Etusivulle
 Linkkisivu: Holokaustisivut


Natsit ja juutalaisten tuhoaminen

Natsit levittivät propagandaa, jonka kautta he sanoivat, että "maailma voidaan pelastaa vain jos juutalaiset tuhotaan". Tuo propaganda oli itse asiassa natsien okkultistista sanomaa, jossa paha tehtiin "hyväksi". Tällä tavalla natsit puhuivat arjalaisesta rotuopista, mutta taustalla vaikutti okkultistinen ajatusmaailma, jonka kautta saatanalliset demonit ottivat valtaansa natsihallinnon ja sen johtajan Adolf Hitlerin. Holokausti, eli juutalaisten kansanmurha oli okkultistien natsien polttouhri omalla jumalalleen, jota he palvoivat. Kautta aikain saatanallisissa uskonnoissa on uhrattu ihmisiä saatanalle. Muinaiset kanaanilaiset heimot ja jotkut Länsi-Aasian heimot suorittivat rituaaleja, joissa oli ihmisuhreja. Raamattu sanoo, että Moolok nimisen epäjumalan palvontamenoihin ja rituaaleihin kuului ihmisten polttaminen uhreiksi Moolok (Molok) epäjumalalle. Raamatusta käy ilmi, että kanaanilaisten muinaiset heimot polttivat ihmisiä (usein lapsia) uhreiksi epäjumalilleen.

Hakaristi (swastika) oli myös auringon symbolina pakanallisissa uskonnoissa. Raamattu kertoo, että Kanaanin maan heimot polttivat uhreja Baalille (miespuolinen jumalolento), auringolle, kuulle, eläinradan tähdille ja kaikelle taivaan joukolle. Hakaristi oli myös natsien symboli ja tunnus, joka viestittää pakanallisesta okkultiikasta. Kanaanin maan heimot polttivat uhrejansa Baalille, jonka sanottiin olevan miespuolinen jumalolento. Hitleriä pidettiin messiaana ja hän itse uskoi olevansa messias. Hitler oli okkultististen voimien pettämänä ja hän uskoi olevansa jumalolento messias. Hitlerin sanottiin alkaneen "maailmanpelastusoperaationsa" 30 vuoden iässä, joka on ikä jolloin "messias" alkaa toimintansa, samoin Hitler puhui perustavansa tuhatvuotisen valtakunnan. Samalla tavalla kun Baalille uhrattiin uhreja, niin natsit uhrasivat "messiaalleen" Hitlerille ihmisuhreja juutalaisia, jotka poltettiin uhreina natsien johtajalle sekä koko järjestelmälle. Natsit tappoivat myös muita kansanryhmiä kuten romaneja, puolalaisia venäläisiä jne. mutta juutalaiset olivat heidän pääuhrinsa, joita saatanalliset demonit vaativat heiltä.

Miksi saatanalliset demonit natsien kautta halusivat tuhota juutalaiset?

Vastauksen tähän saamme Raamatusta. Raamattu opettaa Jumalan luoneen ihmisen, joka lankesi syntiin paratiisissa saatanan järjestämän houkutuksen, kiusauksen ja ansan kautta. Raamattu opettaa (Hes 28 luku), että saatana oli Jumalan luoma viisas henkiolento (kerubi), joka lankesi vääryyteen (syntiin) ja hänen sydämensä tuli täyteen väkivaltaa ja hän ylpistyi omaan kauneuteensa ja siksi hänen viisautensa turmeltui ja siksi hän tulee olemaan kauhuksi ja tuhoksi. Lankeemuksensa takia saatanasta tuli paha henkiolento, joka vihaa Jumalan luomia ihmisiä ja siksi hän haluaa tuhota kaikki ihmiset.

Raamattu opettaa (2 Tim 2:26), että ihmisen langetessa syntiin saatana vangitsee ihmisen tekemään pahaa tahtoansa. Tämän tähden jokainen ihminen on synnin orja sekä saatanan vallan alla. Tämän seuraus on iankaikkinen kadotus, ellei ihminen tee parannusta ja usko Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi.

