Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Katolisuuden ekumeniasta

Katolinen teologi Emil Anton kirjoitti 12.9.2014 seurakuntalainen.fi sivustolle kirjoituksen katolisen kirkon ekumeniasta. (Päivitys 9.12.2015 katolisen kirkon Helsingin hiippakunnan yleisvikaari lähetti minulle sähköpostia, jossa hän ilmoitti, että Emil Anton on katolinen ja teologi, mutta ettei hän ole kuitenkaan katolinen teologi, ja hän kirjoittaa omalla vastuullaan -  katolinen.net sivusto sanoo: Huomaathan, että tekstien julkaiseminen tällä sivustolla ei muuta sitä tosiasiaa, että Emil kirjoittaa omissa nimissään eikä kirkon (virallisena tai epävirallisena) edustajana). Ulkomailla ekumeeninen yhteistyö on laajalle levinnyt ja se on myös vaikuttanut Suomessa jonkin aikaa ja sen "hedelmiä" alkaa näkymään yhä enemmän Suomen kristillisessä kentässä.

 

Moni voi ajatella mielessään, että miksi uskovat kirjoittavat negatiivisia asioita toisista uskovista. Kyse ei ole negatiivisuudesta, vaan totuudesta koskien katolista kirkkoa. Jokainen joka rehellisesti vertaa katolisen kirkon opetusta Raamatun opetukseen huomaa ettei katolinen kirkko ole Raamatullinen seurakunta, vaan antikristillinen liike. Siksi on todella tärkeätä, että tutkit ja koettelet asioita Raamatun sanan totuuden kautta, koska sitä kautta vältät eksymisen ekumeeniseen ansaan, joka johtaa antikristuksen syliin.

 

Ekumeniassa on todella suuria ongelmia ja yksi sen suurimmista ongelmista on se ettei katolinen kirkko ole Jumalan seurakunta, vaan antikristillinen liike. Katolinen kirkko pyrkii ekumenian valheiden kautta tekemään ei-katolisista kristityistä katolisia. Aihe on vakava ja tärkeä siksi kehotan sinua tutkimaan ja koettelemaan kirjoitukseni Jumalan sanan avulla rukouksen kera.

 

 Sisällys:
Osa 1 Antikristillinen liike
Osa 2 Katolinen kirkko
Osa 3 Katolisen ekumenian päämäärä
Osa 4 Anteeksipyynnöt eivät ole muuttaneet katolista kirkkoa
Osa 5 Voiko katolilainen olla pelastavassa uskossa

 

Linkkisuositukset:
Mitä katolinen kirkko opettaa?
Helluntailaisuudesta katolisuuteen osa 1
Helluntailaisuudesta katolisuuteen osa 2Petri Paavola 2014

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
seurakuntalainen.fi


 

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker