Etusivulle
 Linkkisivu: Holokaustisivut


Kolmas valtakunta ja natsien okkultismi
 

Teosofia, "profeetallinen" ennustaminen ja astrologia saivat uuden nosteen ja kiinnostuksen ensimmäisen maailmansodan aikaisessa maailmassa.  Teosofia on kuin muinaisen gnostilaisuuden jatke. Gnostilaisuus esitteli itsensä ylempänä ka korkeampana salaisena tietona henkisistä asioista. Gnostilaiset opettivat, että salainen tieto tuli meditoimalla ja näkyjen kautta. Gnostilaisuudessa vaikutti dualismi, jossa oli kaksi voimaa hyvä ja paha, valkeus ja pimeys, järjestys ja kaaos. 1800-luvun lopulla gnostilainen dualismi alkoi näkymään teosofiassa. 1900-luvun alussa äärinationalistit alkoivat omaksumaan teosofisia ajatuksia ja muinaista teutonista viisautta. Wieniläinen Guido von List (1848-1919) piti itseään germaanien mysteerien guruna. List oli luonnon palvoja, joka sanoi, että Alpit ja Tonava ei ollut vain luonnon kohteita, vaan saksalaisen menneisyyden sielun peili. List kirjoitti auringon pyörästä, joka oli pakanallinen symboli ja kolmi- ja nelikulmaisista swastikoista, sielun moraalittomuudesta, reinkarnaatiosta, karman määräämistä. Nämä olivat kaikki asioita joista teosofia opettaa. List piti tärkeänä kirjoittaa muinaisesta arjalaisesta seksuaalisesta uskonnosta, joka oli uskonnollinen rotuhygieeninen ohjelma, jonka tarkoitus oli säilyttää rodun puhtaus. Äärinationalistiset ainekset alkoivat omimaan itselleen tätä muinaista gnostilaista seksikulttia, jonka juuret ovat muinaisissa uskonnoissa, joissa palvottiin Venus jumalatarta seksuaaliorgioissa. Äärinationalistiset ryhmät muodostivat tästä rotuoppia, joka piti pitää puhtaana.

Listin ajatukset saivat vastakaikua ja vuonna 1905 varakas wieniläinen liikemies Friedrich Wannieck ja noin 50 raha- ja talouselämän elitistiä alkoivat suunnitella muinaisen teutonisen menneisyyden tutkimusta. Jörg Lanz von Liebenfels perusti vuonna 1905 gnostisen veljeskunnan nimeltään uusi temppeliherrain veljeskunta, johon liittyi wieniläisiä julkisuuden henkilöitä, liike-elämän ihmisiä ja armeijan henkilökuntaa. Liebenfelsin gnosis (tieto) oli vaikutteita kristinuskosta, hindulaisuudesta ja suurin vaikutus oli gnostilaisesta dualismista valkeudesta ja pimeydestä. Liebenfels alkoi tutkimaan antropologiaa (ihmistiede) ja eläintiedettä. Liebenfels tuli siihen lopputulokseen, että maailman pahuus johtui ali-ihmisten eläimellisestä luonnosta. Liebenfels ajatteli, että ali-ihmisiä oli mustan rodun ihmiset, mongolit, slaavit ja italialaiset. Hän ajatteli että vaaleat ihmiset toivat järjestyksen maailmaan ja ali-ihmiset kaaoksen. Liebenfels uskoi, että parempi rotu polveutui jostain korkeammasta jumalallisesta rodusta (jumala-rodusta), jotka edustivat ylempää ja korkeampaa älyä ja elämää. Hän uskoi, että tällä jumalisella rodulla oli kyky vastaanottaa korkeampaa ja ylempää älyllistä elämää. Ali-ihmiset olivat hänen mukaansa alempia langenneita petoihmisiä. Arjalaiset tulivat tähdistä jumalallisen järjestyksen maailmasta.

Antisemitismi

Noin vuonna 1910 Saksassa vaikutti antisemitistinen liike. Tähän liikkeeseen kuului isänmaallisia saksalaisia, nationalisteja ja rasisteja. He alkoivat levittämään sanomaa, jonka mukaan juutalaiset suunnittelivat maailmanlaajuista salaliittoa, jonka tarkoituksena oli asettaa uusi maailmanjärjestys, joka korvaisi saksalaiset. Tämän seurauksena 1912 perustettiin Germanenorden, jossa jotkut oikeistosiiven edustajat päättivät, että he tarvitsivat oman salaisen järjestyksen, oman salaliitto tekniikan, salaiset tapaamiset ja salasanat vastakohtana juutalaisten salaliitolle. Germanenorden oli läheisissä yhteyksissä Thule-seuran kanssa.

Juutalaisten salaliittoa ei ollut olemassa, vaan se oli antisemitistinen syytös ja juoni, jonka varjolla Saksassa alkoi antisemitismi voimistumaan, joka lopulta huipentui hirvittävään kansanmurhaan, holokaustiin.

Natsien okkultismi

Natsien okkultismin harjoittamisesta on kiistelty aina sen jälkeen, kun natsien tekemät toisen maailmansodan aikaiset hirmuteot paljastuivat maailmalle. Jotkut uskovat että natsit eivät harjoittaneet okkultismia, mutta jotkut ihmiset ovat sitä mieltä, että natsit harjoittivat okkultiikkaa. Tässä kirjoituksessa tuon esille sen että natsit harjoittivat okkultiikkaa ja että juutalaisten holokausti oli natsien polttouhri heidän epäjumalilleen, jota he palvoivat. Natsien suorittama holokausti oli julma ja raaka rikos ihmisyyttä vastaan, jonka taustalla vaikuttaa okkultistiset opetukset ja voimat.

Dietrich Eckart

Dietrich Eckart oli saksalaisen työväenpuolueen jäsen. Työväenpuolue oli kansallissosialistisen puolueen edeltäjä. Dietrich Eckart oli myös kirjailija ja sanomalehtimies. Dietrich Eckart oli Adolf Hitlerin ystävä, tukija ja neuvonantaja. Eckart otti käyttöön käsitteen "kolmas valtakunta". Kolmas valtakunta käsite perustui esoteeriseen mystiikkaan ja poliittiseen historiaan. Kolmannen valtakunnan piti olla pyhä saksalais-roomalainen keisarivaltakunta arjalaisen rodun hallitsemana. Eckart keskusteli usein pitkästi Hitlerin kanssa ja on sanomatta selvää, että Eckartin maailmankuva ja okkultistiset ajatukset saivat kosketuspintaa Adolf Hitlerin sydämessä.

Thule-seura

Eckart oli Thule-seuran jäsen, joka oli esoteerinen salaseura. Saksalainen okkultisti Rudolf von Sebottendorf perusti Thule-seuran vuonna 1918. Thule-seura oli germaanisen muinaisuuden tutkimusseura, joka tutki arjalaisuuden alkuperää.

Tosiasiassa saksalaiset Thule-seuran jäsenet olivat satanisteja ja okkultisteja. Thule-seuran harjoittama okkultiikka oli musta magiaa, jossa he harjoittivat rituaaleja, joissa hyvä tehtiin pahaksi ja paha hyväksi. Tämä tarkoitti sitä, että tämän rituaalin kautta he "palauttivat" kadotetun tasapainon ja pyhyyden. Heidän rituaaleihin kuului kommunikointi universumin voimien (älyn) kanssa, jonka kautta he avarsivat omaa tietoisuuden tilaansa. Thule-seuran jäsenet harjoittivat myös seksuaalisia rituaaleja. Thule-seuran jäsenet osallistuivat istuntoihin, joissa he ottivat yhteyttä henkioppaisiin ja "kuolleisiin ihmisiin". Thule-seuran jäsenet harjoittivat antisemitismiä ja suhtautuivat vihamielisesti juutalaisiin. Eckart oli myös antisemitisti, joka vaikutti siihen että Hitleristä tuli myös antisemitisti.

Ravenscroft kirjoitti kirjassa (Spear of Destiny), että Hitlerin elämässä seksuaaliset perversiot olivat keskeisessä asemassa, jotka olivat hänen olemuksensa ydin, voimanlähde yliluonnollisiin kykyihin, elämänsä motivaatio.

Thule-seuran jäsenet tavoittelivat yliluonnollista voimaa ja energiaa muinaisten mestarien avustuksella. Tämä voima ja energia antaisi heille vallan poistaa maailmasta "ali-ihmiset" ja luoda maailmaan uusi arjalainen super-rotu.

Eckartin "henkiopas" sanoi Eckartille, että hänen piti kouluttaa uusi messias-hahmo. Ekhart uskoi, että Hitler olisi tämä uusi messias. Eckart opetti Hitlerille okkultismia, okkultistisia rituaaleja ja seksuaalisia perversioita. Tämän tarkoitus oli varustaa Hitler tulemaan uudeksi hengelliseksi super-ihmiseksi. Dietrich Ekhart sanoi vuonna 1923 kuolinvuoteellaan seuraavat sanat: Seuratkaa Hitleriä! Hän tanssii, mutta minä olen se joka olen kutsunut sävelmän! Minä olen vihkinyt ja perehdyttänyt hänet sisälle salaisiin oppeihin, avannut hänet näyille ja antanut hänelle välineet kommunoida voimien kanssa. Älkää surko minua: Minä tulen vaikuttamaan historiaan enemmän kuin yksikään toinen saksalainen.

Hitleriä koulutettiin okkultiikkaan ja mustaan magiaan. Hitler avasi tajuntaansa ja tietoisuuttansa "korkeammille" tasoille lääkkeiden ja huumeiden avulla. Itse asiassa tämä oli kanavointia pimeyden pahojen henkiolentojen kanssa. Hitlerin ja natsien okkultiikka oli samaa New-Agea kuin millä demonit nykyisin eksyttävät ihmisiä. New-Age on muinaista pakanauskonnollista okkultiikkaa, joka on päivittänyt itsensä tämän päivän versiolla, mutta on kuitenkin ikivanhaa saatanallista okkultiikkaa. Hitler antautui näille voimille ja tuli lopulta demonien valtaamaksi. Tämän tähden Hitler "hypnotisoi" kuulijakuntansa.

Eckart koulutti Hitleriä tekniikoilla, jotka antoivat Hitlerille itseluottamusta ja varmuutta, vakuuttavan puhetaidon, sulavan ja vakuuttavan kehonkielen, piikikkään viisastelun ja kyvyn hypnotisoida (mesmerismi) kuulijansa. Kaiken tämän takana oli henkivallat, jotka koulivat Hitleristä pahuuden lähettilästä, joka oli pukeutunut hyväntekijän valeasuun. Hitler omisti kirjansa Mein Kampf Dietrich Eckartille. Eckartin "henkiopas" oli saatanallinen demoni, joka eksytti Eckartia ja Hitleriä.

Eckart puhui usein muille Thule-seuran jäsenille, että hän oli saanut ilmestyksen (saatanallinen ilmestys), että hänen täytyi valmistaa mies, jota Lucifer inspiroisi valloittamaan maailman ja johtamaan arjalaisen rodun kunniaan ja maineeseen.

Kun Eckart koulutti Hitleriä henkioppaansa avustuksella, niin Hitleriä harjoitettiin kaikkein korkeatasoisimmilla mustan magian muodoilla, sadistisilla seksiperversioilla, seksuaalisella valaistumisella, eläinuhreilla, heteroseksuaalisilla orgioilla, verisellä ruoskinnalla, anaaliseksillä ja pahuuden noitavoimilla. Hitler avasi itsensä saatanalle ja vihki henkensä, sielunsa ja ruumiinsa saatanalle ja tuli demonien valtaamaksi. Hitler oli valmistettu astiaksi, joka oli tullut pahuuden pesäsijaksi ja nyt hän oli valmis toteuttamaan juutalaisten kansanmurhan; juutalaisten jota pahuuden henkivallat vihaavat kaikkein eniten (Loppupuolella tätä kirjoitusta käy ilmi miksi pahuus vihaa juutalaisia!).

Tiibetiläisyys

Kun Eckart kuoli niin Karl Haushoferista tuli Hitlerin mentori.  Haushofer oli vihkitynyt Japanissa Zen-buddhismiin, johon hänet olivat vihkineet tiibetiläiset buddhalaiset papit (lama). Haushoferin sanottiin omaavan yhteydet salaiseen tiibeläiseen loosiin (salaseuraan), jotka tunsivat "yli-ihmisen" salaisuuden. Haushofer opetti Hitlerille heidän tekniikoitansa ja zeniläisyyden ja tiibetin pappien opetuksia.

Kun natsit pääsivät valtaan niin he alkoivat järjestämään tutkimusretkikuntia Tiibetiin. Natsit ottivat käyttöönsä swastika (hakaristi) symbolin, joka on tiibetiläisten buddhalaisten symboli. Swastika on myös hindujen ja buddhalaisten symboli, joka on maailman vanhimpia uskonnollisia symboleja, jota on käytetty mm. Egyptissä, Intiassa ja Kiinassa sekä myös arabi-islamilaiset velhot ovat käyttäneet sitä symbolinaan. Swastika on auringon symboli, joka ilmaisee ympäri pyörimistä. Buddhalaiset uskovat swastika symbolin tuovan onnea. Sanskritin sana svastika tarkoittaa hyvää onnea. Okkultiikan mukaan kaoottinen voima voidaan kutsua esiin ja muuttaa päinvastaiseksi voimaksi ja tätä myös swastika symboloi. Natsi-Saksa otti swastikan (hakaristin) symbolikseen, koska se oli tiibetiläisten symboli ja symboli kaoottisesta voimasta, joka voidaan muuttaa päinvastaiseksi. Natsit uskoivat symbolin tuovan onnea ja okkultiikan kautta natsit uskoivat, että kun he tuovat kaaoksen ja tuhon maailmaan (hävittävät maailmasta "ali-ihmiset"), niin he pelastavat maailman ja muuttavat sen "hyväksi". Tämän tähden hakaristi oli natsien symboli. Natsien tarkoituksena oli viestittää swastikan kautta uudesta kolmannen valtakunnan okkulttisesta maailmanjärjestyksestä, jonka kykenevät näkemään vain ne jotka ymmärtävät okkultiikan luonteen.

Hitler ja käärmeensiemenoppi

Okkultisti Helena Blavatsky on sanonut juutalaisen Jumalan olevan identtinen Kainin kanssa, joka oli saatanan ja Eevan poika. Hitler oli vaikuttunut Blavatskyn opeista ja luki hänen kirjoituksiaan. Blavatsky oli okkultisti, jonka kautta henkivallat vaikuttivat antisemitismiä. Okkultiikka opettaa, että juutalaiset ovat Kainin sukua ja saatanan siementä.

Hitler imi itseensä okkultistisen antisemitistisen siemenen. Hitler on kirjoittanut, että valon enkeli käski häntä kirjoittamaan juutalaisen rodun olevan käärmeen siementä, saatanan jälkeläisiä Eevan ja saatanan seksiaktin kautta, josta syntyi Kain. Hitlerille sanottiin, että kun hän hävittää käärmeen siemenen, juutalaisen rodun ja mustan rodun, niin sitten arjalaiset super-jumalat palaavat maan päälle perustamaan jumalan valtakunnan ja voitelevat Hitlerin ensimmäiseksi kuninkaaksi.

Käärmeensiemenopista on monta valheellista versiota, joista Hitler henkivaltojen eksyttämänä uskoi sen version, joka opettaa juutalaisten olevan käärmeen siementä. Kun Hitler uskoi ja omaksui tämän saatanallisen opetuksen, niin sen seurauksena hän käynnisti operaatio holokaustin, jonka tarkoituksena oli hävittää kaikki juutalaiset maan päältä.

Hitlerin ja natsien juutalaisvainon taustalla vaikutti myös valheellinen käärmeensiemenoppi, jonka mukaan juutalaiset ovat käärmeen siementä, Eevan ja saatanan pojan Kainin jälkeläisiä.

Tänä päivänä antisemitismi nostaa päätänsä, enkä suinkaan ylläty jos valheellinen käärmeensiemenoppi juutalaisista nostetaan esille lopunajan juutalaisvainoissa. Käärmeensiemenoppi sen kaikissa eri muodoissaan on saatanallinen valhe. Hitlerin edustama käärmeensiemenoppi johti hänet kauhistuttaviin tekoihin, jonka tähden 6 miljoonaa juutalaista surmattiin.

Raamatun opetuksen mukaan Eeva ei yhtynyt käärmeen kanssa, sillä Adam oli Kainin isä. Juutalaiset polveutuvat Adamista ja Eevasta, Seetistä, Nooasta, Seemistä, Aabrahamista, Iisakista ja Jaakobista. Herra Jeesus syntyi samasta sukulinjasta, jonka tehtävä oli tuoda syntien anteeksiantamus jokaiselle, joka uskoo Häneen, niin kuin Raamattu sanoo. Kainin suku hävisi maan päältä viimeistään vedenpaisumuksessa, joten valheelliset väitteet kumoutuvat tältäkin osin.

Raamatun opetuksen mukaan, kuka siunaa Israelia, perii Jumalan siunauksen ja kuka kiroaa Israelin olkoon kirottu. Hitler kylvi kirouksen siemenen elämänsä ja kansakuntansa ylle, jonka tähden Hitler menetti henkensä ja natsien hallitsema kansakunta pommitettiin maan tasalle. Lopunajan vaino juutalaisia vastaan saa samanlaisen lopun kuin natsien aikaansaama vaino sai. Lopunajan antisemitistinen maailmanjärjestys "kukoistaa" hetken, mutta tulee täydellisesti tuhoutumaan.

Miksi Jumala on asettanut siunauksen Israelin kansan kohdalle ja kirouksen sille, joka kiroaa Israelia? Israelin kansan kautta Jumala antoi maailmalle Messias Jeesuksen. Lopunajassa Israelin kansan jäännöksen pelastumisen (he uskovat Jeesuksen olevan Messias) jälkeen Herra Jeesus asettaa maan päälle tuhannen vuoden rauhan valtakunnan, jossa Hän rauhanruhtinaan hallitsee ja tuo rauhan maan päälle tuhanneksi vuodeksi, jonka jälkeen alkaa uusi aikakausi iankaikkinen elämä Uudessa Jerusalemissa kaikille niille jotka ovat eri historian aikakausina uskoneet Raamatun Jumalaan.

Israelin kansan siunaamisen kautta saadaan aikaan lopullinen rauha maan päälle, Herran Jeesuksen asettamana. Siksi on tärkeätä siunata Israelia. Jumalan tahdon mukainen Israelin siunaaminen sisältää tietenkin totuuden ja oikeudenmukaisuuden, eikä hyväksy syntiä, siksi Israelin kansan jäännös lopunaikana tekee parannuksen synneistään ja uskoo Herran Jeesuksen olevan Messias.

Israelin kiroaminen johtaa vainoon juutalaisia kohtaan, kuten niin monta kertaa historiassa on tapahtunut. Pahuutta täynnä olevat demonihenget nostattavat maan päällä antisemitismiä, eli vihamielisyyttä juutalaisia kohtaan, koska demonit koittavat estää Jumalan sanan toteutumisen. Jos Israelin kansa hävitettäisiin maan päältä, niin silloin Jumalan sana ei toteutuisi ja saatana saisi rikkoa, tuhota ja rääkätä ihmisiä kaikenlaisilla synnin kauheuksilla. Siksi saatanan demonit koittavat kaikin tavoin tuhota Israelin kansan nostattaen jatkuvasti uudestaan antisemitismin vihan aallon Israelin kansaa kohtaan.

Raamatun profetiallisen sana mukaan Israelin kansaa ei voi hävittää eikä tuhota, sillä lopulta Israelin kansa lopunaikana ihmiskunnan viimeisten päivien loppuhetkissä tekee parannuksen ja uskoo Jeesuksen olevan Messias. Jumala tulee lopulta tuomitsemaan kaiken synnin myös antisemitismin ja ne kauheat teot, joita antisemitismi on saanut aikaan kautta koko ihmiskunnan historian.

Valheellinen opetus juutalaisista käärmeen siemenenä on demonihenkien tuottama valhe, jonka kautta he nostattavat ihmisiä maan päällä vainoamaan ja vihaamaan juutalaisia. Raamattu opettaa siunaamaan Israelia, sillä Israelin Messiaan, Herran Jeesuksen kautta ihmiset voivat pelastua iankaikkiseen elämään. Israelin Messias, Herra Jeesus tulee pelastamaan koko Israelin kansan lopunaikana, sen kolmasosan, joka jää jäljelle lopunajan vainoista.

Taru pyhästä keihäästä

Tarina pyhästä keihäästä on syntynyt siitä kun roomalainen sotilas lävisti keihäällä Jeesuksen kyljen. Tarina ja legenda sanoo, että se joka pitää hallussaan tätä pyhää keihästä hallitsee maailman kohtaloa niin hyvässä kuin pahassa. On sanottu että Hitler etsi tätä keihästä ja halusi saada sen haltuunsa. Totuus keihäästä on kuitenkin pelkkä taru, joka ei ole totta, sillä keihästä jolla puhkaistiin Jeesuksen kylki ei ole enää olemassa ja vaikka se olisikin olemassa (mutta ei ole) niin tämä keihäs ei antaisi voimaa ja kykyä sen omistajalle päättää maailman kohtalosta. Ihmisten keskuudessa nousee esille kaikenlaisia taruja ja legendoja, joilla ruokitaan ihmisten vilkasta mielikuvitusta. Taru pyhästä keihäästä on legenda ja taru, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa ja se on kehitetty pitämään yllä ihmisten mielenkiintoa tietynlaisiin taruihin ja tarinoihin, joiden avulla ruokitaan ihmisten uteliasta mielikuvitusta.

Okkultiikka ja seksiperversiot

Satanistiseen okklutiikkaan liittyy aina myös seksiperversiot, ryhmäseksiorgiat  ja homoseksin harrastaminen. Natsien joukossa harrastettiin myös homoseksuaalisuutta sekä lapsiin kohdistuvaa pedofiliaa. Satanistinen okkultiikkaa vääristää kaiken myös seksuaalisuuden ja siksi myös osa natseista oli homoseksuaalisuuden vääristymän vallassa. Homoseksuaalinen vääristymä johtaa myös usein pedofiliaan. Jotkut homoseksuaali natsit käyttivät seksuaalisesti hyväkseen pieniä poikia.

Saatanallisen okkultiikan eräs kiero piirre on se, että se paheksuu ja tuomitsee julkisesti asioita, joita asianomaiset kuitenkin harrastavat salaa. Tämän tähden natsit myös vainosivat homoseksuaaleja ja lähettivät heitä keskitysleireille. Itse asiassa natsit halusivat valloittaa koko maailman aatteelleen alamaiseksi. Saatanallinen okkultiikka vääristi myös seksuaalisuuden ja natsien haaveena oli uusi maailma uusine aatteineen ja virtauksineen, joka olisi ollut myös vapaa kaikenlaisen seksuaalisen perversion harrastamiseen. 

Okkultiikka ja homoseksuaalisuus

Maailman okkultistisen historian tarina on myös tarina homoseksuaalisuudesta. Juutalaisuus ja kristinusko opettavat homoseksuaalisuuden olevan kauhistus ja synti, mutta pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus ei ollut synti tai väärin. Okkulttisissa pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus on usein korkeampaa tietoisuutta ja tajuntaa, joka kuuluu uskontoon sekä poliittiseen toimintaan. Okkulttisissa pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus ja poikarakkaus olivat hyväksyttyjä joita harrastettiin yleisesti.

Shamanismissa on homoseksuaalista sisältöä. Monet pakanauskontojen jumalat ja henget viestivät homoseksuaalisuudesta. Japanin muinaisissa shintolaistemppeleissä on reliikkejä joissa kuvataan seksiorgioita. Kiinassa palvottiin suurta äiti jumalatarta (Kwan-Yin) ja palvontamenoihin kuului myös homoseksuaalisia riittejä. Kun espanjalaiset konkistadorit saapuivat Keski- ja Etelä-Amerikkaan Yucataniin, niin he löysivät homopappeja ja pyhiä patsaita ja kiviveistoksia, jotka kuvasivat homoseksuaalisuutta pyhänä aktina. Muinaisessa Babyloniassa ja Sumeriassa oli homoseksuaalisuus myös hyväksyttyä. Muinainen Rooma, Egypti, Karthago ja Assyria hyväksyivät homoseksuaalisuuden. Babyloniassa oli Istarin ja Astarten palvontaa, johon kuului myös homoseksuaalinen temppelipalvelus; tämä liike vaikutti myös Syyriassa, Kreikassa ja monissa muissa paikoissa. Muinaisessa Lähi-Idässä palvottiin Baalia, johon kuului homoseksuaalisuus kultti. He myös pystyttivät falloksen muotoisia korkeita pilareita kunnioittaakseen "hedelmällisyyden jumalatarta". 

Jotkut sanovat, että koska natsit tuomitsivat homoja ja lähettivät heitä keskitysleireille, niin väitteet natsien homoseksuaalisista akteista ovat valhetta. On totta, että natsit vainosivat myös homoseksuaaleja, mutta he olivat myös itse osallisina homoseksuaalisissa akteissa. Natsien suorittaman vainon homoseksuaaleja kohtaan on sanottu olevan natsipuolueen maineen puhdistusoperaatio, jonka tarkoituksena on puhdistaa natsien maine seksuaaliperversioista sekä homosuhteista. Natsit halusivat salata seksuaaliset perversionsa vainon kautta.

Natsit harjoittivat saatanallista okkultiikkaa johon kuului seksiperversioita, myös homoseksuaalisuutta. Juutalaisuudessa homous oli kiellettyä ja synti ja juutalaisten vaikutteiden kautta syntyi kristinusko, joka myös piti homoseksuaalisuutta syntinä ja kieroutuneena. Natsit ajattelivat, että juutalaiset olivat syy siihen, miksi homoudesta oli tullut kielletty ja salattu alakulttuuri, jota harrastettiin salassa. Samoin natsit ajattelivat, että juutalaisuus oli tuhonnut muinaisten pakanauskontojen perinnön, myös homoseksuaalisuuden harjoittamisen. Tämä oli natseille myös yksi syy monien muiden syiden joukossa antisemitismiin ja lopulta holokaustiin. Lopun aikana uuden maailman järjestyksen voimat johdattavat koko maailman hyväksymään homoseksuaalisuuden ja niitä jotka eivät hyväksy homoseksuaalisuutta aletaan vainoamaan. Juutalaisuus sekä todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset eivät voi hyväksyä homoseksuaalisuuden syntiä ja siksi uuden maailman järjestyksen arkkitehdit lopun aikana viimeisinä päivinä nostattavat vainon juutalaisia ja Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia vastaan.

On erittäin tärkeä ymmärtää, että saatanallisissa pakanallisissa okkultisissa uskonnoissa homoseksuaalisuus oli yleistä ja hyväksyttyä ja siksi myös homoseksuaalisuus sai sijaa natsien keskuudessa. Pakanauskonnoissa oli yleistä, että mies ja nainen olivat naimisissa ja saivat lapsia, mutta miehellä saattoi olla myös homosuhteita nuoriin poikiin tai vanhempiin miehiin. Samalla tavalla myös jotkut natsit olivat naimisissa, mutta silti heillä oli homosuhteita.

