Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöt ja asiat

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:
http://www.kotipetripaavola.com/mannertenjakautuminen.html

 

Kansojen hajaannus uskonnon syntyminen

 

Jumala sekoitti kielet ja hajotti kansat omille alueilleen, koska ne kapinoivat ja tekivät syntiä Jumalaa vastaan. Baabelissa vedenpaisumuksen jälkeen ihmiset rakensivat Baabelin tornin, jonka huippu oli omistettu taivaalle, koska he palvoivat muun muassa taivaan kuningatar (jumalatar) kulttia sekä auringonjumalaa (epäjumala). He vääristivät Raamatun Jumalan ilmoituksen Isä Jumalasta opettaen maskuliinisia jumaluus sekä feminiinisiä jumalatar kultteja. Vedenpaisumuksen jälkeen maailmaan syntyi ensimmäinen uskonto, jossa palvottiin aurinkojumalaa, jumaluuksia ja jumalattaria.

Pelegin ja maan jakaantumisen (mannerten syntyminen) jälkeen Baabelista alkanut kapina siirtyi kaikkialle asutetuille mantereille. Eri mantereille joutuneet kansat rakensivat Baabelin tornin kaltaisia rakennuksia (muinainen Babylon zikkuratit, Egyptin pyramidit, Inkat aurinkotemppelit jne.) Samankaltaisten korkeiden uskonnollisten rakennusten rakentaminen, jotka muistuttavat Baabelin tornia eri mantereilla, eri uskontojen ja kansojen keskuudessa todistaa selkeästi siitä, että nämä eri uskonnot ovat alkujaan olleet yksi ja sama uskonto.

Kautta historian näihin uskontoihin on tullut erilaisia uskomuksia, mutta perususkomukset ovat samoja, kuten usko auringonjumalaan, jumaluuksiin sekä jumalattariin. Raamattu kertoo uskonnon alkuperän olevan Baabelissa, josta se levisi kaikkialle. Ilmestyskirjan 17 luku kertoo suuresta Babylonista, maan porttojen ja kauhistuksien äidistä. Ilmestyskirjan suuri Babylon on kaikki maailman uskonnot sekä muinaisen Babylonian äiti jumalatar ja taivaan kuningatar kultti.

Raamattu opettaa, että suuri Babylon ja maan porttojen (uskonnot) ja kauhistuksien äiti eksyttää lopunajan ihmiskuntaa. Rooman katolinen kirkko on perinyt Babylonian uskonnon opetukset ja käytännöt itselleen.

Babylonian uskonto tuli seuraavalla tavalla sisälle Roomaan ja Rooman katoliseen kirkkoon. Persialaiset valloittivat Mesopotamian, jonka seurauksena babylonialaiset papit pakenivat Pergamoon, joka sijaitsi Vähässä-Aasiassa. Babylonian papit kunnioittivat kreikkalaisten Pantheon temppeliä (kaikkien jumalien temppeli), mutta kuitenkin he jatkoivat Babylonialaista uskonnon harjoitusta mm. Saturnus kulttia. Babylonialaiset papit säilyttivät Babylonian uskonnon menot myös Pergamon Zeus temppelissä. Pergamon babylonialainen uskonnonkultti tuli Roomaan vuonna 133 eKr. Pergamosta tullut Babylonian uskonto tuli niin yleiseksi Roomassa, että silloin Roomaa kutsuttiin ”Uudeksi Babyloniaksi”.

Babylonialainen saatanan uskonto siis siirtyi Pergamoon ja sieltä myös Roomaan. UT:ssa on myös maininta siitä, että saatanan valtaistuin on Pergamossa, koska siellä oli voimassa tämä babylonialainen uskonto (Ilm 2:13). Pergamosta babylonian uskonto rantautui Roomaan vuonna 133 eKr., josta tämä babylonialainen uskonto siirtyi suoraan Rooman katoliseen kirkkoon sen nähtyä päivänvalon 300-luvulla.

Pahuuden henkivallat eksyttävät lopunajan ihmiskuntaa jumaluuksien sekä jumalattarien kautta. Se mikä saatanalta epäonnistui Baabelissa vedenpaisumuksen jälkeen onnistuu vain vähäksi aikaa lopunajassa, jolloin hän yhdistää kaikki kansat ja kielet palvomaan jumaluuksia, jumalattaria sekä antikristusta yhdistämällä vähäksi aikaa kansakunnat yhdeksi ja yhtenäiseksi maailman kansaksi, yhtenäiseksi uskonnoksi, jossa kaikki uskonnot myöntävät olevansa yksi ja sama tie jumalan (epäjumalan) luokse.

Raamatun opetuksen mukaan kaikkien kansojen jumalat ovat epäjumalia, sillä on olemassa vain yksi ja ainoa oikea Jumala, joka on Raamatun Jumala (1 Aik 16:26). Raamatun sanan valossa kaikki uskonnot ovat eksytyksen ja pahuuden välikappaleita. Raamattu opettaa välttämään uskontoja ja sen sijaan uskomaan Jumalaan Herran Jeesuksen kautta (nykyisessä Uuden Liiton aikakaudessa).

Jos sinä et usko Raamatun Jumalaan, niin Hän kehottaa sinua totuuden sanansa sekä Pyhän Hengen todistuksen kautta tekemään parannuksen (katumus, mielenmuutos, ajatella toisella tavalla - Jumalan tahdon mukaisella tavalla) sekä uskomaan Herraan Jeesukseen. Kun tunnustat syntisi Jumalalle, teet parannuksen sekä uskot Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi, Pyhän Hengen sinetiksi sydämeesi sekä iankaikkisen elämän.

Sinä joka uskot jo Jumalan armosta Herraan Jeesukseen, niin koettele kirjoitukseni Jumalan sanan avulla rukouksen kera. Kenenkään ei tietenkään ole pakko uskoa, niin kuin minä olen kirjoittanut. Olen rukoillut tätä asiaa sekä kokenut sydämessäni, että Herra puhui ja avasi minulle tämän kirjoituksen aiheen. En ole täydellinen, enkä tule täydelliseksi tässä ajassa, vaan olen pieni ja vajavainen ihminen. Olen valmis tekemään parannusta, jos olen kirjoittanut kirjoituksessani vastoin Jumalan sanan totuutta. Koen kuitenkin tämän asian tulleen Herralta.

Lopuksi tuon esille Jumalan sanan ihmeellisen todistuksen. Raamatun sanan ensimmäisessä lauseessa (jakeessa) 1 Moos 1 luvussa on hepreankielisessä Raamatussa seitsemän sanaa: Bereshit bara Elohim eth HaShamajim veth HaArets - Alussa loi Jumala taivaan ja maan.

Jumala on asettanut numero seitsemän luomisen ja tekojensa todistukseksi. Kun Jumala jakoi yhden ison mantereen pienimmiksi mantereiksi, niin niiden lukumääräksi tuli seitsemän, joita ympäröitsee seitsemän merta. Raamattu sanoo Jumalan tehneen sateenkaaren, jossa on seitsemän eri väriä. Kultainen lampunjalka oli esikuvaa Jumalan seurakunnasta. Ilmestysmajassa ja Jumalan temppelissä oli seitsemän kultaista lampunjalkaa.

Raamattu opettaa anteeksiantamuksesta, että seitsemänkymmentä kertaa seitsemän on ihmisen annettava anteeksi, sille joka rikkoo häntä vastaan. Raamattu sanoo Herran sanojen (Jumalan sana) olevan seitsenkertaisesti puhdistettua, eli täydellistä. Herra Jeesus teki ihmeen ja ruokki viidellä leivällä ja kahdella kalalla (5+2=7) viisituhatta miestä sekä sen lisäksi naisia ja lapsia.

Raamattu sanoo teurastetulla Karitsalla (Herra Jeesus) olevan seitsemän sarvea, seitsemän silmää ja seitsemän Jumalan Henkeä. Herran Jeesuksen sovitusuhri verensä ja kuolemansa kautta on täydellinen ja tuo kaikille syntien anteeksiantamuksen, jotka uskovat Herraan Jeesukseen. Tämän todisteeksi Herra Jeesus nousi kuolleista Isän oikealle puolelle. Hauta on tyhjä, Hän elää! 

Petri Paavola

 

 

Tiedustelut ja yhteydenotot: Palautesivu         eXTReMe Tracker