Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Hallava hevonen ja lopunajan tuhoja

Ilm 6:8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Sana hallava on kreikaksi chloros, joka tarkoittaa vihertävää, vihreää ja kellertävänvihreää.

Hallavan hevosen selässä istui kuolema, jota tuonela seurasi ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata tapettavaksi.

Chloros sana on myös lääketieteellinen nykytermi, joka tarkoittaa kloori CL myrkyllistä halogeenia, joka on kellertävän vihreää kaasua. Kaikki halogeenit tappavat tehokkaasti bakteereja, siksi esim. klooria on käytetty desinfiointiaineena. Yli 30 ppm:n (miljoonasosan) klooripitoisuus tappaa ihmisen puolessa tunnissa. Vapaana alkuaineena esiintyessään halogeenit ovat myrkyllisiä, mutta ioneina fluori, kloori ja jodi ovat ihmiselle välttämättömiä.

Saksan armeija käytti kloorikaasua bioaseena toisessa maailmansodassa. Kloori voi reagoida veden kanssa muodostaen keuhkojen limakalvoihin kloorivetyhappoa, joka on ärsyke ihmisille mikä voi olla tappava.

Chloros sana on myös johdannainen sanalle klorofylli, joka aine jota on kasvien lehdissä, joka antaa kasville kyvyn imeä aurinkoenergiaa sekä muodostaa lehdelle vihreän värin. Se on siis elämän väri, mutta myös kuoleman väri, sillä kun ihmisen kuollut ruumis alkaa mätääntymisprosessin, niin ruumis alkaa vihertyä.

Chloros on siis aine joka on tarpeellinen elämälle, mutta myös tappaa ihmisen, jos sitä saadaan liikaa. Chloros kuolemalle annettiin valta tappaa neljäs osa maata miekan, nälän, ruton (alkutekstissä sana kuolema) ja maan petojen kautta. Minä koen että maan pedot ovat symbolista kieltä, joka tarkoittaa antikristuksen petovaltakuntaa, koska Ilm 6:8 oleva peto sana on myös sama sana kuin Ilmestyskirjan käyttämä peto sana, joka kuvaa lopunajan petovaltakuntaa.

Lopun ajan ihmiset kuolevat nälkään, pedon miekkaan (eli petovaltakunta tappaa ihmisiä konkreettisesti) sekä kuolemalla, joka voi hyvinkin kuvata chlorosta eli bioasetta (rokote), jonka sanotaan auttavan ihmistä, ehkäpä vaikka jossakin pandemiassa, mutta sitä kuitenkin annetaan tappava annos, joka voi tappaa vaikka sairaita ja heikkokuntoisia jne.

"Chloros" kuoleman eräs piirre ja ominaisuus voi siis hyvinkin olla bioaseen tai rokotteen kaltainen lääke, jota petovaltakunnan valtaa pitävät ruiskuttavat ihmisiin tavoitteena tappaa heidät. Lopun aikana neljäs osa maailman ihmisistä tulee kuolemaan miekan (sota, väkivalta, jne.) nälän, kuoleman (taudit jne.) kautta. Tämän takana ovat maan pedot, joka kuvaa petovaltakunnan johtajia ja päättäjiä, joiden johtajana on itse peto ja antikristus. Tällä hetkellä koko maapallon väkiluku on vähän yli 6,7 miljardia ihmistä. Tuosta luvusta neljäs osa on 1,5 miljardia ihmistä. Lopunaikana maailmassa tulee kuolemaan yli 1,5 miljardia ihmistä. Tuo luku on suunnattoman suuri, eli todella paljon.

Kun petovaltakunta haluaa tappaa ihmisiä, niin helpointa olisi kehittää keinotekoinen virus ja kehittää siihen lääke, joka sisältää tappavia annoksia myrkkyjä, joka altistaisi sairaita ja heikosta puolustusjärjestelmästä kärsiviä kuolemalle, eli tämä lääke olisi tappava, joka surmaisi elossa olevia, mutta ehkäpä myös voisi altistaa kohtukuolemia. Uskon että jotakin tämänkaltaista suunnittelevat tämän maailman valtiaat, jotka ovat Uuden maailman järjestyksen takana.

Petovaltakunta, eli Uuden maailman järjestyksen maailma lupaa kaikkea hyvää maailman ihmisille, mutta sen tarkoituksena on aiheuttaa kuolemaa, tuhoa ja hävitystä ja sen luonne on saatanallisen pahuuden vallassa. Lopunajan saatanallinen petovaltakunta toimii kuten Hitler toimi, joka lupasi alussa kaikkea hyvää, mutta lopulta johti Saksan täydellisen tuhon tielle. Samalla tavalla lopunajan petovaltakunta on saatanallisten demonien pahuuden vallassa ja he puhuvat ja lupaavat hyviä asioita, mutta lopulta koittavat johtaa maailman täydellisen tuhon partaalle.

Hallava hevonen

Ilm 6:8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Koen että hallava hevonen tarkoittaa aikaa lopunajassa, jossa ihmisiä kuolee todella paljon sodissa tai petovaltakunnan "etnisissä" puhdistusoperaatioissa, nälänhädän kautta joka koettelee lopunajan ihmisiä, sekä maan petojen kautta, joka on kielikuvaa lopunajan antikristillisestä järjestelmästä joka tappaa ihmisiä omien tarkoitusperien vuoksi.

Hallavan hevosen selässä istui kuolema, jota seurasi tuonela. Kreikankielen UT:ssa tuonela sanan tilalla on sana hades, joka tarkoittaa kuolleiden sielun olinpaikkaa, kuolleiden maailmaa. Riivaajahenget ovat hallavan hevosen voimanlähteenä, jotka tuovat kuolemaa lopunajan ihmisten keskuuteen. Antikristillinen lopunajan petovaltakunta on riivaajahenkien vallan alle alistettu, jonka kautta kylvetään kuoleman siemeniä lopunajassa.

Loppusanat

Tämä kaikki oli siis minun ajatustani, jonka saa koetella, enkä sano tuota varmaksi, mutta tuollainen ajatus vain nousi mieleeni. Mutta se on varmaa, että Jumala nimenomaan johdatti minut tuon jakeen eteen ja laittoi minut tutkimaan sitä. Se on sitten eri asia mitä tuo jae oikein tarkoittaa. Mutta tällaisia ajatuksia minun mieleeni nousi kun tuota jaetta tutkin.

Se on kuitenkin totta, että lopunaikana ihmiskunta kulkee katastrofista katastrofiin, tuhosta tuhoon, hävityksestä hävitykseen ja lopunajan petovaltakunta on kuin kuoleman tehdas, jonka tarkoituksena on tuhota, hävittää ja tappaa ihmisiä ruumiillisesti sekä myös iankaikkisesti. Sillä petovaltakunta on saatanallisen valheen vallassa, jossa ihmisiä koitetaan kaikella tavalla eksyttää pois pelastuksesta, jonka Jumala tarjoaa Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Sinä voit vielä tänä päivänä tehdä Jumalan armosta parannuksen ja tunnustaa syntisi Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi ja osallisuuden iankaikkiseen elämään tulevassa Jumalan valtakunnassa.

--------------------------------------------------

PS.

Olen saanut e-mailia, jossa jotkut uskovat hehkuttavat uutisvideossa esiintyvästä salaperäisestä vihreästä ratsastajasta. Uutiskamera kuva Kairosta Egyptissä kuvasi uutispätkän, jossa "vihreä ratsastaja" laukkasi väkijoukkoon ja sitten katosi mystisesti.

"Vihreä ratsastaja" näkyy näissä videopätkissä:

youtube.com/0C20ZPjVty0

youtube.com/gWQKOj9Sxkg

Kun katsoin molemmat videonpätkät, niin minulle selvisi mikä on vihreä ratsastaja ja mistä se johtui. Kameran linssiin heijastui talon kulmalta vihreä valo sekä tulen liekit, joka näytti kuin joku ratsastaisi hevosella "vihreä ratsastaja". Toisessa pätkässä kamera kuvaa lähellä tulenliekkejä, joista heijastui liekkien värinen ratsastaja. Molemissa kuvissa "ratsastaja" liikkui kameran tahdissa siihen suuntaan johon kamera liikkuu. Kyseessä on siis selkeästi kameran linssiin tuleva heijastus, eikä demoninen ratsastaja.

Toki demonit vaikuttavat maan päällä sekä myös Kairon ja Egyptin mellakoissa, mutta kameran kuvaama "ratsastaja" on kameran linssin heijastuma. Näissä asioissa kannattaa olla tarkkana, ettemme uskovina antaisi ylihengellistä kuvaa ihmisille ja ylihengellistä luonnollisia asioita, sillä sellainen toiminta ei kirkasta Jumalaa, vaan on häpeäksi Herran työlle.

Sielullinen uskonnollisuus usein ylihengellistää ihan tavallisia ja normaaleja asioita. Sielullinen uskonnollisuus näkee henkivaltoja ja yliluonnollisia asioita siellä, missä tapahtuu ihan tavallisia asioita. Sielullinen uskonnollisuus ja sen aikaansaamat tulkinnat saavat maailman ihmiset nauramaan uskoville ja pitämään uskovia ivan ja pilkan kohteena.

Jumala toimii ihan oikeasti myös yliluonnollisesti tässä maailmassa, mutta annetaan Jumalan tehdä rauhassa tekojaan, eikä sorruta uskovina ylilyönteihin ja sellaisten asioiden hengellistämiseen, jotka ovat ihan tavallisia ja luonnollisia asioita.


 

Petri Paavola 9.2.2011

Lähteet:
Raamattu 33/38
King James Version 1769
Online Greek Lexicon
Strong's Greek Lexicon
medical-dictionary/Chloros
wiki/Halogeeni
wiki/Chlorine
encyclopedia//Chloros

Raamattu eli Jumalan sana kertoo lopunaikana tapahtuvista asioista ja ilmiöistä, joiden seuraamukset kertovat napasiirtymästä, aurinkomyrkyistä ja lukuisista suurista tuhoisista maanjäristyksistä. Käyn läpi tässä kirjoituksessa useita Raamatunkohtia, jotka liittyvät jollakin tavalla tähän aiheeseen:
kotipetripaavola.com - maanjäristykset napasiirtymät aurinkomyrsky

 


 


 

 

 

eXTReMe Tracker