Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Homoaktivistien solutustoiminta

Homoaktivistit harjoittavat maailmalla ja Suomessa soluttautumista kristillisiin eheytymisryhmiin. Homoaktivisti teeskentelee haluavansa eheytyä heteroksi ja soluttautuu kristillisiin eheytymisryhmiin aikomuksenaan vahingoittaa ja tuhota näiden kristillisten ryhmien työ.

Aion tässä kirjoituksessa käsitellä tätä aihetta ottaen esille mielenkiintoisia seikkoja, jotka tuovat esille sen että homoudesta eheytyminen on mahdollista. Kirjoituksessa tulee myös esille kuinka likaisia keinoja homoaktivistit käyttävät koittaessaan tuhota toisinajattelijoiden työtä sekä kristillisiin arvoihin perustuvaa eheytystoimintaa. Tuon sen tässä myös esille, että kaikki homoseksuaalit eivät toimi kuten homoaktivistit. Yleistäminen on aina väärin, siksi toin sen esille, että kaikki homoaktivistit eivät toimi kuten kirjoituksestani käy ilmi.

Sisältö:

Aslan ry ja soluttautuminen
Brittein saarten kohu
Torah Declaration dokumentti
Michel Lizotten tutkimus
Homoaktivistien taktiikka
- The Overhauling of Straight America
- Manipulointia ja ansoja
- Vastasyytös
- Väärä väite
Raamatun sana
- After the Ball:
- Raamatun toimintatavat vastaan homoliike
- Raamattu sanoo synniksi
- Luonnonjärjestys
- Raamatulla päähän lyöminen
- Väärä kristillisyys
- Ihmisarvo ja lähimmäisen rakastaminen

Aslan ry ja soluttautuminen

Aslan ry:n kouluttaja Ari Puonti on vahvistanut, että homoaktivisteja on hakeutunut eheytysryhmiin valheellisin perustein. Puonnin mukaan aktivistien motivaatio ja päämäärä on Aslanin työn tuhoaminen ja häpäisy.

Brittein saarten kohu

Kristitty terapeutti Lesley Pilkington tapasi kristillisessä konferenssissa henkilön (Patrick Strudwick), joka sanoi haluavansa potilaaksi päästääkseen eroon homoseksuaalisesta taipumuksestaan. Jälkikäteen paljastui, että potilas oli toimittaja ja homoaktivisti, joka oli salaisesti nauhoittanut kaikki terapiaistunnot ja tehnyt valituksen terapeuttien ammattijärjestölle (British Association for Counselling and Psychotherapy). "Potilaan" tekemän valituksen jälkiseuraamuksena kristitty terapeutti menetti oikeutensa toimia ammattiyhdistyksen valtuuttamana terapeuttina.

Toimittaja Patrick Strudwickin lausunnon mukaan terapiassa homoseksuaalisuuden pitäminen sairautena on kauhistuttavaa. Terapeuttien ammattijärjestö piti terapiaa absurdina. Pilkingtonin mukaan terapian menetelmä on laillinen ja toimiva.

Patrick oli teipannut nauhoittimen vatsansa ympärille. Patrick kysyi terapiassa onko homoseksuaalisuus henkinen sairaus, addiktio vai epäuskonnollinen ilmiö. Lesley vastasi: " Se on kaikkea tuota".

Torah Declaration dokumentti

Homoseksuaalien oma uutistoimisto Pink News: New Yorkista lähtöisin oleva amsterdamilaisen ortodoksijuutalaisten yhteisön johtava rabbi Aryel Ralbag, pelkää vaimonsa ja oman henkensä puolesta. Ralbag antoi tukensa homoseksuaalien eheytymisen puolesta allekirjoitettuaan Torah Declaration dokumentin, jonka laatijoina olivat 25 eheytynyttä juutalaista entistä homoseksuaalia. Kampanjan (Torah Declaration) sanoma oli, että muutos on mahdollinen.

Michel Lizotten tutkimus

Toimittaja Michel Lizotte on sanonut, että hän oppi yhteiskunnasta käsityksen, jonka mukaan jotkut ihmiset syntyvät homoseksuaaleiksi ja sitä on mahdotonta muuttaa; jos koitat muuttaa heitä niin aiheutat vahinkoa heille.

Lizotte oli mukana samaa sukupuolten olevien avioliitto keskusteluissa. Hän yllättyi kun hän ymmärsi, että entisiä homoseksuaaleja onkin olemassa. Hän yllättyi siitä kuinka entiset homoseksuaaliset miehet ja naiset olivat kyenneet hylkäämään homoseksuaalisen elämäntavan sekä voittamaan viehätyksen samaa sukupuolta kohtaan. 2003 Lizotte alkoi haastattelemaan entisiä homoseksuaaleja sekä terapeutteja, jotka olivat erikoistuneet uudelleen suuntautumisen terapiaan. 2007 hän julkaisi kirjan nimeltään  “Homosexuality: the Myths and the Facts” (L’homosexualité : les mythes et les faits) Homoseksuaalisuus myytit ja faktat.

Lizotte kertoi, että media on koittanut tuhota hänen maineensa. Erityisesti La Pressen kolumnisti Patrick Lagacé on syyttänyt häntä homoseksuaalisen asian pakkomielteestä, vihjaten että Lizotte on kaapissa oleva homoseksuaali.

Lizotte itse taistelee ihmisten oikeuksien puolesta, jotka haluavat vapautua seksuaalisesta suuntautumisesta samaa sukupuolta kohtaan. Lizotten mukaan aktivistit sabotoivat ja protestoivat konferensseja, jotka on järjestetty entisille homoseksuaaleille.

Lizotte kertoi, että ihmisten oikeuksia kuulla vapautumisesta samaa sukupuolta kohtaan ei kunnioiteta, eikä entisten homoseksuaalien oikeutta kertoa heidän todistuksiaan, koska aktivistit häiritsevät ja sabotoivat näitä tilaisuuksia.

Lizotten mukaan jokaisella joka kärsii seksuaalisesta suuntautumisesta samaa sukupuolta olevaa kohtaa on oikeus tietää, että häntä voidaan auttaa hyväksymään se tai auttaa häntä vapautumaan siitä.

Michel Lizotten mukaan kiusaaminen ei ole ainoa syy, joka saa homoseksuaalin harkitsemaan itsemurhaa. Lizotte kertoi että jotkut entiset homoseksuaalit ovat kertoneet kuinka homoseksuaalinen elämäntapa sai heidät voimaan pahoin, jonka seurauksena heille tuli itsemurha ajatuksia. Jotkut tekevät itsemurha yrityksiä ja jotkut onnistuvat tekemään itsemurhan.

Homoaktivistien taktiikka

Homoaktivistit käyttävät varsin likaisia keinoja koittaessaan tuhota entisten homoseksuaalien eheytymisen, jotka vapaaehtoisesti haluavat muuttua seksuaaliselta suuntautumiseltaan heteroseksuaalisiksi. 

The Overhauling of Straight America

Ymmärrämme paremmin homoaktivistien häiriökäyttäytymistä kun tiedämme mitä Marshall K. Kirk ja Erastes Pill kirjoittivat marraskuussa 1987 Guide lehdessä artikkelissa "The Overhauling of Straight America". Tätä artikkelia pidetään homoseksuaalisen liikkeen "raamattuna". Artikkeli tuo esille kuuden askeleen strategian kuinka toteutetaan propagandakampanja, jossa oma agenda tehdään hyväksytyksi ja tuhotaan toisinajattelijat suvaitsemattomina sekä pahoina ihmisinä. Artikkelin kuusi askelta ovat:

1. Puhu homoudesta äänekkäästi ja niin usein kuin mahdollista
2. Esitä homot uhreina, ei aggressiivisina hyökkääjinä
3. Anna myötämielisille perusteita
4. Esitä homot hyvinä
5. Esitä vastustajat pahoina
6. Rahoita kampanjaa

Homoaktivistien solutustoiminta ex-homoseksuaalien eheytystoimintaa kohtaan paljastaa meille sen kuinka 1980-luvun lopussa alkaneen homokampanjan toimintatavat ovat käytössä homoaktivisteilla.

Homoaktivistien solutustoiminnan kautta homoseksuaalisuus saa taas julkisuutta, jossa homoseksuaalit esitetään hyvinä ja toisinajattelijat pahoina. Sama vanha kaava, jota toistetaan koko ajan yhä uudelleen.

Homoaktivistit valehtelevat haluavansa eheytyä homoudesta, heidän tarkoituksensa on valheen kautta koittaa tuhota toisinajattelijat. Homoaktivistit koittavat tuhota ja sabotoida eheytymistoiminnan, koska jokainen eheytynyt entinen homoseksuaali todistaa vääräksi homoseksualismia puoltavan lausunnon, jonka mukaan homous on synnynnäistä. Ymmärrän hyvin sen miksi homoaktivistit koittavat tuhota eheytymistoimintaa. Heidän tavoite tuhota tämä toiminta on aikoja sitten jo tuomittu epäonnistumaan, koska monet tuhannet entiset eheytyneet homoseksualistit kumoavat homouden olevan synnynnäistä, koska siitä voi muuttua heteroksi.

Homoseksualistit ovat kovasti peräänkuuluttaneet suvaitsevaisuutta, mutta he eivät itse suvaitse toisinajattelijoita, vaan koittavat tuhota heidät. Tietenkään kaikki homoseksuaalit eivät osallistu solutustoimintaan, mutta maailmalla ja Suomessa olevat tapaukset osoittavat, että tämä on tarkasti harkittu juttu, jonka takana ovat useat homoseksualistit.

Manipulointia ja ansoja

Patrick Strudwickin tapaus osoittaa, että homoaktivistit rakentavat tarkoituksellisesti ansoja ja koittavat kaikin tavoin manipuloida sekä johdatella  kristittyjä eheytystyöntekijöitä puhumaan homoudesta negatiiviseen sävyyn.

Patrick johdatteli Lesleyn vastaamaan  hänen kysymykseensa siten, että hän pääsi syyttämään Lesleytä. Tämä on vanha kiero ja kavala tapa tehdä toisesta syyllinen, eli johdatella hänet istumaan syyllisen penkille.

Koen että homoliikkeen aktivistit tulevat tekemään vielä sellaisia lavastuksia, jossa homoaktivistit tekeytyvät uskoviksi ja kun he ovat jonkun aikaa teeskennelleet uskovaa, niin he "hylkäävät" uskon. Tämän jälkeen he tahallisesti vääristävät uskovia ja Raamatun sanaa. Heidän tarkoituksenaan on kaikella tapaa sabotoida Raamatullista uskoa ja levittää myös siten omaa agendaansa.

Vastasyytös

Eräs homoaktivistien vanha toimintatapa on koittaa syyttää toisinajattelijoita kaappihomoiksi, kuten myös Michel Lizottea väärin perustein syytettiin. Samoin homoaktivistit sanovat hyvin usein, että toisinajattelijoilla on pakkomielle ja homofobia. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä toisinajattelijan arvomaailma seksuaalisuudesta on erilainen kuin homoseksuaaleilla, kyse ei ole fobiasta, vaan erilaisesta arvomaailmasta ja siihen uskomisesta. Mielestäni homoaktivistien suorittama mustamaalaaminen toisinajattelijoita kohtaan ja vääristyneen valheen kautta soluttautuminen osoittaa pakkomielettä tuhota toisinajattelijat sekä heterofobiaa, jossa koitetaan väkisin tuhota ja sabotoida ihmisen oma valinta, jossa hän haluaa muuttua homosta heteroksi.

