Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Jesuiitat

Jesuiitoista on kirjoitettu kaikenlaista kautta aikain, niin oikeaa kuin väärää tietoa. Tässä kirjoituksessa aion keskittyä kirjoittamaan jesuiitoista muutamista näkökulmista käsin. Kirjoitukseni ei siis ole kaiken kattava kirjoitus jesuiitoista, sillä keskityn vain tiettyihin kohtiin, jotka koen tärkeäksi tuoda esille.

Tuon esille muutamia kiusallisia asioita jesuiitoista, jonka seurauksena tietyt katoliset tahot tulevat boikotoimaan kirjoitustani sekä väittämään sitä valheelliseksi. Rooman katolinen kirkko on kautta historiansa vainonnut, tapattanut ja mustamaalannut niitä ihmisiä, jotka ovat uskaltaneet tuoda esille katolisen kirkon hirmutekoja sekä vääryyksiä.

En siis yhtään ihmettele enkä hätkähdä sitä kritiikkiä mitä tulen mahdollisesti saamaan katolisen kirkon taholta. Rooman katolisella kirkolla on myös toisenlainen taktiikka, jonka mukaisesti asioista saatetaan vaieta täydellisesti. Vaikenemistaktiikan kautta ikävä ja kiusallinen asia koitetaan sivuttaa, sillä jos asiasta ei välitä, niin ihmiset voivat unohtaa tai olla kiinnittämättä huomiota ikävään asiaan.

Ymmärrän sen että kirjoitukseni voi herättää paheksuntaa ja todella jyrkkiä vastaväitteitä sekä jopa todella kiivasta hyökkäystä minua vastaan. Ikävää ja valitettavaa on kuitenkin se että kirjoitukseni on totta, paljastaen vatikaanin ja jesuiittojen pahuuden suunnitelmat. Jokaisella on mahdollisuus tutkia ja koetella kirjoitukseni sekä löytää karmaiseva totuus vatikaanista ja jesuiitoista.


 

Sisällys:
Jesuiittajärjestö
Pahan kasvot
- Jesuiittavala
- Jesuiittavalan kommentointi
Antikristus
Ekumenia
- Kaikkien kristittyjen yhdistäminen
- Ekumenia uskontojen kanssa
- Ekumenia protestanttien kanssa
- Ongelma: Uskonnolliset fundamentalistit
- Globaalit tietoverkostot ja solutus
- Jesuiittojen täydellinen kuuliaisuus kirkkoa kohtaan
- Uusi Eurooppa ja uusi maailma
Väärä karismaattisuus ja kolmas voima
Suomen ekumeeninen neuvosto
Vääristetyt raamatunkäännökset
- Vatikaani haluaa Jerusalemin itselleen
- Uusi maailmanjärjestys
- Vatikaani ei halua juutalaisten pelastuvan
- Vatikaani haluaa hallita Jerusalemia
- Maria siunatuin naisista
- Jeesus ja Maria murskaavat käärmeen pään
- Uhrileivät
Jesuiittakenraali musta paavi
Jesuiittojen mystinen henkisyys
Loppusanat

 

Jesuiittajärjestö

1500-luvulla entinen ritari Ignatius Loyola (Inigo López de Loyola) perusti katolisen kirkon sääntökunnan (jesuiittaveljestö). Jesuiitat olivat aktiivisia toimijoita vastauskonpuhdistuksen aikana, jolloin he koittivat saada ihmisiä takaisin katolisen kirkon jäseniksi uskonpuhdistuksen aikaansaaman vaikutuksen vuoksi, jonka tähden katolinen kirkko menetti jäseniään ns. protestanteille. Uskonpuhdistus toi myös esille katolisen kirkon korruptoituneen ja antikristillisen luonteen. Jesuiittojen tehtävänä oli puhdistaa kirkon maine keinoja kaihtamatta ja palauttaa ihmisten luottamus takaisin "äitikirkkoon", jolla nimellä katoliset kutsuvat kirkkoaan. Jesuiitat ovat myös tehneet kasvatus- ja lähetystyötä sekä hyväntekeväisyyttä.

Monet ihmiset luulevat, että katolisen kirkon jesuiittojen vastauskonpuhdistus on mennyttä aikaa, mutta jesuiitta tekevät yhä samaa työtä kuin sen alkuaikoina. Jesuiittojen toimintatapoihin on tullut tiettyjä uudistuksia, jotka ovat petollisia ja kavalia, sillä jesuiitat ovat soluttautuneet kristikuntaan, jonka kautta he valepuvuistaan käsin luovat "uutta" kristillisyyttä. Jesuiittojen agendana on saattaa ekumenian kautta voimaan yksi maailman uskonto.

Pahan kasvot

Kun tutkimme jesuiittavalaa, niin saamme selville katolisen kirkon jesuiittojen pahuuden päämäärät. Vuonna 1913 jesuiittavala vuoti julkisuuteen (62nd Congress, 3rd Session, of the United States Congressional Record (House Calendar No. 397, Report No. 1523, 15 February, 1913, pp. 3215-3216).

Charles Diderin kirjassa Subterranean Rome (New York, 1843) on siteerauksia jesuiittojenvalasta. Kirja on käännetty alunperin ranskankielestä. Ex-jesuiitta Alberto Rivera, joka onnistui pakenemaan jesuiittajärjestöstä 1967 vahvisti, että 1913 julkisuuteen vuotanut jesuiittavala on identtinen alkuperäisen jesuiittavalan kanssa.

Alemman jesuiitan ylentämisen seremoniassa (vuoden 1913 mukaisesti) on läsnä korkea-arvoisempi jesuiitta alttarin edessä ja toisella sivulla seisoo munkki kädessään kelta-valkoinen lippu (tai viiri), jotka ovat paavin värit sekä toisella puolella musta lippu, jossa on tikari ja punainen risti pääkallon ja luiden yläpuolella INRi sanan kera, jonka alapuolella on sanat Iustum Necar Reges Impius, joka tarkoittaa jumalattomien harhaoppisten kuninkaiden, hallitusten ja hallitsijoiden tuhoamista.

Lattialla on punainen risti jonka luona kandidaatti polvistuu. Korkea-arvoisempi jesuiitta antaa kandidaatin vasempaan käteen pienen mustan krusifiksin painaen sen sydäntänsä vasten. Korkea-arvoisempi jesuiitta ottaa esille tikarin tarttuen terään pitäen tikarinkärkeä kohti kandidaatin sydäntä. Korkea-arvoisempi jesuiitta ottaa kiinni kahvasta osoittaen siten tikarilla kandidaattia.

Jesuiittavala

Jesuiittajohtaja sanoo kokelaalle näin: Poikani, tähän saakka sinua on opetettu teeskentelemään: Rooman katolisten keskuudessa ole Rooman katolinen ja ole vakooja omien veljiesi joukossa. Älä usko ketään ihmistä, älä luota kehenkään. Ole reformoitu reformoitujen keskuudessa, hugenotti hugenottien keskuudessa, kalvinisti kalvinistien keskuudessa, protestantti protestanttien keskuudessa. Saavuta heidän luottamuksensa, yritä päästä saarnaamaan heidän saarnapönttöihinsä ja irtisanoudu kaikella kiihkeydellä omasta pyhästä uskonnostasi ja paavista. Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi. Sinut on opetettu istuttamaan kateuden ja vihan siemeniä salakavalasti yhteisöjen, maakuntien ja valtioiden välille, jotka elivät rauhassa. Sinut on opetettu yllyttämään niitä veritekoihin, kietomaan heidät sotaan toisiaan vastaan ja luomaan vallankumouksia ja sisällissotia maissa, jotka ovat itsenäisiä ja vauraita, kehittämään taiteita ja tiedettä, nauttimaan rauhan siunauksista, tukemaan jompaakumpaa osapuolta ja toimimaan salaisesti jesuiittaveljiesi kanssa, jotka voivat vaikuttaa vastapuolella. Vastustamaan avoimesti sitä, mihin sinut voidaan yhdistää, vain siksi että kirkko hyötyisi lopulta siitä, rauhansopimuksissa solmituin ehdoin, sillä tarkoitus pyhittää keinot. Sinulle on opetettu velvollisuutesi vakoojana, kokoamaan kaikki tilastot, faktat ja tieto kaikista lähteistä, jotta pääset kaikenlaisten protestanttien ja harhaoppisten suosioon, samoin kuin kauppiaiden, pankkiirien, lakimiesten- kouluissa ja yliopistoissa, parlamenteissa, lakia säätävissä elimissä ja oikeusviranomaisten joukossa ja valtioiden hallituksissa. Ole kaikkea kaikille ihmisille paavin tähden, jonka palvelijoita me olemme kuolemaan saakka. Tähän asti olet vastaanottanut kaikki ohjeesi noviisina, aloittelijana ja palvellut konfessorina ja pappina, mutta sinua ei ole vielä varustettu kaikella, mikä on välttämätöntä toimimaan komentajana Loyolan armeijassa paavin palveluksessa. Sinun tulee palvella työkaluna ja pyövelinä sopivan ajan, kuten esimiehesi ohjaavat sinua. Täällä voi käskeä ja määrätä vain se, joka on vihkinyt työnsä harhaoppisten verellä, sillä "yksikään ei voi pelastua ilman verenvuodatusta". Sen vuoksi varusta itsesi työhösi ja varmista pelastuksesi. Lisäksi sinun tulee toistaa perässäni aikaisempi valasi ja kuuliaisuutesi järjestöllesi ja paaville:

Kokelas lausuu valan: Kaikkivaltiaan Jumalan läsnä ollessa, siunatun neitsyt Marian, siunatun pyhän Johannes Kastajan, pyhien apostolien, pyhän Pietarin ja pyhän Paavalin ja kaikkien pyhien, pyhitettyjen taivaan joukkojen, ja sinun, hengellisen Isäni, Ignatius Loyolan perustaman Jeesuksen seuran ylemmän kenraalin, paavillisen Paavali kolmannen jatkuvassa läsnäolossa, kautta neitsyen kohdun ja Jeesuksen Kristuksen hallitsijasauvan äärellä, julistan ja vannon, että Hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen viransijainen (sijaishallitsija), joka on todellinen ja ainoa katolisen ja universaalisen kirkon pää kaikkialla maailmassa- Pelastajani Jeesus Kristus on antanut sitomisen ja päästämisen avaimet Hänen Pyhyydelleen paaville, jolla on valta panna viralta harhaoppiset kuninkaat, ruhtinaat, valtiot ja hallitukset, ja ne voidaan varmasti hävittää. Siksi viimeiseen saakka puolustan kaikin voimin tätä oppia ja Hänen Pyhyytensä oikeuksia ja perinteitä kaikkia vallananastajia ja harhaoppisia vastaan tai mitä tahansa protestanttien auktoriteetteja, erityisesti Saksan luterilaista kirkkoa, Hollannin, Tanskan, Ruotsin, Norjan, Englannin ja Skotlannin kirkkoja ja niiden haarautumia, jotka on perustettu Irlannissa sekä Amerikan mantereella ja muualla, ja kaikkia niiden kannattajia, koska he saattavat olla vallananastajia tai harhaoppisia, jotka vastustavat Rooman pyhää äitikirkkoa. Irtisanoudun ja kiellän kaiken uskollisuuteni ketä tahansa harhaoppista kuningasta, ruhtinasta tai valtiota kohtaan, joka on protestanttinen tai liberaali, kiellän uskollisuuden heidän lakejansa, tuomareitansa ja virkamiehiään kohtaan. Lisäksi julistan Englannin ja Skotlannin kirkot, kalvinistit, hugenotit ja muut protestantit tai vapaamuurarit kirotuiksi. Lisäksi julistan, että autan ja informoin jokaista Hänen Pyhyytensä edustajaa missä ikinä olenkin, Sveitsissä, Saksassa, Hollannissa, Irlannissa tai Amerikassa, tai mihin tahansa valtakuntaan tai alueelle menen. Pyrin viimeiseen saakka hävittämään harhaoppiset protestantti- ja vapaamuurariopit perin pohjin ja tuhoamaan kaiken heidän voimansa. Lisäksi lupaan ja julistan levittää harhaoppisiin uskontoihin mielenkiintoa äitikirkkoa kohtaan: pidän kaikki tietooni tulleet kirkon edustajien neuvottelut salassa ja yksityisenä. En paljasta mitään suoraan enkä epäsuorasti, puhein, kirjoituksin enkä missään muissakaan olosuhteissa. Panen toimeen kaiken mitä tulee ehdottaa, mikä on annettu tehtäväksi tai mikä on paljastettu minulle hengellisen Isäni tai tämän pyhän järjestön kautta. Lisäksi lupaan ja julistan, ettei minulla ole omaa mielipidettä eikä tahtoa, eikä minulla ole mitään ehtoja, vaan kuten kuollut ruumis, epäröimättä tottelen kaikkia käskyjä, joita esimieheni antavat paavin ja Jeesuksen Kristuksen armeijassa. Olen valmis menemään mihin tahansa maailmassa mihin minut lähetetään: pohjoisen jääkylmille alueille, Intian viidakoihin, Euroopan sivilisaation keskukseen tai Amerikan villien ja barbaarien keskelle nurisematta ja valittamatta, alistun kaikkeen mitä ikinä minulle minulle ilmoitetaankin. Lisäksi lupaan ja julistan, että tilaisuuden tullen käyn säälimätöntä sotaa kaikkia harhaoppisia,, protestantteja ja vapaamuurareita, hävittää heidät maan päältä perin pohjin, en armahda heitä iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Hirtän nämä häpeälliset harhaoppiset, poltan, tuhoan, keitän, nyljen, kuristan ja poltan heidät elävältä. Tuhoan heidän inhottavan sukunsa repimällä vatsat ja naisten kohdut irti ja murskaamalla heidän lapsensa päät seinään. Jos tätä ei voi tehdä avoimesti, käytän salaa myrkkypikaria, kuristusvaijeria, tikaria tai lyijyluotia enkä piittaa heidän kunniastaan, tittelistään, ihmisarvosta tai määräysvallastaan, mikä heidän asemansa elämässä onkaan. Teen tämän joko julkisesti tai yksityisesti, jos paavin edustaja tai pyhän isän Jeesuksen seuran veljeskunnan johtaja minua niin ohjaa. Vahvistan tämän omistamalla elämäni, sieluni ja ruumiini asiallemme. Saamallani tikarilla kirjoitan nimeni verelläni todistukseksi. Jos todistan väärin tai epäröin, veljeni ja paavin armeijan sotilaat katkokoon käteni ja jalkani sekä viiltäköön kurkkuni korvasta korvaan, avatkoon vatsani ja polttakoon rikillä ja langettakoon minulle rangaistuksen ja demonit kiduttakoon sieluani ikuisesti iankaikkisessa helvetissä. Äänestän aina protestanttisen ja varsinkin vapaamuurarin sijaan Kolumbuksen ritaria ja eroan puolueestani, jotta voin tehdä niin jos on valittava kahden katolisen välillä, äänestän sitä, joka tukee äitikirkkoa paremmin. En ole tekemisissä protestanttisen kanssa enkä palkkaa häntä, jos voi olla tekemisissä katolisen kanssa tai palkata hänet. Sijoitan katolisia tyttöjä protestanttisiin perheisiin, jotta tytöt voivat joka viikko raportoida harhaoppisten ytimestä. Hankin itselleni aseita ja ammuksia, jotta olen valmis jos minut komennetaan puolustamaan kirkkoa joko yksin tai paavin armeijassa. Kaiken tämän _____ vannon siunatun kolminaisuuden sekä sakramentin kautta, jonka vastaanotan pitääkseni valani. Tämän todistukseksi otan kaikkein pyhimmän ja siunatuimman eukaristian sakramentin ja todistan saman nimelläni, joka on kirjoitettu verelläni tämän pyhän sakramentin edessä.

Jesuiitta johtaja: Nouse ylös. Opastan sinua katekismuksessa, jotta voit ilmaista itsesi jokaiselle Jeesuksen seuran jäsenelle, jolla on sama arvo kuin sinulla. Ensiksi, sinä ja toinen jesuiittaveli teette keskenänne tavallisen ristinmerkin, jonka jokainen tavallinen Rooman katolinen tekee. Sitten toinen teistä asettaa ranteensa ristikkäin, kämmenenselät avonaisina, ja toinen vastaa laittamalla jalat ristiin toisen jalan toisen päälle. Toisen jesuiitan oikean etusormen päät osoittavat vasemmalle ja vasemman etusormen päät oikealle. Toisen jesuiitan oikea käsi tekee ympyrän pään ympäri koskettaen päätä. Toisen jesuiitan vasemman käden etusormet koskettavat kehoa sydämen alapuolelta. Oikea käsi siirtyy kurkun yli. Sitten toinen jesuiitta koskettaa tikarilla toista jesuiittaa vatsaan. Toinen sanoo "Iustum", ja toinen vastaa "Necar", sitten toinen sanoo "Reges", ja toinen vastaa "Impious". Toinen ottaa esille pienen paperinpalasen, joka on kääritty erityisellä tavalla. Toinen leikkaa paperinpalasen pitkittäin ja avaa sen. Jeesuksen nimi löytyy siitä kirjoitettuna kolme kertaa ristin päältä ja sivuilta. Kysy häneltä seuraavat kysymykset, hänen tulee antaa alla mainitut vastaukset:

Mistä sinä tulet? Vastaus: Pyhästä uskosta.

Ketä palvelet? Vastaus: Pyhää Rooman isää, paavia ja Rooman universaalista katolista kirkkoa kaikkialla maailmassa.

Kuka on komentajasi? Vastaus: Pyhän Ignatius Loyolan seuraaja, joka oli Jeesuksen seuran tai Jeesuksen Kristuksen sotilaiden perustaja.

Kuka vastaanotti sinut? Vastaus: Kunnianarvoisa valkohiuksinen mies.

Miten? Vastaus: Polvistuin paljastetun tikarin kanssa ristin ääreen, paavin ja pyhitetyn järjestön lippujen alapuolelle.

Vannoitko valan? Vastaus: Vannoin. Tuhoan harhaoppiset, heidän hallituksensa ja hallitsijansa enkä armahda ketään iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Olen kuin kuollut ruumis ilman omaa mielipidettä tai tahtoa. Tottelen esimiehiäni kaikessa enkä epäröi tai nurise.

Teetkö sen? Vastaus: Teen.

Kuinka matkustat? Vastaus: Kalastaja Pietarin purressa.

Minne matkustat? Vastaus: Maailman neljään kolkkaan.

Miksi? Vastaus: Tottelen kenraaliani ja esimiehiäni, jotta täyttäisin paavin tahdon ja toteuttaisin uskollisesti valani ehdot.

Menkää kaikkeen maailmaan ja ottakaa kaikki maat haltuun paavin nimessä. Se, joka ei hyväksy paavia Jeesuksen sijaisena ja hänen sijaishallintoaan maan päällä, tulee kirota ja tuhota lopullisesti.

Jesuiittavalan kommentointi

Jesuiittavalasta tulee selkeästi esille valan keskipiste, joka on katolisen kirkon vastustajien (ei katoliset) tuhoaminen perin pohjin. Jesuiittojen hyväntekeväisyystyö on ikään kuin peitetoimintaa, jolla koitetaan peitellä jesuiittojen suorittamat tuhoa tuottavat toimenpiteet muulla tavalla uskovia kohtaan.

Vatikaani kouluttaa jesuiitat teeskentelijöiksi, eli olemaan jotakin muuta kuin mitä he ovat todellisuudessa. Jesuiitat jopa vakoilevat katolisen kirkon jäseniä. Jesuiitat soluttautuvat erilaisten kirkkojen tai herätysliikkeiden jäseniksi teeskennellen olevansa sen liikkeen jäseniä, jotka uskovat kuten kirkko tai herätysliike opettaa. Jesuiittojen pyrkimys on lopulta taivuttaa kirkot ja herätysliikkeet suopeiksi katoliselle kirkolle. Ekumenian kautta jesuiitat ovat onnistuneet taivuttamaan monet kirkot ja herätysliikkeet myönteisiksi katoliselle kirkolle. Kirkkoihin ja herätysliikkeisiin soluttautumisen kautta jesuiitat ovat onnistuneet manipuloimaan monet uskovat hyväksymään katolisen kirkon olevan Raamatullinen seurakunta, vaikka se ei sitä ole todellisuudessa.

Jesuiitat ovat kautta historian salakavalasti aiheuttaneet joidenkin valtioiden väliset sodat sekä joitakin sisällissotia. Kaikki tämä on tehty siksi, että katolinen kirkko hyötyisi siitä. Jesuiittojen motto on; tarkoitus pyhittää keinot. Katolinen kirkko jesuiittojen avulla on aiheuttanut sotaa ja veritöitä vain sen tähden että katolinen usko leviäisi maailmalla.

Jesuiitoille opetetaan että heillä on valta tappaa ja hävittää kaikki "harhaoppiset" maailmassa. Jesuiittajärjestössä ei voi edetä tietylle tasolle ellei ole ollut osallisena "harhaoppisten" surmaamisessa. Jesuiitat ovat kautta historian murhanneet ihmisiä, jotka ovat vastustaneet ja paljastaneet vatikaanin ja jesuiittojen pahuuden teot ja toimet.

Jesuiittoja opetetaan etteivät armahda ketään "harhaoppista", vaan ikään ja sukupuoleen katsomatta jesuiitalla on oikeus tappaa "harhaoppinen" hirttämällä, polttamalla ja kuristamalla sekä viiltämällä naisten vatsat ja kohdut auki. "Harhaoppisten" lapset jesuiitan tulee tappaa siten, että lasten päät tulee murskata. Jesuiittojen tappamismenetelmiin kuuluu myös myrkyttäminen, tikarilla puukottaminen, aseella ampuminen. Jesuiitan on pakko surmata ja tappaa se henkilö, jonka hänen esimiehensä määrää tapettavaksi, sillä jesuiitta on tähän valan kautta sitoutunut.

On päivän selvää, että Rooman katolisen kirkko ja jesuiitat ovat pahan palveluksessa. Kirkko ja jesuiitat esiintyvät hyväntekijöinä, mutta edustavat todellisuudessa äärimmäistä pahuutta.

Jesuiittavalassa tuodaan esille, että paavi on vatikaanin opetuksen mukaan Jeesuksen viransijainen (sijaishallitsija) maan päällä. Edellä oleva opetus on antikristillinen opetus, joka tekee paavista antikristuksen, sillä antikristus (antikhristos) tarkoittaa kreikankielessä Kristuksen sijaan ja Kristusta vastaan. Paavin katolinen oppi ja opetus on vastoin Raamatun sanan opetusta. Samoin vatikaani on tehnyt paavista Kristuksen sijaisen maan päällä. Paavi täyttää Raamatun tuntomerkit antikristuksesta, joka väittää olevansa Kristuksen sijainen, mutta paavi on kuitenkin vatikaanin valheopetuksen kautta Kristuksessa (Messias) olevaa totuutta vastaan.

Jesuiitoille opetetaan, että heillä on valta hävittää ja tuhota katolisen kirkon vastustajat, joita kirkko pitää harhaoppisina. Valan mukaan jesuiitoilla ei saa olla omaa mielipidettä tai tahtoa, vaan heidän on toteltava paavia ja esimiehiään. Vatikaani valtuuttaa jesuiitat tappamaan vastustajansa hirttämällä, kuristamalla, polttamalla, tikarilla puukottamalla, juottamaan tai syöttämään myrkkyä, kuristusvaijerilla,  aseella ja viiltämään vatsat auki sekä murskaamaan heidän vastustajiensa lasten päät. Jesuiitta on kaiken edellä olevan valmis tekemään julkisesti tai salaa riippuen siitä kuinka hänen käsketään tappaa vatikaanin "vastustaja". Jesuiitta vahvistaa valansa omistaen koko elämänsä, sielunsa ja ruumiinsa katolisen kirkon asialle. Jesuiittajärjestö on murhajärjestö sekä terroristijärjestö, joka on täysin pahan palveluksessa.

Jesuiitta vannovat oman kuolemansa kautta pysyvänsä uskollisina valalleen, äitikirkolle, esimiehilleen ja paaville. Jesuiitat jopa järjestelevät katolisia nuoria protestanttisiin koteihin, jossa he vakoilevat näitä perheitä, raportoiden jesuiitoille kuulemistaan ja näkemistään asioista. Jesuiitan vala on verivala, joka on vuodatettu jesuiitan omalla verellä.

Jesuiitat palvelevat Rooman katolista kirkkoa, paavia sekä esimiehiään. Jesuiitat ovat vannoneet valan, että he tuhoavat "harhaoppiset" armahtamatta ketään katsomatta ikään, sukupuoleen tai mihinkään tilanteeseen. Jesuiitoilla ei ole omaa tahtoa, vaan he sokeasti tottelevat esimiehiään kaikessa. Jesuiitat vannovat valansa toteuttaen uskollisesti valansa ehdot. Jesuiitat ovat vannoneet valan, jonka kautta he ovat valmiit menemään ja ottamaan maat hallintaan paavin nimessä. Jesuiittojen mukaan se joka ei hyväksy paavia Jeesuksen sijaisena sekä hänen sijaishallintoaan maan päällä, tulee kirota ja tuhota lopullisesti.

On sanomatta selvää, että vatikaani ja jesuiitta palvelevat äärimmäistä pahuutta. Jesuiittojen ja vatikaanin maailmanvalloitus agenda on karmaisevaa luettavaa, sillä päämäärän eteen kirkko on valmis tekemään kaikkensa, tappamaan mitä julmimmilla tavoilla vastustajiaan sekä heidän lapsiaan. Rooman katolinen kirkko ei ole Raamatullinen Jumalan seurakunta, vaan sen valheellinen jäljitelmä, joka on niin kaukana totuudesta kuin maapallo on avaruuden kaukaisimmista kolkista.

Jesuiittavala jonka toin esille oli vuodelta 1913, eli lähes sata vuotta sitten. Valan sisältö ei varmastikaan ole muuttunut, sillä yhä edelleen jesuiittajärjestö on olemassa tarkoituksenaan keinoja kaihtamatta koittaa valloittaa koko maailma paavilliselle katolisuudelle. Muun muassa ex-jesuiitta Alberto Rivera on vahvistanut valan aitouden ja pätevyyden. Rooman katolinen kirkko väittää ettei Rivera ole ollut koskaan jesuiitta. Alberto Riveran paljastukset osuvat kuitenkin kiusallisen tarkasti yhteen sen kanssa mitä todellisuudessa on tapahtunut katolisen kirkon vaikutuksesta. Tuon tässä kirjoituksessa myöhemmin esille Alberto Riveran paljastuksia, jotka todistavat sen että hän oli jesuiitta, jonka paljastukset vatikaanista ovat totta.

Antikristus

Jesuiitta katekismus:

Kysymys. Mitä jos Pyhät Kirjoitukset käskevät tekemään jotakin ja paavi sen vastaisesti?

Vastaus. Pyhät Kirjoitukset tulee siirtää syrjään.

Kysymys. Kuka paavi on?

Vastaus. Hän on Kristuksen sijainen, Kuningasten Kuningas, Herrojen Herra ja on vain yksi tuomioistuin, joka kuuluu Jumalalle ja paaville.

Jesuiittojen katekismus tuo esille, että jos paavin sana on Raamatun kanssa ristiriidassa, niin silloin Raamatun ilmoitus tulee hylätä ja uskoa paavia. Jesuiitat opettavat paavilla olevan valta ja auktoriteetti, joka on Jumalan sanan yläpuolella.

Rooman katolisen kirkon virallinen katekismus opettaa paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä.

894. Piispat johtavat heille uskottuja osakirkkoja Kristuksen sijaisina ja lähettiläinä neuvoin, kehotuksin ja esimerkein, mutta myös auktoriteetilla ja harjoittamalla pyhää valtaa. Näitä heidän on käytettävä seurakunnan rakentamiseksi palvelemisen hengessä, joka on Kristuksen, heidän Mestarinsa henki. (katolinen katekismus 2005)

Rooman katolisen kirkon opetuksen mukaan kaikki piispat ovat Kristuksen sijaisia. Piispat eivät kuitenkaan ole paavin sijaisia, sillä piispat harjoittavat auktoriteettiaan paavin alaisina (895. katolinen katekismus 2005).

936. Herra on tehnyt pyhästä Pietarista kirkkonsa näkyvän perustuksen ja luovuttanut hänelle sen avaimet. Rooman kirkon piispa, pyhän Pietarin seuraaja, on piispakollegion pää, Kristuksen sijainen ja koko kirkon paimen täällä maan päällä (katolinen katekismus 2005)

882. Paavi, Rooman piispa ja pyhän Pietarin seuraaja, on sekä piispojen että uskovien suuren joukon ykseyden pysyvä ja näkyvä alku ja perustus. Kristuksen sijaisena ja koko kirkon paimenena Rooman piispalla on kirkossa virkansa nojalla täysi, korkein ja yleinen valta, jota hän aina voi käyttää vapaasti. (katolinen katekismus 2005)

Rooman katolisen kirkon opetuksen mukaan paavi on Kristuksen sijainen maan päällä. Vatikaanin opetus täyttää antikristuksen tunnusmerkit.

Rooman katolisen kirkon katekismuksen ja jesuiittojen opetuksen mukaan paavi on antikristus, joka julistaa olevansa Kristus (Jumalan sijainen) maan päällä. Kreikankielen antikhristos sana tarkoittaa olla Kristuksen sijainen sekä olla Kristusta vastaan. Paavi sanoo olevansa Kristuksen sijainen maan päällä ja hänen oppinsa on Raamatun totuutta vastaan, sitä totuutta vastaan, jota Herra Jeesus opettaa. Täten on päivän selvää, että paavi on antikristus.

1 Joh 2:
18 ¶ Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.
19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.
20 ¶ Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.
21 En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.
22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

Raamattu puhuu monista antikristuksista, jotka vaikuttivat jo Paavalin aikana. Raamattu ei siis sano, että on olemassa vain yksi antikristus, vaan monia antikristuksia. Paavi on yksi näistä antikristuksista.

1 Joh 2:22 on kreikankielen arneomai (peräisin sanoista a - alfa kirjain sekä rheo - puhua ja sanoa), joka tarkoittaa kieltämistä sekä olla ristiriidassa. Tämä tarkoittaa sitä, että antikristus on ristiriitainen puheessaan, sanomisissaan ja opetuksissaan, jonka kautta hän kieltää totuuden. Paaviin jos keneen edellä oleva kuvaus sopii mainiosti, sillä paavi tunnustaa Jeesuksen olevan Messias (Kristus) ja Isän olevan Jumala, mutta paavi opettaa totuudesta kuitenkin väärin.

Raamatun opetuksen mukaan Herra Jeesus on ainoa tie Isän Jumalan luokse, sillä Hän on tie, totuus ja elämä. Paavi opettaa tien Isän Jumalan luokse käyvän Marian kautta, joka johdattaa katoliset Jeesuksen ja sitä kautta Isän luokse. Paavi vääristää Raamatullisen pelastuksen tien asettamalla Marian välittäjän asemaan. Paavi kieltää Jeesuksen harhaoppien kautta, eikä opeta Jeesuksesta koko Raamatun totuutta, vaan vääristää totuuden Jeesuksesta.

Rooman katolinen kirkko opettaa harhaoppia, että Marialla on osuus Jumalan pelastustehtävässä, rukoillen toistuvasti pelastukseen vieviä lahjoja ja siksi Maria uskovien puolustaja, tukija, auttaja ja välittäjä (969. katolinen katekismus 2005). Paavi Pius X on sanonut harhaopin, että Maria on yhdessä Jeesuksen kaikkein voimallisin koko maailman Välittäjätär ja Sovittajatar.

Katolinen kirkko opettaa harhaoppia sanomalla katolisen pyhän messu-uhrin olevan sama uhri kuin ristinpuussa toimitettu uhri, jossa Kristus uhraa itsensä uudestaan verettömällä tavalla.  Katolisen kirkon harhaopin mukaan pyhä messu-uhri on voimakkain sovitusuhri.

Paavi on selkeästi antikristus, sillä hän katolisen kirkon päänä on koko kirkon opin takana. Paavi opettaa Jeesuksen olevan Messias ja Pelastaja, joka uhrasi itsensä ristillä. Sen lisäksi paavi opettaa messu-uhrin uutta uhraamista sekä Marian olevan välittäjä jne. Paavin opetus on ristiriidassa keskenään ja ristiriita tekee paavin opetuksesta väärän ja antikristillisen, koska hän opettaa väärin vastoin Raamatun opetusta. Paavi on ehdottomasti antikristus, koska hän on ristiriidassa totuuden kanssa opettaen harhaoppeja Herrasta Jeesuksesta vastoin Raamatun totuutta sekä hän on kirkon opin mukaan Kristuksen sijainen maan päällä.

Paavi kieltää Isän, sillä hän opettaa babylonialaista äitikulttia, jonka kautta hän vääristää totuuden Isästä. Katolinen kirkko opettaa harhaoppia, jonka mukaan Herra (Jumala) on korottanut Marian kaikkien kuningattareksi (966. katolinen katekismus 2005).

Rooman katolinen kirkko opettaa harhaoppia, että Maria on Jumalan äiti. He perustelevat oppinsa siten että koska Jeesus on Raamatun opetuksen mukaan Jumala, niin Marian on oltava Jumalan äiti.

Raamattu opettaa Jumalan olevan yksi Isässä, Herrassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Maria ei ollut Isän eikä Pyhän Hengen äiti, joten Marian sanominen Jumalan äidiksi on väärä opetus, koska Raamatun yksi Jumala on Isässä, Herrassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Paavi kieltää Isän ja tuo sen rinnalle Marian Jumalan äitinä, joka on katolisen kirkon opetuksen mukaan kaikkien kuningatar. Paavin opetus on suora kopio Babylonian äitikultista, jossa Semiramus oli taivaan kuningatar, eli kaikkien kuningatar.

2 Joh 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

Raamattu opettaa antikristuksen kieltävän Jeesuksen lihaan tulemisen. Rooman katolinen kirkko opettaa Marian tahrattomasta (Maria on synnitön) hedelmöittymisestä, joka on välttämätön edellytys Jeesuksen tulemiseksi lihaan. Paavi siten kieltää Jeesuksen tulemisen lihaan Raamatun opettamalla tavalla. Maria oli neitsyt, mutta syntinen joka tarvitsi myös Herran Jeesuksen Pelastajakseen ja syntiensä sovittajaksi. Paaviin sopii kiistattomasti kaikki antikristuksen tuntomerkit.

Rooman kirkon jesuiitat ovat antikristuksen asialla, sillä he uskovat paavin olevan Kristuksen sijainen maan päällä.

Ekumenia

2000-luku on jesuiittojen erikoisen mielenkiinnon kohteena, jolloin heidän päämäärien ja suunnitelmien pitäisi toteutua. Jesuiittojen päämäärä on saada kaikki uskonnot, kirkot, herätysliikkeet sekä tietyt yhteiskunnan tahot tulemaan yhdeksi uudeksi maailmaksi, uudeksi maailman järjestykseksi ekumenian, politiikan, talouden, yhteiskunnan, kulttuurin  ja uskontojen kautta. Jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkialle maailmaan, toteuttaakseen päämääränsä uudesta maailmanjärjestyksestä.

Vatikaani pyrkii soluttautumaan jokaiseen yhteiskunnan elämänalueeseen ja soluttautumisten avulla vatikaani pyrkii pääsemään yhden maailman hallituksen hallitsijaksi. Tämä suunnitelma on ollut voimassa jesuiittaveljeskunnan perustamisesta asti. Jesuiitat pyrkivät ottamaan maailman valtansa alle poliittisesti, taloudellisesti ja uskonnollisesti. Vatikaani opettaa "apostolista" järjestystä, jossa paavilla on täydellinen valta. Vatikaanin oppi maallisesta vallasta tarkoittaa paavin vallan oleva maallisen hallituksen yläpuolella. Paavi sanoo olevansa kirkon pää ja valtion pää. Jesuiittojen päämäärä on alistaa koko maa paavin maallisen ja uskonnollisen vallan alaisuuteen.

Kaikkien kristittyjen yhdistäminen

Vatikaanin päämäärä on 2000-luvulla kaikkien kristittyjen yhdistäminen. Lopullinen päämäärä on täydellinen yhdistyminen. Jesuiittojen tavoite on rikkoa muiden kirkkojen, kirkkokuntien ja herätysliikkeiden itsenäisyys yhden universaalisen kirkon aikaansaamiseksi, jota vatikaani johtaa.

Jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkiin kirkkoihin, kirkkokuntiin ja herätysliikkeisiin, pyrkimyksenään poistaa epäluulot, ahdasmielisyys sekä harhaoppi leima katolista kirkkoa kohtaan. Kaikki kristityt tulee alistaa ekumenian kautta vatikaanin vallan alle.

Jesuiitat käyttävät erilaisia tekniikoita käydessään ekumeenista vuoropuhelua erilaisten kirkkojen ja kirkkokuntien kanssa. Jesuiitat pyrkivät luomaan yhteyttä esim. vedoten samankaltaisiin uskon oppeihin, joita kirkkokunnilla ja kirkoilla on katolisen kirkon kanssa. Yhteyttä etsitään esimerkiksi painottaen rukousta niiden kanssa, jotka korostavat rukouksen merkitystä; Painottaen uskoa niiden kanssa, jotka korostavat uskon merkitystä; painottaen armolahjoja niiden kanssa, jotka painottavat armolahjoja jne. Jesuiittojen lopullinen päämäärä on saada kirkkoihin ja kirkkokuntiin hyväksyvä asenne katolista kirkkoa kohtaan sekä soluttaa katolinen oppi kirkkojen ja kirkkokuntien sisälle.

Jesuiittojen johtama katolinen ekumeeninen vuoropuhelu on suuri hämäys ja petos, sillä jesuiitat pyrkivät syvään yhteyteen ja ymmärrykseen kirkkojen ja kirkkokuntien oppien ja perinteiden kanssa, mutta kaiken taustalla on pyrkimys tuoda katolisuus kirkkojen ja kirkkokuntien sisälle ekumenian kautta.

Jesuiittojen salainen suunnitelma on johdattaa kaikki kirkot ja kirkkokunnat katolisen kirkon helmaan. Alussa ekumenialla tarkoitetaan vain keskinäistä vuoropuhelua. Ekumeenisen vuoropuhelun seurauksena vatikaani vaatii pyrkimystä yhteyteen ja ykseyteen, joka johtaa katolisen kirkon valta-asemaan.

Herra Jeesus rukoili opetuslastensa puolesta, että he olisivat yhtä (alkukielen mukaan yksi) niin kuin Isä ja Poika ovat yksi. Herran Jeesuksen opetuslasten yhteys tulee perustua totuuteen yhdessä muitten uudestisyntyneiden uskovien kanssa, niin kuin Herra Jeesuskin sanoi:

Joh 17:
9 Minä rukoilen heidän edestänsä; en minä maailman edestä rukoile, vaan niiden edestä, jotka sinä olet minulle antanut, koska he ovat sinun-
10 ja kaikki minun omani ovat sinun, ja sinun omasi ovat minun-ja minä olen kirkastettu heissä.
11 ¶ Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin.
12 Kun minä olin heidän kanssansa, varjelin minä heidät sinun nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, ja suojelin heitä, eikä heistä joutunut kadotetuksi yksikään muu kuin se kadotuksen lapsi, että kirjoitus kävisi toteen.
13 Mutta nyt minä tulen sinun tykösi ja puhun tätä maailmassa, että heillä olisi minun iloni täydellisenä heissä itsessään.
14 Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.
15 En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta.
16 He eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole.
17 ¶ Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus.

Rooman katolinen kirkko ei edusta Jumalan seurakuntaa, eikä totuutta, vaan valhetta lukuisine harhaoppeineen. Yksikään Herran Jeesuksen opetuslapsi ei saa olla tekemisissä katolisen kirkon virallisen opin mukaisessa ekumeniassa, koska katolisen kirkon virallinen oppi perustuu eksytykseen ja valheeseen.

Herra Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen uskovan, joka johdattaa Herran Jeesuksen opetuslapsia kanssakäymisiin katolisen kirkon virallisen opin mukaisen ekumenian kanssa. Jokaisen todellisen Herran Jeesuksen opetuslapsen tulisi vetäytyä pois ekumeniasta, joka on katolisen kirkon petos ja eksytys.

Ekumenia uskontojen kanssa

Jesuiitat käyvät ekumeenista vuoropuhelua eri uskontojen kanssa kuten juutalaisten, muslimien ja hindujen kanssa. Jesuiitat ovat tehneet paljon työtä rakentaakseen siltaa muslimien ja kristittyjen välille yhteisen ymmärryksen syntymiseksi. Jesuiitat rakentavat ekumeniaa hindujen kanssa meditaation, mystisten kokemusten ja symbolismin kautta. Jesuiitat pyrkivät meditaation kautta luomaan liberalismin ilmapiirin, johtaen hengelliseen valaistumiseen, joka on vatikaanin pyrkimyksille eduksi. Jesuiittojen kautta vatikaani pyrkii luomaan ekumeenisen uskontojen yhteyden uudessa maailmanjärjestyksessä.

Ekumenia protestanttien kanssa

Vatikaanin toisessa kirkolliskokouksessa tuotiin esille asenteen muutos protestantteja kohtaan. Siitä lähtien vatikaani on alkanut julistamaan, että ennen harhaoppisina pidettyjä ihmisiä kutsutaan nyt katolisesta kirkosta erossa oleviksi veljiksi. Jesuiittojen päämäärä on tuoda erossa olevat veljet takaisin äitikirkkoon. Jesuiitat ovat luoneet yhteyksiä useisiin protestantteihin, jotka pyritään ekumeenisen vuoropuhelun avulla johdattamaan katolisen kirkon alaisuuteen (takaisin Roomaan). Vatikaani salaa alussa todellisen päämääränsä ekumeenisissa vuoropuheluissa. Aluksi puhutaan vain ekumeenisesta vuoropuhelusta, mutta kun protestantit ovat nielaisseet syötin, niin sen jälkeen keskinäinen dialogi tähtää muuttumiseen, jossa protestanteille pyritään hyväksyttämään katolisen kirkon opit.

Jesuiittojen strategiaan kuuluu kaksi mottoa: Tarkoitus pyhittää keinot; hajota ja hallitse. Jesuiittojen mielestä paras tapa tuhota kirkkokunta on tuhota se sisältä käsin. Siksi jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkiin kirkkokuntiin pyrkimyksenään tuhota niiden opetus ja muuttaa ne myönteisiksi katoliselle kirkolle sekä korvata kirkkokunnan oppi katolisella opilla ja perinteellä.

Katolinen kirkko opettaa, että vain pappi voi antaa syntejä anteeksi kirkon jäsenille. Tätä oppia jesuiitat pyrkivät vaikuttamaan eri kirkkokuntien sisällä.

Vatikaani on poistanut kymmenestä käskystä Jumalankuvien tekemisen kiellon. Jesuiittojen ja vatikaanin vaikutuksesta melkein kaikissa kirkkokunnissa on hyväksytty Jumalankuvien tekeminen. Protestanteilla on yhteistä opetuspohjaa vatikaanin kanssa mm. Jumalankuvien tekemisen kautta. Tätä yhteistä tekijää tullaan käyttämään hyväksi, kun jesuiitat pyrkivät muuttamaan kirkkokunnat suopeiksi katolisuudelle sekä katolisiksi.

Vatikaani on kumonnut Raamatullisen sapatin viikon seitsemännen päivän, korvaten sen sunnuntailla. Vatikaanin vääristymä sunnuntai lepopäivä on voimassa lähes kaikilla protestanteilla. Tätä yhteistä tekijää tullaan käyttämään hyväksi, kun jesuiitat pyrkivät muuttamaan kirkkokunnat suopeiksi katolisuudelle sekä katolisiksi.

Vatikaani on vaikuttanut kirkkokuntien sisällä pyrkien luomaan sinne katolisen kirkon mukaisen paavi, piispat ja pappeusjärjestelmän. Esimerkiksi jesuiittojen tavoite on saada aikaan kirkkokunnassa kirkkokunnan johtajan asema, joka vastaa paavia; kirkkokunnan hallitus sekä alueelliset johtajat, jotka vastaavat piispoja; kirkkokuntien paikallisia seurakuntia johtavat pastorit, jotka vastaavat katolisia pappeja. Lopullinen päämäärä on osoittaa protestanttisille kirkkokunnille, että vain katolisella kirkolla on täysi "raamatullinen" apostolisuus ja sen mukainen pappeus, johon muiden tulee alistua.

Suunnitelman mukaan protestantit ovat jo valmiiksi tottuneita vatikaanin mukaiseen apostolisuuteen ja pappeuteen omissa kirkkokunnissaan ja siksi heidän on helpompi alistua paavin vallan alle, kun heille näytetään että vain paavin kirkossa on oikea apostolisuus ja pappeus. Raamatun todistuksen valossa paavin kirkon apostolisuus ja pappeus on petosta ja eksytystä, jolla ei ole mitään tekemistä Raamatun totuuden kanssa.

Jesuiitat loivat uuden opetuksen ylöstempauksesta 1500-luvulla, jonka kautta he koittivat katkaista antikristilliset syytökset katolista kirkkoa kohtaan. Raamattu opettaa antikristuksen tulevan ensin hallitsemaan maan päälle, jonka jälkeen Herra Jeesus tulee tempaamaan omansa pois maan päältä. Jesuiitat vaihtoivat järjestystä siten että he alkoivat opettamaan Jeesuksen tulevan ensin tempaamaan omansa pois maan päältä, jonka jälkeen antikristus alkaa hallitsemaan maan päällä.

Jesuiitat ajattelivat että kun he vaihtoivat Jeesuksen ja antikristuksen tulemuksen järjestyksen, niin kaikki jotka uskovat jesuiittojen tempausopetuksen eivät pysty sanomaan paavin olevan antikristus. Suurin osa kristikuntaa on eksynyt uskomaan jesuiittojen väärän ylöstempausopetuksen, jota jesuiitat itse ovat levittäneet eri kirkkojen ja kirkkokuntien keskuuteen. Tämä oli kavala suunnitelma, sillä sen tarkoituksena on eksyttää ihmiset antikristuksen syliin.

Jesuiitat pyrkivät murtamaan protestanttien Raamatun opetukset, jonka jälkeen opetukset korvataan katolisella opetuksella. Jesuiittojen tavoite katolistaa protestantit on saavutettu kun he hyväksyvät seuraavat viisi katolisen kirkon opetusta:

1. Pyhän Raamatun, ylimmän auktoriteetin uskoa koskevissa asioissa, ja Jumalan sanaa selittävän välttämättömän pyhän tradition suhde.

2. Eukaristia, Kristuksen ruumiin ja veren sakramentti, joka kannetaan Isän ylistykseksi, Kristuksen uhrin ja reaalisen läsnäolon muistoksi ja Pyhän Hengen pyhittäväksi vuodattamiseksi.

3. Pappeus sakramenttina, vihkimyksenä kolmiasteiseen palveluvirkaan: piispan, papin ja diakonin virkaan.

4. Kirkon opetusvirka, joka on uskottu paaville ja hänen kanssaan yhteydessä oleville piispoille ja joka käsitetään vastuuksi ja valtuudeksi opettaa Kristuksen nimessä uskoa ja pitää uskosta huolta.

5. Neitsyt Maria, Jumalan äiti ja kirkon ikoni, hengellinen äiti, joka rukoilee Kristuksen oppilaiden ja koko ihmiskunnan puolesta.

Kun protestantit hyväksyvät edellä olevat katoliset opetukset, niin heistä tulee katolisia, vaikka he eivät liittyisi katolisen kirkon jäseniksi. Tämä on jesuiittojen pyrkimys tehdä kaikista kristityistä "katolisia" katolisen kirkon oppeihin uskomisen kautta.

Ongelma: Uskonnolliset fundamentalistit

Jesuiitat käyttävät nimitystä uskonnolliset fundamentalistit ihmisistä, jotka eivät halua yhteyttä katolisen kirkon kanssa, koska pitävät katolisia vääräuskoisina tai harhaoppisina. Jesuiitat ovat kohdanneet edellä mainittujen kaltaisten ihmisten kanssa suuria vaikeuksia, mutta jesuiitoilla on suunnitelma heidän varalleen.

Jesuiitat ovat kehittäneet metodin, jonka mukaan katolinen kirkko pyytää anteeksi historiassa tekemiään virheitä. Anteeksipyytämisen on tarkoitus avata ovet ekumeeniseen vuoropuheluun katolisten ja uskonnollisten fundamentalistien kanssa.

Jesuiittojen operoimana vatikaani on valmis harkittuun anteeksipyytämiseen, jonka tarkoitus ei ole sydämestä nouseva anteeksipyyntö, vaan petos, jonka kautta pyritään pettämään ja eksyttämään vatikaanin kiivaimmat vastustajat.

Vatikaanin taktiikka on kautta aikojen ollut seuraavanlainen: Kun katolinen kirkko on vähemmistönä, niin se on kuin lauhkea lammas; Kun katolinen kirkko on tasavertaisessa asemassa, niin se käyttäytyy kuin viekas kettu punoen juoniaan; Kun katolinen kirkko on enemmistönä, niin se käyttäytyy kuin raivokas tiikeri.

Vatikaani haluaa olla aina voittaja ja hallitsevassa asemassa ja se on valmis käyttämään kavalia ja viekkaita keinoja päämääränsä toteuttamisessa.

Globaalit tietoverkostot ja solutus

Jesuiitat ovat soluttautuneet globaaleihin tietoverkkoihin, sillä he tarvitsevat läheistä yhteystyötä verkostojen, instituutioiden ja yksilöiden välille toteuttaakseen suunnitelmansa. Jesuiitat keräävät tietoja erilaisten verkostojen kautta levittäen tietoja eteenpäin jesuiittaveljeskunnassa.

Jesuiitat ovat soluttautuneet mm. yliopistoihin, tutkimuskeskuksiin ja kouluihin. He pyrkivät luomaan yhteyden myös kansainvälisiin yhdistyksiin ja järjestöihin sekä organisaatioihin, jotka ovat halukkaita yhteistyöhön.

Jesuiittojen täydellinen kuuliaisuus kirkkoa kohtaan

Jesuiittaveljeskunnan jäsenillä on lujat siteet toisiaan kohtaan sekä täydellinen kuuliaisuus ja alistuminen esimiehiä kohtaan. Jesuiitoille opetetaan, että suorittavat "apostolista" tehtävää, jossa heidän on tehtävä kaikki kirkko käskee heitä tekemään. Jesuiittojen on kuljettava veljeskunnan perustajan Loyolan ja hänen seuraajiensa jalanjäljissä, samalla uskollisuudella Rooman paavia kohtaan kuin mikä jesuiittojen perustajilla oli. Jesuiittaveljeskunnan on oltava täydellisesti ja varauksetta kirkon asialla.

Pappeus ja kuuliaisuuden vala paavia kohtaan ovat pääelementteinä jesuiittaveljeskunnassa. Jesuiittavala on edelleen tänä päivänä voimassa, ollen eräs tärkeimpiä tekijöitä veljeskunnassa. Nykyään jesuiittojen alkuperäisiä aikomuksia, menetelmiä ja lakeja pyritään asettamaan käytäntöön ehkäpä voimakkaammin kuin liikkeen alkuaikoina. Jesuiittojen mielestä järjestö ei tarvitse uusia lakeja, koska olemassa olevat lait voisivat olla vieläkin tehokkaammin käytössä.

Jesuiittojen päämäärä on keinoja kaihtamatta pyrkiä asettamaan katolisuus maailmanvaltaan. Tämän päämäärään eteen he ovat kautta historian olleet valmiit tappamaan ihmisiä, juonimaan muita vastaan, käyttäen kaikenlaisia likaisia keinoja ja menetelmiä. Jesuiitat kuitenkin pyrkivät salaamaan pimeyden hirvittävät tekonsa. He esiintyvät hyväntekijöinä mm. avustaen köyhiä, edistäen lasten ja nuorten kasvatusta, ovat mukana ympäristönsuojelussa sekä rauhanliikkeissä jne.

Uusi Eurooppa ja uusi maailma

Jesuiitat ovat rakentamassa uutta Eurooppaa valloittaakseen Euroopan katolisuudelle. Uuden Euroopan perustamisen suunnitelmaan kuuluu myös jesuiittojen perustama osasto nimeltään Jesuiitta pakolaispalvelu (kansainvälinen järjestö), jonka avulla pakolaisia integroidaan erilaisiin kulttuureihin ja maihin.

Jesuiitat ja vatikaani pelaa kieroa peliä, jossa se käyttää hyväntekeväisyyttä suojakilpenä pyrkimyksilleen valloittaa Eurooppa ja koko maailma katolisuudelle. Katolisen kirkon edustajat sanovat ymmärtävänsä pakolaisten maahanmuuton olevan kulttuurillinen, yhteiskunnallinen ja taloudellinen mahdollisuus rikastuttaa yhteiskuntia. RKK:n edustajat toivovat positiivista asennetta maahanmuuttoon, että EU voisi suojella pakolaisia, jotka tarvitsevat suojelua. RKK:n edustajat sanovat, että he sivistyneenä yhteiskuntana, eurooppalaisina ja kristittyinä kehottavat Euroopan parlamenttia suojelemaan niitä jotka ovat kaikkein uhatuimmassa asemassa, vainottuina, väkivallan uhreja, elävät köyhyydessä sekä ovat vailla ihmisoikeuksia.

Pakolaisten auttaminen itsessään ei ole väärin, vaan hyvä asia, mutta jesuiitat käyttävät hyvää asiaa protestanttisten maiden tuhoamiseen. Jesuiittojen päämäärä on vierasperäisen maahanmuuton kautta sekoittaa ja romuttaa protestanttisten maiden protestanttiset arvot. Lopullinen päämäärä on saada koko maailma yhdeksi kansainväliseksi yksiköksi, yhteisen talouden ja politiikan avulla. Jesuiittojen uuden maailmanjärjestyksen tärkein päämäärä on saada kaikki uskonnot, kirkot sekä kirkkokunnat hyväksymään katolisuus, jonka jälkeen uskonnot, kirkot ja kirkkokunnat pyritään alistamaan katolisen kirkon vallan alle.

Jesuiitat ovat soluttautuneet maailmanlaajuisesti johtaviin asemiin, pyrkimyksenään tuhota protestanttiset sekä itsenäiset maat. Katolisuutta suosivat lait pyritään saattamaan voimaan kaikkialla maailmassa. Jesuiitat ovat luoneet yhteiskuntien sisälle kaaoksen. Jesuiittojen päämäärä on tuoda kaaokseen heidän tavoitteiden mukainen järjestys. Ihmisten massiivinen kansainvälinen maahanmuutto on jesuiitoille eräs askel luoda yksi yhteinen uusi maailmanjärjestys.

Jesuiittojen pyrkimys on muodostaa poliittinen, taloudellinen, sosiaalinen ja uskonnollinen valtakunta, yksi uusi maailma. Jesuiitat pyrkivät yhdistämään erillään olevat maat, muodostaen uusia kansainvälisiä taloudellisia ja poliittisia rakenteita. Heidän pyrkimys on myös yhdistää uskonnot yhdeksi, jossa vatikaanilla olisi valta-asema. Jesuiitat ovat laatineet ekumeenisen suunnitelman, jossa paavi ottaa ekumeenisen yhteyden kaikkiin uskontoihin ja kirkkoihin. Paavista on tehty ekumeenisen hankkeen moottori ja alkuunpanija, sen tähden vatikaani tulee vaatimaan ja pyrkii ottamaan vallan uuden maailmanjärjestyksen uskonnollisena johtajana.

Jesuiitat ovat käyneet Euroopassa ekumeenisia neuvotteluja erilaisten kristillisten ryhmittymien kanssa. Jesuiitat ovat tuoneet esille, että Euroopan Unioni ei ole vain taloudellinen rakennelma, vaan uusi tie rakentaa kokonaan uutta ja erilaista Eurooppaa.

Jesuiitat painottavat koulutuksen tärkeyttä, koska koulutuksen kautta voidaan luoda silta akateemisten arvojen ja uskonnon välille. Jesuiittojen mukaan yliopisto ihmiset luovat tulevaisuuden suunnan talouden ja politiikan maailmaan, siksi he pyrkivät kouluttamaan ja soluttamaan vatikaanin miehiä ja naisia yliopistomaailmaan päästääkseen johtaville paikoille.

Jesuiitat ovat myös perustaneet omia yliopistojaan tarkoituksenaan päästä lopulliseen päämääräänsä. Jesuiittojen yliopistoissa on opiskellut monia vaikutusvaltaisia henkilöitä kuten USA:n entinen presidentti Bill Clinton, Dee Dee Myers presidentti Clintonin lehdistösihteeri, Fidel Castro jne.

Jesuiittojen pyrkimys on kaikella tavalla pyrkiä rakentamaan uutta maailmanjärjestystä, jossa vatikaanilla olisi valta-asema.

Väärä karismaattisuus ja kolmas voima

Jesuiitat ovat rakentaneet ekumeenista yhteyttä monin tavoin. He pitävät mestariteoksenaan katolisvaikutteista karismaattista liikettä, josta käytetään nimitystä kolmas voima. Jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkiin uskontoihin ja kirkkokuntiin. Jesuiitat ovat myös soluttautuneet kristilliseen televisiotoimintaan sekä mediaan ja kristilliseen julkaisutoimintaan. Jotkut jesuiitat toimivat hyväksyttyinä protestanttisina pastoreina ja evankelistoina, pyrkimyksenään pikku hiljaa ujuttaa katolista oppia heidän opetuksiensa kautta muiden kirkkokuntien ihmisten sydämiin. Osa näistä jesuiitoista toimii TV-pastoreina ja evankelistoina.

Jesuiitat voivat olla monien julkaisujen takana, joiden tarkoitus on aiheuttaa hämmennystä ja epäuskoa, jonka tehtävänä on johdattaa ihmiset katolisen kirkon helmaan. Älä usko kaikkea mitä luet erilaisista kirjoista, sillä niiden taustalla voi olla jesuiitta sumutus, jonka tarkoituksena on hämmentää ihmisiä, että he valitsisivat katolisen kirkon uskon.

Jesuiitat ovat luoneet kolmas voima liikkeen väärän karismaattisuuden varaan, jonka tarkoitus on vetää kaikki kirkot ja kirkkokunnat Rooman katolisen kirkon helmaan. On olemassa oikeata Raamatun totuuden sanan mukaista karismaattista armolahjojen toimintaa. tässä kirjoituksessa tuon esille väärän karismaattisuuden, joka on pukeutunut valheen vaatteisiin pyrkien edistämään ja levittämään katolista uskoa.

1960-luvulla katolinen kirkko pyrki voimakkaasti luomaan pohjaa ekumenialle eri kirkkojen ja kirkkokuntien välille.  1960-luvulla Amerikan mantereella syntyi ns. sanottu voimakas karismaattinen liike yhdistäen ja lähentäen katolisia ja protestantteja. Katolisissa karismaattisissa piireissä tuli esille hengen sanomia, jotka tulivat neitsyt Marialta ja pyhimyksiltä, eli valhe- ja riivaajahengiltä.

1979 karismaattinen karmeliitta isä Louis Rogge sanoi: ”Ilosanoma jota julistetaan puhumatta neitsyt Mariasta, ei ole enää Jeesuksen Kristuksen evankeliumi…se, että salaisimme evankeliumin koko täyteyden veljiltämme ja sisariltamme Herrassa…ei ole rakkautta vaan itsekkyyttä. Louis Rogge oli myös sitä mieltä, että Maria on eräänlainen seurakunta, hengen johtama, Jumala keskeinen ja karismaattinen. Louis Rogge jatkaa: Marian osuus lunastustyössä auttaisi katolisia karismaatikkoja selvittämään kaikki Mariaa kohtaan suuntautuneet ennakkoluulot.

Kaikki katolilaiset karismaatikot eivät varmaankaan palvo Mariaa ja varmasti tuossa 1960-luvulla alkaneessa karismaattisessa liikehdinnässä yhdysvalloissa pelastui katolisia. Mutta tosiasia on se ettei katolisuudessa vaikuttanut karismaattisuus kuitenkaan kyennyt poistamaan katolisen kirkon vääriä oppeja mm. paavin asema, Marian palvonta, transsubstantionaatio –oppi ja lapsikasteen pelastus, kaikki nämä sekä monet muut pahat harhaopit ovat edelleen katolisen kirkon vahva perusta. Yksikään katolinen oppi ei ole muuttunut katolisen karismaattisen liikkeen vaikutuksesta. On päivänselvää, että katolisen kirkon väärän karismaattisuuden (kolmas voima) avulla jesuiitat pyrkivät eksyttämään muut kirkot ja kirkkokunnat luulemaan, että Jumala toimii armolahjojensa kautta kaikissa kirkoissa ja kirkkokunnissa sekä katolisessa kirkossa. Tämän seurauksena jesuiittojen johdolla ekumenian ja väärän karismaattisuuden kautta kautta pyritään hyväksyttämään katolisuus muilla kirkoilla ja kirkkokunnilla, jonka tulee johtaa katolisen kirkon valta-asemaan ja muiden tulee alistua sen vallan alle.

On päivänselvää ettei todellinen Jumalan vaikuttama karismaattinen armolahjojen toiminta tue katolisen kirkon vääriä oppeja, vaan paljastaa ne väärinä opetuksina ja harhaoppeina.

Monien väärien karismaattisten liikkeiden taustalla vaikuttaa jesuiittojen ja vatikaanin solutuksen kautta aikaansaama petos, jonka tarkoituksena on johdattaa kirkot ja kirkkokunnat hyväksymän katolisen opin ja opetuksen.