Pahuuden henkiolennot ja saatana tietävät sen, että jos juutalaiset tulevat kansakuntana uskomaan Herraan Jeesukseen, niin silloin Herra Jeesus tulee ja perustaa rauhanvaltakunnan maan päälle, jonka jälkeen luodaan uudet taivaat ja uusi maa sekä Uusi Jerusalem. Tämän tähden saatana haluaa tuhota kaikki juutalaiset, että Jumalan tahto ei toteutuisi eikä Jeesus voisi hallita rauhanruhtinaana. Siksi kautta historian saatana on nostattanut vainon ja vihan juutalaisia vastaan. Siksi myös saatana koitti natsien kautta tuhota juutalaiset toisen maailmansodan aikana, koska Jumalan suunnitelmissa oli tuoda juutalaiset takaisin omaan maahansa. Virallisesti Israelin valtion olemassaolo hyväksyttiin vuonna 1948, jonka jälkeen juutalaiset ovat alkaneet palaamaan omaan maahansa, jonka Jumala on luvannut antaa heille. Jumala on luvannut tuoda juutalaiset omaan maahansa ja pelastaa heidät lopun aikana viimeisinä päivinä (Hes 11:17; Hoos 3:5).

Natsit harjoittivat okkultiikkaa toisen maailmansodan aikana, jonka kautta hyvä tehtiin pahaksi ja paha "hyväksi". Samalla tavalla myös lopun ajan ihmiskunta viimeisinä päivinä ajautuu täysin pahuuden valtaan, jossa hyvä tehdään pahaksi ja paha "hyväksi". Siksi tänä päivänä ihmiskunnassa tapahtuu koko ajan muutoksia, jossa hyvät arvot poljetaan maahan ja pahat arvot otetaan tilalle. Kaikki mikä edustaa hyvää ja Jumalan luomaa, niin sen lopun ajan saatanallinen pahuus sanoo olevan pahaa ja arvotonta ja kaikki mikä edustaa pahaa ja syntiä, niin sen lopun ajan saatanallinen pahuus sanoo olevan "hyvää" ja "arvokasta", siksi lopun ajan ihmiset juoksevat kaiken pahuuden, luonnottoman ja kaikenlaisen synnin perässä. Natsit kantoivat sydämessään myös saatanallisen okkultiikan vääristämää seksuaalisuutta seksiperversioineen. Samoin käy myös lopun ajalla, jossa antikristus ja uuden maailman järjestys hyväksyy kaikenlaisen seksiperversion harrastamisen, myös homoseksuaalisuuden ja ryhmäseksin jne.

Toisen maailmansodan aikaan saatanalliset voimat tuhosivat lopulta natsit, jotka palvelivat pahuuden henkiolentoja okkultiikan kautta, niin samalla tavalla pahuuden henkivallat tuhoavat jokaisen ihmisen ja tämä tulee tapahtumaan viimeisinä päivinä samalla tavalla. Alussa okkultistinen uuden maailmanjärjestys petovaltakunta ja antikristus lupaavat suuria, mutta lopulta tuhoavat ne jotka ovat uskoneet tätä pahuuden okkulttista järjestystä. Tämä lopun ajan uuden maailmanjärjestys on saatanallisten voimien luomus, jotka ovat petovaltakunta, antikristus, illuminaatit, vapaamuurarit, ekumeeniset uskonnot, New-Age ryhmittymät, salaseurat, vaikutusvaltaiset rikkaat ihmiset ja jokainen ihminen joka on kuuliainen petovaltakunnalle ja antikristukselle.

Pahuuden henkiolennot natsien kautta koittivat tuhota juutalaiset toisessa maailmansodassa, samoin heidän aikeensa oli ottaa maailmanherruus (taloudellinen, poliittinen, sotilaallinen ja uskonnollinen okkultismi) kaikilla tavoin valtaansa. Raamattu opettaa, että lopun aikana viimeisinä päivänä nousee petovaltioiden liittoutuma sekä antikristus maailmaa hallitsemaan. Heidän tavoitteensa ja päämääränsä on sama kuin natseilla oli ja heidän keinonsa ovat samanlaiset, sillä lopun ajan peto ja antikristus ovat antautuneet palvelemaan saatanaa, joka antaa heidän käyttöönsä kaiken pahuuden, okkultistisen ja saatanallisen voiman. Tämän tähden lopun ajan saatanalliset voimat alkavat vihaamaan ja vainoamaan Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia sekä Israelin kansaa. Viha ja vaino nousee siksi, koska Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset tietävät totuuden ja rakastavat ainoaa ja Totista Jumalaa ja Israelin kansa tulee uskomaan Herraan Jeesukseen, tämän tähden saatanalliset voimat nostattavat viimeisinä päivinä vainon Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia ja Israelin kansaa vastaan. Jumala kuitenkin lopulta murskaa saatanan aikeet ja Herra Jeesus saapuu maan päälle rauhanruhtinaana.

Raamattu opettaa, että (5 Moos 4:26-31; Sak 12 luku; Sak 13 luku) aikojen lopulla ihmiskunnan viimeisinä päivinä Israelin (juutalaiset) kansa tulee kokonaan pelastumaan kun koko maailma kääntyy sitä vastaan ja sotajoukot hyökkäävät Israeliin, mutta Jumala murskaa Israelin viholliset ja pelastaa israelilaiset. Näiden tapahtumien aikana koko Israelin kansan jäännös kääntyy Jumalan puoleen ja uskoo Jeesuksen olevan Herra ja Messias ja näin koko Israel pelastuu ja Herra Jeesus tulee hallitsemaan maan päälle tuhannen vuoden ajan, jolloin Herra Jeesus johtaa maailmaa rauhanruhtinaana Jerusalemissa. Tuhannen vuoden ajanjakson jälkeen tulee suuri tuomiopäivä, jossa kaikki tuomitaan tekojensa mukaan; jumalattomat tuomitaan iankaikkiseen kadotukseen ja Jumalaan uskoneet (Herran Jeesuksen kautta) iankaikkiseen elämään Uuteen Jerusalemiin, jonka Jumala on luonut uuteen maailmaan; (Ilm luvut 19-22). Vielä on jäljellä armonaikaa, jolloin voi tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen syntien anteeksisaamiseksi, jolloin saat osallisuuden iankaikkiseen elämään rakastavan Jumalan kanssa.

Kiitos Jumalalle, että Israelin kansa tulee olemaan suurena siunauksena ihmiskunnalle kääntymyksensä kautta, jolloin he uskovat Herran Jeesuksen olevan Messias. Tämän tapahtuman jälkeen Herra Jeesus saapuu Rauhanruhtinaana maan päälle. Antisemitismi nostaa päätänsä koko ajan ja ihmiskunnan viimeisinä päivinä antisemitismi ja vaino lisääntyy juutalaisia kohtaan. Raamattu kehottaa rukoilemaan rauhaa Jerusalemille sekä siunaamaan Israelia. Jumala on laskenut sydämelleni Israelin kansan ja siunaan sitä koko sydämestäni ja samalla iloitsen siitä, että jokainen Jumala lupaus Israelille tulee toteutumaan.

Siunaan Israelia tässä niillä sanoilla, jotka Herra puhui ja opetti Moosekselle:

4 Moos 6
22 ¶ Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
23 "Puhu Aaronille ja hänen pojillensa ja sano: Siunatessanne israelilaisia sanokaa heille:
24 Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua;
25 Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen;
26 Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.
27 Näin he laskekoot minun nimeni israelilaisten ylitse, ja minä siunaan heitä.

 

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani:  Natsien okkultismi


 


Kuvalähde:
Kuvat on sivullani www.jewishmemory.info sivun ylläpitäjän luvalla. Kuvien kopiointi on kielletty!
 eXTReMe Tracker