Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


 

Kasvomaskit eivät suojaa käyttäjäänsä - perusteeton koronapandemia

Monta kertaa on tullut esille eri lääketieteen ammattilaisten kautta etteivät kirurgiset maskit estä koronavirus tartuntoja. Europe PMC (Journal of Evidence-based Medicine 13.4.2020 julkaistu tutkimus) nettisivulla olleen tutkimuksen mukaan korkeamman tason N95-hengityssuojaimet eivät ole merkittävästi tehokkaampia suojaamaan ihmisiä influenssavirukselta kuin kirurgiset maskit.

Koronavirusten sanotaan olevan hiukan pienempiä kuin influenssaviruksen. Täten on selvää, että N95-hengityssuojaimet eivät estä saamasta koronavirus tartuntaa.

Tanskan valtiollisen pääsairaalan Rigshospitaletin tutkimuksen mukaan kasvomaskit eivät tarjoa merkittävää suojaa koronaa vastaan niiden käyttäjille. Tutkimustuloksena oli, että kasvomaskeja käyttäneistä 2 392 henkilöstä 42 (1,8 prosenttia) sai koronatartunnan. Vastaavasti maskittoman verrokkiryhmän 2470 henkilöstä 53 (2,1 prosenttia) sai koronatartunnan. Tutkijoiden mukaan ero oli niin pieni, ettei tutkimuksen perusteella voida poissulkea sitä, ettei kasvomaski suojaa kantajaansa lainkaan koronatartunnalta. THL:n mukaan kasvomaski ei ole varsinainen hengityksensuojain, eikä se suojaa tehokkaasti käyttäjäänsä.

Ilman kasvomaskia esiintyminen julkisilla paikoilla on tutkimusten valossa epäpätevä syy ihmisen pidättämiseen, jota on tapahtunut maailmalla. Koska koko koronaplandemia on perusteeton, niin todellisuudessa koronarajoitusten noudattamatta jättäminen on perusteeton syy ihmisten pidättämiseen. Mutta, petoksen vallassa oleva yhteiskunta ei sitä ymmärrä.

Koronarajoitukset sekä koronarokotteet ja kaikki toiminta tämän ympärillä on tapahtunut sitä varten, että ihmisen toiminnan kautta koronavirusta on manipuloitu laboratoriossa ja sitten päästetty irti, sillä seuraamuksella, että saadaan luotua sellainen tilanne, missä voidaan harjoitella tulevan uuden maailmanjärjestyksen diktatuuria. Tämän plandemian varjolla saadaan ihmisiä rokotettua rokotteella, joka tuo mukanaan sairauksia sekä kuolemaa, jotka tulevat laajemmassa mittakaavassa tapahtumaan pitemmän ajanjakson kautta.

Glasgowin yliopiston tutkijat saivat selville, että tavallista influenssaa aiheuttava rinovirus voittaa ja syrjäyttää koronaviruksen ja estää koronavirus tartunnalta sen ajan kun ihmisellä on tavallinen influenssa. Tutkijoiden mukaan rinovirus voittaa helposti koronaviruksen. Jos rinovirus ja SARS-CoV-2 (koronavirus) päästetään samaan aikaan aiheuttamaan tautia, niin ainoastaan rinovirus sairastuttaa, ei koronavirus. Jos koronavirukselle annetaan 24 tuntia etumatkaa ja sen jälkeen rinovirus päästetään irti, niin rinovirus kukistaa koronaviruksen.

Koska tavallinen flunssaa aiheuttava rinovirus voittaa koronaviruksen, niin on syytä vahvasti epäillä, että suurin osa "koronatartunnoista" onkin tavallista influenssaa, joka luokitellaan koronatartunnaksi ja kun näin tehdään, niin se selittäisi miksi influenssaepidemiaa ei ole käynnistynyt Suomessa eikä maailmalla niin kuin se on aina tavallisesti käynnistynyt.

European Respiratory Journalin mukaan influenssa aiheuttaa merkittävää kausiluonteista pandemiaa, sairastavuutta ja kuolleisuutta. Saman julkaisun mukaan influenssa aiheuttaa myös keuhkovaurioita. Nämä influenssan aiheuttamat sairaudet, kuolemat ja keuhkovauriot voidaan naamioida koronaviruksen aiheuttamiksi. En nyt sitä sano ettei koronavirusta ole olemassakaan, uskon sen olemassaoloon, mutta tosiasioiden valossa näyttää siltä, että suurin osa koronavirustartunnoista on jotakin muuta kuin koronavirustartuntoja.

Maailman terveysjärjestön kautta vuonna 2020 astui voimaan uudet maailmanlaajuiset tauti/kuolinsyy diagnoosit, jota voidaan käyttää, vaikka potilaasta ei ole varmistettua positiivista koronatestiä. Se riittää, että potilaalla on koronaan sopivia oireita kuten kuumetta, nuhaa, yskää, keuhkokuume jne. Kyseessä voi olla siis mikä tahansa muu tauti, virus tai bakteeri ja taudin/kuolinsyyn diagnoosi voi olla koronavirus, vaikka kyseessä ei olisi edes koronavirus. Tämän lisäksi PCR-testit ovat epäluotettavia. Kaiken edellä olevan tiedon valossa näyttää ilmiselvältä, että koronavirus on eräs osa Illuminaatin suunnitelmasta (ihmisen alullepanema pandemia - plandemia), jonka tarkoituksena on vammauttaa ja horjuttaa nykyiset yhteiskuntarakenteet uuden maailmanjärjestyksen asettamiseksi maan päälle. 

Glasgowin yliopiston tutkimus myös osoittaa siihen suuntaan, että koronavirus on ihmisen laboratoriossa manipuloima, koska rinovirus kykenee helposti kukistamaan ja eliminoimaan koronaviruksen. Esimerkiksi luonnossa elävät villieläimet ovat perimältään yleensä elinvoimaisempia kuin ihmisen jalostamat eläimet, joka tarkoittaa sitä, että ihmisen manipulaation takia jalostetut eläimet ovat perimänsä kautta heikompia ja sairaampia kuin luonnossa elävät villieläimet. Sama pätee koronvirukseen, koska rinovirus voittaa helposti koronaviruksen, niin se osoittaa sen, että luonnostaan olemassa oleva villivirus on voimakkaampi kuin ihmisen manipuloima virus.

Raamatun sanan profetia puhuu Ilm 18:23 maan mahtavista kauppiaista, jotka eksyttävät kaikkia kansoja farmakeian kautta. Klassisen kreikankielen sana farmakeia tarkoittaa lääkettä, joka on joko parantava ja myrkyllinen tai tappava. Raamatun UT:n kreikankielen tekstissä esimerkiksi Apt 8:9,11 jakeissa on sanat mageia ja mageuo, jotka tarkoittavat noituutta. Ilm 18:23 farmakeia sanaa ei saisi ymmärtää noituutena, niin kuin se on monesti käännetty, koska UT:n kreikankielessä mageia ja mageuo tarkoittavat noituutta.

Kaikenlainen mielivalta tulee lisääntymään tulevina päivinä ja vuosina ja varsinkin Herran Jeesuksen opetuslapsia aletaan vainoamaan, koska he eivät alistu valheeseen ja petokseen perustuvien asetusten ja säädösten noudattamiseen. Uskon ja näen sen, että petos ja valhe on ilmiselvä koskien koronaplandemiaa, mutta se tulee vieläkin selvemmin esille tulevina päivinä ja sen kykenee huomaamaan jos on vain siihen halua sekä nöyrtyy tunnustamaan erehtyneensä tässä asiassa.

Vaikka kaikki eivät usko tätä, niin siitä huolimatta koronaplandemia perustuu petokseen ja siten kaikki toimenpiteet, jotka tehdään koronan varjolla, rajoitukset ja ihmisten pidättämiset jne. perustuvat petokseen. On todella sääli ja ikävää, että monet hyvää tarkoittavat vilpittömät Herran Jeesuksen opetuslapset kannattavat korona toimenpiteitä ja koronarokotteita, vaikka kaikki näyttö puoltaa sitä, että koronaplandemia on etukäteen suunniteltu rapauttamaan taloutta, aiheuttamaan sairauksia ja kuolemaa sekä olemaan osa suunnitelmaa, joka pyrkii asettamaan maan päälle uuden maailmanjärjestyksen.

VAERS on amerikkalainen rokotusten haittatapahtuma raportointi järjestelmä. VAERSin nettisivuilla lukee seuraavanlainen informaatio:

VAERS on passiivinen raportointi järjestelmä, tarkoittaen että haittatapahtuma raportteja ei kerätä automaattisesti, mutta vaatii raportin, että se arkistoidaan VAERSiin. VAERSin raportin voi kuka tahansa vapaaehtoisesti lähettää, kuten terveysalan ihmiset, potilaat tai perheenjäsenet. Raportit vaihtelevat laadultaan, niistä puuttuu usein yksityiskohtia ja niissä voi olla toisinaan tietoa, jossa on virheitä. Aliraportointi on on eräs passiivisten valvontajärjestelmien pääasiallisin rajoittava tekijä, koskee myös VAERSia. Aliraportointi termi viittaa siihen, että VAERS saa vain pienen osan raportteja todellisista haittatapahtumista.

VAERS sanoo sivullaan, että vakavista haittavaikutuksista ilmoitetaan todennäköisemmin kuin vähemmän vakavista haittavaikutuksista.

Amerikkalainen CDC (tautien hallinta ja estämiskeskus) sanoo sivullaan seuraavasti: Yli 245 miljoonaa Covid-19 rokoteannosta on annettu Yhdysvalloissa joulukuun 14. päivä, 2020, ja toukokuun 3. päivä 2021 välisenä aikana. Tänä aikana VAERS vastaanotti 4178 raporttia kuolemista, jotka tapahtuivat ihmisten keskuudessa, jotka olivat vastaanottaneet Covid-19 rokotuksen. CDC:n ja FDA:n lääkärit tutkivat jokaisen raportin heti kun siitä on ilmoitettu ja CDC pyytää lääketieteellisiä asiakirjoja raporttien arvioimiseksi. Saatavilla olevien kliinisten tietojen, mukaan lukien kuolintodistukset, ruumiinavaus ja lääketieteelliset tiedot, tarkastelu ei ole osoittanut syy-yhteyttä Covid-19-rokotteisiin. Viimeaikaiset raportit osoittavat kuitenkin uskottavan syy-yhteyden J & J / Janssen Covid-19 -rokotteen ja harvinaisen ja vakavan haittatapahtuman verihyytymien välillä, joissa on vähän verihiutaleita, joka on aiheuttanut kuolemat.

Kun tutkimme tarkemmin sitä miten lääkärit ja kuolinsyyntutkijat sekä lääkeyhtiöt suhtautuvat rokotteiden aiheuttamiin kuolemantapauksiin, niin edellä luetellut tahot myöntävät vain todella pieniä määriä todellisia rokotekuolemia ja kiistävät suurimman osan todellisista rokotekuolemista. Kaiken edellä olevan tiedon valossa koronarokote kuolemia on tapahtunut Amerikassa paljon enemmän kuin mitä VAERSin raportit kertovat. Kaikkialla maailmassa on sama tilanne, että todellisuudessa koronarokote kuolemia on paljon enemmän kuin mitä tilastot osoittavat.

VAERS itse myöntää sen, että se saa vain pienen osan raportteja koskien rokotteiden haittavaikutuksia. Tämä todellakin tarkoittaa sitä, että esimerkiksi suurin osa koronarokotteiden haittavaikutuksista liittyen kuolemiin ja muihin haittavaikutuksiin jäävät ilmoittamatta ja vain pieni osa rokotteiden haittavaikutuksista ilmoitetaan. Tämä taas merkitsee sitä, että koronarokote kuolemia on paljon enemmän kuin mitä niitä tilastoidaan.

Vaikka VAERS sanoo sivullaan, että vakavia haittavaikutuksia ilmoitetaan todennäköisemmin kuin vähemmän vakavia haittavaikutuksia, niin esimerkiksi kuolemien kohdalla haittavaikutuksia todennetaan paljon vähemmän kuin mitä koronarokotteet todellisuudessa aiheuttavat kuolemia. Jos koronarokote kuolemat perustuisivat ihan oikeaan tilastointiin, niin kukaan ihminen ei haluaisi ottaa riskiä, jossa mahdollisuus kuolemaan on suuri koronarokotteen kautta. Kun koronarokote kuolemantilastoja pidetään tarkoituksellisesti alhaisena ja ihmisille sanotaan, että rokotteen hyödyt ovat haittoja suurempia, niin näin ihmisiä harhautetaan ottamaan todella vaarallinen koronarokote, joka kuolemien lisäksi aiheuttaa myös monenlaisia sairauksia. Monet lääketieteen huippuammattilaiset, jotka vastustavat koronarokotetta sanovat, että koronarokotteen pahat negatiiviset vaikutukset tulevat tapahtumaan pitkällä aikavälillä vuoden, kahden, viiden sekä jopa kymmenen vuoden päästä.

Mikä on olisi parasta mitä ihminen voisi tehdä tässä nykyisessä maailmantilanteessa? Jos hän on uskossa Herran Jeesukseen, niin hänen tulisi uskoa Jeesukseen rakkauden totuudessa, koska silloin tämä nykyinen petos ja tähän liittyvät tulevat petokset eivät voi johtaa häntä harhaan. Jos et ole uskossa Herraan Jeesukseen, niin silloin parasta mitä sinulle voi tapahtua on tunnustaa syntisi Jumalalle ja uskoa Jeesuksen olevan Herra, Messias ja Pelastaja, jolloin Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta saat syntisi anteeksi sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään.

 

 

Petri Paavola 11.5.2021

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
europepmc.org/ article/ MED/ 32167245
kotipetripaavola.com/ ajankohtainen katsaus koronatilanteeseen
yle.fi/uutiset/3 11655380
yle.fi/uutiset/3 11654796
thl.fi/ tarttuminen ja suojautuminen koronavirus/suositus kasvomaskien kaytosta kansalaisille
bbc.com/news/ health 56483445
erj.ersjournals.com/ content/ 45/5/1463
vaers.hhs.gov/ data/ dataguide
cdc.gov/coronavirus/2019 ncov/ vaccines/ safety/ adverse events

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker