Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Kundaliinijooga

Kundaliinijooga oli vuosituhansien ajan salainen järjestelmä, jota opetettiin vain harvoille ja valituille ihmisille, joilla oli henkisiä etuoikeuksia. Seuraavaksi tuon sen esille mitä kundaliinijooga opettaa itsestään.

Kundaliinijoogassa yhdistyy monen eri joogasuuntauksen tekniikat. Kundaliinijooga tunti alkaa virittäymisen kautta, joka on aloitusmantra, jonka tarkoitus on avata ihminen vastaanottavaiseen ja keskittyneeseen tilaan sekä johdattaa ihminen yhteyteen oman sisäisen opettajansa kanssa.

Tunnilla tehdään hengitysharjoituksia, meditaatioita, asento- ja liikeharjoituksia. Mantrojen keskittynyt lausuminen hiljentää ihmisen sekä avaa ihmisen sielunyhteyden. Meditaatio tekniikan kautta avataan sielu kokemaan yhteyttä äärettömään omaan itseen. Meditaation avulla pyritään myös mielenpuhdistumiseen, keskittymiskyvyn lisäämiseen, stressinsietokyvyn lisäämiseen sekä mielenhallintaan.

Kundaliinijoogan harjoitteissa käsien ja sormien asentoja (mudria) ja kehon lihaksilla tehtäviä lukkoja (bandhoja), joiden tarkoitus on kanavoida ja ohjata energiaa tietylle alueelle tai tiettyyn suuntaan. Yleensä tunti päättyy loppumantraan, eli loppuvirittäytymiseen tai aurinkolauluun.

Kundaliinijoogan mukaan siinä herätetään nukkuva kerälle kierittynä oleva käärme nousemaan ylös pitkin energiakeskuksia (7 chakraa). Kundaliinijoogan harjoitusten päämäärä on saada kundaliinienergia nousemaan selkärankaa pitkin ylös läpi koko chakra-järjestelmän (energiakeskus) aina kruunu chakraan asti. Kundaliinienergian tarkoitus on virkistää kehoa sekä kasvattaa ihmisen tietoisuutta kohti korkeampaa ymmärrystä aina valaistumiseen saakka. Säännöllinen kundaliinienergian harjoittaminen ylläpitää ihmisen puhtaimpia ja korkeimpia ominaisuuksia sekä avaa ihmisen ymmärtämään oman pyhän alkuperänsä.

Raamatun sana ja kundaliinienergia

1 Moos 3:
1 ¶ Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: ‘Älkää syökö kaikista paratiisin puista’?"
2 Niin vaimo vastasi käärmeelle: "Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa,
3 mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: ‘Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi’."
4 Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole;
5 vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan".
6 ¶ Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi.
7 Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot.

Joh 8:44
Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

Ilm 12:9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

Ilm 20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

Raamattu opettaa, että syntiin langennut kerubi, paha saatana käärmeen hahmossa eksytti ihmiset tekemään syntiä. Paha saatana on koko ihmiskunnan historian ajan eksyttänyt ihmisiä käärme-hengen kautta valaistumaan ja saamaan salaista ymmärrystä, joka on kuitenkin saatanan suuri valhe ja eksytys.

Kundaliinienergia tai kundaliinivoima on itse asiassa saatanallista demonista voimaa ja energiaa, jonka kautta pimeyden henkivallat eksyttävät ihmisiä pois Raamatun Jumalan valmistamasta pelastuksesta, joka on Herrassa Jeesuksessa.

Itämaisissa uskonnoissa on myös seitsemän sakraa, jossa kundalini-henki (kundalini käärme) eli kundalinivoima tai energia kiertäytyy ihmiseen seitsemän sakran kautta. Kundalini sana on sanskriitin kieltä ja tarkoittaa kokoon kiertynyt tai kierteellä oleva. Kundanlini-henki, voima- ja energia on saatanan demonista voimaa, jonka kautta sielunvihollinen eksyttää ja turmelee ihmisiä.

Kundaliinijoogan kautta pimeyden henkivallat johdattavat ihmisiä harhaan, eksymykseen ja uskomaan itämaisten uskonnon opetuksia sekä tekemään syntiä ja kapinoimaan Raamatun Jumalaa vastaan. Kundaliinienergian, eli saatanallisen voiman tarkoitus on kivuta ylös kruunchakraan asti, jonka jälkeen ihminen "valaistuu" ja tulee täysin saatanan pettämäksi. Tämän prosessin kautta joistakin ihmisistä tulee riivattuja, eli demonihenki tulee heihin asumaan.

Kundaliini eksytys. Itämaisten uskontojen opetuksessa on seitsemän chakraa, joiden kautta kundaliinienergia vaikuttaa ihmisessä. Kundaliinienergiassa on feminiininen Ida-kanava ja maskuliinen pingala-kanava sekä sushumna-kanava. Kundaliinienergiassa herätetään kerällä oleva käärmevoima, joka nousee keskellä olevan sushumna kanavan kautta läpäisten kaikki seitsemän chakraa, jolloin se yhtyy unversaaliin ja jumalalliseen voimaan, eli henkeen. Kundaliini on käärme-energiaa sekä käärmevoimaa, jonka kautta ihmisessä herätetään henkisyyden kasvu.

Raamattu opettaa, että saatana eksytti paratiisissa Aatamin ja Eevan käärmeen hahmossa, jossa käärme valehteli että Aatamin ja Eevan silmät avautuvat ja he tulevat kuin jumalaksi tietäen hyvän ja pahan. Paha saatana on kautta ihmiskunnan historian eksyttänyt ihmisiä käärmevoiman sekä käärmehahmon kautta. Kundaliini käärmevoima on saatanan eksyttävää valhevoimaa, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä pois pelastuksesta iankaikkiseen kadotukseen.

Paratiisissa saatana eksytti ihmiset käärmeen kautta, siksi hän on myös kautta historian jättänyt oman tunnistettavan puumerkkinsä ja jalanjälkensä historianlehdille, jonka kautta hän myös nykyään eksyttää ihmisiä kundalini-käärme hengen ja voiman kautta. Paratiisissa saatana eksytti käärmeen hahmossa Eevan (feminiinisyys) sekä Aatamin (maskuliinisuus), siksi kundaliinissa on feminiininen Ida-kanava sekä maskuliinen pingala-kanava.

Pahuutta täynnä olevan saatanan päämäärä on koittaa tehdä ihmisistä jumalia, siksi hän jo paratiisissa valehteli, että ihminen tulee kuin jumalaksi tietäen hyvän ja pahan, kun hän uskoo käärmettä, eli kundaliini- käärmevoimaa. Pahan saatanan valheen kautta ihminen ei kykene erottamaan Jumalan tahdon mukaisesti hyvää ja pahaa, vaan synnin orjuuden kautta ihmisen sydän vääristää nämä asiat.

Kundaliinivoiman päämäärä on saada ihminen yhteyteen pahan saatanan kanssa, tämä tapahtuu valheen kautta, josta saatana käyttää nimitystä yhteys universaaliin henkeen. Todellisuudessa joogan, meditaation, seitsemän chakran ja kundaliinivoiman kautta ihmisellä on yhteys pahaan saatanaan.

Jooga opettaa samoista asioista kuin itämaiset uskonnot mm. seitsemästä chakrasta, meditaatiosta ja kundaliinivoimasta. Jooga on selkeästi sielunvihollisen eksytys, jonka päämäärä on saada ihminen yhteyteen saatanan demonihenkien kanssa itämaisten uskontojen opetuksien sekä käärmevoiman kautta.

Pahan saatanan pettämä ihminen luulee, että joogan, meditaation, seitsemän chakran ja kundaliinivoiman kautta hän on yhtynyt universaaliin henkeen ja tietää pahan sekä hyvän ja on hyvän puolella. Todellisuudessa ihminen on kuitenkin eksytetty pahuuden lähettilään asiamieheksi.

Paha saatana käärmeen hahmossa sanoi ihmiselle, että tulette tietämään hyvän ja pahan. Totuus on kuitenkin se että ihminen lankesi syntiin eikä sen tähden kykene ymmärtämään ja elämään sen mukaisesti mikä on hyvää Jumalan sanan mittapuun mukaan. Se hyvä mitä saatana tarjosi ihmiselle oli saatanan mittapuun mukainen hyvä, jonka kautta saatana vääristää sen mikä on hyvää Jumalan mittapuun mukaan. Ihminen ei syntiinlankeemuksessa tullut tuntemaan todellista Jumalan hyvää, sillä he joutuivat synnin vallan alaisuuteen.

Kautta historian saatana on aina vääristänyt Jumalan sanan totuuden muuttaen asiat päinvastaisiksi. Paha saatana aloitti tämän vääristelyn jo paratiisissa. Jumala sanoi Aatamille ja Eevalle paratiisissa: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman".

Paha saatana vääristi asian päinvastaiseksi sanoen: "Onko Jumala todellakin sanonut: ‘Älkää syökö kaikista paratiisin puista’?" Paha saatana jatkoi sanoen: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan".

Paha saatana vääristi asian päinvastaiseksi ja näin hän on toiminut kautta ihmiskunnan historian. Pahan saatanan tavoite on tehdä paha hyväksi ja hyvä pahaksi, kumota Jumalan sana muuttaen sen merkityksen päinvastaiseksi. Pahan saatanan tavoitteen päämäärä on saada ihmiset palvomaan saatanaa synnin, eli valheen kautta.

