Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Seksimessut ja kirkko

Helsingissä kaapelitehtaalla on 31.10-1.11.2014 välisenä aikana sexhibition-messut (seksimessu). Kaapelitehtaan seksimessuilla on mukana myös evankelisluterilaisen kirkon edustajia. Messujen tiedotteen mukaan paikalla ovat kirkosta Vantaan seurakuntien perheneuvoja ja seksuaaliterapeutti Paula Ruotsalainen sekä Tikkurilan seurakunnan seurakuntapastori ja psykoterapeuttiopiskelija Toni Fagerholm. Tiedotteen mukaan kirkontyöntekijät ovat paikalla kohtaamassa ihmisiä ja keskustelemassa näiden kanssa seksuaalisuuteen sekä parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä.

Kirkon osallistumista tapahtumaan perustellaan sillä, että erotiikka ja rakkaus ovat kiinteä osa ihmisyyttä. Kirkon näkökulmana on painottaa vapaaehtoisuuteen sekä ihmisarvon kunnioitukseen perustuvaa seksuaalisuutta.

Kun tutkimme asiaa Raamatun sanan opetuksen valossa, niin Raamattuun uskova ihminen ei voi osallistua seksimessuille, sillä uskovan tehtävä on pitää esillä Raamatun sanan totuuden ilmoitusta. Perustelen edellä olevan toteamuksen tässä kirjoituksessa.


 

Sisällys:
Alkupuhe uskoville ja jumalattomille
Seksimessun esiintyjiä
Kirkon perustelut
Johtopäätös

 

 

Alkupuhe uskoville ja jumalattomille

Raamattu opettaa ettei uskovien keskuudessa tulisi mainita (puhua) haureutta, minkäänlaista saastaisuutta, ahneutta, rivoutta jne. sillä ne ovat sopimattomia asioita, uskovien tulisi paremminkin ylistää ja kiittää Jumalaa.

Kun tutkimme koko Raamatun ilmoitusta, niin esim. haureudesta mainitaan ja puhutaan monella tavoin UT:ssa, eli Raamattu ei kokonaan kiellä mainitsemasta haureutta. Raamatun kielto ettei haureudesta saa puhua uskovien keskuudessa tarkoittaa sitä ettei se saa olla uskovan ihmisen keskipiste, sillä keskipisteen tulee olla Herra Jeesus ja Jumalan sanan totuus. Haureudesta puhumisen kielto ei tietenkään tarkoita ettei näistä asioista saa varoittaa, sillä synti tulee aina sanoa synniksi myös haureuden synnit.

Haureudesta puhumisen kielto tarkoittaa sitä ettei uskovien tule mennä liian yksityiskohtaisesti haureuden synteihin eikä pitää niitä väärällä tavalla esillä, eikä siten saastuttaa niillä omaa ja muiden sydämiä. Minä tuon esille tässä kirjoituksessa varoituksen haureuden synneistä. Jos sinä olet uskossa ja koet haavoittuvuutta (lankeamisen vaara) näillä alueilla, niin on parempi ettet jatka lukemista tästä eteenpäin.

Jumalattomalle lukijalle haluan sanoa, että on vapaaehtoista haluatko lukea tai et tällaista tekstiä. Kehotan sinua kuitenkin lukemaan kirjoitukseni, koska tuon esille Raamatun kannan asiaan sekä sen millaisia vääristymiä liittyy tähän aiheeseen.

Seksimessun esiintyjiä

Seksimessuilla esiintyvät mm. seuraavat henkilöt: Tatuoitu suomalainen strippari ja glamour-malli Irina Tundra; Miryah & Susanne esittävät lesboshow'n, jossa he tyydyttävät toisiaan myös apuvälineitä käyttäen; Mr Lothar show tarjoaa ruoskintaa, bodypaitingia, nakutwisteriä, räsypokeria sekä oraaliseksin Suomen mestaruuskisat, sen lisäksi tarjolla voi olla liveakteja. Sexhibition-messun ohjelmiston ja tiedotteen mukaan tänä vuonna on mukana kovaa live-pornoa.

Raamatun opetuksen mukaan seksuaalisuus ja sen harjoittaminen kuuluu ainoastaan avioliittoon miehen ja naisen välillä, jossa se tapahtuu kahden kesken, ei julkisesti kaikkien nähtävillä. Seksimessut näyttävät julkisesti seksuaalisia toimintoja sekä alastomuutta, joka tarkoittaa sitä, että seksimessuilla harjoitetaan julkisesti synnillistä seksiä.

Jumala loi seksin kauniiksi lahjaksi miehen ja naisen välille avioliittoon. Seksimessut halventavat Jumalan kauniin lahjan synnillisten himojen purkautumispaikaksi. On tietenkin sanomatta selvää ettei kukaan todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi voi olla mukana seksimessuilla katsojana tai osallistujana.

Seksimessuilla on yleensä katsojilla mahdollisuus osallistua seksin harrastamiseen. Seksimessut ovat monessa mielessä synnillisen seksin harrastamista, sillä esimerkiksi tavallinen perheenisä tai äiti saatetaan houkutella mukaan akteihin. Kun ihmisen lihaa ruokitaan seksisynnillä, niin ihminen hyvin helposti saattaa lähteä mukaan vaikka julkiseen seksin harrastamiseen.

Nykyään kaikenlaisen perversion ja synnillisen seksin korostaminen ja hyväksyminen on madaltanut ihmisen käyttäytymistä siten, että monet eivät häpeile seksin harrastamista julkisesti yleisön edessä. Tästä syystä yhä useampi ihminen voi vaikka julkisesti pettää puolisoaan seksimessuilla tai sinkut voivat harrastaa synnillistä seksiä kenen tahansa kanssa seksimessuilla.

Kirkon perustelut

Kirkon mukaan kirkko on paikalla kohtaamassa ihmisiä ja keskustelemassa näiden kanssa seksuaalisuuteen sekä parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä. Kirkko perustelee osallistumistaan sillä, että erotiikka ja rakkaus ovat kiinteä osa ihmisyyttä. Kirkko sanoo, että sen näkökulma on painottaa vapaaehtoisuuteen sekä ihmisarvon kunnioitukseen perustuvaa seksuaalisuutta.

Seksuaalinen rakkaus on kiinteä osa ihmisyyttä, koska se on Jumalan luoma mekanismi miehen ja naisen sydämeen. Seksuaalisen rakkauden paikka on kahden kesken avioliitossa miehen ja naisen välillä.

Seksimessujen ohjelmanumerot edustavat synnillistä seksiä, joka tarkoittaa sitä ettei Herran Jeesuksen opetuslapsilla ole mitään tekemistä tällaisen synnillisen messun kanssa. Kirkko osallistuessaan messuille antaa hyväksynnän kaikelle sille synnilliselle seksille sekä perversiolle, jota seksimessuilla harjoitetaan. Kukaan Herran Jeesuksen opetuslapsi ei voisi mennä puhumaan ja keskustelemaan messuille seksuaalisuudesta, koska viereisillä osastoilla harjoitetaan live seksiä sekä seksiakteja.

Tikkurilan kirkkoherra Janne Silvast sanoo, että menemällä seksimessuille kirkko haluaa kertoa messukävijöille tasa-arvoisesta ja ihmistä rakentavasta seksuaalisuudesta. Kirkkoherra ei tunne Jumalan sanan opetusta. Tasa-arvoinen ja ihmisiä rakentava seksuaalisuus rakentuu ja kehittyy avioliitossa miehen ja naisen välillä. Seksimessuilla ei ole kyse tasa-arvoisesta ja ihmisiä rakentavasta seksuaalisuudesta, vaan seksisynnin himoista sekä perversioista, joita esitellään kaiken kansan nähden.

Todellinen tasa-arvoinen ja ihmistä rakentava seksuaalisuus Raamatun sanan valossa sanoo seksimessujen vääristävän seksuaalisuuden lahjaa alentamalla sen perversion ja synnin himon kohteeksi. Todellinen tasa-arvoinen seksuaalisuus tapahtuu miehen ja naisen välillä avioliitossa, jossa kumpikin pyrkivät tuottamaan toinen toisilleen seksuaalista mielihyvää.

Tikkurilan kirkkoherra Janne Silvast kertoo, että kirkossa on mietitty paljon ihmisten pariin jalkautumista. Puhutaan ihan strategiastakin. Lisäksi seksuaali- ja perheneuvonta on meille arkipäiväistä auttamistyötä ja mietimme, että siellä meidän asiantuntijuudellemme ja keskusteluavullemme voisi olla paikka Silvast sanoo.

Totta kai Raamattuun uskovan ihmisen tulisi jalkautua ihmisten pariin, mutta ei ihan minne tahansa. On päivänselvää ettei Herran Jeesuksen opetuslapsi voi jalkautua messuille ja ottaa osaa messuihin, joissa harrastetaan synnillistä seksiä kaikkien ihmisten silmien edessä. Ainoa oikea vaihtoehto on sanoa, että messut ovat synnin kapinaa Jumalaa vastaan. Uskovien ei tarvitse mennä mukaan synnilliseen messuun, vaan he voivat kertoa Raamatun opettamasta terveestä seksuaalisuudesta seurakunnissa sekä järjestää avoimia yleisötilaisuuksia, joissa näistä asioista kerrotaan.

Monet sanovat Jeesuksen viettäneen aikaa syntisten parissa. Tällä he perustelevat sen, että uskovien ihmisten tulisi mennä jumalattomien pariin vaikkapa seksimessuille.

Herra Jeesus vietti aikaa myös syntisten seurassa, varkaiden ja huorienkin kanssa, mutta Hän ei tietenkään ollut silloin läsnä kun ilotytöt harrastivat asiakkaidensa kanssa seksiä. Silloin kun Herra Jeesus  oli varkaiden, huorien tai aviorikkojien seurassa, niin Hän kehotti heitä parannukseen, ei jatkamaan syntielämää.

Jokaisen uskovan ihmisen tulisi toimia Herran Jeesuksen mallin mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä ettei uskovien ihmisten tule olla läsnä siellä missä jumalattomat ihmiset harrastavat seksiä. Silloin kun noudattaa Herran Jeesuksen neuvoa, niin silloin tulisi kertoa jumalattomille ihmisille kaikessa rakkaudessa ettei syntiä kannata harrastaa, vaan tehdä parannus ja uskoa Herraan Jeesukseen.

Iltalehti kysyi Silvastilta kysymyksen: Tämän sekalaisen sakin ja heidän faniensa seuraan hakeutumalla seurakunta tuskin ainakaan paheksuu moisia harrastuksia?

Silvastin vastaus: Kirkon pointti on, että vapaaehtoisuuteen ja ihmisarvon kunnioitukseen perustuva seksuaalisuus, rakkaus ja erotikka ovat kauniita asioita. Emme me ole sinne mitään moraalinvartijaviestiä viemässä.

Kirkkoherra Janne Silvast on sokea Raamatun sanan totuudelle. Seksimessuilla ei ole kyse Jumalan kauniista seksuaalisuuden lahjasta miehen ja naisen välillä avioliitossa, vaan synnillisen seksin sekä perversioiden esittämisestä julkisesti. Raamattuun uskovien ihmisten tulisi ehdottomasti sanoa, että seksimessut ovat synnillisen seksin ja perversioiden harjoittamista, eikä tervettä seksuaalisuutta.

Arkkipiispa Kari Mäkinen ei tuomitse seurakuntien osallistumista seksimessuille. Mäkinen sanoo, että kirkon edustajat voivat olla siellä missä seurakuntalaisiakin on. Totta kai seksimessut on vaativa paikka mennä työntekijänä, ja varmaan tarvitaan tarkkaa harkintaa ennen kuin mennään, ja kun mennään, niin mitä se tarkoittaa se mukaan meneminen, ei se poissuljettua ole, Mäkinen sanoo.

Arkkipiispa Mäkinen on täysin sokea Raamatun sanan totuudelle. Seksimessuilla julkisesti pilkataan sekä kapinoidaan Jumalaa vastaan liveaktien ja kaikenlaisen muun synnillisen seksin kautta. Raamattu sanoo sellaista ihmistä autuaaksi, joka ei vaella jumalattomien syntisillä teillä eikä ole mukana pilkkaajien synnillisissä hankkeissa.

Arkkipiispa ei ohjaa kirkkoa oikeaan suuntaan, vaan yhä syntiä suosivampaan suuntaan. Arkkipiispa ei edusta Raamatun uskoa, vaan ihmisten korvasyyhyä. Jos kirkko uskoo Raamattua, niin sen tulisi varoittaa synnillisestä seksistä, eikä hyväksyä sitä. Koska kirkko arkkipiispaa myöten hyväksyy seksimessut, niin he hyväksyvät myös sen mitä seksimessuilla tapahtuu. Kirkko ja arkkipiispa ei usko Raamattuun, vaan synnin hyväksyntään.

Seksimessuilla on esiintymislava, jossa esiintyjät ovat sukupuoliyhteydessä keskenään. Sen lisäksi yleisöstä kuka tahansa voi mennä harrastamaan sukupuoliyhteyttä esiintyjien kanssa. Messuilla harrastetaan myös homoseksuaalista seksiä. Nämä kaikki tapahtuvat avoimesti ja julkisesti yleisön katsella seksiakteja.

Seksimessuilla ei ole kyseessä rakkaus, ei erotiikka, ei tasa-arvoon perustuva seksuaalisuuden kunnioitus, kuten kirkko väittää. Kyseessä on synnillinen seksiorgia, joita on järjestetty kautta historian jo tuhansia vuosia sitten. Kirkon mukana oleminen on hyväksyntä synnillisen seksiorgian puolesta.

Herra Jeesus sanoi, että jos katsoo naista himoiten on jo sydämessään tehnyt huorin. Seksimessut ovat täynnä himoitsevia ihmisiä, jotka sydämessään himoitsevat seksimessuilla esiintyviä puolialastomia ja alastomia ihmisiä sekä seksiaktit vain lisäävät ihmisten synnillisiä himoja. Kirkon päätös lähteä mukaan seksimessuille on osallisuutta seksisynteihin messuihin osallistumisen kautta. Suomen luterilainen kirkko kulkee kohti yhä syvempää moraalista rappiotilaa.

Kirkon mukana oleminen seksimessuilla on myös pornoteollisuuden pimeän maailman tukemista. Kts. linkki: Pornoteollisuuden pimeä maailma

Johtopäätös

Luterilainen kirkko kulkee koko ajan kohti yhä syvempää synnin suosimista ja hyväksymistä. Kirkon johdossa sekä työntekijöissä oleva sokeus on todiste sille etteivät he ole Raamatullisessa uskossa, vaan mielistelevät syntiä ja synninharjoittajia.

Olen sitä mieltä, että uskovien ihmisten tulisi erota kirkosta ja tulla mukaan uskovien seurakunta yhteyteen. Kirkko menee koko ajan huonompaan suuntaan ja seuraavissa seurakuntavaaleissa valitaan taas yhä enemmän jumalattomia ihmisiä päättämään kirkon asioista. He vievät kirkkoa koko ajan jumalattomampaan suuntaan.

Raamatun opetuksen mukaan seurakunta koostuu uudestisyntyneistä ihmisistä, eikä siihen kuulu jumalattomia ihmisiä. Silloin kun uskovat iestävät itsensä yhdessä jumalattomien kanssa seurakunta yhteyteen, niin sen lopputulos on Raamatun sanan totuuden maahan polkeminen sekä kaikenlaisen synnin suosiminen ja hyväksyminen.

Älä anna jumalattomien tuhota uskoa ja Raamatun totuutta. Silloin kun seurakunta koostuu vain uudestisyntyneistä ihmisistä, niin jumalattomat eivät pääse tuhoamaan seurakunnan uskoa. Itse näen että kirkon kehitys on ollut sellainen, jossa jumalattomat ihmiset ovat päämäärätietoisesti tuhonneet Raamatun uskoa sekä asettaneet synnin hallitsemaan kirkkoa.

Ps 1:1 Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat,

2 Kor 6:
15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

Ilm 18:
4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
5 Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.

Raamattu opettaa ettei uskova ihminen saa olla mukana pilkkaajien ja synnin harjoittajien hankkeissa. Raamattu opettaa ettei uskova saa olla mukana epäjumalanpalveluksessa. Raamattu opettaa, että uskovan tulee lähteä ulos yhteisöistä (seurakunta), jotka harjoittavat syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan. Jos uskova jää yhteisön (seurakunta) sisälle, jossa hyväksytään synti, niin hän joutuu osalliseksi tästä synnistä, koska hän jäsenyydellään tukee ja hyväksyy sen yhteisön. Kehotan jokaista Herran Jeesuksen opetuslasta eroamaan kirkosta, sillä se on johtoa myöten hyväksynyt kaikenlaisen synnin harjoittamisen. Jumala johdattaa sinua jos vain teet niin kuin Hän haluaa johdattaa sinua.

Jumalan seurakuntaan ei kuulu yhtään jumalatonta ihmistä. Miksi kapinoimme Jumalaa vastaan ja kuulumme sellaiseen seurakuntaan, jonka jäseninä on jumalattomia ihmisiä? Katso mihin se on johtanut ja ymmärrä mihin se tulee vielä johtamaan. Synnin vallassa oleva kirkko tulee avosylin vastaanottamaan tulevan antikristuksen. Älä viivyttele, vaan eroa välittömästi kirkosta, joka hyväksyy koko ajan enemmän kaikenlaisia syntejä.

1 Tim 4:
1 ¶ Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty


Raamattu puhuu lopunajan luopumuksesta ja eksytyksestä. Et eksy kun seuraat Jumalaa rakkauden ja totuuden Hengessä ja olet avoin Jumalan johdatukselle.

Sinä joka et ole vielä uskossa, olet kulkemassa kohti iankaikkista kadotusta. Jos tunnustat syntisi, teet parannuksen sekä uskot Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi sekä osallisuuden iankaikkiseen elämään. Mieti sitä missä haluat viettää iäisyytesi, joko kadotuksessa tai Jumalan rakkauden valtakunnassa. Iankaikkinen elämä Jumalan kanssa on parasta mitä ihminen voi koskaan saada. Miksi tyytyisit huonompaan ratkaisuun, joka johdattaa sinut ikuiseen kadotukseen?
 

Linkkisuositus: Pornoteollisuuden pimeä maailma
 

 

Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

vantaansanomat.fi
yle.fi/uutiset
iltalehti.fi/uutiset

 

 

 

 

eXTReMe Tracker