Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta-se on Jumalan lahja. Ef 2:8


Tervetuloa Raamatun opetus sivulleni. Kaikkia opetuksia saa vapaasti kopioida sekä levittää jos ei muuta niiden alkuperäistä sisältöä. Lähdeviittaus tekstiini on nettietiketin mukaista. Sivuni materiaalia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Jos haluat kysyä opetuksiin liittyviä kysymyksiä, niin täältä löydät yhteystietoni.

Jooga
Jooga on nykyään todella suosittua myös Suomessa. Mitä jooga on, mitä joogaaminen tarkoittaa? Tähän kysymykseen aion vastata tässä kirjoituksessa. Käsittelen tätä aihetta myös Raamatun opetuksen valossa, koska se tuo todellisen ymmärryksen siitä mistä joogassa on oikein kyse.

Hathajooga
Hathajooga opettaa itämaisten uskontojen henkisen kasvun tiestä, joka on vastoin Raamatun opetusta. Täten on myös selvää ettei kukaan Raamattuun uskova Herran Jeesuksen opetuslapsi voi harrastaa hathajoogaa.

Kundalinijooga
Kundaliinijoogan kautta pimeyden henkivallat johdattavat ihmisiä harhaan, eksymykseen ja uskomaan itämaisten uskonnon opetuksia sekä tekemään syntiä ja kapinoimaan Raamatun Jumalaa vastaan. Kundaliinienergian, eli saatanallisen voiman tarkoitus on kivuta ylös kruunchakraan asti, jonka jälkeen ihminen "valaistuu" ja tulee täysin saatanan pettämäksi. Tämän prosessin kautta joistakin ihmisistä tulee riivattuja, eli demonihenki tulee heihin asumaan.

Astangajooga
Astangajoogassa fyysisten harjoitteiden kautta ihminen pyritään valmistamaan meditaatioon, jossa elämänenergia kulkeutuu kanavia ja chakroja pitkin energiakeskuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että sama kundaliinivoima, eli saatanallinen eksyttävä demonivoima tunkeutuu ihmisen mieleen ja alkaa ohjaamaan ihmisen mielenaluetta. Ihmisen tulee jatkuvasti tehdä näitä fyysisiä ja meditaatio harjoitteita, että lopulta valhevoiman päämäärä täyttyy, jossa ihminen saa yhteyden ja kanavan auki pimeyden demoniseen henkimaailmaan, ei kosmiseen sieluun. Kun ihminen on huijattu ja eksytetty luulemaan, että hän on tekemisissä kosmisen kaikkialla olevan sielun tai älyn kanssa, niin henkivallat voivat ohjata ja eksyttää ihmisen täydelliseen harhaan ja valheiden maailmaan. Tästä valheenverkosta ei pääse irti enää omin voimin, vaan Herra Jeesus on ainoa, joka voi pelastaa ja vapauttaa ihmisen tästä eksytyksestä. 

Sahaja Jooga
Sahaja Jooga on enemmän kuin uskonto, koska sen sanotaan olevan uskonnon ydinkokemus. Tämä tarkoittaa sitä, että joogan kautta ihminen pääsee syvällisesti kokemaan uskontojen opetukset ja nimenomaan itämaisten uskontojen opetukset. Itämaisista uskonnoista puuttuu Herran Jeesuksen sovitustyö ja syntien anteeksiantamus Hänen kauttansa. Tämä tarkoittaa sitä, että Sahaja jooga eksyttää ihmisiä itämaisten uskontojen oppien kautta pois pelastuksesta.  

Kristillisen joogan eksytys
Kristillinen jooga opettaa yhteyden luomista oman tietoisuuden kautta, eli sitä eksytystä, jossa pahuuden henkivallat puhuvat ihmisen mieleen eksyttäen ihmistä luulemaan demonien puhetta ihmisen omaksi ajatukseksi. Kun ihminen on eksynyt tähän pisteeseen, niin sen jälkeen hän on avautunut kuulemaan pahuuden henkivaltoja, jotka eksyttävät ihmisen pois pelastuksesta, joka on Herrassa Jeesuksessa.

Jooga ja idän uskonnot
Joogan henkisen kasvun päämääränä on päästä moksaan (moksha - hindu nirvana), eli valaistumiseen. Hindulaisuus opettaa, että valaistumisen kautta ihminen yhdistyy maailmankaikkeuden henkeen (Brahman) ja vapautuu jälleensyntymän ketjusta. Tämän jälkeen ymmärrät sen miksi joogaajat säännöllisesti joogaavat ja toistavat yhä uudestaan joogaliikkeita ja meditaatiota, sillä he koittavat päästä jälleensyntymisen kiertokulusta. Osa joogaajista ymmärtää tämän, koska he ovat joogan henkisen kasvun myötä sitoutuneet hindulaisuuden opetuksiin. Osa joogaajista on tästä tietämättömiä, mutta pimeyden henkivaltojen tarkoitus on eksyttää myös heidät uskomaan valheelliseen jälleensyntymisoppiin ja pyrkimään vapautumaan sen kiertokulusta joogan avulla.

Uni kundalinivoimasta
Raamatun Kaikkivaltias, Herra Jumala puhuu Herran Jeesuksen opetuslapsille sekä myös jumalattomille ihmisille monella tavalla. Jumala vahvistaa, varoittaa, opettaa sekä lohduttaa jne. omaa kansaansa unien kautta. Jumalattomille ihmisille Jumala antaa unia, joiden kautta Jumala haluaa varoittaa heitä ja vetää pelastukseen. Kaikki ihmisen näkemät unet eivät ole Jumalan antamia, mutta osa on. Kerron tässä Jumalan minulle antaman unen kundaliinivoimasta.

Sisäinen nada ääni
Raamatun sanan opetuksen valossa on selvää, että joogan sisäiset äänet ovat pahojen henkien synnyttämiä ääniä, joiden kautta henkivallat ottavat kontaktia ihmiseen eksyttääkseen häntä. Sisäisen äänen kautta pahojen henkivaltojen kundaliinivoima (käärmevoima) kuljettaa ihmistä koko ajan syvemmälle ja pitemmälle pimeyteen ja eksytykseen. Joogassa on kyse todellisesta kontaktista henkivaltojen kanssa, jotka ovat oikeasti pahoja, vaikka he ovatkin pukeutuneet valon enkeleiden valeasuun.

Jeesus ei opettanut joogaa
Väite joka sanoo Jeesuksen opettaneen joogaa Matt 11:29,30:ssa on valheellinen väite, jonka tarkoitus on yrittää vääristää Raamatun ja Herran Jeesuksen opetus. On tietenkin selvää että tämän valheellisen vääristelyn takana on ihmisiä, jotka harrastavat joogaa. Heidän tarkoituksenaan on sabotoida Raamatun sanomaa sekä vääristellä sitä vastaamaan omia arvojansa. Valheelle on ominaista asian vääristäminen päinvastaiseksi, jonka kautta koitetaan pönkittää omia arvoja ja painaa alas toisen arvoja sekä yrittää valheen kautta muuttaa toisen arvoja vastaamaan omia arvojaan.

Jooga ja kolmas silmä
Jooga perustuu hindulaiseen opetukseen, siksi se opettaa myös kolmas silmä oppia. Joogassa kolmas silmä avataan jooga harjoituksen, meditaation ja visualisoinnin kautta. Kolmannen silmän tarkoituksena on avata sielullisia voimia ja kokea yhteyttä henkimaailman (riivaajahenget) kanssa.

Jooga ja aurinkotervehdys
Joogan aurinkotervehdyksen henkisen kasvun päämääränä on tervehtiä, eli palvoa aurinkoa ja kehittää ihmisen korkeinta sielua auringonpalvonnan kautta. Aurinkotervehdys ei siis ole ainoastaan pelkkä fyysinen harjoitus, vaan myös henkisen kasvun harjoitus ja auringonpalvontaa.

Jooga ja terveysvauriot
Maailmankaikkeuden henki on saatanan henki, joka pettää ihmisiä joogan kautta. Jos joogan kautta päästäisin ihan oikeasti sellaiselle henkiselle tasolle, viisauteen, hyvään oloon ja valaistumiseen, josta jooga lupaa, niin johtavat gurut eivät olisi vaurioittaneet kehoansa joogan kautta. Tässä kohtaa myös paljastuu joogan petos, sillä se ei auta edes johtavia guruja tulemaan niin viisaiksi, että he eivät rikkoisi omaa kehoansa joogan kautta. Sen sijaan lukuisa, eli suuri määrä johtavia guruja on rikkonut oman kehonsa joogan kautta. Tämä todistaa, että "maailmankaikkeuden henki", eli saatana joka on joogan takana pyrkii rikkomaan ja satuttamaan ihmisiä. Henkivallat ohjaavat ihmisiä erilaisiin asentoihin, jotka enemmin tai myöhemmin rikkovat eri kehonosia.

Joogan alkuperä on Intiassa
Intiassa on siis hyvin vahva hindulaisen uskonnon vaikutus. Kun tutkitaan intialaisten mielenterveysongelmia, niin ne paljastavat sen että hindulaisuuden henkinen kasvu, jota myös jooga edustaa aiheuttaa paljon mielenterveysongelmia. Lupaus henkisestä hyvinvoinnista on siis valhe ja sen intialaisten suuret mielenterveysongelmien tilastot todistavat.

Ex-joogin todistus
Mike Shreve oli joogaguru, jolla oli yli 400 oppilaan ashram. Lue hänen uskoontulonsa kertomus kuinka hän vapautui valheen verkosta ja löysi totuuden ja pelastuksen Herran Jeesuksen kautta.

 

Äiti Amma
Tämän kirjoituksen tarkoitus on tutkia ilmiötä nimeltään äiti Amma Raamatun sanan valossa. Kirjoitukseni tarkoitus on tuoda esille Raamatun sanan kautta se miten Raamattu suhtautuu tähän ilmiöön. Raamatun opetuksen pohjalta käy selkeästi ilmi se mikä on tämän kyseisen ilmiön taustalla. Maailmassa on paljon ilmiöitä, jotka ovat pukeutuneet hyväntekijän asuun palvellessaan pahan voimia. Tämä kirjoitus kertoo ja paljastaa Amma-liikkeen taustoja, jotka eivät edusta hyvää, vaan äärimmäistä pahaa.

Jälleensyntyminen totta vai tarua?
Jälleensyntymisestä on monenlaista opetusta sekä tulkintaa. Itse en usko jälleensyntymisoppiin, jonka opetus on pahassa ristiriidassa selkeiden tosiasioiden kanssa, joita otan esille tässä kirjoituksessa

Buddhalaisuus
Kun tutkimme buddhalaisuutta Raamatun opetuksen valossa sekä terveen maalaisjärjen kautta, niin saamme selville, että buddhalaisuus edustaa uskomusjärjestelmää, joka ei perustu totuuteen.

Jeesus ja jooga eivät sovi yhteen
Joogan lopullinen päämäärä on tuhota usko Herraan Jeesukseen. Valhe toimii usein samaa kaavaa käyttäen; saat uskoa kuten haluat, mikään ei muutu kaikki jää ennalleen. Kun ihminen kävelee ansaluukun sisäpuolelle, niin pikku hiljaa kaikki muuttuu ja usko totuuteen muuttuu uskoksi valheeseen. Joogan henkisen kasvun tie on valheen verkoilla kokoon kudottu. Herra Jeesus ja jooga eivät sovi yhteen.

 


 

 

 
eXTReMe Tracker