘Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi’.
44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,
45 että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin.
46 Sillä jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on tuleva? Eivätkö publikaanitkin tee samoin?
47 Ja jos te osoitatte ystävällisyyttä ainoastaan veljillenne, mitä erinomaista te siinä teette? Eivätkö pakanatkin tee samoin?

Raamattu opettaa rakastamaan lähimmäisiään sekä niitä jotka vihaavat meitä. Vanhassa testamentissa ei käsketä vihaamaan vihollisia, vaan rakastamaan lähimmäisiään. Jotkut olivat käsittäneet väärin 5 Moos 19:18 opetuksen, joka sanoo että ei saa kostaa eikä pitää vihaa omaa kansaa vastaan, vaan lähimmäisiä tulee rakastaa niin kuin itseään. Tämä käsky ei kehota vihaamaan vihollista, vaan rakastamaan lähimmäisiä. Herra Jeesus korjasi tämän väärän käsityksen käskemällä rakastamaan vihollisia ja niitä jotka teitä vainoavat, kuten Raamattukin opettaa.

Raamatun opetus vihollisen rakastamisesta todistaa sen, että on kysymys Kaikkivaltiaan Jumalan sanasta, sillä Kaikkivaltias Jumala on rakkaus, jonka rakkautta riittää myös niille, jotka eivät halua uskoa Häneen. Siksi Jumalan sana (Raamattu) käskee rakastamaan vihollisia. Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset noudattavat tätä käskyä ja rakastavat niitä jotka vihaavat ja vainoavat heitä.

Hamas ja Israel

Hamas ei kykene eikä halua tehdä rauhaa Israelin kanssa, koska Hamasin päämäärä on tuhota Israel. Miksi Hamasin päämäärä on tuhota Israel, onko siihen joku syy? Tähän on olemassa selvä syy.

Raamattu opettaa, että Herra Jeesus tulee takaisin vasta sen jälkeen kun päivien lopulla oleva Israelin kansan jäännös (kolmasosa) tekee parannuksen ja uskoo Jeesuksen olevan Herra, Pelastaja sekä Israelin ja koko maailman Messias. Kun Israelin kansan kolmasosa päivien lopulla uskoo Herraan Jeesukseen, niin sen jälkeen täyttyvät kaikki Raamatun lupaukset ja saatana demonijoukkoineen sekä jumalattomat ihmiset tuomitaan iankaikkiseen kadotukseen. Ilkeä ja paha saatana tietää, että jos se hävittää Israelin kansan, niin silloin Raamatun sanan lupaukset eivät toteudu ja siksi hän on kautta historian kiihottanut maan päällä ihmisiä vainoamaan juutalaisia, josta viimeisenä karmaiseva natsien suorittama juutalaisten holokausti (6 miljoona surmattua juutalaista) toisen maailmansodan aikana.

Jumalan sanan lupaukset tulevat kuitenkin kaikki toteutumaan ja lopulta paha saa "palkkansa".

Muslimit eivät usko Oikeaan Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, vaan saatanan valheeseen ja siksi he koittavat kaikin keinoin tuhota Israelin, joka ei kuitenkaan onnistu.

Raamattu kehottaa siunaamaan Israelin kansaa sekä rukoilemaan rauhaa Jerusalemiin (Herran Jeesuksen rauhaa), koska kun Israelin kansana kolmasosa tekee parannuksen ja uskoo Jeesuksen olevan Herra ja Messias, niin silloin kaikki Raamatun sanan lupaukset ja profetiat täyttyvät. Jumala pitää huolen, että näin tulee käymään. Jokainen ihminen tai kansakunta, joka nousee Israelia vastaan koittaen tuhota tai kirota sen joutuu itse häviöön ja häpeään.

Islaminuskon luonne

Mosab Hassan Yousefin mukaan Islamin väkivaltainen luonne johtuu se perustajan Muhammedin käyttäytymisestä ja teoista, joihin kuului väkivalta ja ihmisten surmaaminen.

Islaminuskon ongelma ei ole muslimeissa, vaan heidän uskonnossaan, joka saa ihmiset käyttäytymään väkivaltaisesti ja tekemään terroristi-iskuja, jossa jopa tehdään itsemurhaiskuja.

