Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Päivi Räsänen ja käräjäoikeuden päätös

Helsingin käräjäoikeus on hyljännyt keskiviikkona 30.3.2022 kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan nostetut syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kirjoitin 4.5.2021 nettisivulleni kirjoituksen: Tapaus Päivi Räsänen ja valtakunnansyyttäjä. Viime vuoden kirjoituksessani toin esille muun muassa sen kuinka valtakunnansyyttäjä oli vääristellyt Päivin sanoja antaen niistä valheellisen lausunnon. Viime vuonna kirjoitin, että jos syyttäjä esittää nämä valheelliset syytteet Päivi Räsästä kohtaan oikeudessa, niin syyttäjä syyllistyy väärään todistuksen antamiseen, joka on Suomen laissa rikos ja rangaistava teko. Käräjäoikeus hylkäsi syytteet Päivi Räsästä vastaan, koska Päivi ei ole sanonut sellaista mistä häntä syytettiin. Syyttäjä syyllistyi väärän todistuksen antamiseen, mutta syyttäjää ei kuitenkaan tuomittu väärän todistuksen antamisesta, vaikka se on rikos ja rangaistava teko.

MTV, Iltalehti, Uusi Suomi, Ilta-Sanomat, ja Talouselämä (nämä löysin nettihaulla) ovat syyllistyneet julkisesti esitetyn väärän todistuksen lausumiseen, sillä jokainen näistä tahoista on väittänyt Räsäsen Päivin sanoneen, etteivät homoseksuaalit ole Jumalan luotuja. Päivi Räsänen ei ole koskaan sanonut missään, että homoseksuaalit eivät ole Jumalan luotuja. Kaikki nämä edellä luetellut tahot sekä syyttäjä ovat syyllistyneet väärän todistuksen antamiseen, joka on rikos ja rangaistava teko. Minä en vaadi näille tahoille rangaistusta, mutta Suomen lain mukaan kun rikos on tehty julkisesti, niin nämä tahot tulisi saattaa edesvastuuseen väärän todistuksen antamisesta. Jos he ovat korjanneet väärät väitteensä, niin hyvä niin.

Tuskin tätä tapahtuu, että he joutuisivat tuomiolle, koska suuri osa Suomen oikeuslaitosta ja erilaisissa tehtävissä olevia valtion virkamiehiä on moraalisen rappion tilassa. Jos toimittaisiin niin kuin laki edellyttää, niin edellä mainittuja tahoja vastaan pitäisi alkaa tutkinta, joka johtaisi oikeudessa rikoksen toteamiseen ja rangaistuksen käytännönpanoon. Jos nämä tahot ovat korjanneet ja oikaisseet väärän todistuksen julkisesti, niin sitten tietenkin syytteet heitä kohtaan raukeavat.

Päivi Räsäsen tapaus ei välttämättä ole vielä kokonaan ratkaistu, sillä ilmassa on merkkejä, jonka mukaan on tahoja, jotka haluavat viedä Räsäsen tapauksen korkeimpaan oikeuteen. Jos näin tulee käymään, niin päätös syytteiden kumoamisesta voi pysyä voimassa tai sitten Räsäsen todetaan syylliseksi syytteisiin, joihin hän ei ole ihan oikeasti edes syyllistynyt.

Ainakin tällä kerralla Päivi Räsäseen kohdistuvat syytteet kumottiin. Tämä osoittaa sen ettei Suomen yhteiskunta ole vielä täysin pahuuden vallassa. Tietyt tahot tuskin tyytyvät tähän käräjäoikeuden ratkaisuun Räsäsen tapauksessa. Nämä tietyt tahot tulevat tekemään kaikkensa saadakseen Räsäsen Päivin tuomituksi. Jos tämä ei mene nyt niin kuin he toivovat, niin he odottavat uutta ajankohtaa sekä tuovat esille uusia syytteitä Päiviä vastaan. Räsäsen Päivi on näiden tiettyjen tahojen vainon kohde ja kun ja jos Päivi saadaan ensin tuomittua, niin sen jälkeen alkaa vaino kaikkia muita kohtaan, jotka uskovat Raamatun sanan totuuteen niin kuin Päivi tässä asiassa, että Jumala on luonut kauniin seksuaalisen lahjan miehen ja naisen välille pysyvään parisuhteeseen.

Tämä taistelu ihmisen seksuaalisuudesta siinä, että saako Jumalan luoma järjestys määrittää ihmisen seksuaalisuutta vai saako ihminen itse omasta syntisyydestään käsin määritellä ihmisen seksuaalisuuta, joka on vastoin Jumalan tahtoa tulee olemaan koko ihmiskunnan loppuhistorian taistelu ja kiistakapula. Tämä taistelu tulee päättymään siten, että seuraava vaihe tulee olemaan Jumalan asettaman seksuaalisuuden julistaminen pannaan ja syntinen ihminen asettaa syntisen ihmisen määrittelemän Jumalan tahdon vastaisen seksuaalisuuden määräävään asemaan koskien ihmisen seksuaalisuutta. Kuitenkin lopulta Herran Jeesuksen toisessa tulemuksessa Jumalan asettama seksuaalisuus tulee voittamaan ja kaikenlainen ihmisen synnin kapina tullaan tuomitsemaan.

Raamatun profetian mukaan (esim. Matteus 24 luku) koko maailma alkaa vainoamaan Herran Jeesuksen opetuslapsia vähän ennen Jeesuksen toista tulemusta. Tämä vaino tapahtuu Jeesuksen nimen tähden, kun Herran Jeesuksen opetuslapset uskovat ja pitävät kiinni Jumalan sanan totuudesta. Vielä siis tulee aika, jolloin väärät syytökset tulevat menemään läpi Herran Jeesuksen opetuslapsia vastaan. Kun tämä maailmanlaajuinen vaino toteutuu, niin silloin sinäkin, joka et usko Herraan Jeesukseen ja Jumalan sanan totuuteen joudut huomaamaan ja näkemään sen kuinka Raamattu on totisesti totta ja Jumalan sanaa. Lopulta Jumalan hyvyys ja tahto tulee voittamaan pahuuden ja synnin, kun Herran Jeesuksen toinen tulemus tulee tapahtumaan.

Raamatun sanan ydinsanoma on kuinka jokainen ihminen on syntinen Jumalan edessä, mutta jos ihminen tunnustaa syntinsä ja uskoo Jeesuksen Herraksi ja Pelastajaksi, niin hän saa syntinsä anteeksi sekä iankaikkisen elämän ja yhteyden Kaikkivaltiaaseen Jumalaan taivaan ja maan Luojaan. Synnit saadaan anteeksi Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön kautta.

Aikaisempi kirjoitus tästä aiheesta vuodelta 2021:

kotipetripaavola.com/ tapauspaivirasanen

 

Petri Paavola 31.3.2022

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769

mtvuutiset.fi/artikkeli/paivi-rasanen-valmis-ylempiin-oikeusasteisiin-syyttaja-on-laittanut-sanoja-minun-suuhuni

 

 

 

 

eXTReMe Tracker