Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Sisäinen nada ääni

Monien joogajien keskuudessa tapahtuu ilmiö, jossa he kuulevat sisäisen nada äänen. Kun ihminen harjoittaa joogan henkisen kasvun tietä, niin hän saa yhteyden pahaan henkimaailmaan, joka lähettää nada ääniä, jotka ihminen kuulee päässään. Nada ääni voi olla linnunlaulua, harpun soittoa, rummutusta, voimakasta surinaa tai huminaa, tinnitystä jne.

Joogapiireissä nada ääni on universumin ääni, joka liitetään energioiden puhdistumiseen, valaistumiseen, tietoisuuden nousuun ja heräämiseen. Jotkut joogaajat kuulevat nada ääniä kundaliinienergian noustessa. Puhutaan myös pyhästä äänestä (nada), jota ilman henkinen kasvu on ikään kuin arvotonta.

Joogi voi kuulla ääniä, kun nadi, eli ihmisessä oleva kanava, prana elämänvoima liikkuu chakra keskuksiin. Jooga opetuksen mukaan se on merkki nadin puhdistumisesta. Äänet koskettavat chakroja, jolloin kundaliini herää.

Jooga opettaa, että asentojen ja meditaation kautta voit kuulla sisäisen äänen. Vasta-alkaja ei voi kuulla ääntä sulkematta korviaan, mutta kokeneen joogaajan ei tarvitse sulkea korviaan kuullakseen sisäistä ääntä.

Jooga opetuksen mukaan kun ihminen keskittyy (meditoi), niin hän voi kuulla vain sisäisen äänen, jonka seurauksena ihminen ei kuule ulkopuolisia ääniä, vaan vain sisäisen äänen. Jooga opetuksen mukaan sisäinen ääni on Brahmanin, eli maailmankaikkeuden hengen ääni. Mielen tulee imeä itseensä ääntä. Sisäinen ääni vaihtelee erilaisina ääninä mm. luuttu, symbaalit, huilu, rumpu, kaksoisrumpu ja ukkosen ääni.

Raamatun sanan opetuksen valossa on selvää, että joogan sisäiset äänet ovat pahojen henkien synnyttämiä ääniä, joiden kautta henkivallat ottavat kontaktia ihmiseen eksyttääkseen häntä. Sisäisen äänen kautta pahojen henkivaltojen kundaliinivoima (käärmevoima) kuljettaa ihmistä koko ajan syvemmälle ja pitemmälle pimeyteen ja eksytykseen. Joogassa on kyse todellisesta kontaktista henkivaltojen kanssa, jotka ovat oikeasti pahoja, vaikka he ovatkin pukeutuneet valon enkeleiden valeasuun.

Jos olet joogassa siinä vaiheessa, että alat kuulemaan sisäisiä ääniä, niin olet edennyt pitkälle petoksessa, jonka on tarkoitus lopulta tuhota sinut synnin iankaikkiseen kadotukseen. Voit vielä tehdä parannuksen ja vastaanottaa pelastuksen Herrassa Jeesuksessa, jolloin pimeyden henkivallat joutuvat väistymään sinun elämästäsi. Herran Jeesuksen veri pesee puhtaaksi sinut kaikista synneistäsi, jonka jälkeen saat kohdata ainoan todellisen Jumalan, joka on Raamatun Jumala.


Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:
Jooga henkivalta ja petos


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James version 1611
 


 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker