Nature

Tutkikaa, mikä on otollista Herralle Ef 5:10

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta | SaulusMedia | Petri - Youtube 

Nature

Tällä sivulla on pdf-muotoon tallennettuja kirjoituksia,
joita on helpompi lukea netissä tai tulostaa paperille

Jeesus on vanhan liiton juhlien täyttymys
Jos emme ymmärrä vanhan liiton esikuvia, niin emme kykene ymmärtämään todella syvällisesti Uuden Liiton sanomaa Herrasta Jeesuksesta. Vanhan liiton esikuvat Messias Jeesuksesta auttavat meitä ymmärtämään syvällisemmin Uuden Liiton sanomaa Herrasta Jeesuksesta. Tämän tähden olen kokenut sydämessäni kirjoittaa vanhan liiton juhlien esikuvista, jotka ovat esikuvia Messias Jeesuksesta, Hänen pelastuksestaan ja Hänen tehtävistään. Toivon ja rukoilen, että tämä nettikirja saisi olla johdattamassa edes yhden ihmisen pelastukseen uskon kautta Herrassa Jeesuksessa sekä runsaasti rakentaa uskoa Herran Jeesuksen opetuslasten sydämissä. Koen tämän kirjoituksen olevan tähän mennessä tärkein kirjoitukseni ja opetukseni Herrasta Jeesuksesta.

Näky lopunajan eksytyksestä
Vuonna 1994 Richard Smith sanoi saaneensa näyn Jumalalta. Kun tutkimme ja koettelemme näkyä lähes 20 vuotta sen antamisen jälkeen, niin pystymme täydellä varmuudella näkemään sen olleen Jumalan antama. Smithin näky oli annettu koskemaan Englantia, mutta koska näky kertoi Toronto "herätyksestä" sekä sen jälkeen nousevista uusista eksytyksen aalloista, jotka nousevat samasta eksytyksen happopilvestä kuin Toronto "herätys", niin näky kosketti koko maailmaa ja siten myös Suomea. Olen itse lukenut Richard Smithin näyn melko pian sen jälkeen kun se julkaistiin 1990- luvun keskivaiheilla. Koin jo silloin näyn olevan Jumalasta ja vuodet näyn antamisen jälkeen aina tähän päivään asti ovat vahvistaneet näyn olleen Jumalasta. Näky kertoo lopunajan eksytyksestä, jonka kautta riivaajahenget pyrkivät eksyttämään Jumalan seurakuntaa.

Jerusalemin temppelin alkuperäinen sijainti
Perinne ja traditio opettaa Jerusalemin temppelin sijainneen temppelivuoren huipulla ja kuinka roomalaisten Antonian linnoitus oli vain pieni uloke Temppelin vieressä. Tutkimalla Raamatun sanaa ja juutalaisen historioitsija Josefuksen tekstejä tulemme ymmärtämään, että roomalaisten Antonian linnoitus sijaitsi temppelivuoren huipulla ja Jerusalemin temppeli oli alempana vuoren rinteellä. Tämä on todella tärkeä asia. Perinne ja traditio on sijoittanut Jerusalemin temppelin väärään kohtaan ja jos uskot perinnettä, niin et voi nähdä totuutta Jerusalemin linnoituksen oikeasta sijainnista, joka löytyy Jumalan sanasta sekä historian todistuksesta.
 

Danielin kirjan profetia 70 vuosiviikosta
Danielin kirjan 9 luvun 70 vuosiviikon profetiasta ja sen tulkinnasta on käyty kiivasta väittelyä uskovien keskuudessa lähes koko Uuden Liiton historian aikakauden. Danielin kirjan 9 luvun 70 vuosiviikon profetia puhuu 490 vuoden pituisesta ajanjaksosta, joka jakaantuu kolmeen aikajaksoon: 49 vuotta, 434 vuotta ja 7 vuotta.

Holokausti ja antisemitismin valheet
Nykyaikana yhä useampi ihminen on eksynyt luulemaan ettei juutalaisten kansanmurhaa (holokausti) olisi tapahtunut. Jotkut ihmiset vähättelevät holokaustia sanoen ettei sitä ole tapahtunut siinä laajuudessaan miten historian dokumentit ovat sen esittäneet. Holokaustin kieltäjät esittävät valtavan määrän valheeseen perustuvaa tietoa, jonka kautta he koittavat kumota juutalaisten kansanmurhan toisen maailmansodan aikana. Holokaustin kieltäjien väitteiden kumoamiseen ei tarvita kilometrien pituisia kirjoituksia. Tästä syystä tuon esille muutaman todisteen, jotka kumoavat täydellisesti holokaustin kieltäjien väitteet.

eXTReMe Tracker