Suurin osa muslimeista ei ole terroristeja, vaan ihan tavallisia ihmisiä, jotka elävät kuten muutkin ihmiset maailmassa. Mosab Hassan Yousef sanoi, että useimmat muslimit eivät ymmärrä islaminuskon todellista luonnetta, mutta jos he ymmärtäisivät Islamin todellisen luonteen ja mitä Koraani oikeasti opettaa, niin heistä tulisi terroristeja. 

Islaminuskon ikävä ja kavala luonne tulee esille siinä kuinka Hamas Allahin ja islaminuskon nimissä on valmis tappamaan omia kansalaisiaan johonka he lavastavat Israelin syylliseksi. Tällainen toiminta on pirullista sekä kavalaa ja on osoitus pahan voimien teoista, ei rakkauden Jumalan teoista.

Allah ja muslimiuskonto on eri asia kuin Raamatun opettama usko Jumalaan. Muutamia vuosia sitten keskustelin erään muslimin kanssa. Hän puhui minulle Allahista ja minä puhuin hänelle Jeesuksesta. Tämä muslimi sanoi, että minut tapettaisiin hänen kotimaassaan jos puhuisin siellä muslimeille Jeesuksesta. Minä sanoin, että minun Jumalani ei kehota tappamaan tätä muslimia, vaikka hän puhuu minulle Allahista, vaan rakastamaan häntä sekä kertomaan hänelle evankeliumia rakastavasta Jumalasta ja Jeesuksen lunastusuhrista, jossa on pelastus. Keskustelustamme kävi selkeästi ilmi, että tämän muslimin jumala on vihan ja väkivallan jumala, eli epäjumala, ei todellinen Jumala. Keskusteluni hänen kanssaan todistaa myös sen, että kun muslimi uskoo Koraania kirjaimellisesti tosissaan, niin hän uskoo että vääräuskoiset tulisi tappaa.

Mosab Hassan Yousef sanoi Islamin olevan valhe. Tämä on totta, sillä todellinen Jumala ei kehottaisi tappamaan ja surmaamaan ihmisiä elleivät he käänny uskomaan Häneen. Muslimit palvelevat valhe uskontoa, jonka luonne on väkivaltainen ja ihmisiä surmaava. Muslimit sanovat, että Islam on rauhan uskonto, mutta sen verinen historia sekä nykyajan terroristiteot todistavat Islamin olevan vihan ja väkivallan uskonto.

Islaminuskon ristiriita ja valhe

Muslimit väittävät Raamatun olevan kirja, jonka sanoma on muutettu eikä se ole enää alkuperäisessä muodossaan. Jotkut muslimit tunnustavat Raamatun olleen alunperin Jumalan sanaa, mutta ei ole enää, sillä Koraani on kumonnut Raamatun ja on Jumalan viimeisin ilmoitus ja totuus. Koraanin sanoma on valheellinen ja ristiriitainen, jonka huomaamme kun tutkimme Koraanin sanomaa.

Koraani Su 3:
2. Ei ole muuta jumalaa kuin Jumala, iäti elävä, kaikki ylläpitävä.
3. Hän on ylhäältä antanut sinulle, Muhammed, Pyhä kirjan, joka on totuus, vahvistaakseen mitä on ollut ennen sitä; aikaisemmin Hän on lähettänyt Lain ja Evankeliumin
4. opastukseksi ihmisille ja antanut Johdatuksen,jotta he hylkäisivät pahan ja valitsisivat hyvän. Niitä, jotka eivät usko Jumalan tunnusmerkkeihin, odottaa totisesti ankara rangaistus, Jumala on mahtava ja kykenee kostamaan.

Koraani Su 5:
42. He kärkkyvät (kuulla) valheita! He ahnehtivat laitonta voittoa! Jos he tulevat luoksesi (Muhammed), tuomitse heidän riidassaan tai epää se heiltä. Jos kieltäydyt (tuomitsemasta), eivät he voi sinua vahingoittaa, mutta jos tuomitset, tee se oikeudenmukaisesti. Katso, Jumala rakastaa oikeudenmukaisia.
43. Kuinka tulevatkaan he luoksesi tuomittavaksi, vaikka omistavat Tooran, joka sisältää Jumalan tuomiot? Joka tapauksessa menettelevät he toisin jälkeenpäin. Eiväthän tällaiset ole uskovaisia.
44. Olemmehan totisesti ylhäältä lähettänyt Tooran, jossa on johdatus ja valkeus. Senhän mukaan juutalaisia tuomitsivat profeetat - jotka kuuluivat muslimeihin - sekä opettajat ja kirjanoppineet, koska heidät oli määrätty pitämään huolta Jumalan kirjasta, jonka (eläviä) todistajia he olivat. Älkää siis pelätkö ihmisiä, vaan pelätkää ainoastaan Minua. Tunnusmerkkiämme älkää vaihtako mitättömään. Joka ei käytä Jumalan ilmestystä oikein, on uskoton.
45. Me määräsimme heille siinä: henki hengestä, silmä silmästä nenä nenästä, korva korvasta ja hammas hampaasta samoin kuin haava haavasta; mutta ken ehättää (kostamaan) tuomiotta, jääköön enemmättä hyvityksettä; kuka taasen ei tuominnut niin kuin Jumalan ilmoitus määrittelee, kuuluu väärintekijöihin.
46. Ja Me lähetimme profeettain jälkeen Jeesuksen, Marian pojan, vahvistaen sen, mikä ennen Häntä oli sanottu Toorassa; Hänelle Me annoimme evankeliumin, joka sisälsi johdatuksen ja valkeuden sekä varmensi sen, mikä edellä oli sanottu Toorassa, - ollen myös johdatukseksi ja kehoitukseksi niille, jotka karttavat pahaa.
47. Ja evankeliumin seuraajien piti tuomita sen mukaisesti, kuin Jumala oli siinä ilmoittanut; mutta kuka ikinä ei tuominnut Jumalan ilmoituksen mukaisesti, kuuluu väärintekijöihin.
48. Näin Me olemme ilmaissut sinulle (Muhammed) Totuuden kirjan varmentaaksemme edeltäkäyneet kirjoitukset ja säilyttääksemme niiden tarkkuuden; arvostele siis niitä Jumalan ilmoituksen mukaisesti, äläkä seuraa sellaisten alhaisia vaistoja, jotka luopuvat sinulle ilmaistusta totuudesta; kullekin (heimollenne) Me sääsimme omat lakinsa ja tapansa. Jos olisi ollut Jumalan tahto, Hän olisi muovaillut teidät kaikki yhdeksi kansaksi, ellei Hän olisi tahtonut koetella teitä erikseen annetuin totuuksin; sentähden rientäkää kilvan toistenne kanssa hyveiden harjoittamiseen. Kaikkien on teidän palattava Jumalan eteen, ja Hän kyllä antaa teille lopullisen selvyyden siitä, mistä olitte erimielisiä.

Koraani sanoo Tooran (Juutalaisten Raamattu VT) olevan Jumalan sanaa, jossa on johdatus ja valkeus. Koraani sanoo myös, että Jeesukselle on annettu evankeliumissa johdatus sekä valkeus, joka varmisti sen mikä oli edeltä sanottu Toorassa.

Koraani kumoaa muslimien väitteet, että Raamattu (VT ja UT) ei ole Jumalan sanaa. Samoin Koraani tuo esille sen, että VT:ssa ja UT:ssa on Jumalan totuus sekä johdatus. Koraani ei sano, että Raamatun sana on vääristelty, vaan että se on totuuden sanaa, jossa on johdatus ja valkeus.  Miksi Koraani sanoo VT:n ja UT:n olevan Jumalan sanaa?

Koraani on valhe ja eksytys, siksi se tuo esille valhetta totuutta muuttaen ja vääristäen. Koraani sanoo Raamatun olevan Jumalan sanaa johon pitäisi uskoa, mutta Koraanin ilmoitus vääristää sen mitä Raamattu opettaa.

Koraani Su 4:
157 ja sanoivat: »Me olemme totisesti surmanneet Messiaan, Jeesuksen, Marian pojan, Jumalan lähettilään - mutta he eivät olleet surmanneet eivätkä ristiinnaulinneet häntä, vaan siltä vain näytti heistä , ja ne, jotka siitä kiistelevät, ovat itsekin epätietoisia: heillä ei ollut varmaa tietoa, vaan he kehittelivät ainoastaan olettamuksia. Todellisuudessa he eivät ole surmanneet häntä (lopullisesti),
158. vaan Jumala on ottanut hänet luokseen, sillä Jumala on mahtava ja viisas.

Koraani kieltää Jeesuksen ristiinnaulitsemisen sekä lunastuksen ja syntien anteeksiantamuksen Herran Jeesuksen kautta. Raamattu opettaa Messiaan ristiinnaulitsemisesta, jonka kautta Herra Jeesus vuodatti verensä syntien anteeksiantamukseksi niille jotka tekevät parannuksen ja uskovat Jeesuksen olevan Herra, Messias ja Pelastaja.

Koraanin sanoma on väärä ja valheellinen, sillä se sanoo Raamatun olevan Jumalan sanaa, mutta kuitenkin Koraani vääristää sen mitä Raamattu sanoo. Koraani vääristää Raamatun kaikkein keskeisimmän opetuksen, joka on pelastus Herrassa Jeesuksessa Messiaassa. Koraanin ilmoituksen takana on valheen henget, jotka koittavat estää muslimeita kaikella tavalla, että he eivät löytäisi totuutta ja pelastusta, joka on Herrassa Jeesuksessa.

Islamin profeetta Muhammed sai sanomia taivaasta enkelin kautta. Tämäkin todistaa Islaminuskon olevan eksytys, sillä Raamattu sanoo:

Gal 1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

Muhammedin saamat ilmestykset olivat vastoin Jumalan sanan (Raamattu) ilmoitusta, joka todistaa sen, että pahat henget eksyttivät Muhammedia ilmestyksillään ja sanomillaan.

Koraanin muutokset

Koraani Su 16: 101. Kun Me vaihdamme jonkun säkeistön toiseen - Jumala tietää parhaiten, mitä Hän ylhäältä lähettää - niin he sanovat: »Sinä olet pelkkä väärentäjä.» Useimmat heistä ovat tietämättömiä.

Muhammedin oma elämä ja hän halunsa ja himonsa vaikuttivat voimakkaasti hänen elämässään, siksi Muhammedin kautta tuli Koraaniin Suuran kohta, jonka kautta Muhammed saattoi vaihtaa Koraanin säkeitä, eli kumota opetus ja ottaa käyttöön uusi hänelle sopiva opetus.

Muslimit sanovat usein, että Raamatun sanoma on muutettu, vaikka se on kuitenkin pysynyt alkuperäisenä. Totuus on, että Koraanin oppia on muuteltu, ei Raamatun. Koraanin opin muutoksista Koraani itse todistaa, joten sitä ei pystytä kiistämään mitenkään, vaan se on tosiasia.

Fundamentalismi Islam toimii juuri kuten Koraani opettaa, eli fundamentalismi Islam muuttaa asioita aina siihen suuntaan kun se on heidän asialleen edullista ja epäedullista muille.

Koraanin sanoma ei ole luotettavaa eikä Jumalan sanaa, koska sitä on muuteltu ihmisen mielen mukaan aina siihen suuntaan mikä on ollut profeetta Muhammedille ja hänen uskolleen eduksi.

Valehteleminen

Koraani Su 9: 3. Tämä on Jumalan ja Hänen lähettiläänsä julistus ihmisille suuren toivioretken päivänä, että Jumalaa ei sido kosketus pakanain kanssa, samoin kuin se ei sido Hänen lähettilästänsäkään. Ja jos käännytte (Hänen puoleensa), on se teille parhaaksi, jos kuitenkin käännätte selkänne, niin tietäkää, ettette voi välttää Jumalaa! Ja julista niille, jotka eivät usko, sanoma tuskallisesta rangaistuksesta,

Englanninkielisissä Koraaneissa Su 9.3. alussa lukee näin:

and an announcement from Allah and his apostle, to the people assembled on the day of the great pilgrimage,-- that Allah and his apostle dissolve treaty obligations with the pagans.

and an announcement from Allah and his messenger to the people on the day of the greater pilgrimage that Allah and his messenger are free from liability to the idolaters;

Fundamentalisti muslimit tulkitsevat tämän suuran kohdan siten, että se antaa luvan valehdella toisuskoiselle. Näin alhainen ja epämoraalinen opetus ja sen käytännön toteuttaminen osoittaa sen, että islaminuskon takana olevat voimat, eivät ole Jumalasta, vaan pahuuden voimia.

Tämä selittää myös sen miksi Hamas kykenee tappamaan omia kansalaisiaan ja lavastamaan Israelin siihen syylliseksi.

Seksuaalinen moraali

Islaminuskossa korostuu seksuaalinen käyttäytyminen, jossa seksuaalinen moraali ei ole kovinkaan korkealla. Profeetta Muhammed meni naimisiin Aisha nimisen tytön kanssa kun hän oli kuusi-vuotias. Profeetta Muhammed yhtyi Aishaan kun hän oli yhdeksän-vuotias.

Muhammad adoptoi Zaidin pojakseen. Zaid meni naimisiin kauniin naisen kanssa, jonka nimi oli Zainab (Zaynab). Muhammad himoitsi Zainabia ja Muhammad sanoi, että Allahin tahto oli, että Zaid ottaisi avioeron Zainabista, että Muhammad voisi avioitua Zainabin kanssa. Muutama kuukausi tämän jälkeen Muhammed sai ilmoituksen Allahilta, että Suuraan (Su 3:37) piti kirjoittaa, että oli Allahin tahto oli Muhammedin ja Zainabin avioliitto. Tämä tapaus paljastaa selvästi sen, että Muhammed otti itselleen toisen miehen vaimon, koska hän himoitsi toisen miehen vaimoa.

Koraanista tulee esille selkeästi Muhammedin omat seksuaaliset mieltymykset:

Koraani Su 33: 50. Profeetta, Me olemme totisesti vahvistanut sinun laillisiksi vaimoiksesi kaikki ne, joille olet myöntänyt lesken osuudet, sekä ne, jotka omistat Jumalan antamina orjattarina sotasaaliista, sekä setäsi tyttäret ja isäsi sisaren tyttäret, myöskin enosi tyttäret ja äitisi sisarten tyttäret, jotka kanssani pakenivat vainottuina uskonnon vuoksi; samoin on laillinen vaimosi sellainen uskovainen nainen, joka pyrkii avioliittoon kanssasi, mikäli suostut naimaan hänet. Nämä säädökset ovat nimenomaan sinua, mutta eivät muita uskovaisia varten; me tiedämme hyvin, mitä olemme heille säätänyt vaimoista ja orjattarista. Älköön siis mikään parjaus sinuun koskeko; Jumala on anteeksiantava, laupias.

Suura 33:50 osoittaa sen kuinka Muhammedin elämää hallitsi hillittömät seksihalut, jotka olivat yksinoikeus vain hänelle. Koraanin mukaan Muhammedilla oli melkein rajaton oikeus ottaa kenet tahansa vaimokseen, mutta tämän käskyn ja opetuksen mukaan kenelläkään muulla ei ollut samoja oikeuksia. Tästä tulee esille Muhammedin omat halut naisten suhteen. Todellinen Jumala ei antaisi sellaista käskyä, joka sallisi melkein kenet tahansa Jumalan profeetan vaimoksi. Tässä Koraanin kohdassa on kyse joko sielunvihollisen eksytyksestä, jossa pahuuden henkivallat antoivat tämän käskyn tai sitten Muhammed kirjoitutti sen itse sanoen sen tulleen "jumalalta".

Islaminuskossa korostuu hyvin voimakkaasti miesten seksuaalinen nautinnonhalu naisten kanssa. Jopa palkkiona paratiisiin pääsylle luvataan seksuaalisen nautinnon tyydytystä, jos muslimi taistelee toisuskoisia ("vääräuskoisia") vastaan.

Islaminusko on uskonto, joka lupaa miehille seksuaalisia nautintoja naisten kanssa. Muslimi miehet ovat motivoituneita terrorismiin, koska heille luvataan 72 neitsyttä palkkioksi taivaaseen pääsystä jos he taistelevat toisuskoisia vastaan. Millainen Jumala olisi sellainen Jumala joka tarjoaisi seksuaalisia nautintoja ihmisten murhaamisesta ja tappamisesta? Edellä oleva kysymys paljastaa meille sen, että Islamin jumala ei ole oikea ja Kaikkivaltias Jumala, vaan valheen ja väkivallan epäjumala.

Naisten asema

Koraani Su 4:34. Miehet olkoot naisten esimiehiä, koska Jumala on asettanut heidät näihin nähden korkeampaan asemaan, ja myöskin niiden suoritusten tähden, joita miesten on omaisuudestaan naisten hyväksi tehtävä. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä, mutta jos he silloin tottelevat teitä, niin älkää etsikö riitaa heidän kanssaan. Katso, Jumala on ylevä ja suuri.

Su 4:34 men are the protectors and maintainers of women, because Allah has given the one more strength than the other, and because they support them from their means. therefore the righteous women are devoutly obedient, and guard in the husband’s absence what Allah would have them guard. as to those women on whose part ye fear disloyalty and ill-conduct, admonish them first, next, refuse to share their beds, and last beat them lightly; but if they return to obedience, seek not against them means of annoyance: for Allah is most high, great above you all. (Koran by Abdullah Yusuf Ali)

Islaminuskossa Koraanin mukaan naisen asema on todella heikko ja epäoikeudenmukainen. Koraani käskee lyömään (hakkaamaan) vaimoaan jos he ovat uppiniskaisia. Englanninkielisessä Koraanissa lightly sana on kursivoitu, joka tarkoittaa että se ei kuulu alkuperäiseen Koraanin tekstiin. Shakirin Koraanin versio jättää kokonaan pois sanan lightly.

Koraani opettaa aviomiestä käyttämään väkivaltaa vaimoaan kohtaan. Tässäkin kohden paljastuu ettei Islam ole rakkauden ja todellisen Jumalan ilmoitus, vaan pahan ilmoitus.

Ef 5:25 Miehet, rakastakaa vaimojanne, niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä,

Raamatun Uuden Liiton mukainen opetus naisen asemasta antaa naisille todella suuren arvon ja arvostuksen. Raamattu kehottaa aviomiehiä rakastamaan vaimojaan kuten Herra Jeesus rakasti ja rakastaa seurakuntaa.

Herra Jeesus uhrasi itsensä seurakunnan edestä ja rakastaa heitä huolimatta heidän virheistään ja opettaa seurakuntaa kasvamaan ja kypsymään uskossa. Samanlainen asenne tulee olla aviomiehellä vaimoonsa nähden, eli toisen vajavuuksista huolimatta häntä tulee rakastaa ja taata hänelle turvallinen avioelämä.  Raamatun opetuksen mukaisessa avioliitossa vaimon osa on turvallinen, rakastettu ja hyvä.

Todellinen vapaus

Edellä on käynyt selväksi monella tavalla, että Islaminusko ei edusta oikeaa ja todellista uskoa Jumalaan. Islaminuskon synnyttämä viha ja väkivaltaisuus ei tuo rauhaa ihmisen sydämeen, vaan vihan ja katkeruuden.

Todellinen vapaus tulee vasta sitten kun tekee parannuksen ja uskoo Jeesuksen olevan Herra, Messias ja Pelastaja. Kun tämän uskot niin saat syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän ja tulet tuntemaan totuuden ja saat rauhan sydämeesi.

 

 

Petri Paavola 4.7.2011

 

 

Lähteet:

 

33/38 Raamattu

King James Version
Online Bible Lexicon
Strong's Lexicon
MTV3 Huomenta Suomi Hamasin kasvatista rauhan mieheksi 1.6.2011
Koran by Abdullah Yusuf Ali
Koran by Yusufali
Koran by Shakir
islamopas.com/koraani

patmos.fi/fi/uutisarkisto

patmos.fi/blogi

wiki/Mosab_Hassan_Yousef
mosab-hassan-yousef-hamasin-poika

bibleprobe.com/muhammad

Authors/Wood/pedophile
Shamoun/prepubescent

youtube.com/wLjwe2b40YA

 

Linkki:
jariiivanainen.net/Islam

 


 


 

 

 

eXTReMe Tracker