SS ja okkultiikka

Natsien okkultiikka vaikutti pääosin SS:ssä. Heinrich Himmler SS:n ja Gestapon päällikkö oli okkultikko, joka oli kiinnostunut mytologiasta, germaanien muinaisuudesta, hindulaisuudesta ja saksalaisesta mystiikasta. On täysin selvää, että Hitler ja natsit olivat okkultisteja. Hitleriä koulutettiin "messiaaksi" ja suureksi johtajaksi. Tämän koulutuksen takana olivat Ekhart ja Haushofer sekä "henkioppaat", jotka ovat demoneita, eli saatanallisia pahoja henkiolentoja. Uskon myös että Hitler oli henkivaltojen valtaama, sillä hänen puheensa, olemuksensa ja "karismansa" lähde ei noussut ihmisen voimasta, vaan demonien pahuuden voimasta, joka lopulta tuhosi Hitlerin. Hitlerin elämä oli hyvin samanlainen kuin monen muun okkultikon, joka on ollut pahan hengen vallassa, sillä aluksi Hitler oli täynnä voimaa ja viisautta, mutta hänestä tuli lopulta ihmisraunio, joka tappoi itsensä. Näin käy monelle okkultikolle, joka antaa oman henkensä, sielunsa ja ruumiinsa henkivaltojen hallintaan.

Natsit perustivat natsipuolueen ottamalla mallia katolisesta jesuiittajärjestöstä. Tähän kuului myös uskollisuus ja kuuliaisuus kuolemaan asti aatteelleen. Hitler teki itsemurhan, Heinrich Himmler teki itsemurhan, Joseph Goebbels tappoi ensin kuusi lastaan ja teki sen jälkeen itsemurhan, Hermann Göring teki itsemurhan sekä Karl Haushofer teki itsemurhan.

Demonit ottivat hallintaansa natsit, jonka avulla he kylvivät kauhua ja kuolemaa. Lopulta saatanalliset voimat tuhosivat natsihallinnon sekä Saksan maan. Pahuuden henkiolennot vaikuttivat myös monen natsijohtajan itsemurhan, joka kuului osana tähän suunnitelmaan ja se oli rituaalimurha, jossa henkilö vihki itsensä lopulta kokonaan saatanalle kuolemansa kautta. Pahuuden henkiolentojen suunnitelma on tuhota ihminen ja johdattaa hänet lopulta iankaikkiseen kadotukseen.

Selvää on myös se että ensimmäisen maailmansodan wieniläis-saksalainen henkinen perintö, jonka juuret olivat muinaisissa uskonnoissa ja okkultiikassa muokkasivat natsien ajatusmaailmaa, jonka seurauksena natsit alkoivat tuomaan sanomaa, että juutalaiset olivat "ali-ihmisiä", jotka suunnittelivat maailman valtaamista ja siksi heidät oli ensin tapettava, ennen kuin he ehtisivät tappaa saksalaisen ylemmän rodun. Natsit olivat okkultiikan lumoissa ja tämä pahuuden henkivalta vaikutti heissä siten, että he uskoivat valheen juutalaisten salaliitosta ja ajatukset ali-ihmisistä. Tuon kaiken takana oli pimeyden henkivallat, jotka eksyttivät natseja ja johdattivat heidät valheen voimalla kauhistuttaviin hirmutekoihin, joka johti lähes 6 miljoonan viattoman juutalaisen surmaamiseen. On täysin selvää, että saatanallinen okkultiikka oli natsien hirmutekojen "innoituksena" ja "voimanlähteenä".

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:  Natsien okkultismi


 


Kuvalähde:
Kuvat on sivullani www.jewishmemory.info sivun ylläpitäjän luvalla. Kuvien kopiointi on kielletty!
 eXTReMe Tracker