1981 toukokuun 4. päivänä amerikkalaisen helluntailiikkeen yksi suuri vaikuttaja David du Plessis osallistui Roomassa pidettäviin katolisten karismaatikkojen konferenssiin. Hän kertoi, että Pyhän Hengen manifestaatioita koettiin joka ilta ja Herran läsnäolo oli myös mukana. Tällaisen suuren vaikuttajan kuten Du Plessis mukaan saaminen katoliseen karismaattisuuteen oli voitto vatikaanille, muttei Jumalalle eikä Hänen kansalleen. Protestanttisten kirkkojen suuret johtajat, jotka antavat tällaisia katolisuutta ylistäviä lausuntoja eksyttävät paljon Jumalan kansaa näillä kannanotoillaan. On myös aiheellista kysyä onko protestanttien johtajien keskuudessa jesuiittoja, jotka ovat pukeutuneet valhe-asuun eksyttääkseen ihmisiä hyväksymään katolisuuden?

David Du Plessis kutsuttiin vatikaanin toiseen kirkolliskokoukseen helluntailaisuuden edustajana. Plessis on kirjoittanut seuraavasti: Voin muistaa päivät, jolloin toivoin asettavani silmäni sellaisia miehiä kohti, syyttääkseni heidän teologiaansa ja rukoillakseni Jumalan tuomiota heidän yllensä, ottaen huomioon heidän harhaoppinsa sekä väärät opetuksensa. .... Muutamien alustavien sanojen jälkeen yhtäkkiä tunsin lämpimän hehkun tulevan päälleni. Tiesin tämän olevan Pyhän Hengen haltuunoton, mutta mitä Hän oli tekemässä minulle? Ankaran ja kriittisen sekä tuomitsevan hengen sijasta tunsin sydämessäni rakkautta ja myötätuntoa näitä kirkollisia (katolisia) johtajia kohtaan, että olisin voinut kuolla heidän puolestaan kuin tuomita heidät.

David Du Plessiksen lausunto oli kuin suoraan jesuiittojen oppikirjasta. Jesuiitat pyrkivät soluttautumaan ja pääsemään näkyvälle paikalle, josta käsin he alkavat pikku hiljaa antamaan ylistäviä lausuntoja katolisuutta kohtaan. Jesuiittojen mielestä kaikkein paras menetelmä katolisuuden puolesta puhumiseksi on luoda ensin kuva kiivaasta katolisuuden vastustajasta, joka lopulta hylkää katolisuuden vastustamisen ja näkee kuin "uusin silmin" katolisen kirkon "Jumalan seurakuntana". En väitä Plessiksen olleen jesuiitta, mutta hän toimi ihan samalla kuin jesuiittoja koulutetaan toimimaan niissä kirkoissa ja kirkkokunnissa mihin he ovat soluttautuneet.

John Wimber oli eräs karismaattisen Vineyard-liikkeen perustajista. John Wimber perusti uskonsa voima-evankeliumiin, josta hän käytti nimitystä kolmas aalto.

John Wimber opetti: ”Meidän täytyy aina muistaa, että Raamattu kirjoitettiin Lähi-Idässä. Se ei pohjautunut meillä vallitseviin rationaalisiin lähtökohtiin. Me yritämme rationaalisesti ymmärtää sitä, vaikka se voidaan ymmärtää vain kokemusten perusteella.” Kasetissa Healing an Introducion Wimber kutsuu ihmisiä ”tuntemaan Jumalaa enemmän henkilökohtaisesti Jumalana, joka on olemassa sekä hyvin määriteltyjen opillisten systeemien sisällä, mutta myös sen ulkopuolella.” Toisessa kasetissa Wimber sanoo: ”Kaikki Raamatussa on totta, mutta ei koko totuus ole Raamatussa. Integroimme kaiken sen, mikä on totta – sekä Raamatusta, että kokemuksemme ja elämämme perusteella löydetyn totuuden,” J. Wimber, Vineyard 83 Leadership Conference, The Five Year Plan.

Wimberin opetus on kuin suoraan katolisesta katekismuksesta, joka opettaa: ” Jumalan ilmoittama on tullut tietoomme osaksi kirjallisesti, osaksi suullisesti; kirjallisesti pyhässä raamatussa, suullisesti muistotiedossa eli perimäopissa (traditio). Meidän pitää uskoa muistotietokin, sillä perimätieto on kirjoittamaton raamattu. Kristityn pitää uskoa kaikki, minkä Jumala on ilmoittanut ja katolinen kirkko asettaa uskottavaksi, joko se sitten on pyhään raamattuun kirjoitettu tai ei.”

John Wimber todisti ihmeiden ja merkkien olemassaolon kirkkohistoriasta ja listasi kirkkohistorian henkilöitä ja liikkeitä, joissa vaikutti Jumalan voima: Hilarion erakkomunkki, Augustinus, Paavi Gregorius I Suuri, Fransiskus Assisilainen, Valdolaiset, Vincent Ferrer(Dominkaanmunkki), Martin Luther, Ignatius Loyola(Jesuiittojen perustaja), John Wesley, Jausenistit (katolilainen lahko), Shakerit (vapisija-liike), Edward Irving ja Neitsyt Marian tekemät ”ihmeet ja parantumiset” Lourdesissa Ranskassa.

Wimberin teologia oli katolista teologiaa. Katolinen teologia on synkretismiä, jossa pakanauskontojen ja kristinuskon opetukset ovat sekoitettu keskenään. Wimber sekoitti ja yhdisti asioita keskenään, jotka eivät kuulu yhteen. Wimber hyväksyi katolisen demonisen Marian palvonnan vaikuttamat parantumiset Jumalan tekoina, mitä ne eivät suinkaan ole. Wimber sotki myös idän uskontojen oppeja teologiaansa. Wimberin kristillisyyttä voi kuvata sanoilla; mystillinen kristillisyys. Jumalan Pyhä Henki johtaa ihmistä totuuteen eikä epäjumalanpalvelukseen, jota katolisuus ja idän uskonnot edustavat. Vaikka Wimber opetti joissain kohdin myös oikein niin hän oli silti väärä profeetta, koska oikea profeetta ei sotke epäjumalanpalvelusta Jumalanpalvelukseen. Päivänselvää on myös että Wimberin toiminnassa on yhteisiä piirteitä jesuiittojen pyrkimysten ja toiminnan kanssa.

Jesuiitat soluttautumisen kautta pyrkivät opettamaan, että Jumalan voima ei toimi ainoastaan Raamatun sanan mukaisesti, vaan myös ulkopuolella Raamatun ihmisen omien kokemusten kautta. Tätä samaa kaavaa näkee väärän karismaattisuuden vaikutuksen alla olevien liikkeiden opetuksissa. Yhteys on täysin selvä, jesuiittojen soluttautumisen kautta ihmisiä opetetaan uskomaan Raamatun ulkopuolisia ja vastaisia asioita ikään kuin ne olisivat "Jumalan Hengen" toimintaa.

Tänä päivänä väärä karismaattisuus vaikuttaa voimakkaasti monien kirkkokuntien ja herätysliikkeiden sisällä ja täysin varmaa on että osa tästä väärästä karismaattisuudesta on jesuiittojen vaikuttamaa, jonka seurauksena he pyrkivät muuttamaan uskovien sydämet katolisuudelle myönteisiksi.

Suomen ekumeeninen neuvosto

Suomen ekumeenisen neuvoston (SEN) SEN:n jäsenet muodostuvat kirkoista ja yhteisöistä ollen joko jäseninä, tarkkailijoina tai kumppanuusjärjestöinä mukana SEN:n toiminnassa. SEN:n toiminnassa mukana olevat tahot ovat sitoutuneet noudattamaan ekumenian tavoitteita.

SEN:n jäsenet:
Suomen evankelis-luterilainen kirkko

Suomen ortodoksinen kirkko

Suomen Vapaakirkko

Katolinen kirkko Suomessa

Suomen Pelastusarmeija

Finlands svenska baptistsamfund

Finlands svenska metodistkyrka

Suomen Metodistikirkko

Missionskyrkan i Finland

The Anglican Church in Finland
International Evangelical Church in Finland

 

SEN:n tarkkailijat:
Suomen Adventtikirkko

Suomen Baptistikirkko

Suomen Helluntaikirkko

Ystävien Uskonnollinen Seura Kveekarit

Finlands Svenska Pingstmission

 

SEN:n kumppanuusjärjestöt:
Hiljaisuuden Ystävät

Kansan Raamattuseura

Kirkon Ulkomaanapu

Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS

Medialähetys Sanansaattajat

Opiskelijoiden Lähetysliitto

Pyhän Henrikin pyhiinvaellusyhdistys

Sinapinsiemen

Suomen Ev.-lut. Seurakuntien Lapsityön Keskus

Suomen kristillinen rauhanliike

Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto

Suomen Lähetysseura

Suomen NMKY:n liitto

Suomen NNKY-liitto

Suomen Pipliaseura

Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus

Suomen World Vision

Tuomasyhteisö

SEN toimii kirkkojen ja järjestöjen yhteistyöelimenä tarkoituksenaan edistää pyrkimyksiä kohti Kristuksen kirkon näkyvää ykseyttä, vahvistaa kristittyjen yhteyttä, palvelua ja todistusta Suomessa sekä toimia kirkkojen ja kristillisten yhteisöjen kohtaamispaikkana.

Edellä oleva SEN:n pyrkimys ja tavoite on kuin suoraan jesuiittojen ekumeniaa koskevasta suunnitelmasta, jonka päämäärä on alistaa muut kirkot ja kirkkokunnat katolisen kirkon vallan alle. On päivänselvää, että jesuiitat ovat myös mukana SEN:n toiminnassa ohjaten sitä koko ajan pikku hiljaa paavin ja vatikaanin syliin.

Jokaisen uudestisyntyneen Herran Jeesuksen opetuslapsen tulisi vetäytyä pois ekumeniasta, koska se perustuu petokseen ja valheeseen.

Vääristetyt raamatunkäännökset

Jesuiitat ovat soluttautuneet eri uskontoihin ja kirkkoihin päämääränään ottaa hallintaansa koko maailma. Tämä tarkoittaa sitä, että jesuiittojen soluttautumisen kautta koko maailmasta pyritään tekemään katolinen. Jesuiitat ovat muun muassa soluttautuneet protestanttien keskuuteen pyrkimyksenään valloittaa protestanttien koulut ja kirkot. Soluttautumisen kautta he manipuloivat protestantteja suhtautumaan myönteisesti katolisuuteen, päämääränään pikku hiljaa ujuttaa katolinen usko, opetus ja käsitys protestanttien keskuuteen.

Jesuiittojen tehtävänä on ollut myös tuhota protestanttien Raamatunkäännökset. Protestanttien keskuuteen soluttautuneet jesuiitat tuhoavat protestanttien Raamatunkäännökset siten, että he vaikuttavat käännöstyöhön, jonka seurauksena käännöksiin ujutetaan katolisen uskon mukaista opetusta sekä vatikaanin ja jesuiittojen lopunaikaan liittyvien asioiden mukaisia jakeita ja lauseita.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokouksen käyttöön ottamassa käännöksessä vuodelta 1992 on selkeästi nähtävissä katolisten jesuiittojen kädenjälki. 1992 raamatunkäännöksessä on useita kohtia käännetty katolisen kirkon opetuksen mukaan sekä joitakin kohtia on käännetty vatikaanin salaisten päämäärien mukaisesti.

Vatikaani haluaa Jerusalemin itselleen

Rooman katolinen kirkko (RKK) aina halunnut Jerusalemin itselleen pyhäksi kaupungiksi. Samoin RKK on tappanut ja hävittänyt juutalaisia kautta historian. Vatikaanin takana vaikuttaa pahuuden henkivallat, jotka pyrkivät tuhoamaan ja mitätöimään Jumalan antamat lupaukset juutalaisille (israelilaisille), koska lopunaikana juutalaisten jäännös (kolmasosa) tulee uskomaan Jeesuksen olevan Pelastaja ja Messias, jonka seurauksena Herra Jeesus tulee takaisin maan päälle hallitsemaan Jerusalemista käsin tuhat vuotta. Koska vatikaani on pahuuden puolella, niin se pyrkii kaikin tavoin estämään Jumalan antamat lupaukset juutalaisille. Vatikaani uskottelee olevansa rauhan asialla sekä juutalaisten puolella, mutta heidän päämääränsä on perustaa katolinen maailmanvalta sekä Jumalan lupausten toteutumisen estäminen koskien juutalaisia.

1992: Sef 3:
7 Minä ajattelin:

Nyt sinä, Jerusalem, vihdoinkin pelkäät minua,

otat kurituksen opiksesi

ja pidät mielessäsi kaiken sen,

mitä olen sinulle säätänyt.

Mutta aamuvarhaisesta alkaen

sinun asukkaasi tekevät pelkkää pahaa.

8 Sen tähden odottakaa minua -- sanoo Herra -- odottakaa sitä päivää, jolloin nousen syyttäjäksi. Olen päättänyt koota kansat, kutsun valtakunnat sinua vastaan vuodattaakseni hehkuvan vihani sinun päällesi. Vihani tuli on tuhoava koko maan.

 

Sefanja 3:7,8 jakeista tulee esille se kuinka jesuiitat ovat onnistuneet vääristämään protestanttien raamatunkäännökset. Sefanja 3:7,8 on käännetty väärin, sillä alkutekstissä ei lue, että Jumala vuodattaa vihansa Israelia vastaan lähettämällä pakanakansat sotaan Israelia vastaan, jonka seurauksena koko Israel ja sen maa tuhotaan. Alkutekstissä lukee, että Jumala kokoaa pakanakansat koolle tuomitakseen pakanakansat ja Jumala vuodattaa vihansa pakanakansojen päälle, ei Israelin päälle.

 

Jesuiittojen pyrkimyksenä on ottaa Jerusalem katolisuuden hallintaan, siksi he ovat soluttautumisen kautta vääristäneet Sefanja 3:7,8 Raamatun kohdan. Jesuiittojen pyrkimyksenä on saada aikaan sota ja vaino Israelia vastaan, jonka varjolla he koittavat anastaa Jerusalemin vatikaanille.

 

Jesuiittojen tarkoitus oli saada asiat näyttämään siltä, että Jumala on hylännyt Israelin kansan ja usuttaa lopulta pakanakansat hävittämään ja tuhoamaan Israelin. Edellä oleva on ollut antikristillisen hengen päämäärä, eli saada aikaan antisemitismin henki Israelia vastaan, jonka seurauksena alkaa maailmanlaajuinen vaino ja hävitys juutalaisia kohtaan. Lopunaikana monille tulee paljastumaan antikristuksen ja hänen joukkojensa petos, kun pakanakansat hyökkäävät Israelin kimppuun.

 

Raamatun todellinen totuus on kuitenkin se että Jumala tulee lopulta pelastamaan koko Israelin kansan jäännöksen (kolmasosa) uskon kautta Herraan Jeesukseen.

 

Uusi maailmanjärjestys

 

Jesuiittojen tavoite on luoda uusi maailmanjärjestys, jossa katolisuus nousee maailmanvaltaan, missä paavi hallitsisi maailmaa Jerusalemista käsin.

 

1992: Matt 19:28 Jeesus sanoi heille: "Totisesti: kun Ihmisen Poika uuden maailman syntyessä istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle, silloin tekin, jotka olette seuranneet minua, saatte istua kahdellatoista valtaistuimella ja hallita Israelin kahtatoista heimoa.

 

1992 käännöksessä on väärin käännetty sanat uuden maailman syntyessä, sillä alkutekstissä lukee uudestisyntymisessä. On sanomatta selvää, että väärä käännös uuden maailman syntymisestä sopii jesuiittojen päämäärään saada paavi antikristuksena hallitsemaan Jerusalemista käsin maailmaan.

 

Jesuiittojen päämäärä on tukea kolmannen temppelin rakentamista Jerusalemiin, joka tulisi olemaan yhden maailman uskonnon uuden maailman järjestyksen uskonnollinen päämaja. Tarkoitus on istuttaa paavi antikristuksena hallitsemaan maailmaa Jerusalemin kolmannesta temppelistä käsin. Jerusalemin temppelistä tulisi kolmen suuren uskonnon päämaja (juutalaisuus, islam, katolinen kristinusko) sekä sitä kautta yhden maailmanuskonnon päämaja, jossa antikristus julistaa kaikkien uskontojen olevan yhtä. Jesuiittojen päämäärä on myös saada aikaan yksi maailmanhallitus, jonka johdossa on antikristilliset voimat.

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Matthew 19:28 Jesus said to them, “Amen, I say to you that you who have followed me, in the new age, when the Son of Man is seated on his throne of glory, will yourselves sit on twelve thrones, judging the twelve tribes of Israel.

 

Maaliskuun 9. päivä 2011 julkaistiin Amerikassa katolisen kirkon toimesta uusi Amerikan raamattu katolisille (NABRE). Uudessa katolisessa raamatussa on Matt 19:28 jakeessa väärä opetus, jonka mukaan Jeesus sanoo niille, jotka seuraavat Häntä, että Uudessa Ajassa (New Age -uusi maailmanjärjestys) Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistuimella ja te saatte istua kahdella valtaistuimella tuomiten Israelin kahtatoista heimoa.

 

Uusi katolinen raamattu opettaa uudesta maailmanjärjestyksestä, jota jesuiitat ovat kovaa vauhtia asettamassa maan päälle. Huomattavaa on että katolinen raamattu puhuu uudesta ajasta tarkoittaen sillä juuri vatikaanin uuden maailmanjärjestyksen perustamista maan päälle. On päivän selvää, että jesuiitat ovat päässeet vääristämään 1992 käännöksestä Matt 19:28 kohdan vastaamaan heidän oppiaan ja päämääriään.

 

1992: 5 Moos 32:8 Kun Korkein jakoi kansoille maat, kun hän levitti ihmiset yli maan piirin, hän määräsi kansojen asuinsijat ja kullekin oman jumalan.

 

1992 kääntää jakeen väärin, sillä alkutekstissä ei lue, että Jumala määräsi kaikille kansoille oman jumalansa, vaan Jumala määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan. Tässäkin jakeessa on mukana jesuiittojen ekumeenis-katolinen sanoma uuden maailman järjestyksen luomiseksi. Uutta maailmanjärjestystä ei saada aikaan kuin petoksen kautta, jossa ihmiskunnalle uskotellaan, että kaikkien uskontojen alkuperä on yhden ja saman jumalan asettama ja määräämä. Kun ihmiskunta uskoo tämän valheen, niin sen jälkeen voidaan ottaa askel eteenpäin ja luoda uusi maailmanjärjestys, jossa jesuiittojen päämäärä on asettaa paavi kaikkien uskontojen päämieheksi Kristuksen sijaisena, eli antikristuksena.

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Deut 32:8 When the Most High allotted each nation its heritage, when he separated out human beings, He set up the boundaries of the peoples after the number of the divine beings

 

Uusi katolisten raamattu tuo esille, että 5 Moos 32:8 Jumala asetti kansojen rajat jumalallisten olentojen mukaan. Ajatus on ihan sama kuin 1992 käännöksessä. Jesuiittojen käden jälki on selvästi näkyvissä 1992 käännöksessä.

 

Vatikaani ei halua juutalaisten pelastuvan

 

Rooman katolinen on historiansa aikana opettanut, että kirkko on korvannut juutalaiset, eikä VT:n lupaukset juutalaisille (israelilaisille) ole enää voimassa. Nykyään katolinen kirkko suhtautuu myönteisesti juutalaisuuteen tuoden jopa virallisissa kannanotoissaan esille, että VT:n lupaukset koskevat juutalaisia. Vatikaani pelaa kaksinaamaista peliä, eikä se ole päässyt irti antisemitismistä, vaikka se niin väittääkin.

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Dan 12:1 At that time there shall arise Michael,

the great prince,

guardian of your people;

It shall be a time unsurpassed in distress

since the nation began until that time.

At that time your people shall escape,

everyone who is found written in the book;

 

Uusi katolinen raamattu kääntää Dan 12:1, että kun enkeliruhtinas Miikael astuu esiin, niin silloin sinun kansasi pakenee. Juutalaisten kääntämät englanninkieliset Raamatut kuten Jewish Publication Society Bible ja Orthodox Jewish Bible kääntävät hepreankielen sanan malat merkitsemään vapautumista tarkoittaen juutalaisten pelastumista lopunaikana, josta jae puhuu.

 

Uusi katolinen raamattu käyttää sanaa pakenevat, koska katolinen kirkko ei halua juutalaisten pelastuvan, vaikka he siitä puhuvat, niin esimerkiksi tämä selkeä väärin käännetty jae osoittaa sen, että vatikaani on puheistaan huolimatta edelleen antisemitismin voimakkaassa kahleessa.

 

1992: Dan 12: 1 -- Silloin astuu esiin Mikael,

suuri enkeliruhtinas,

joka seisoo kansasi suojana.

Ja tulee ahdistuksen aika,

jonka kaltaista ei ole ollut

siitä alkaen, kun kansoja on ollut,

aina tuohon aikaan saakka.

Mutta sinun kansasi pelastuu,

pelastuu jokainen, jonka nimi on kirjoitettu

kirjaan.

 

1992 käännös käyttää sanaa pelastuu, mutta hävittää jakeesta yhteyden aikaan jolloin Israelin kansan pelastuminen tapahtuu, eli lopun aikana, viimeisinä päivinä. 1992 käännös on käännetty monissa kohdissa uuden katolisen raamatun käännöksen mukaisesti kohdissa, joista on häivytetty pois Israelin kansan pelastuminen lopun aikana, viimeisinä päivinä.

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Deut 4:30 In your distress, when all these things shall have come upon you, you shall finally return to the LORD, your God, and listen to his voice.

 

1992 5 Moos 4:30 Kun kaikki nämä onnettomuudet kohtaavat teitä, te lopulta hädässänne palaatte Herran, Jumalanne, luo ja tottelette häntä.

 

1992 käännös on käännetty 5 Moos 4:30:ssa ihan samalla tavalla kuin uudessa katolisessa raamatussa, molemmista käännöksistä on jätetty pois Israelin kansan pelastuminen lopun aikana, viimeisinä päivinä. On päivänselvää, että jesuiitat ovat päässeet jollakin tavalla soluttautumaan 1992 käännökseen, sillä osa sen väärin käännetyistä jakeista ovat identtisiä uuden katolisen raamatun kanssa.

 

Juutalaisten hepreankielestä englantiin kääntämässä Jewish Publication Society Bible (JPS) käännöksessä 5 Moos 4:30 on käännetty oikein vastaamaan hepreankielistä alkuperäistä jaetta, jossa sanotaa Israelin sanotaan palaavan Herran luokse ja tottelevan Häntä viimeisinä päivinä (lopun aikana):

 

JPS Deut 4:30 In thy distress, when all these things are come upon thee, in the end of days, thou wilt return to the LORD thy God, and hearken unto His voice;

 

Vatikaani haluaa hallita Jerusalemia

 

Vatikaani on aina halunnut istuttaa paavin "pyhän istuimen" Jerusalemiin, sillä vatikaani on himoinnut Jerusalemia itselleen aina, onnistumatta kuitenkaan saamaan sitä itselleen. Sen tähden jesuiitat ovat olleet vaikuttamassa raamatunkäännöksiä, joissa häivytetään yhteys siihen, että Jerusalem on jakamaton kaupunki, sillä se on rakennettu kaupungiksi, joka on kiinteästi yhdistetty yhdeksi Israelin kansan kaupungiksi.

 

JPS Ps 122:
3Jerusalem, that art builded as a city that is compact together;
4 Whither the tribes went up, even the tribes of the LORD, as a testimony unto Israel, to give thanks unto the name of the LORD.
5 For there were set thrones for judgment, the thrones of the house of David.
6 Pray for the peace of Jerusalem; may they prosper that love thee.

 

Alkutekstin mukainen käännös psalmi 122:3:sta tuo esille, että Jerusalem on jakamaton, yhteenliitetty israelilaisten kaupunki. Antikristilliset (vatikaani - jesuiitat) voimat haluavat Jerusalemin itselleen, siksi he ovat kääntäneet väärin psalmi 122:3 jakeen, häivyttäen jakeesta pois sanat kiinteästi yhteenliitetty. Täten ihmiset eivät näe jakeen alkuperäistä merkitystä ja antikristilliset voimat voivat näin jakaa Jerusalemin itselleen ja poistaa sieltä sen alkuperäiset israelilaiset asukkaat.

 

1992 käännös sekä uusi katolinen raamattu ovat kääntäneet jakeen väärin, häivyttäen pois sanat kiinteästi yhteenliitetty:

 

1992: Psa 122:3 Jerusalem, olet kaupunkimme, tänne kansamme kokoontuu,

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Ps 122:3 Jerusalem, built as a city, walled round about.

 

Maria siunatuin naisista

 

Rooman katolisen kirkon opetus Mariasta harhaoppia, sillä esimerkiksi RKK opettaa seuraavia harhaoppeja: Marian oli syntymästään kuolemaansa saakka synnitön, Maria oli Jeesuksen kanssa välittäjä, Maria välittää katoliset Jeesukselle jne.

 

Luukkaan evankeliumissa luvussa 1 ja jakeessa 24 alkutekstin mukaisesti sanotaan Marian olevan siunattu naisten joukossa. 1992 käännös ja uusi katolinen raamatunkäännös kääntävät väärin sanoen Marian olevan naisista kaikista siunatuin. Tämän väärän käännöksen kautta pönkitetään katolisen kirkon harhaoppeja Mariasta.

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Luke 1: 24 cried out in a loud voice and said, “Most blessed are you among women, and blessed is the fruit of your womb

 

1992 Luuk 1:42 Hän huusi kovalla äänellä ja sanoi: "Siunattu olet sinä, naisista siunatuin, ja siunattu sinun kohtusi hedelmä!

 

Luuk 1:42 alkuteksti sanoo Marian olevan siunattu, eikä UT:n alkutekstit anna missään kohdin Marialle mitään erikoista asemaa yläpuolelle muiden ihmisten, vaikka hän sai armon synnyttää Jeesuksen maan päälle. 1992 käännöksessä näkyy jesuiittojen kädenjälki, sillä jae on identtinen uuden katolisen raamatunkäännöksen kanssa.

 

Jeesus ja Maria murskaavat käärmeen pään

 

Rooman katolinen kirkko korottaa Marian yli kaikkien muiden ihmisten. Paavi Pius IX Roomassa 8.12.1854 (Kirkon dokumentti: Ineffabilis Deus) toi esille sen kuinka vatikaani vääristelee Marian asemaa:

 

"Laitan vihollisuuden sinun ja vaimon välille, sinun ja hänen siemensä välille -- opettaen että tämän jumalallisen profetian kautta ihmiskunnan armollinen Vapahtaja, Jeesus Kristus, ainoasyntyinen Jumalan Poika, oli selvästi ennustettu. Että hänen siunatuin Äiti, Neitsyt Maria, oli profetiallisesti ilmaistu, ja samanaikaisesti pahuuden vihollisuus oli merkittävästi ilmaistu molempia kohtaan. Tästä johtuen, kuten Kristus, Välittäjä Ihmisen ja Jumalan välillä, ihmismuodon ottaneena, poistaen kirjoituksen säädöksineen joka oli meitä vastaan, kiinnittäen sen voitokkaasti ristille, niin pyhin Neitsyt, yhdistyneenä hänen kanssaan läheisimmällä ja kestävimmällä siteellä, oli hänen kanssa ja kautta, iankaikkisesti vihollisuudessa pahan käärmeen kanssa, ja täydellisesti saavutti hänestä (saatana) voiton, ja siten murskasi hänen päänsä hänen (Marian) jalkansa kautta.

 

Paavi Pius IX sanoi Marian murskaavan käärmeen (saatanan) pään 1 Moos 3:15:n Raamatun kohdassa. Pius IX opetti harhaoppia, sillä alkutekstin mukaan 1 Moos 3:15 on sana hu, joka on hepreankielen maskuliinimuoto. 1 Moos 3:15:n alkutekstin mukaan naisen siemen, joka on hän (maskuliinimuodossa) murskaa käärmeen pään, tarkoittaen Herraa Jeesusta, joka murskaa käärmeen (saatana) pään.

 

Uusi katolinen raamatunkäännös kääntää 1 Moos 3:15 vastoin alkutekstiä:

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Gen 3:15 I will put enmity between you and the woman, and between your offspring and hers; They will strike at your head, while you strike at their heel.

 

Katolisen raamatunkäännöksen mukaan nainen ja hänen jälkeläisensä yhdessä lyövät käärmeen. Edellä oleva katolisen kirkon raamatunkäännös on harhaoppia, joka turhentaa ja vääristää Raamatullisen pelastuksen ja lunastuksen, jonka Herra Jeesus suoritti ja hankki yksin ilman kenenkään ihmisen apua tai kanssalunastusta.

 

The Holy Bible Catholic Public Domain Version Original Edition (2009) Gen 3:15 I will put enmities between you and the woman, between your offspring and her offspring. She will crush your head, and you will lie in wait for her heel.”

 

Vuonna 2009 julkaistussa katolisessa (ei kirkon virallinen käännös, mutta hyvin suosittu) raamatun käännöksessä Gen 3:15 kohdassa sanotaan she will crush your head, jonka mukaan Maria murskasi käärmeen pään. On sanomatta selvää ettei Maria murskannut käärmeen päätä (saatanan valtaa), vaan Herra Jeesus kuten alkutekstistä käy selkeästi ilmi.

 

Rooma katolinen kirkko opettaa mm. katekismuksessaan harhaoppia Marian osuudesta lunastuksessa:

 

964. Marian tehtävää kirkkoon nähden ei voida erottaa hänen liittymisestään Kristukseen, vaan tämä tehtävä johtuu siitä välittömästi. "Äidin yhteys Poikaansa tämän pelastustyössä tulee näkyviin Jeesuksen neitseellisen sikiämisen hetkestä lähtien aina hänen kuolemaansa asti." Erityisen selvästi se näkyy Jeesuksen kärsimisen hetkellä.

 

Paavi Johannes Paavali II opetti myös harhaoppia Marian kanssalunastuksesta: Ristin juurella Maria osallistuu uskon kautta tämän itsensätyhjentämisen shokeeraavaan mysteeriin. Tämä on ehkä ihmisen historian syvin uskon yhteys. Uskon kautta Äiti osallistuu Poikansa kuolemaan, hänen lunastavaan kuolemaansa.

 

1992 1 Moos 3:15 Ja minä panen vihan sinun ja naisen välille ja sinun sukusi ja hänen sukunsa välille: ihminen on iskevä sinun pääsi murskaksi, ja sinä olet iskevä häntä kantapäähän.

 

1992 käännös ei käännä identtisesti katolisen raamatun kanssa 1 Moos 3:15 kohtaa, mutta se voidaan hyvin helposti myös tulkita viittaavan Mariaan käärmeen murskaajana, koska jakeessa sanotaan ihmisen iskevän käärmeen pään murskaksi. 1992 mukainen käännös on enemmän katolisen kirkon suunnan mukainen kuin alkutekstin mukainen.

 

Joku voi sanoa Jeesuksen olleen ihminen ja ihmisenä murskanneen käärmeen. Raamatun opetuksen mukaan Herra Jeesus ei ollut kuitenkaan aivan tavallinen ihminen, sillä Hänen Isänsä ei ollut tästä maailmasta, koska Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä, eli Hänen maan päälle syntymisen biologinen Isä oli Jumala, ei ihminen. Herra Jeesus ei siis ollut pelkkä ihminen, vaan Jumala joka tuli ihmiseksi, siksi Hän on ainoa, joka kykeni murskaamaan synnin ja saatanan vallan. 1 Moos 3:15:ssa on hepreankielen sana hu, joka on viittaus Herraan Jeesukseen, siksi myös 1992 käännöksen sana ihminen on väärin käännetty.

 

Uhrileivät

 

Rooman katolinen kirkko opettaa harhaoppia, että "pyhä" messu-uhri on sama uhri kuin Jeesuksen Golgatan uhri; "pyhä" messu-uhri on katolisen kirkon voimakkain sovitusuhri. RKK opettaa harhaoppia kuningas Melkisedekin uhranneen leipää ja viiniä, ollen esikuva eukaristian (ehtoollinen) uhrista, jossa RKK joka päivä uudelleen uhraa Kristuksen.

 

Uusi katolisen kirkon raamatunkäännös on väärän uhrileivän opetuksen takia kääntänyt myös kohdat, joissa puhutaan näkyleivistä tarkoittamaan uhrileipiä.

 

The New American Bible for Catholics Revised Edition Mark 2:26 How he went into the house of God when Abiathar was high priest and ate the bread of offering that only the priests could lawfully eat, and shared it with his companions?

 

1992 Mark 2:26 Hän meni, Abjatarin ollessa ylipappina, Jumalan huoneeseen ja otti uhrileivät, söi ja antoi miehilleenkin, vaikka niiden syöminen on sallittua ainoastaan papeille."

 

1992 käännös on jälleen kerran identtinen uuden katolisen raamatunkäännöksen kanssa kääntäen näkyleivän tarkoittamaan uhrileipiä. Näkyleivät eivät olleet uhrileipiä, eikä niitä käytetty uhrina, vaan ne olivat ilmestysmajan pyhäkössä näkyleipäpöydän päällä muistuttamassa Herran huolenpidosta Jumalan kansaa kohtaan.

 

Kehatilaisten oli valmistettava jokaisena sapattina tuoreet leivät ja laitettava ne näkyleipäpöydälle, jonka oli oltava täysin puhdas. Tämä oli esikuvaa siitä kuinka Jeesuksen opetuslasten tulee elää jatkuvasti Pyhän Hengen uudistuksessa, jonka kautta Jumala kasvattaa ja muuttaa heitä elämään syvällisempää uskon elämää Jumalan armosta. Kuten tuoreet leivät piti vaihtaa jokaisena sapattina puhtaalle pöydälle, niin samoin tulee Herran Jeesuksen opetuslapsen elää Hengen pyhityksessä ja puhtaudessa Jumalan sanan opetuksen mukaisesti. Uusien leipien valmistaminen sapatiksi oli esikuvallista, joka kuvasi sitä kuinka (Uudessa Liitossa) Herran levosta käsin lakkaavat lihan teot ja Jumalan tahdon mukainen elämä on mahdollista vain Herran levosta käsin. Vanhan Aatamin lihan teot perataan pois Pyhän Hengen voimassa.

 

On päivänselvää, että jollakin tavalla jesuiitat ovat soluttautuneet esim. 1992 käännökseen, sillä siellä on paljon väärin käännettyjä kohtia, jotka ovat identtisiä tai hyvin samansuuntaisia uuden katolisen raamatun käännöksen kanssa. Otin kirjoitukseeni esille vain muutamia kohtia 1992 käännöksen ja uuden katolisen raamatunkäännöksen samankaltaisuuksista. Kohtia löytyisi myös lisää, mutta edellä olevat riittävät hyvin todisteeksi jesuiittojen solutusoperaatiosta tiettyihin protestanttisiin raamatunkäännöksiin.

 

Eräs seikka on syytä tuoda esille, joka on se että uusi katolinen raamatunkäännös on julkaistu vuonna 2011 ja 1992 käännös lähes 20 vuotta sitä ennen. Tämä tarkoittaa sitä, että jesuiitat ovat olleet vaikuttamassa tiettyihin käännöksiin, että niissä olisi katolisen opin mukaista sekä jesuiittojen päämäärien mukaista opetusta.

 

Millään muulla tavalla ei voi selittää 1992 käännöksen samankaltaisuutta tietyissä väärin käännetyissä jakeissa, kuin sillä että jesuiitat ovat soluttautuneet jollakin tavalla näihin käännöskomiteoihin tai jotenkin olleet taustalla vaikuttamassa samankaltaisia käännösvirheitä.

Jesuiitta kenraali musta paavi

Entinen Guatemalan katolinen piispa Gerard Bouffard sanoo, että jesuiitat kontrolloivat vatikaania ja ovat uuden maailmanjärjestyksen todellisia ohjaajia. Bouffardin mukaan jesuiittakenraali (musta paavi) antaa paaville ohjeita ja käskyjä. Bouffard vahvistaa ex-jesuiitta Alberto Riveran paljastukset koskien vatikaania ja jesuiittoja (jesuiitat myrkyttivät Riveran).

Gerard Bouffard toimi kuusi vuotta pappina vatikaanissa, ollen mukana päivittäisessä arkaluontoisessa kirjeenvaihdossa paavin ja jesuiittajohtajien kanssa.

Bouffard sanoo mustan paavin kontrolloivan kaikkia tärkeitä päätöksiä, joita paavi tekee, musta paavi kontrolloi myös illuminaattia.

Bouffard sanoi, että hän tietää asioiden olevan totta, koska hän työskenteli vuosia vatikaanissa matkustaen paavi Johannes Paavali toisen kanssa. Paavi ottaa ohjeita ja käskyjä vastaan mustalta paavilta, sillä jesuiitat ovat myös uuden maailmanjärjestyksen johtajia, tehtävänään soluttautua muihin uskontoihin ja maiden hallituksiin perustaakseen yhden maailman hallituksen ja yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin ja lusiferianismiin. 

Bouffard sanoi, että ihmiset eivät pysty käsittämään kuinka paljon jesuiitat ovat aiheuttaneet pahuutta sekä tuhoa ja tulevat vielä aiheuttamaan lisää. Jesuiitat teeskentelevät olevansa Jumalan miehiä.

Bill Hughes  joka kirjoitti kirjat The Enemy Unmasked ja The Secret Terrorists sekä jesuiittajärjestön tutkija Eric Jon Phelps vahvistavat Gerard Bouffardin paljastukset jesuiitoista.

Bouffard sanoi jesuiittojen pahuuden voimien vaikuttavan mm. USA:n hallituksessa ja monissa uskonnollisissa organisaatioissa. Bouffardin mukaan jesuiitat ovat kuin täydellisiä kameleontteja, omaten niin protestantin, mormonin, baptistin kuin juutalaisen identiteetin, tarkoituksenaan romahduttaa Amerikka sekä tuoda se yhden maailman uskonnon alaisuuteen, jonka tukikohta on Jerusalemissa. Bouffard sanoi jesuiittojen pyrkivän johdattamaan maailma heidän johtajansa luciferin alaisuuteen.

Bouffardin mukaan vatikaani kontrolloi ja tarkkailee kaikkea Israelissa aikomuksenaan tuhota juutalaiset. Jesuiitat pyrkivät kontrolloimaan kaikkia maailman johtajia aiheuttaakseen ison maailmanlaajuisen konfliktin, joka tuhoaisi Amerikan, Lähi-idän ja Israelin. Jesuiitat ovat valmiita, jopa tuottamaan tuhoa katoliselle kirkolle pystyttääkseen yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin.  Tämä näkyy myös pappien messussa, jossa he itse asiassa palvovat kuolleita. Satanismin merkit voidaan nähdä kirkossa myös monissa symboleissa, tavoissa ja esillä olevissa messupuvuissa.

Bouffard sanoi että katolisen kirkon uskonnollinen valta on ihan samanlaista kuin vapaamuurariudessa, jota muka Rooman kirkko on hyljeksivinään. Kirkon kanonisen lain mukaan vapaamuurariusjäsenyys tuo välittömästi kirkon kirouksen.

Bouffardin mukaan kirkko käyttää myös vapaamuurariutta suorittamaan salaisia suunnitelmiaan, sillä monet korkean tason papit, piispat, kardinaalit ja jopa paavit ovat liittyneet salaisiin järjestöihin sekä monet ovat yhteistyössä illuminaattien kanssa.

Bouffardin mukaan 1980-luvulla paljastui tapaus, jossa yli 150 korkean tason katolista pappia paljastui vapaamuurareiksi sekä kirkon jäseniä on ollut jäseninä muissa salaisissa järjestöissä.

Bouffard sanoi, että lopulta hän tuli uskoon ja uudestisyntyi ja irtisanoutui katolisesta kirkosta. Bouffardin mukaan uskovien tulee avoimesti paljastaa pahuus sekä mitä jesuiitat todella edustavat.

Gerard Bouffard sanoi, että muun muassa ex-jesuiitta Alberto Rivera oli yksi harvoista, joka uskalsi puhua ja paljastaa jesuiittojen pahat aikomukset. Alberto Rivera oli jesuiittana soluttautunut muun muassa baptistiseurakuntiin aikomuksenaan tuhota ne sisältä käsin.

Bouffard sanoi kun hän oli vielä katolisen kirkon uskollinen piispa, niin hän kirjoitti kirjeen Riveralle arvostellen häntä ankarasti kannattaen hänen kuolemaansa. Bouffard sanoi, että kun hän ymmärsi totuuden, niin hän etsi Riveran käsiinsä pyytäen häneltä anteeksiantoa.  Bouffard sanoi, että alberto Rivera kertoi totuuden, ollen rehellinen mies, joka oli myös todellinen Jumalan mies.

Bouffard sanoi että jesuiitat koittivat kumota totuuden sanomalla ettei Rivera ole ollut koskaan katolinen pappi. Jesuiitat tuhosivat kaikki todisteet, joista käy ilmi, että Alberto Rivera oli katolinen pappi. Bouffardin mukaan jesuiitat ovat yrittäneet tehdä hänelle samoin kuin Riveralle, eli tuhota tietyt todisteet.

Bouffardin mukaan Alberto Rivera kertoi totuuden, sillä Bouffard tietää itse faktat jesuiitoista ja katolisesta kirkosta. Bouffard ystävystyi Riveran kanssa ja oli hänen kanssaan muutamia viikkoja ennen Alberton kuolemaa. Rivera kärsi kamalasti sen jälkeen kun hänet oli myrkytetty hapolla, johon hän myös kuoli. Bouffard sanoi jesuiittojen aiheuttaneen paljon kärsimystä ja tuhoa sekä että he tulevat vielä tulevaisuudessakin aiheuttamaan paljon tuhoa ja kärsimystä.

Jesuiittat ovat suorittaneet salamurhia ja salakavalia juonia. Jesuiitat ovat kiduttaneet ja murhanneet miljoonia viattomia ihmisiä "harhaoppisuus" syytösten tähden.

Jesuiittojen mystinen henkisyys

Jesuiitoilla on monia menetelmiä asettaakseen yhden maailman uskonnon voimaan vatikaanin johdolla. Yksi näistä menetelmistä on nimeltään jesuiitta henkisyys, jonka kanssa ihmiset ympäri maailman ovat olleet kosketuksissa. Jesuiittajärjestön alusta asti jesuiitat ovat olleet mystisen rukouksen harjoittamisen kannattajia. Ignatius Loyola kehitti henkiset harjoitukset, joka sisälsi mystiikkaa. Nykyään monet ihmiset ympäri maailman harjoittavat jesuiittojen henkisiä harjoituksia. Jesuiitat omien sanojensa mukaan käyttävät idän uskontojen mystiikkaa "rikastuttaakseen" kristinuskoa.

Jesuiittapappi Anthony De Mello harjoitti mystistä henkisyyttä. De Mello on sanonut: Mielen hiljentäminen on vaikea tehtävä. On vaikeaa estää mieltä ajattelemasta. Hindu mestarimme Intiassa ovat sanoneet, että yksi piikki poistaa toisen piikin. Tällä he tarkoittivat että on viisasta käyttää yhtä ajatusta poistamaan kaikki muut ajatukset, jotka täyttävät mielesi. Yksi ajatus, yksi kuva, yksi lause, yksi sanonta, yksi lause tai sana, johon mielesi voi kiinnittyä.

Tänä päivänä idän uskontojen mystiikka on tullut sisälle moniin erilaisiin kirkkoihin ja kirkkokuntiin. Tämäkin on selkeä todiste jesuiittojen soluttautumisesta erilaisiin kirkkoihin ja kirkkokuntiin. Jesuiittojen pyrkimys on tuoda idän uskontojen opetuksia erilaisten kirkkojen ja kirkkokuntien sisälle, koska sen jälkeen niin idän uskonnot kuin kirkot ja kirkkokunnat pystyvät hyväksymään toisensa sekä muodostamaan yhden maailman uskonnon.

Nykyisin esim. luterilaisessa kirkossa monet kirkon työntekijät kannattavat joogaa ja joissakin kirkoissa jopa harrastetaan joogaa. Jooga ei ole pelkästään fyysistä harjoitusta, vaan fyysinen harjoitus yhdistettynä hindulaisen henkisen kasvun tien opetukseen. On päivänselvää, että jesuiitat ovat myös sen takana, että nykyään luterilainen kirkko on joogan lumoissa. Raamatun sanan valossa idän uskontojen opetukset edustavat valhetta ja petosta.

Evankeelinen Richard Foster  kirjoitti De Mellon kirjan The Sacrament of the Present Moment johdannon. Edellä mainitusta jesuiitta Anthony De Mellon kirjasta on muissa kirjoissa 82 siteerausta, joista jotkut ovat hyvin suosittuja evankeelisia kirjailijoita kuten John Ortberg, Richard Foster, Jan Johnson, Philip Yancey ja Calvin Miller, jotka ovat kaikki uskonnollisen mietiskelyn kannattajia.

Eräs esimerkki jesuiittojen solutuksen vaikutuksista evankeelisiin ja protestanttisiin kirkkoihin on Be Still DVD, jossa Richard Foster siteeraa jesuiitta pappi Jean Nicholas Grouta sanomalla: "Oi jumalallinen mestari, opeta minulle tämä äänetön kieli, joka puhuu niin paljon". Grou ja Foster puhuvat mystillisestä hiljaisuudesta, jota mietiskelijät ja mystikot harjoittavat kaikissa uskonnoissa. Jesuiitta pyrkivät tuomaan eri uskontojen mystiikan ja henkisyyden kaikkien kirkkojen ja kirkkokuntien sisälle, päämääränään yhdistää kaikki yhden maailman uskonnon alaisuuteen, jota vatikaani johtaisi.

Leonard Sweet on eräs "uuden" kristillisyyden avainhahmoista. Sweet on usein ollut yhteistyössä Rick Warrenin kanssa sekä Sweet usein puhuu evankelisissa tapahtumissa. Kirjassaan Quantum Spirituality (s.76) Sweet kirjoitti:

Mystiikka, joka ennen heitettiin syrjään kristillisestä traditiosta on nykyään lähellä postmodernin kulttuurin keskusta ..... Yhden erään 1900-luvun kaikkein suurimman  teologin, jesuiitta uskontofilosofi ja dogmaatikko Karl Rahnerin mukaan huomisen kristillisyys tulee olemaan mystillistä ....... [Mystiikka] on metafysiikan saapumista mielen ja kehon harjoitusten kautta.

Mystiikka alkaa kokemuksesta; se loppuu teologiassa (s.76Quantum Spirituality)

Jesuiittojen pyrkimys on tuhota Raamatullinen teologia (Raamattuun perustuva usko) ja korvata se kokemuksilla, joissa vaikuttaa riivaajahenget sekä ihmisen sielullisuus ja lihallisuus. Väärän karismaattisuuden piireissä tapahtuu juuri sitä että he painottavat kokemuksia yli Raamatun sanan. On päivänselvää, että jesuiittojen soluttautumisen vaikutus on näkyvissä todella voimakkaasti väärän karismaattisuuden piireissä.

Sweet kirjoittaa kirjassaan Quantum Spirituality: Emme tarvitse uutta uskontoa tai raamattua. Me tarvitsemme uuden kokemuksen -- uuden tunteen siitä minkälaista on olla minä.

Jesuiitat ovat naamioineet opetuksensa Pyhän Hengen työksi, joka johdattaa ihmisiä vääriin hengellisiin kokemukseen sekä yhteyteen. Tätä tapahtuu juuri todella paljon väärän karismaattisuuden piireissä. Ainoastaan Herran Jeesuksen opetuslapsi, joka Pyhässä Hengessä uskoo Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo kykenee näkemään tämän eksytyksen sekä paljastamaan sen valheet. Jokainen ihminen joka ei usko Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo tulee eksymään lopunajan antikristillisen eksytyksen kavaliin juoniin ja petokseen.

Jesuiittojen tarkoitus on eksyttää kirkot ja kirkkokunnat harjoittamaan itämaisten uskontojen tekniikoita sekä mystistä okkultiikkaa. Väärän karismaattisuuden parissa esiintyy väärää voitelua, jota pimeyden henkivallat saavat aikaan myös idän uskontojen tekniikoiden sekä mystiikan avulla. Itse asiassa väärässä karismaattisuudessa on selvästi nähtävissä jesuiittojen petoksen kädenjälki.

Leonard Sweetilla on suuri vaikutus evankelisten parissa. Monet hänen ajatuksistaan ovat samoja ajatuksia kuin oli ranskalaisella mystiikka jesuiitta papilla Pierre Teilhard De Chardinilla. De Chardin yritti yhdistää kristillisyyden ja evoluutioteorian keskenään panteistiseen kehykseen, jossa jumala on kaikkialla ja yhdistynyt kaikkiin. De Chardin opetti New Age oppia.

Sweet uskoo paradigman muutokseen, joka antaa energiaa ja pelastaa kirkon. Sweet opettaa New Age oppia, filosofiaa ja tiedettä. Hän opettaa ihmisiä katselemaan maailmaa, kirkkoa ja itseään uusin silmin, joka tarkoittaa ihmisen vapauttamista vanhan maailman kahleista. Sweet opettaa uudesta henkisyydestä siteeraten New Age ihmisiä, mystikkoja sekä ihmisiin, jotka uskovat luonnolliseen ja hengelliseen evoluutioon.

On sanomatta selvää, että jesuiitat valmistavat ihmisiä uuden maailmanjärjestyksen aikakauteen, jossa antikristus hallitsee maailma vähän aikaa antikristillisten voimien ja opetuksien kautta.

Tony Campolo on Amerikassa suosittu hahmo evankelisen kirkon piirissä. Campolo paljastaa kirjassaan Letters to a Young Evangelical millainen rooli mystiikalla oli kun hän tuli kristityksi. Campolo kirjoitti: Opin uudestisyntymisen kokemuksen lukemalla katolista mystiikkaa, varsinkin Ignatius Loyolan henkisiä harjoituksia.

Katolisen mystiikan kautta ihminen ei voi uudestisyntyä. Raamatun opetuksen mukaan ihminen uudestisyntyy sen jälkeen kun hän ymmärtää olevansa syntisenä matkalla kadotukseen, tekee parannuksen tunnustaen tehneensä syntiä Jumalaa vastaan sekä uskomalla Jeesuksen olevan Herra ja Pelastaja. Tällä tavalla ihminen saa syntinsä anteeksi ja Pyhän Hengen sinetin sydämeensä Raamatun Jumalan lapsena, Herran Jeesuksen opetuslapsena, uudestisyntyneenä Jumalan lapsena.

Jesuiitat ovat soluttaneet mystiikan protestanttien keskuuteen sotkien ja sekoittaen sen uudestisyntymiseen. Väärän uudestisyntymiskokemuksen myötä riivaajahenget ohjaavat ihmistä kohti uuden maailmanjärjestyksen mukaista valhekristillisyyttä, joka perustuu petokseen ja valheeseen.

Eräs tunnettu evankelinen kustantamo Baker Books kustansi vuonna 2006 James L. Wakefieldin kirjan  Sacred Listening: Discovering the Spiritual Exercises of Ignatius Loyola. Kirjan kustantajan kommentointi kirjasta:

Syvällinen (perinpohjainen) kutsu kristityn opetuslapseuteen. Intensiivinen tie kristilliseen uskoon. Luova vapaus palvella Jumalaa, jonka perusteet on syvällisesti Kirjoituksissa. Näitä keinoja kuvataan James L. Wakefieldin kirjassa Ignatius Loyolan klassikosta Spiritual Exercises. Spiritual Exercises on käsikirja, jota käytetään kuukausien pituisten retriittien ohjaamiseen. Nämä suuresti kunnioitetut harjoitukset ovat nyt sovitettu erikoisesti protestanttisille kristityille. James L. Wakefield rohkaisee lukijoita yhdistämään heidän maalliset päämääränsä heidän uskonnollisten uskomustensa kanssa, joka auttaa heijastamaan Jeesuksen elämää kuin mallina heidän omalle opetuslapseudelleen. Yhdistelemällä oppineisuutta klassisen henkisen muodon kanssa kirja kiinnostaa kirkon johtajia sekä maallikoita, jotka haluavat edetä uskossaan syvemmälle.

Wakefieldin kirja on pyhitetty ja omistettu jesuiittojen harjoituksille. Tämän tulisi todistaa kaikille, että jesuiittojen soluttautuminen protestanttisiin kirkkoihin on totta. Ikävä ja valitettava tosiasia on myös se että jesuiittojen mystiikan työkalun kautta monet evankeliset ja protestantit ovat tekemisessä jesuiittojen opetuksien kanssa. Jesuiittojen mystiikka ja siihen liittyvät harjoitukset eivät edusta Raamatullista uskoa.

Armand M. Nigro jesuiittakoulun emeritusprofessori Gonzagan yliopistosta on sanonut: Ollessani jesuiitta 62 vuoden ajan olen noudattanut Ignatius Loyolan harjoituksia. Iloitsen, että kauan kaivattu kirja (Wakefieldin kirja) on kustannettu. Kirja tulee olemaan lukijoilleen toivon niin klassikko käsikirja aitoon mystiseen rukoukseen henkiseksi kasvuksi.

Eugene Peterson, The Message kirjan kirjoittaja kirjoitti oman allekirjoituksensa Wakefieldin kirjan etukanteen.

Edellä olevat asiat ovat vain muutamia esimerkkejä siitä kuinka jesuiittojen mystinen henkisyys on soluttautunut sisälle protestanttisiin seurakuntiin ja kirkkoihin.

Jesuiittojen suunnitelmissa on saada evankeliset ja protestantit harjoittamaan mystiikkaa, sillä sillä tavalla he voivat omaksua vatikaanin sekä kaikkien uskontojen opetukset. Mystiikka on silta, joka yhdistää kaikkia uskontoja. Koska jesuiitat pyrkivät luomaan yhden uuden maailman uskonnon vatikaanin johdolla, niin mystiikka on välikappale jonka kautta kaikki kirkot, kirkkokunnat ja uskonnot voivat yhdistyä ja hyväksyä toinen toisensa.

Thomas Merton katolinen mystikko keskusteli sufilaisen (Islamin uskon mystinen suuntaus) muslimin kanssa kristillisestä sovituksesta. Sufilainen muslimi sanoi tämän olevan asia, josta he eivät voi koskaan olla samaa mieltä. Merton vastasi muslimille sanoen:

Asioissa joissa opilliset uskomukset eroavat toisistaan, uskon että kiistalla [sovituksesta] on vian vähän arvoa, koska se vie meidät pois henkisestä todellisuudesta sanojen ja ajatuksien valtakuntaan ... sanat saavat helposti aikaan loppumattomia monimutkaisia ja yksityiskohtaisia kiistoja .... mutta paljon tärkeämpää on jakaa kokemuksia jumalallisesta valosta .... Se on tässä, hedelmällisen alueen dialogi, joka on olemassa kristillisyyden ja Islamin välillä.

Tilden Edwards Shalem instituutin eräs perustaja on Mertonin kanssa samaa mieltä. Edwards on sanonut: Tämä mystinen virtaus (mietiskelevä rukous) on länsimainen silta Kaukoidän henkisyyteen.  Edwards on kirjoittanut kirjassaan Spiritual Friend siteeraten Aldous Huxleyta: Metafyysinen [mystisyys] joka tunnistaa jumalallisen todellisuuden on korkein yhteinen tekijä, joka linkittää maailman uskonnolliset traditiot. Tony Campolo tunnistaa myös mystisyyden sanoessaan: Näiden sovituksen kaavojen toisella puolella mystiikan teologia pitää huolta toivosta yhteiseksi perustaksi kristillisyyden ja Islamin välillä.

Yhden maailman uskonto haluaa New Age liikkeen mukaan kaikkien uskontojen yhdistymiseen. New Age uskovaiset uskovat, että valaistumisen aikakauden aikaansaamiseksi maailman tulee saada myötämielistä värähtelyä, joka tarkoittaa että ihmiskunnan enemmistön tulee sitoutua mystiseen rukoukseen.

Jesuiitat ovat mystiikan kautta yhdistämässä niin itämaisia uskontoja, Islamia, eksyksissä olevaa kristikuntaa sekä New Age uskovia yhdeksi isoksi perheeksi, yhdeksi maailman uskonnoksi. Antikristillinen henki on pyydystämässä valheen pettämät ihmiset maailmanlaajuisen petoksen verkkoon, jonka johtoon nousee antikristus.

Herran Jeesuksen opetuslasten tulee tunnistaa aika missä me nyt elämme. Nyt on aika kertoa totuuden evankeliumia tässä maailmassa, että mahdollisimman moni ihminen voisi pelastua iankaikkiseen elämään uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Ignatius Loyola kehitti jesuiitoille henkisen harjoituksen nimeltään mietiskelevä (kontemplatiivinen) rukous, josta käytetään myös nimitystä ignatialainen rukous. Rukouksesta käytetään myös nimitystä visuaalinen rukous tai visualisointi. Visuaalinen rukous on Ignatiuksen rukouksen keskipiste.  Rukouksen harrastajan tulee miettiä mielessään ja visualisoida, eli mielikuvituksen kautta astua sisään erilaisiin tapahtumiin ja asioihin, jotka ihminen luo visualisoinnin kautta mieleensä. Visualisoinnin kautta ihmisen sanotaan kokevan, näkevän, kuulevan, kosketettavan, haistavan ja makuaistinsa kautta maistavan asioita, jotka on visualisoinnin kautta tullut hänen mieleensä mielikuvituksen kautta. Jesuiitat opettavat että visualisoinnin kautta ihminen voi puhua ihmisille, palvella heitä sekä jopa olla läsnä Jeesuksen syntymän ja ristiinnaulitsemisen tapahtumissa.

Ignatialaisen rukouksen muutamia esimerkkejä:

"Kuvittele Jeesuksen Herramme läsnäolo ristillä ja aloita puhumaan Hänelle"

"Voit kuvitella helvetin pitruuden, leveyden ja syvyyden ... ja näet mielikuvituksessa valtavat liekit ja sinne suljetut sielut ...kuulet valituksen ... aistit hajun ja huomaat savun ..... katkeruuden maku ...liekin kosketuksen"

Näen kolme jumalallista persoonaa istumassa kuninkaallisen majesteetin kuninkaallisella puhujakorokkeella tai valtaistuimella ... näen Ladymme (Maria) ja enkelien tervehtien Mariaa ..... Näen Ladymme, pyhän Joosefin, nuoren neidon ja Jeesus lapsen Hänen syntymänsä jälkeen. Teen itseni köyhäksi pieneksi arvottomaksi palvelijaksi, olen ikään kuin läsnä, katson heitä, mietiskelin heitä ja palvelen heitä"

"Kun olet syömässä, kuvittele Kristuksen Herramme ja Hänen opetuslapsensa pyödän ääressä. Tarkkaile miten Kristus syö ja juo, miltä Hän näyttää, kuinka Hän puhuu ja sitten pyri jäljittelemään Häntä"

Visualisointiin perustuva rukous on tullut hyvin suosituksi nykyään myös Suomessa esim. myös joidenkin vapaiden suuntien uskovien keskuudessa. Visualisointi ja mietiskelevä rukous on eksytystä, jossa henkivallat antavat näitä näkyjä ihmisen mieleen sekä eksyttävät niiden kautta ihmisiä. Raamattu ei opeta visualisointia, vaan rukoilemaan Hengessä ja totuudessa, emmekä me enää voi olla läsnä tapahtumissa, jotka tapahtuivat Raamatussa. Samoin emme myöskään voi olla läsnä todellisesti niissä tapahtumissa tai niiden ihmisten kanssa mielikuvan ja visualisoinnin kautta, jotka ovat ajatuksissamme.

Visualisointi, mietiskelevä rukous on henkivaltojen eksytystä, jossa ihmisiä eksytetään ja totutetaan olemaan yhteydessä henkivaltojen kanssa, jotka itse asiassa antavat näitä mielikuvia ihmisen mieleen. Jesuiitat ovat soluttautumisen kautta tuoneet visualisointi rukouksen sisälle protestanttisiin seurakuntiin tarkoituksenaan tämänkin petoksen kautta koittaa yhdistää uskovia yhdeksi antikristilliseen ekumeeniseen yhteyteen. Todellisilla Herran Jeesuksen opetuslapsilla ei saisi olla mitään tekemistä visualisoinnin valheen kanssa.

Loppusanat

Raamatun sanan totuuden valossa on selvää ettei Rooman katolinen kirkko edusta Jumalan seurakuntaa, vaan pimeyden voimia, tarkoituksenaan pettää ja eksyttää jokainen ihminen kavalan petoksen vaikutuspiirin alaisuuteen.

 

On päivänselvää kun tutkii edellä olevia asioita ja katsoo mitä maailmassa nykyään tapahtuu, niin näemme jesuiittojen kädenjäljen monilla elämän osa-alueilla. Lopunajan täyden laittomuuden aika lähestyy ja maailma on menossa antikristuksen syliin.

 

Herra Jeesus kutsuu vielä tänään sinua pelastukseen, joka et ole vielä vastaanottanut pelastusta Herrassa Jeesuksessa. Kun tunnustat syntisi Jumalalle sekä uskot Herraan Jeesukseen, niin sinä saat syntisi anteeksi ja pelastut iankaikkiseen elämään. Vielä on armonaikaa jäljellä.

 

 

Linkkisuositus: Katolinen musta messu ja lapsiuhrit

 

 

Petri Paavola 5.12.2012

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
1992 raamattu
King James Version 1769

Jewish Publication Society Bible
The New American Bible for Catholics Revised Edition
The Holy Bible Catholic Public Domain Version Original Edition (2009)
Katolisen kirkon katekismus 2005
Katolisen kirkon katekismus 1953
The Secret History of Jesuits
endtime.net/english_jesuit
ianpaisley.org/jesuit
spirituallysmart.com/quotes
blog/?p=6844 - Lighthouse trails research
youtube.com/O8HUVYDLV_Y
cai.org/about-alberto
bibliotecapleyades.net/vatican
overlordsofchaos.com/illuminati
usccb.org/books-of-the-bible
sacredbible.org/files
arcticbeacon.com/confessions
newadvent.org/library

wikipedia.org/Inquisition
wikipedia.org/Society_of_Jesus
wikipedia.org/David_du_Plessis
catholiceducation.org
catholicnewsagency.com

ekumenia.fi

 

eXTReMe Tracker