Homoaktivistien toiminta on myös suvaitsematonta, sillä he eivät halua antaa toisinajattelijalle oikeutta ajatella eri tavalla kuin he, eivätkä he kunnioita ihmisen omaa vapaata tahtoa muuttua homosta heteroksi.

Väärä väite

Homoliikkeen agenda on koittaa uskotella ihmisille, että homoseksuaali syntyy homoksi, eikä hän voi muuttua seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tämän tähden he sabotoivat ex-homoseksuaalien konferensseja kuten Michel Lizottekin toi tämän esille. Toinen homoliikkeen tapa on koittaa väittää, että homoseksuaali ei koskaan eheydy ja siksi kristillisissä eheytystoiminnassa eheytyneet ovat olleet bi-seksuaaleja, eivät oikeasti homoja.

Homoliikkeen väite on väärä, sillä ympäri maailmaa on lukuisia tapauksia, jossa aito homoseksuaali (ei bi-seksuaali) on tullut uskoon Herraan Jeesukseen ja sen seurauksena hänen seksuaalinen identiteetti ja suuntautuminen on eheytynyt heteroksi.

Eräs esimerkki on Torah Declaration dokumentti, joka vahvisti sen että 25 entistä juutalaista homoseksuaalia eheytyivät heteroseksuaaleiksi.

Englannissa syntynyt Andy Chambers, joka asuu nykyään Suomessa oli avoimesti homoseksuaali. Hän oli katkera naisia kohtaan sekä aktiivisesti vihasi kaikkia naisia pahojen lastenkoti kokemuksiensa takia. Kun Andy tuli uskoon, niin hän eheytyi ja hänen seksuaalinen suuntautuminen muuttui, hänen seksuaalinen suuntauksensa kohdistui nyt naiseen, ei mieheen. Andy meni naimisiin ja tätä kirjoittaessa hänellä on kolme lasta vaimonsa kanssa. Andyn tarina osoittaa todeksi sen, että homoseksuaalin seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua. Andy ei ole enää homoseksuaali, vaan mies, joka rakastaa seksuaalisesti vaimoaan. Jumalan armo ja kasvu Herraan Jeesukseen teki sen mahdolliseksi Andyn elämässä.

Paratiisissa ihmisen sydämeen kylvettiin valhe, eli väärä todistus siitä, että Jumalan sana ei ole totta, vaikka se onkin totta. Tätä samaa vanhaa valheen kaavaa on käytetty kautta historian, eli väärä todistaja koittaa kumota totuuden sanomalla, että se ei ole totta. Aina silloin kun joku entinen homoseksuaali on tullut uskoon ja eheytynyt heteroksi, niin silloin astuu väärä todistaja esiin sanoen, että hän ei ollut homoseksuaali, vaan bi-seksuaali. Se tietenkin on totta, että on olemassa bi-seksuaaleja ihmisiä, jotka myös uskoontulon kautta muuttuvat täysin heteroiksi, mutta sekin on tosiasia, että on myös olemassa entisiä homoja, jotka ovat olleet puhtaasti homoja ja tullessaan uskoon he ovat eheytyneet heteroiksi.

Raamatun sana

Snl 6:
16 Näitä kuutta Herra vihaa, ja seitsemää hänen sielunsa kauhistuu:
17 ylpeitä silmiä, valheellista kieltä, käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta,
18 sydäntä, joka häijyjä juonia miettii, jalkoja, jotka kiiruusti juoksevat pahaan,
19 väärää todistajaa, joka valheita puhuu, ja riidan rakentajaa veljesten kesken.

Raamatun sanan valossa homoaktivistien toiminta on erittäin kieroa ja kavalaa. Jos joku Herran Jeesuksen opetuslapsi teeskentelisi olevansa homoseksuaali ja soluttautuisi homoyhteisöön raportoidakseen sitä kautta homoudesta, niin hän toimisi väärin. Ensinnäkin Raamatun mukaan on syntiä valehdella olevansa jotakin mitä ei todellisuudessa ole.

After the Ball: How America Will Conquer its Fear and Hatred of Gays in the 1990s

Marshall Kirkin ja Hunter Madsenin kirja (After the Ball: How America Will Conquer its Fear and Hatred of Gays in the 1990s (1989) on Amerikan homoliikeen opas- ja markkinointikirja kuinka toisinajattelevat tulee leimata negatiivisella tavalla. Kirja antaa muun muassa seuraavia neuvoja homoseksuaalisuuden edistämiseksi:

- Heteroseksuaaleille tulee saada aikaan häpeän tunne.

- Heteroseksuaalit tulee altistaa koko ajan kuville sekä verbaalisille lausunnoille, joiden tehtävä on saattaa kaikki homouteen liitettävä epänormaalius ristiriitaan sen kanssa että homoseksuaali haluaa olla sisimmässään muiden hyväksymä ja sulautua joukkoon.

- Propagandistinen mainostus leimaa kaikki homoliikkeen vastustajat homofobisiksi kiihkoilijoiksi, jotka eivät ole oikeita kristittyjä.

- Lopulta propaganda lyö leiman toisinajattelijoihin ja saa näyttämään heidät kritiikin kohteina, vihattuina sekä hiljennettyinä.

- Päämäärä saavutetaan ilman faktoja, logiikkaa tai perusteluita, sillä uskomukset voidaan muuttaa jatkuvan emotionaalisen ehdollistamisen kautta, olipa henkilö tietoinen tai ei häneen kohdistuvasta hyökkäyksestä.

- Heteroseksuaalien käännyttämisessä esitetään jatkuvasti ja toistuvasti kirjallisia kuvia, joissa homoseksuaalit näytetään samanlaisina kuin heteroseksuaalit. Tämän kuvan tulee olla normaaliuden ikoni.

- Mainoksilla on vaikutus heteroseksuaaleihin, vaikka he eivät uskoisi niihin.

- Heteroseksuaali kokee kaksi ristiriitaista tunnetta: hän reagoi myönteisesti kuvaan, mutta kielteisesti homoseksuaaliin nähden, kuvan antama hyvä reaktio ja paha reaktio homoseksuaalisuuteen nähden.

- Pahimmillaan reaktiot mitätöivät toisensa ja me olemme onnistuneet asioiden sotkemisessa. Parhaimmillaan assosiaatioon perustuva ehdollistuminen siirtää pienin askelin myönteistä tunnetta kuvassa olevaa ihmistä kohtaan.

Homoliike ajaa asiaansa aktiivisesti ja sen vaikutukset ovat selkeästi näkyvissä myös Suomessa. Homoliike kampanjoi häpeän tunnetta heteroseksuaaleille. Häpeän tunteen tuottamisen tarkoituksena on saada ihminen myötämieliseksi homoudelle ja häpeämään sitä tunnetta ja ajatusta, että homoseksuaalisuus on luonnotonta. Jos ihmisen saa tässä kohden häpeämään, niin hänen mielensä muuttuu myönteiseksi homoudelle. Tämä oli ja on homoliikkeen päämäärä, joka on jo onnistunut lähes täysin.

Homoliike on ajanut aktiivisesti kuvien sekä lausuntojen kautta mielikuvia joiden tehtävänä on saattaa epänormaalius (homoseksuaalisuus) ristiriitaan, sillä homoliike haluaa muuttaa ihmisten käsitykset homoudesta, että se ei olisi epänormaalia, vaan normaalia.

Luonnollisen puolesta ei tarvitse kampanjoida, ei manipuloida, eikä jatkuvasti koittaa muuttaa toisten käsityksiä, sillä luonnollinen on luonnollista. Homoliikkeen kierot sekä epärehelliset toimintatavat paljastavat meille sen, että he koittavat tehdä väkisin luonnottomasta luonnollisen.

Homoliike harjoittaa propagandaa, jossa se leimaa kaikki toisinajattelijat homofobikoiksi. Homoliike harrastaa suvaitsematonta progandaa, jonka kautta toisinajattelijoita ei suvaita, vaan heitä haukutaan homofobiasta kärsiviksi ihmisiksi. Homofobia sanan käytön tarkoituksena on lyödä väärä leima toisinajattelijan otsaan. Asioista eri mieltä oleminen ei tee kenestäkään fobiasta kärsivää. Esimerkiksi politiikassa puolueiden arvot ovat joissakin kohden erilaisia ja puolueet ajavat myös erilaisia asioita. Erilaisuus ei tee kenestäkään tervehenkisestä poliitikosta ihmistä, joka harrastaisi fobiaa toista puoluetta tai poliitikkoa kohtaan. Jos joku poliitikko kärsii tässä suhteessa fobiasta, niin hän provosoi ja kärjistää samalla tavalla kuin homoliikkeen homofobia lausuntojen on tarkoitus lyödä leimakirveitä toisinajattelijoihin. 

Suvaitsemattomuudella ratsastaminen on voimakas tehokeino houkutella omaan leiriinsä kannattajia. Nykyään on muotia olla suvaitsevainen, monikaan ei halua olla suvaitsematon. Suvaitsemattomuus liitetään nykyään kehittymättömyyteen, joka rinnastetaan keski-aikaiseen kovaan arvoon. Kukaan ei halua olla keski-ajalla, vaan 2000-luvulla. Suvaitsemattomuus rinnastetaan häviäjään ja suvaitsevaisuus voittajaan. Kukaan ei halua olla häviäjä, vaan voittaja.  Homoliike on ymmärtänyt suvaitsevaisuus termin arvon omassa agendassaan, siksi se viljelee ahkerasti sanoja suvaitsevaisuus ja suvaitsemattomuus.

Silloin kun on kyse arvoista ja uskosta, niin suvaitsevaisuus termin käyttäminen toista vastaan lyömäaseena menettää merkityksensä. Kerron tästä esimerkin. Politiikassa on useita puolueita, joilla on erilaisia arvoja, jonka kautta he uskovat, että Suomea tulisi rakentaa juuri heidän arvojensa mukaisesti, eli hiukan tai enemmän eri tavalla kuin miten muut puolueet asian näkevät. Kukaan ei syytä toisiaan suvaitsemattomiksi, vaikka tuo erilaisuus merkitsee sitä, että toisten mielestä toiset rakentavat politiikkaa väärällä tavalla.  He kunnioittavat toisiaan ja antavat toisille arvoa ja kunnioitusta, vaikka toiset rakentavatkin asioita väärälläkin tavalla. Kukaan ei koita väkisin muuttaa toisiaan, vaan jokainen saa tuumailla asioita omassa sydämessään, että onko oman puolueen linja oikea, vai onko noilla toisilla vielä parempi idea ja ajatus.