Mantrojen ja meditaation kautta ihminen tyhjentää ja avaa mielensä yhteyteen demonien kanssa, jotka alkavat ohjailla ihmisiä valheidensa kautta. Joogan harjoittaja, joka harjoittaa mantroja ja meditaatiota sekä kundaliinienergiaa uskoo sielunvihollisen valheen ja luulee olevansa parempi ihminen henkisen kasvun kautta. Tämä on eksytys, jonka myös Raamattu paljastaa:

2 Kor 11:
14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

Paha saatana eksyttää ihmisiä monenlaisten asioiden kanssa luulemaan, että he ovat hyvän lähettiläitä ja hyvyyden puolella, vaikka saatana on synnin kautta myrkyttänyt heidän sydämensä. Kundaliinjooga on yksi tällaisista eksytyksistä, jonka kautta ihmiset luulevat olevansa hyvän energian kanssa tekemisissä, vaikka itse asiassa he ovat koko ajan tekemisissä eksytyksen ja valheen kanssa.

Kundaliinijoogan harrastaja eksyy uskomaan itämaisten uskontojen vääriä opetuksia; sekä vääriä uskomuksia, jotka ovat vastoin Raamatun Jumalan sanaa, eli toisin sanoen syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan.

Eksytyksen kaava. Pahuutta täynnä oleva saatana on eksyttänyt ihmiskuntaa koko ajan tietyn peruskaavan mukaan. Tämä kaava on seuraavanlainen:

Aluksi:

- Paratiisissa hän vääristi Jumalan sanan

- Paratiisin eksytys silmät avautuu valheen kautta

- Paratiisin eksytys ymmärrys tulee valheen kautta

- Paratiisin eksytys käärme hahmon kautta

- Paratiisin eksytys valheen kautta ihminen tulee kuin jumalaksi

- Babyloniassa hän yhdisti ihmiset yhdeksi yhdessä palvomaan häntä

 

Lopuksi:

- Päivien lopulla antikristuksen uusi maailmanjärjestys

- Uusi maailmanjärjestys yhdistää ihmiset yhdeksi palvomaan pahaa
- Kundaliinikäärmevoima yhdistää ihmisen universaaliin henkeen

- Paha antikristus julistautuu jumalaksi

- Jeesuksen opetuslasten ja juutalaisten vaino

- Pyrkimys tuhota lopulta koko ihmiskunta iankaikkisesti

 

Kun tutkimme joogaa ja sen henkistä sanomaa, niin näemme todella selkeästi kuinka se toimii saatanallisen peruskaava eksytyksen mukaisesti.

 

Joogan henkinen sanoma on vastoin Raamatun Jumalan sanaa, eli joogan henkinen sanoma vääristää totuuden. Joogan henkinen sanoma avautuu valheen kautta ottamalla vastaan tietoisuuden taso, jossa

demonihenget eksyttävät ihmisiä. Joogan henkinen sanoma opettaa kundaliinienergiasta, eli käärmevoimasta, joka on todellisuudessa itse saatanan pahuuden henki. Joogassa kundaliinivoiman kautta ihminen yhtyy universaaliin henkeen ja tulee itse osaksi tätä henkeä; todellisuudessa ihminen on saanut yhteyden saatanallisiin demonihenkiin. Joogan henkisen sanoman kautta ihmiset pyrkivät olemaan yhtä ja elämään tässä yhteydessä joogan henkisen sanoman kautta; eli kyseessä on saatanallinen opetus, jonka kautta paha saatana haluaa yhdistää ihmiset palvelemaan pahaa saatanaa.

 

Kundaliinivoiman negatiivisia seurauksia. Kundaliinijoogan gurut sanovat, että kundaliinin herättäminen ilman gurua on todella vaarallista, sillä väärin herätetyn kundaliinivoiman vaarallisia seurauksia ovat muun muassa:

 

- Mielen sekavuus
- Päänsärkyä ja raskas tunne päässä
- Psykoosi
- Voimakkaat mielialan vaihtelut
- Epilepsia tai muita kehon pakkoliikkeitä
- Stressi
- masennus
- Epäsäännöllinen hengitys
- Moraaliton käytös
- vapina
- Kipuja eri chakrojen alueilla
- Hermostuneisuus

 

Gurujen mukaan kundaliinivoima voi lyödä ja iskeä kuten ihan todellinen käärme, jos sitä provosoidaan, mutta guru pystyy käsittelemään sitä kuten taitava käärmeenkäsittelijä.

 

Edellä luetellut negatiiviset ja vaaralliset kundaliinivoiman seuraukset johtuvat siitä, koska ihminen on ollut tekemisissä pahuuden henkivaltojen kanssa. Gurut luulevat hallitsevansa kundaliinivoimaa, mutta tosiasiassa saatana hallitsee guruja saatanallisen kundaliinivoiman kautta. Kun gurusta ei ole enää hyötyä saatanalle, niin hän tuhoaa ja turmelee gurun lopullisesti. Guru ja hänen oppilaansa ovat saatanallisen petoksen uhreja kundaliinivoiman kautta.

 

Pimeyden henkivallat ovat ihan todellisia ja niiden halu ja tarkoitus on tehdä pahaa ihmiselle ja lopulta johdattaa ihminen iankaikkiseen kadotukseen. Niissä tapauksissa joissa ihminen tulee uskoon Herraan Jeesukseen ja sen seurauksena saa mielenterveysongelmia, niin on kyse siitä, että ihminen ei ole uskonut terveellä Raamatullisella tavalla, vaan on uskonut valhehenkiä eikä Herraa Jeesusta. Valheenhenget uskottelevat olevansa Pyhä Henki ja sairastuttavat ihmisen mielen. Eli kyseessä on sama saatanallinen kundaliinivoima, joka saa aikaan monenlaisia ikäviä ja ahdistavia asioita ihmisen mielenalueella.

 

Kun ihminen uskoo Herraan Jeesukseen Raamatun mukaisesti, niin silloin Pyhä Henki hoitaa ja eheyttää ihmisen mielenalueenongelmia ja sydämen haavoja. Sanonta ja hokema usko Jeesukseen sairastutti ihmisen mielen, ei siis pidä paikkaansa, sillä kun ihmisen mieli sairastuu ollessaan tekemisissä Raamatun uskon kanssa, niin hän ei ole uskonut todellista Raamatun sanaa, vaan pimeyden henkivaltojen valheita ja eksytyksiä. Herra Jeesus on kykenevä auttamaan ihmistä, joka kärsii mielenterveysongelmista on ne sitten demonivoimien aiheuttamia tai muulla tavalla syntyneitä.

 

Jooga ja sen henkinen kasvu on petos ja eksytys, jonka kautta sielunvihollisen demonihenki pyrkii rikkomaan ihmisen mielenalueen. Aluksi demonit antavat ikään kuin hyviä kokemuksia, mutta pyrkivät lopulta sairastuttamaan ihmisen mielen. Tämä mielen sairastuminen näkyy toisissa voimakkaammin ja toisissa ei niin voimakkaasti. Joissakin ihmisissä se näkyy vääränä ja valheellisena illuusiona, joka tuottaa ikään kuin henkisen hyvän olon. Demonien aiheuttama henkinen hyvä olo on väärää varmuutta petoksesta, jossa ihminen luulee olevansa oikealla henkisellä tiellä.

 

New-Agen, joogan ja okkultiikan harrastajien keskuudessa ihmisen vastaanottaessa kundaliinivoiman kosketuksen (shaktipat), niin se voi johtaa hänet juopumuksen kaltaiseen sekavaan olotilaan, jolloin hän ei enää kykene kontrolloimaan ja hillitsemään käyttäytymistään. Sielunvihollisen valhevoima (kundaliinivoima) vaikuttaa ihmisessä juopumuksen kaltaista olotilaa, josta käytetään New-Age ja jooga piireissä myös nimitystä jumalallinen juopumus, mutta todellisuudessa ihminen saa kosketuksen riivaajahenkiin. Esimerkiksi kundaliinijoogan opettajat sanovat, että kun kundaliinivoima alkaa nousemaan ja koskettamaan, niin se saa aikaan tietoisuuden häviämisen kehosta (itsekontrolli ja itsehillintä), jonka seurauksena ihminen vaipuu transsiin ja kun kundaliinivoima ottaa vallan ihmisen kehosta, niin ihminen näkee näkyjä, kuulee jumalallisia ääniä, kokee jumalallisia makuja ja kosketuksia sekä keho voi alkaa nykimään, tärisemään ja vapisemaan sekä ihminen voi kokea onnellisuuden tunteita ja kokea juopumisen kaltaisen tilan juopumalla jumalallisuudesta.

 

Herra Jeesus haluaa pelastaa sinut joka olet sotkeutunut tekemisiin saatanallisen kundaliinivoiman kanssa. Hän haluaa vapauttaa sinut valheenverkosta, jonka kautta sielunvihollinen johdattaa sinua iankaikkiseen kadotukseen. Herran Jeesuksen sovitusveri pesee puhtaaksi synnit ja Jumalan Pyhä Henki antaa voiman vapautua synneistä ja elää Raamatun opetuksen mukaisesti, joka opettaa todellisesta totuudesta ja rakkaudesta.

 

 

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Jooga henkivalta ja petos

 

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker