Etusivulle
 Linkkisivu: Holokaustisivut


Natsit eivät olleet kristittyjä
 

Rotuoppi arjalaisista ja ali-ihmisistä nousi myös osittain Darvinismista, jonka natsit pukivat sellaiseen asuun, jossa vahvin ja paras rotu voittaa ja selviää ja huonommat ja heikoimmat rodut tuli hävittää pois maan päältä. Monet natsit olivat saaneet myös katolisen kasvatuksen (kuten Hitler, Himmler, Goebbels ja Göring). Katolisuus teki juutalaisista historian syntipukkeja, joiden päälle laitettiin painolasti Jeesuksen surmaamisesta ja sen jälkeen katolinen kirkko teki juutalaisista syntipukkeja asiaan kuin asiaan. Katolinen kirkko sotkeutui mukaan ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan. Katolinen antisemitismi oli myös yksi monista syistä, jotka vaikuttivat natsien suorittamaan kansanmurhaan juutalaisia vastaan. Katolisuus ei kuitenkaan edusta Raamatullista uskoa, sillä katolisuus ja sen juuret ovat pakanauskonnoissa, jotka myös palvovat naisjumalattaria. Katolisen kirkon eräs tunnetuimmista epäraamatullisista opeista on oppi Mariasta taivaan kuningattarena. Adolf Hiter ja natsit ja saivat vaikutteita katolisen kirkon antisemitismistä ja vihasta juutalaisia kohtaan. Martin Luther kirjoitti kirjan "Juutalaisista ja heidän valheistaan", joka oli todella törkeä kirja sekä syvästi antisemitistinen teos. Hitler osoitti kunnioitustaan Lutherille ja hän piti siitä, että Luther oli kirjoittanut erittäin antisemitistisen kirjan. Näin myös saksalainen "uskonpuhdistaja" Martin Luther vaikutti antisemitismiä Hitlerissä ja natseissa. Juutalaisten tuhoamisen ja kansansurman taustalla vaikutti monenlaiset taustat, joiden kautta henkivallat eksyttivät natseja toteuttamaan hirvittävän juutalaisten massamurhan, holokaustin.

Lutherin kirja "Juutalaisista ja heidän valheistaan" on todella antisemitistinen, jossa Luther sanoi juutalaisten olevan kirottuja, käski polttamaan juutalaisten koulut ja synagogat, käski hävittämään ja tuhoamaan juutalaisten kodit, sanoi että juutalaisia rabbeja täytyy kieltää opettamasta ja jos he eivät tottele niin rangaistakoon heitä kuolemalla, käski että juutalaiset eivät saisi harjoittaa kaikkialla liiketoimintaa, käski takavarikoimaan heidän rahansa, hopeat ja kullat. Luther sanoi että jos hänen neuvonsa pirullisia juutalaisia vastaan eivät ole tarpeeksi hyviä tehkää parempia ohjeita. Lutherin kirja juutalaisista oli kuin suoraan niistä toimista, joita natsit harjoittavat juutalaisia vastaan. Selkeitä yhtäläisyyksiä löytyy Lutherin ja Hitlerin käsityksistä juutalaisia kohtaan. Hitler piti kovasti tästä Lutherin antisemitistisestä kirjasta. Luther myös kehotti tappamaan juutalaisia tietyssä tilanteessa. Aika järkyttävää tekstiä "uskonpuhdistajalta".

Todellinen, oikea ja terve Raamatullinen usko ei edusta antisemitismiä, sillä Raamattu opettaa siunaamaan, rakastamaan ja rukoilemaan menestystä Israelille. Katolinen kirkko ja Martin Luther edustavat antisemitisminsä kautta pahan voimia, ei Jumalan tahtoa. Luther kuoli kolmisen vuotta tämän antisemitistisen kirjan kirjoittamisen jälkeen ja sanotaan, että hän viime hetkinään katui sen kirjoittamista, jos näin oli niin hyvä kannaltaan, mutta vahinko oli tapahtunut ja kirjaa on painettu ja julkaistu jo vuosisatoja ympäri maailmaa. Kirja on julkaistu ja levittää törkeää antisemitismistä sanomaansa ja tehtyä ei saa enää tekemättömäksi.  Surullista tässä tositarinassa on se, että "uskonpuhdistaja", jonka tuli toimia hyvän lähettiläänä sai aikaan sellaisen likapilkun ja törkeyden yhden kirjansa kautta, joka on ollut monille siemen antisemitismin ja saatanallisen pahuuden harjoittamiseen, jota se vaikutti myös natseissa.

Jotkut ihmiset koittavat väittää, että Hitler ja natsit olivat kristittyjä ja uskoivat kristillisiin arvoihin. Hitler ja monet natsit olivat saaneet katolisen kasvatuksen. Hitler ja natsit eivät uskoneet Raamatun opetuksiin ja Herraan Jeesukseen, vaan uskonnolliseen propagandaan. Vaikka Hitler puhui myös Jeesuksesta se ei tee hänestä Herran Jeesuksen opetuslasta. Buddhalaiset ja hindulaiset puhuvat myös Jeesuksesta ja sanovat Hänen olleen hyvä opettaja, mutta silti he eivät usko Jeesuksen olevan Herra ja Messias, joka antaa ihmisille syntinsä anteeksi ja iankaikkisen elämän. Hitler ei myöskään ollut uudestisyntynyt uskova, vaan hyväksi käytti kristillistä terminologiaa  pönkittämällä sillä omaa egoansa ja uskottavuuttansa "suurena" kansan johtajana.

Hitlerin antisemitismi

Hitler luki Karl Luegerin (1844-1910) ajatuksia antisemitismistä ja tuli vakuuttuneeksi siitä, että antisemitismi oli oikein. Karl Lueger oli antisemitistisen kristillisen sosiaalipuolueen jäsen (Christlichsoziale Partei), joka oli  luterilaisten antisemitistinen poliittinen puolue. Hitler tuli niin vakuuttuneeksi antisemitismin oikeellisuudesta, että hän kirjoitti kirjassaan Mein Kampf näin: "Uskon että tänään toimin Kaikkivaltiaan Luojan tahdon mukaisesti: puolustautuen juutalaisia vastaan, taistelen Herran työn puolesta".

Antisemitismi johti Hitlerin lopulta siihen lopputulokseen, että natsit toteuttivat juutalaisen kansanmurhan, holokaustin. Hitler ei toiminut Jumalan tahdon mukaan, sillä Jeesus Kristus ei käskenyt tappamaan ketään, vaan rakastamaan lähimmäisiään sekä vihamiehiään. Hitlerin ja natsien toiminta todistaa sen, että he eivät uskoneet Raamatun sanomaan, vaan pahuuden henkivallat eksyttivät heidät suorittamaan kauhistuttavia hirmutekoja. Hitler on myös kirjoittanut kirjassaan Mein Kampf juutalaisista näin: "Paholaisen ruumiillistuma kaiken pahan symbolina ottaa elävän muodon juutalaisessa". Hitlerin antisemitismi oli pahuuden eksytys, jossa pahuuden henkivallat ohjasivat Hitleriä vihaamaan juutalaisia sekä lopulta suorittamaan kansanmurhan juutalaisia vastaan. On sanomatta selvää, että Hitler ei ollut Raamattuun uskova kristitty, vaan okkultisti joka vääristi Raamatun sanomaa, että saisi "oikeutuksen" hirmuteoillensa.

Katolisen kirkon sisällä on ollut ihmisiä, jotka eivät ole tukeneet antisemitismiä, mutta siitä huolimatta myös katolinen kirkko on ollut koko historiansa ajan voimakkaasti antisemitistinen. Katolisen kirkon antisemitismi vaikutti myös Hitleriin.

Hitlerin antisemitismiin vaikutti erittäin voimakkaasti okkultisti Eckart, Rooman katolisen kirkon antisemitismi sekä myös Lutherin antisemitistinen kirja. Katolinen kirkko harjoitti samaa antisemitismiä kuin saatanalliset okkultismin harrastajat. On siten täysin päivänselvää, että sama saatanallinen pimeyden henkivalta on antisemitismin takana, joka eksytti niin okkultismin harrastajat, katoliset, natsit ja myös Lutherin saatanalliseen antisemitismin harjoittamiseen. Hitler törmäsi antisemitismiin okkultiikan, vääristyneen katolisen kirkon ja Lutherin antisemitistisen kirjan kautta. Hitler vakuuttui antisemitismistä, koska se tuli häntä vastaan joka puolelta ja hän hyväksyi antisemitismin seurauksin, jonka me tiedämme kauhistuttavalla ja ikävällä tavalla historiasta. Hitlerin antisemitismin juuret olivat siis okkultististen salaseurojen sekä vääristyneen kristillisyyden vaikuttamia.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:  Natsien okkultismi


 


Kuvalähde:
Kuvat on sivullani www.jewishmemory.info sivun ylläpitäjän luvalla. Kuvien kopiointi on kielletty!
 eXTReMe Tracker