Tästä on myös kysymys Herran Jeesuksen opetuslapsen kohdalla. Herran Jeesuksen opetuslapsi uskoo Raamatun sanaan, joka sanoo yksiselitteisen selvästi, että homous on syntiä. Uskova uskoo Raamatun sanaan, mutta silti kunnioittaa ja rakastaa homoseksuaaleja, eikä koita heitä väkisin muuttaa, vaan antaa jokaisen tehdä oman ratkaisunsa olla uskomatta tai uskoa. Tällainen on oikeaa suvaitsevaisuutta. Homoliikkeen suvaitsevaisuus ei hyväksy toisinajattelijoita, vaan pyrkii kaikella tavalla tuhoamaan vastustajansa. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei pyri tuhoamaan homoja, vaan kertoo sen mihin uskoo ja sen jälkeen jokaisella on oikeus uskoa tai olla uskomatta.

Suvaitsevaisuudella jolla ei ole rajoja on se ikävä vaara, että se voi vääristää monta asiaa. Otan tähän esimerkin amerikkalaisesta homoaktivisti Frank Kamenysta, joka ajoi aikanaan Amerikassa homouden asiaa tekemällä homoudesta myönteisen asian. Nykyään Kameny ajaa ihmisen ja eläimen välisen seksin hyväksymistä. Hän koittaa perustella sitä sillä, että jos eläinseksi eläimen kanssa yhteisestä sopimuksesta tuo joillekin ihmisille onnellisuutta, niin hänen täytyisi saada harrastaa eläinseksiä.

Joku voi ajatella, että ei tuollainen luonnottomuus mene koskaan läpi. Suvaitsevaisuus joka ei tunne luonnollisuuden ja luonnottomuuden erilaisia rajoja suvaitsevaisuudessaan hyväksyy luonnottomuuden. En rinnasta eläinseksiä homouteen, vaan luonnottomuuteen jota kummatkin edustavat. Voi olla että vääristyneen suvaitsevaisuuden vallassa olevat yhteiskunnat tulevat tulevaisuudessa hyväksymään luonnottoman eläinseksin harrastamisen. Se mitä nyt pidetään luonnottomuutena voi olla huomenna luonnollista. Kun sukupolvet opetetaan lapsesta pitäen väärän suvaitsevaisuuden nimissä hyväksymään luonnottomuutta, niin he aikuisina menevät suvaitsevaisuudessaan omia vanhempiaan pidemmälle. 1960-luvulta asti väärän suvaitsevaisuuden nopea muutos on selkeästi nähtävissä. Tässä valossa tulevaisuudessa eläinseksin pitäminen luonnollisena voi tosiaan olla totta.

Homoliike toimii todella kierolla tavalla, sillä se sanoo, että oikea kristitty hyväksyy homouden. Homoliike koittaa kaikin tavoin vääristää totuuden se jopa koittaa saada ihmiset uskomaan, että Raamattu puoltaisi homoutta. Homoliike esittää todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset väärässä valossa, koittaen tehdä heistä ihmisiä, jotka eivät usko Raamattua. Tämä on vanha kaava, jota kautta historian on käytetty; vääristä totuus ja pue valheelle valhetotuuden asu. Raamatun sanan vastustajat ovat käyttäneet tätä kavalaa taktiikka läpi historian.

Homoliikkeen kierot, epärehelliset ja kavalat toimintamenetelmät paljastuvat ikävällä tavalla siinä kun heidän propagandan kautta on lyöty negatiivinen leima toisinajattelijan otsaan. Tämän tarkoitus on häpäistä toisinajattelijaa, asettaa heidät kaiken kritiikin kohteiksi, johdattaa toisinajattelija vihan kohteeksi sekä lopulta toisinajattelija pyritään kokonaan hiljentämään, niin ettei hänen arvoillaan ole enää mitään merkitystä. Tällainen toiminta on kieroa, epärehellistä sekä pahuuden verhoamaa.

Homoliike pyrkii muuttamaan ihmisten käsitykset jatkuvan emotionaalisen ehdollistamisen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ihmisen tunnemaailma muutetaan myönteiseksi homoudelle, niin hän ei tarvitse enää perusteluita tai faktoja, sillä hänen myönteisestä tunteesta tulee hänelle totuus, vaikka se olisi ristiriidassa todellisen totuuden kanssa. Suunnitelmallinen manipulointi käyttää hyväkseen aina ihmisen tunteita. Jos ihmisen tunteet voitetaan oman asian ajamiseen, niin mitkään seikat ja faktat eivät enää uppoa ihmisen sydämeen, koska häntä johdatellaan tunteiden kautta, ei rationaalisuuden kautta, joka perustuu faktoihin.

Kun ihmisen tunteet on saatu manipuloitua haluttuun suuntaan, niin hän ei ymmärrä, että hänen ajatusmaailmaansa on tehty hyökkäys, jossa häntä on manipuloitu manipuloitsijan haluamaan suuntaan. Tällainen manipulointi on röyhkeää ja törkeätä sekä osoittaa hyvin likaisia keinoja päämäärän saavuttamiseksi.

Jumala ei manipuloi ihmisen mieltä, vaan antaa ihmisen vapaasti valita uskoako Häneen vai ei. Jumala ei käytä kieroja ja likaisia keinoja eikä yritä manipuloida ihmistä tulemaan uskoon.

Homoliike käyttää jatkuvan toiston menetelmää, jonka tarkoitus on manipulaation kautta muuttaa epäluonnollinen luonnolliseksi. Jatkuva manipulaatio vaikuttaa ihmiseen ja usein murtaa ihmisen vastustuksen.

Homoliikkeen tarkoituksena on poistaa ristiriidat sekä homoseksuaalisuuden luonnottomuus, niin että liikkeen propagandistinen manipulaatio mitätöi kaikki kielteiset käsitykset homoudesta. Tällä tavalla homoliike omien sanojensa mukaisesti on onnistunut sotkemaan asiat ja manipuloiva asioiden ehdollistaminen johdattaa ihmiset lopulta tuntemaan myönteisiä tuntemuksia homoseksualismia kohtaan.

Homoliikkeen päämäärä täyttyy siinä kun ihmisen tunnemaailma on saatu johdateltua tilaan, jossa hän näkee homoseksuaalit uhreina. Tämän seurauksena homoliike saa ihmiset tuntemaan vihaa ja negatiivisia kohteita niitä kohtaan, jotka pitävät tai uskovat homouden olevan luonnotonta. Tämän päämärän täyttyessä homoliikkeen eräs päämäärä täyttyy, joka on vastustajien täydellinen eliminointi.

Valitettavaa on se, että homoliikkeen agenda on saanut eksytettyä ihmiset puolellensa, jonka kautta he levittävät homoideologiaa jokaiseen yhteiskunnan toimivaan rakenteeseen. Herra Jeesus profetoi, että lopun aikana maailman ihmiset tulevat hyväksymään homoseksuaalisuuden, pois lukien todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset.

Raamatun toimintatavat vastaan homoliike

Raamattu opettaa, että Herran Jeesuksen opetuslasten tulee mennä kaikkeen maailmaan julistamaan evankeliumia. Evankeliumin julistaminen täytyy tehdä rehellisesti ilman vilppiä ja vääryyttä. Raamatussa on myös opetus, että jos jumalattomat eivät halua kuunnella, niin älkää julistako ja kertoko heille. Raamattu ei kehota opetuslapsia manipuloimaan, vaan kunnioittamaan ja rakastamaan lähimmäisiään, siksi todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei väkipakolla koita manipuloida ihmisiä. Homoliike toimii toisella tavalla se väkipakolla, kieroilun avulla pyrkii manipuloimaan ja muuttamaan toisten käsityksiä.

Katolisen kirkon ja muiden kirkkojen suorittama miekkalähetys tai muunlainen pakkokäännyttäminen ei edusta Raamatullista uskoa, vaan pahoin vääristynyttä ja valheellista uskoa. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei harrasta millään tavalla pakkokäännyttämistä. Kun puhutaan miekkalähetyksestä tai kirkkojen pakkokäännyttämisistä, niin silloin ei puhuta Raamatullisesta uskosta, vaan sen irvikuvasta, eli valheellisesta toiminnasta.

Homoliike toimii vääristetyn tiedon kanssa sekä pyrkii johdattamaan ihmisen tunteidensa valtaan, jossa hän ei kuuntele totuutta, koska hänen tunteestaan on tullut hänelle  totuus, vaikka se olisi väärä. Raamattu opettaa, että kun ihminen tulee uskoon, niin hän ymmärtää olevansa syntinen ja tarvitsevansa pelastuksen Herran Jeesuksen kautta. Raamatullinen usko ei johdata ihmistä tunteiden kautta, vaan Pyhän Hengen avaaman Jumalan sanan kautta. Näin ihminen uskoessaan saa myös kokea tunteita, mutta hänen tunteensa eivät ole uskon perustus, vaan hänen tunteensa ohjautuvat Jumalan sanan totuuden mukaisesti. Uskova ei ole kylmä ja tunteeton robotti, vaan ihminen, jolla on tunteita, jotka eivät hylkää totuuden perustuksia, vaan pitää niistä kiinni.

Homoliike manipuloi ihmisiä väkisin hyväksymään oman agendansa, jossa ei suvaita toisinajattelijoita, vaan heidät koitetaan kaikin mahdollisin tavoin saattaa negatiiviseen valoon. Itse asiassa koko maailma on homoliikkeelle käännytyksen kohde, jossa jokainen ihminen tulee saada myönteiseksi homoudelle, mutta vastustajat koitetaan tuhota kaikin tavoin. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi, joka on saanut kasvaa ja kypsyä terveeseen Raamatulliseen uskoon ei näe uskomattomia käännytyksenkohteina, vaan Jumalan rakkauden kohteina. Tästä lähtökohdasta käsin hän ymmärtää, että hänen tehtävä on kertoa Jumalan rakkaudesta ja evankeliumista. Hän myös ymmärtää sen, että Jumala pelastaa ja muuttaa ihmisen, eikä uskova ihminen. Siksi hän antaa toisen uskovan rauhassa kasvaa ja kypsyä uskossaan Herraan Jeesukseen. Sen tähden hän ei koita väkisin manipuloida toisia uskomaan kuten hän uskoo. Terveessä uskossa oleva uskova antaa myös ihmisen jäädä epäuskoon Jumalaa kohtaan, hän ei koita väkisin manipuloida ketään, eikä juonittele heitä vastaan.

Raamattu sanoo synniksi

Room 1:
24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

Patrickin vatsan ympärillä oli nauhoitin kun hän kysyi terapiassa Lesleyltä; onko homoseksuaalisuus henkinen sairaus, addiktio vai epäuskonnollinen ilmiö? Lesley vastasi: "Se on kaikkea tuota." Lesleyn vastaus oli osittain väärä, sillä homoseksuaalisuus on synti, joka aiheuttaa voimakkaan riippuvuuden ja se on myös epäraamatullinen ilmiö ollen luonnoton seksuaalisuuden harjoitusmuoto. Tällä en tuomitse homoseksuaaleja, vaan kerron sen mitä Raamattu (Jumalan sana) opettaa homoseksuaalisuudesta.

1 Kor 6:9: Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

Hekumoitsijat sana on kreikaksi malakos, joka tarkoittaa pehmeää, naismaista, miehen ja pojan välistä seksisuhdetta, miestä joka antautuu luonnottomaan irstauteen, sekä miesprostituutiota. Miehimykset sana on kreikaksi arsenokoiteen - arsenokoites, joka tarkoittaa homoseksuaalia. Arsenokoites tulee sanoista arrhen ja koite. Arrhen tarkoittaa miestä ja koite petiä ja sänkyä.

Jumalan sana opettaa selvästi, että homoseksuaalisuus on synti, jonka harjoittajat eivät peri Jumalan valtakuntaa elleivät tule uskoon ja tee parannusta synnistään, eli luopuvat homoseksuaalisuudestaan. Näistä jakeista käy myös se selvästi ilmi, että Korintossa, jotkut olivat olleet myös homoseksuaaleja, mutta eivät olleet enää, sillä he olivat tulleet uskoon ja olivat nyt pyhitetyt Jeesuksessa Kristuksessa.

Homoseksuaalisesti suuntautunut henkilö kykenee muuttumaan ja hylkäämään homoseksuaalisen identiteetin, korinttolaiskirje todistaa sen todella selvästi. Tästä on myös todistuksena nykyään moni ex-homoseksuaali, joka on tullut uskoon sekä hyljännyt homoseksuaalisuuden ja muuttunut heteroksi.

Luonnonjärjestys

Homoseksuaalit sanovat, että luonnossa esiintyy eläinten kesken homoseksuaalista toimintaa. Tämä on totta, mutta se ei kumoa luonnonjärjestystä, sillä Raamattu sanoo koko luomakunnan (myös eläinten) olevan synnin vallassa. Eläimet myös tappavat toinen toisiaan. Jumala ei luonut eläimiä tappamaan toinen toisiaan. Luomakunnan turmelus on saattanut luonnonjärjestystä epäluonnolliseksi. Silti tässä maailmassa on mahdollisuus löytää luonnonjärjestyksen mukainen elämä. Luonnollista on, että miehen ja naisen sukupuolielimet sopivat täydellisesti  suvunjatkamiseen. Kysymys ei ole homoseksuaalien syrjinnästä, vaan että hompous on luonnonjärjestyksen vastaista elämää, joka ei ole luonnollista ihmiselle.

Raamatulla päähän lyöminen

Homoseksuaalit sanovat usein, että uskovat lyövät heitä Raamatulla päähän. Tämä ei ole totta, sillä Raamattu sanoo, että jokaista lähimmäistä tulee kunnioittaa ja rakastaa, mutta heidän tekojaan ei tarvitse hyväksyä. Otan esimerkin: Jos työpaikalla esiintyy työpaikkakiusaamista, niin kiusaaja on ihmisenä arvokas lähimmäinen, mutta hänen tekonsa ei ole hyväksyttävää. Kysymys ei siis ole Raamatulla päähän lyömisestä, vaan sen esille tuomisesta minkä uskoo olevan oikein tai väärin. Kun puhutaan Raamatulla päähän lyömisestä, niin voiko asian kääntää myös toisin päin? Kyllä voi. Uskovia voidaan lyödä ateismilla, tieteellä jne. päähän. Homoseksuaalit ja ateistit voivat myös lyödä uskovia Raamatulla päähän.

Yleensä tällainen uskovia kohtaan Raamatulla päähän lyöminen tapahtuu vääristäen Raamatun jakeen joka sanoo; "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi." He ovat irrottaneet tämän jakeen asiayhteydestään. Koko tekstiyhteys tarkoittaa, että väärin perustein tuomitseminen on väärin sekä jos itse elää synnissä ja muita tuomitsee, niin silloin toimii väärin. Jeesus sanoi myös: "Älkää tuomitko näön mukaan, vaan tuomitkaa oikea tuomio." Molemmissa Raamatun kohdissa on kyse myös oikean arvion antamisesta, eli synnin saa sanoa synniksi, samoin kuin on oikein antaa hyvä palaute hyvästä teosta. Raamatulla päähän lyömisen kommentin voi unohtaa, sillä siitä ei ole kysymys, kun sanotaan homous synniksi.

Väärä kristillisyys

Ihan varmasti homoseksuaaleihin on kohdistunut vääränlaista eheytymistoimintaa ja asenteita, joka on ikävää ja valitettavaa. Maailmassa on olemassa vääristynyttä kristillisyyttä, joka ei edusta ja toimi Raamatullisen uskon mukaisesti. Tämä vääristynyt kristillisyys puoskaroi ja kohtelee homoja kuten myös kaikkia jäseniään väärällä tavalla, ihmisiä loukaten ja satuttaen.

Terve ja Raamatullinen usko kunnioittaa entisiä homoseksuaaleja ja eheytystoiminta toimii siten sellaisessa järjestyksessä, että ihmistä kunnioitetaan ja rakastetaan koko ajan ja kaikki tapahtuu vapaaehtoisesti, ilman pakottamista tai vääristymiä.

Kaikki homot eivät ole mukana homoliikkeessä tai homoaktivisteina, eli asioita ei saa yleistää. Samalla tavalla jos jotkut vääristyneet kristilliset piirit toimivat väärällä tavalla, niin sitä ei saa yleistää kaikkiin uskoviin, koska on olemassa Raamatullisia uskovia, jotka toimivat aina lähimmäisiään kunnioittaen ja rakastaen.

Ihmisarvo ja lähimmäisen rakastaminen

Ihmisarvoa ei loukkaa se jos sanoo homouden olevan syntiä. Käännän asian päinvastoin. Herran Jeesuksen opetuslapsi voisi sanoa, että hänen ihmisarvoaan loukataan sanomalla, ettei hän saa uskoa homouden olevan syntiä. Huomaatko, että kun on kyse uskosta, vakaumuksesta tai seksuaalisuudesta, niin ei ole kyse ihmisarvon alentamisesta jos ei ole samaa mieltä kuin toinen on. Erilaisen mielipiteen kertominen uskonvakaumuksen tai henkilökohtaisen valinnan mukaan ei ole ihmisarvoa alentavaa, eikä varsinkaan silloin jos asia tuodaan esille toista kunnioittaen, ei ivaten ja pilkaten.

Oman uskon vakaumuksen esille tuominen ei ole syrjintää eikä sortamista. Eikä varsinkaan silloin kun on kysymyksessä ihminen, joka harjoittaa lähimmäisenrakkautta, silloinkin kun on hän on eri mieltä lähimmäisensä kanssa. Kaikesta ei kukaan voi olla samaa mieltä. Maailmassa on paljon asioita, joista ihmiset ovat monella tavalla erimielisiä. Mielestäni on ilmiselvää, että lähimmäisenrakkauteen kuuluu toisen kunnioittaminen, mutta se ei tarkoita, että pitää olla kaikesta aina samaa mieltä.

Herran Jeesuksen opetuslapsi toimii johdonmukaisesti uskon vakaumuksensa mukaisesti, uskoessaan homouden olevan syntiä. Se ei ole syrjintää. Yhteiskuntaa kuuluu yhdenvertaisuus,  samanarvoisuus ja samat oikeudet. Mutta silti kaikilla ei ole, eikä voi olla samoja oikeuksia tässä yhteiskunnassa. Otan esimerkin: Julkiseen naistenvessaan on miehiltä pääsy kielletty. Tämä ei ole syrjintää, vaan luonnonjärjestyksen mukainen viisas käytäntö. Samantyylisiä esimerkkejä löytyy runsaasti. Ihmiset ovat samanarvoisia, mutta silti kaikilla ei ole samoja oikeuksia tässä yhteiskunnassa, eikä saakaan olla joka asiassa, kuten esimerkistä tämä käy selvästi ilmi.

Herran Jeesuksen opetuslapset eivät pakota ketään väkisin muuttumaan, eivät ainakaan terveessä ja Raamatullisessa uskossa olevat. Homoaktivistit sen sijaan koittavat väkisin tuhota ne, jotka ajattelevat eri tavalla kuin homoaktivistit ajattelevat. Todellinen suvaitsevaisuus asuu sittenkin Herran Jeesuksen opetuslasten sydämessä, he suvaitsevat ihmiselle eri arvomaailman, eli hyväksyvät syntisen ihmisen, mutta eivät syntiä. Herran Jeesuksen opetuslapset eivät myöskään juonittele homoseksuaaleja, vastaan, vaan rakastavat heitä lähimmäisinään, eivätkä koita soluttautua homoseksuaaleihin pahat mielessä. Homoaktivistien toimet todistavat heidät suvaitsemattomiksi ihmisiksi, jotka eivät hyväksy toisinajattelijoita, vaan koittavat kaikella tavalla tuhota toisinajattelijoiden arvomaailman.

Jokaisella ihmisellä on vapaus ja oikeus valita millä tavalla harjoittaa seksuaalisuuttaan, sitä emme voi kieltää keneltäkään. Mutta koska homous on syntiä, niin meillä on myös oikeus sanoa se synniksi. Ihmiset saavat sitten itse päättää mihin uskovat tai ovat uskomatta. Jumala asetti seksuaalisen rakkauden miehen ja naisen väliseksi. Siksi vain tämä seksuaalinen yhteys tuo todellisen onnellisuuden.

Herran Jeesuksen opetuslasten tulee osoittaa lähimmäisenrakkautta myös homoseksuaaleja kohtaan, kuten kaikkia muitakin kohtaan. Homoseksuaali on arvokas ihmisenä, kuten kaikki muutkin ihmiset. Raamatun mukaan kuitenkin kaikkien ihmisten tulisi tehdä parannus synneistään, niin homoseksuaalien kuin kaikkien muidenkin.

Monet ihmiset ovat muuttuneet homoseksuaaleista heteroiksi, kun ovat tulleet uskoon Herraan Jeesukseen. Eläviä todisteita on siis vaikka kuinka paljon. Uskovat eivät pakota ketään väkisin muuttumaan, vaan se on aina vapaaehtoista tai ainakin siellä missä ihmiset ovat terveessä, vastuuntuntoisessa sekä Raamatun mukaisessa uskossa Herraan Jeesukseen, niin siellä ihminen saa vapaasti muuttua ja uskoa Herraan Jeesukseen.

Korostan vielä sitä, että kukaan ei voi painostaa tai muuttaa ketään väkisin, vaan se on vapaaehtoista. Jos homoseksuaali uudestisyntyy ylhäältä uskoessaan Herraan Jeesukseen ja hän haluaa muuttua, niin jokaisen tulisi myös hyväksyä se, vaikka ei uskoisi Jeesukseen.

Herra Jeesus Kristus antaa synnit anteeksi, jokaiselle joka haluaa tehdä parannuksen ja uskoa Häneen. Tämä armollinen sanoma syntien anteeksiantamuksesta on voimassa yhä tänä päivänä.

Mark 1:15 ja sanoi (Herra Jeesus): "Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi".

Apos 17:30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.

Luuk 24:47 ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen (Herra Jeesus) nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.


Petri Paavola 7.2.2012

 Linkkisuositus:
Homous ei ole geneettinen ominaisuus

 

 

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
Gill's Expositor
Online Bible Hebrew and Greek Lexicons
http://www.kotimaa24.fi
http://www.kotipetripaavola.com - Perversio
http://www.telegraph.co.uk
http://www.pinknews.co.uk
http://www.lifesitenews.com
http://www.jariiivanainen.net

Linkkejä aiheeseen liittyen:
Gayraamattu QJV
Homoseksuaalisuus Raamatun valossa

 

 

 

eXTReMe Tracker