Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Kristillisen joogan eksytys

Kaikki erilaiset joogasuuntaukset opettavat henkistä kasvua ja meditaatiota sekä jokaisen suuntauksen takana vaikuttaa pahuuden henkivallat (kundaliinivoima). Ei ole olemassa joogaa ilman edellä mainittuja ominaisuuksia. Jos joku sanoo, että jooga on vain liikuntaharrastus, jumppaa tai voimistelua, niin hän ei tiedä mistä puhuu.

Tämä tarkoittaa sitä että kaikki joogasuuntaukset ovat sielunvihollisen eksytystä, jonka kautta hän markkinoi ihmisille itämaisten uskontojen oppeja ja opetuksia. Monet gurut sanovat, että jooga ei ole uskontoa. Totuus on kuitenkin se että joogan kautta opetetaan itämaisten uskontojen opetuksia. Johtopäätös on aika selvä, eikä siitä ole epäselvyyttä mitä jooga edustaa.

Joogan henkinen kasvu opettaa että ihmisen tulee meditoida ja keskittyä, jonka kautta ihminen saa yhteyden omaan itseensä. Todellisuudessa ihmisellä on koko ajan yhteys omaan itseensä, eikä hänen tarvitse siksi ottaa yhteyttä itseensä. Joogan opetus itseensä yhteyden ottamisella tarkoittaa todellisuudessa sitä että ihminen ottaa yhteyttä riivaajahenkiin, jotka jäljittelevät ja matkivat ihmisen omaa itseä.

Kun ihminen on eksytetty saamaan yhteyden "omaan itseensä", niin todellisuudessa riivaajahenget sen kautta antavat ihmiselle erilaisia kokemuksia ja tuntemuksia.

Joogit opettavat yhteyden ottamisen "omaan itseensä" auttavan tajunnan ja tietoisuuden heräämisestä omasta itsestä. Todellisuudessa riivaajahenget avaavat ihmisen tajunnan ja tietoisuuden yhteyteen riivaajahenkiin ja kundalinivoimaan. Joogit opettavat että kundalinivoima asuu jokaisen ihmisen sisällä, joka tulee herättää ja aktivoida toimimaan.

Ihmisessä ei ole itsessään mitään kundalinivoimaa, joka tulisi herättää ihmisen sisällä, sillä on kyse yliluonnollisesta voimasta, joka tulee ihmisen ulkopuolelta. Kundalinivoima on riivaajahenkien voimaa, jonka tarkoituksena on eksyttää ihmisiä pois Raamatun totuudesta ja pelastuksesta Herrassa Jeesuksessa.

Kristillinen jooga. Nykyään pidetään ns. kristillisiä joogakursseja, joita kutsutaan kristilliseksi joogaksi. Niin sanottu kristillinen jooga on löytänyt kannattajia mm. luterilaisen kirkon piiristä.

Kun tutkimme mitä kristillinen jooga edustaa ja opettaa, niin huomaamme että se on sielunvihollisen eksytys ja ihan samaa joogaa kuin kaikki muut joogat.

Kristillinen jooga opettaa seuraavanlaisia asioita; vahvistaa fyysistä terveyttä, tähtää elinvoiman lisääntymiseen sekä hyvinvointiin, keskittymiseen ja hiljentymiseen oppimista, itsetuntemuksen kasvatusta, fyysisiä joogaliikkeitä sekä rukoukseen hiljentymistä, harjoitukset tehdään hengityksen tahdissa, etsitään sopusointua hengityksen jatkuvan rytmin kanssa, yhteyden luominen oman tietoisuuden kanssa ja avautuminen hengen läsnäololle.

Kuten huomaat niin kyseessä on sama jooga kuin kaikki muut joogasuuntaukset. Samat harjoitteet jne. Raamattu opettaa, että Pyhälle Hengelle avaudutaan uskon kautta Herraan Jeesukseen:

Gal 3:14 että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen.

Apt 11:24 Sillä hän oli hyvä mies ja täynnä Pyhää Henkeä ja uskoa. Ja Herralle lisääntyi paljon kansaa.

Kristillinen jooga opettaa yhteyden luomista oman tietoisuuden kautta, eli sitä eksytystä, jossa pahuuden henkivallat puhuvat ihmisen mieleen eksyttäen ihmistä luulemaan demonien puhetta ihmisen omaksi ajatukseksi. Kun ihminen on eksynyt tähän pisteeseen, niin sen jälkeen hän on avautunut kuulemaan pahuuden henkivaltoja, jotka eksyttävät ihmisen pois pelastuksesta, joka on Herrassa Jeesuksessa.

Todellisessa Pyhän Hengen työssä Jumala ei johdata ihmistä luomaan yhteyttä ihmisen oman tietoisuuden kanssa, vaan suoraan yhteyden Raamatun Jumalan ja ihmisen välille, Herran Jeesuksen kautta:

1 Kor 1:9 Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, yhteyteen.

Jos olet uskossa Herraan Jeesukseen ja olet eksynyt harrastamaan kristillistä joogaa, niin kehotan sinua vetäytymään pois siitä sekä tekemään parannuksen ja Jumala antaa sinulle syntisi ja eksymyksesi anteeksi.

Jotkut Raamattuun uskovat ihmiset sanovat, että joogaa voi harrastaa jos ei sekoita siihen joogan henkisen kasvun oppeja. Tähän vastaan siten, että joogaa ei olemassa ilman henkisen kasvun opetusta, joka perustuu itämaisen uskonnon opetukseen. Henkisyys itämaisen uskonnon oppien mukaan on joogan olennaisin osa. Silloin kun venyttelet ja jumppaat ilman tätä itämaisen uskonnon henkisen kasvun opetuksen ideologiaa, niin kyse ei ole enää joogasta. Joogaa taas ei voi erottaa pois itämaisesta henkisestä kasvusta, koska joogan harjoittaminen perustuu siihen.

Kaikkien joogasuuntauksien päämäärä on henkinen kasvu itämaisten uskontojen oppien mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että Herran Jeesuksen opetuslapsi ei voi harrastaa joogaa, koska Herran Jeesuksen opetuslapsen hengellisen kasvun tulee tapahtua Raamatun opetuksen mukaisesti, ei itämaisten uskontojen oppien mukaan. Totta kai uskova saa harrastaa jumppaa, venyttelyä, voimistelua ja jne. sillä niihin ei sisälly mitään epäraamatullisia henkisiä opetuksia.


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Jooga henkivalta ja petos


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker