Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Taistelu totuudesta kirja salaliittoteorioista

Tietokirjailija ja freelancer toimittaja Markus Tiittula otti minuun yhteyttä 22.3.2021 lähettämällä minulle viestin anna palautetta sivuni kautta. Tiittula kertoi asuvansa yhteydenotto hetkellä Yhdysvalloissa keräten siellä aineistoa ja materiaalia uutta kirjaansa varten, joka käsittelee salaliittoteorioita, vaihtoehtoisia näkemyksiä sekä totuuden etsijöitä. Tiittula pyysi olisinko halukas tulemaan haastateltavaksi hänen kirjaansa. Minä ilmoitin Tiittulalle etten ole salaliittoteoreetikko, enkä siten sopiva haastateltava hänen kirjaansa. Tiittula toi esille sen, että asiat joista olen puhunut yhdistetään salaliittoteorioihin ja siten minutkin niihin kytketään, vaikka en pitäisi itseäni salaliittoteoreetikkona. Tiesin kyllä sen, että jotkut pitävät minua salaliittoteoreetikkona, vaikka en sellainen olekaan. Uskon Herraan Jeesukseen ja Jumalan sanan (Raamattu) totuuteen. Vein tämän asian rukouksessa Herran eteen ja asiaa aikani rukoiltuani koin, että minun tulisi mennä mukaan tähän kirjaprojektiin.

Tiittulan kirja on valmistunut ja julkisessa levityksessä: Taistelu totuudesta - Mikä salaliittoteorioissa koukuttaa ja miksi ne pitää ottaa vakavasti?

18.2.2022 keskustelin Toni Torpan kanssa Tiittulan kirjasta. Keskustelumme videoitiin ja linkki videoon on kirjoituksen lopussa. Miksi kirjoitan vielä aiheesta, vaikka olen siitä jo puhunut julkisesti? Toni Torpan kanssa tehdyssä videossa sain sanottua sen kaiken mitä tuossa videossa oli mahdollista sanoa, siitä kiitokset Tonille. Videolla ei tietenkään voi sanoa ja tuoda esille ihan kaikkea, sillä videomme tarkoituksena oli keskinäinen vuoropuhelu ja olin jo etukäteen pyytänyt Tonia puhumaan videolla luomiseen ja evoluutioon liittyviä asioita, jotka todistavat Raamatun totuuden. Toni puhuikin videolla tästä ihan hyvin. Tässä kirjoituksessa tuon esille vielä lisää yksityiskohtia sekä ehkä samojakin aiheita mitä toin esille videolla.

Markus Tiittulaa pidän rakkaana lähimmäisenäni, jota kunnioitan Jumalan luomana ihmisenä. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista Tiittulaa vastaan. Tuon kirjoituksessani esille ettei kirja ole valmiina sellainen kuin mitä Markus siitä minulle kertoi. On hyvä tuoda esille se millaisia motiiveja ihmisillä voikin olla. Tiittula kertoi kuinka hänen toiveensa on saada kiinnostavia haastateltavia ja puheenvuoroja kirjaansa. Markus sanoi toimivansa kirjassaan ikään kuin moderaattorina, antaen tilaa näille näkemyksille. Markus toi esille sen ettei hän aio toimia tuomarina, faktantarkistajana tai jaella norsunluutornista omia näkemyksiään, vaan haluaa ymmärtää mistä nämä "salaliittoteoria" näkemykset tulevat.

Kun olen lukenut Tiittulan kirjaa, niin hän ei ole ollut rehellinen siinä mitä hän on sanonut haastateltavilleen (ainakin minulle), koska hänen omat näkemyksensä tulevat selkeästi ilmi, missä hän ei aina, mutta monin paikoin vetää kölin alle kirjassaan esiintyviä ihmisiä. Tiittulan negatiivisuus ja inho esim. kristinuskoa kohtaan tulee esille selkeästi hänen kirjassaan. Tiittula nostaa esille kristinuskon esimerkeiksi Daavidin oksa lahkon David Koreshin aseellisen toiminnan viranomaisia kohtaan. Tiittulan kirjassa on myös muita ihmisiä ja yhteisöjä, jotka ovat kristinuskon nimissä harjoittaneet todella negatiivisia ja vääriä asioita. Daavid Koreshin ja vastaavien uskomukset eivät edusta Raamatun totuutta, eikä niillä ole mitään tekemistä Raamatullisen kristinuskon kanssa.

Se on toki sanottava ja myönnettävä, että ei Tiittula koko ajan vedä ihmisiä kölin alle kirjassaan, vaan kykenee myös ihan asiallisesti tuomaan esille tiettyjen ihmisten toimintaa ja ajatuksia. Tiittulan kirjassa on myös kohtia, jotka tuovat esille ihan oikealla tavalla esimerkkejä todellisesta hörhöilystä ja ihmisten uskomisesta valheellisen mielikuvituksen kautta todella outoihin asioihin.

Markus Tiittulan kanssa kävimme asiallista kirjeenvaihtoa koskien sitä millainen on se osuus hänen kirjassaan, joka käsittelee minua. Laitan tähän seuraavaksi näkyville Tiittulan tekstiä ja tulkintaa siitä mitä hän on ymmärtänyt minun sanoneen ja punaisella lihavoituna on minun esittämää tekstiä siitä miten minua koskeva teksti tulisi esittää Tiittulan kirjassa:


”No tämä voi mennä salaliitto-osastolle, mutta ei ole salaliittoteoria. Kun olen näitä asioita tutkinut, ja raamattua, ja olen tutkinut Bill Gatesia netistä, niin tätä maailmaa hallitsevat niin sanotut Illuminatit, eli kaverit, jotka eivät ole välttämättä presidenttejä tai julkisesti vallankahvassa. Heillä on tavoitteena maailman väkiluvun vähentäminen
, eli toisin sanoen aiheuttaa joukkotuhoa maan päällä. Ja kun olen lukenut raamattua ja profetioita, jotka ovat toteutuneet, niin siellä puhutaan, että maan mahtavat ovat tekemisissä suuren Babylonian kanssa, mikä on tällainen lopun ajan henkinen eksytys. Babyloniassa keksittiin ensimmäinen uskonto, jossa alettiin vääristellä Jumalan sanaa ja sanoa, että Jumala ei olekaan isä vaan äiti, ja se vääristely meni niin pitkälle, että siellä opetettiin että Jumala on androgyyni. Sitten monet ihmiset alkoivat olla sellaisia ja sinne tuli monia seksuaalisia syntejä, ja se hallitsi ei vain uskontoa vaan koko yhteiskuntaa. Nämä Illuminatit ovat tietoisesti tekemisissä henkivaltojen kanssa ja esimerkiksi vapaamuurareissa 33 asteessa heille paljastetaan, että he palvovat Luciferia ja tämä kuvio on suuren Babylonian taustalla ja ajaa ihmiskunnan takaisin Baabelin torniin, jossa he palvoivat epäjumalaa. Tämä kaikki huipentuu siihen kun anti-kristus tulee ja saa hallita kolme ja puoli vuotta. Ja sitten tulee Jeesuksen tulemus”, Paavola uskoo.

Paavola näkee koronarokotuksen ja HPV -rokotusten taustalla juonen vähentää maapallon väkilukua tekemällä ihmisistä hedelmättömiä. Tähän liittyy hänen mukaansa myös GMO-ruoka, jossa on hänen mukaansa samaa tekniikkaa kuin korona-rokotteissa. Paavola ei vastusta kaikkia rokotuksia, mutta esim. HPV- ja koronarokote kuuluvat siihen sarjaan, jossa pyritään aiheuttamaan ongelmia ihmisille sairauksien, hedelmättömyyden ja kuolemien kautta jne. Paavolan mukaan hyvin todennäköisesti MERS ja SARS ovat ihmisen laboratoriossa tekemiä viruksia, jotka liittyvät uuden maailmanjärjestyksen pahuuden agendaan.

”Rokotukset liittyvät tähän sillä tavalla, että nämä Illuminatit, mä sanon nyt aika rajusti, ne uhraa ihmisiä Luciferille. Ja Rockefeller on sanonut, että tarvitaan vain yksi iso kriisi ja kansa hyväksyy uuden maailmanjärjestyksen ”.

Paavola näkee jotain epäilyttävää myös siinä, että Bill Gatesin isä oli mukana Planned Parenthood -järjestössä , joka naisten perusterveydenhuollon lisäksi tekee myös abortteja ja on siksi oikeistolaisten kulttuurisoturien ja kristillisten järjestöjen vihan kohde ja myös oiva kohde kaikenlaisille salaliittoteorioille, jotka liittyvät globaaliin väestönhallintaan.
”He haluavat kontrolloida väestönkasvua ja että meitä olisi mahdollisimman vähän täällä. Siksi on kehitelty näitä ruokia ja lääkkeitä ja kaikkea muuta, että ei tämä ole mitään höpöä”, Paavola sanoo määrittelemättä, keitä ”he” ovat.

”Puhutaan maailmanjärjestyksestä, maailman hallituksesta, maailmanvaluutasta, maailmanuskonnosta – me oikeasti mennään sinne, nämä kaikki ovat ihan totta. New Age, jooga, reiki, mindfullness, ne on kaikki Babyloniasta lähtöisin olevaa kosmisen käärmeen oppia”, Paavola sanoo.

Illuminatin sanottiin jo aiemmin olevan lähes mitä tahansa sen maagisiin voimiin ja kulissien takaisiin vehkeilyihin uskovat tahot haluavat. Se on järjestö, idea tai myytti, jonka niskoille voi heittää kaiken sen, minkä kokee olevan maailmassa väärin. Paavolalle Illuminati on kristillisten arvojen vastainen, lähes satanistinen järjestö, koska sen kaltaiset maailmanselitykset vetoavat häneen ja muihin raamatun opetukset kirjaimellisesti ottaviin henkilöihin.

”Maailmassa on todellisia saatananpalvojia, jotka ovat hyvin rikkaita eliitti-ihmisiä ja vaikutusvaltaisia. Raamatussa sanotaan, että Saatana on tämän maailman ilmavallan hallitsija ja antaa rikkauksia niille, jotka häntä palvovat ja Jumala taas antaa hyviä asioita niille, jotka häntä palvovat. Nämä rikkaat illuminatit ovat saaneet sen, mitä heillä on, Saatanalta. Nämä ihmiset uhraavat Saatanalle, koska Saatana vaatii sitä ihmisuhria. Saatana vaatii kuolemaa, kipua ja kärsimystä. Jos lähtee aidosti tutkimaan näitä asioita ja unohtaa kaikki foliohattujutut, niin törmää ihmeellisiin asioihin”.

—-
Petri Paavola näkee koronaviruksen ihmisen tarkoituksellisesti luomana tautina. Hän näkee myös rokotteen osana anti-kristillistä juonta.

”Ei tämä ole mitään salaliittoteoriaa, perustan näkemykseni faktoihin. Tai tästä on siis kaksi faktaa, mutta olen valinnut tämän, minkä sanoin. Ja sitten Ilmestyskirja tukee tätä, Ilmestyskirja 18:23 sanoo, että maan mahtavat kauppiaat eksyttävät kaikkia kansoja lopunaikana vähän ennen Jeesuksen toista tulemusta farmakeian kautta ja farmakeia on klassisessa eli vanhassa kreikassa sekä Koineen kreikan aikakaudella lääke, joka on parantava tai sitten se on myrkyllinen ja tappava. Nykykreikan sana farmakeio tarkoittaa apteekkia ja lääkekauppaa. Kautta historian kreikankielen sana farmakeia ja siihen liittyvä sana farmakeio ovat aina tarkoittaneet lääkettä. Koska Ilmestyskirjan 18:23 farmakeia sana esiintyy tekstissä negatiivisessa muodossa, niin silloin on kyse farmakeia lääkemyrkystä, jonka kautta kaikkia kansoja eksytetään maan päällä ja sen kautta pyritään saamaan ihmisille paljon vahinkoa aikaan.  Olen ollut Jumalan armosta uskossa Jeesukseen 30 vuotta ja opettanut raamattua 25 vuotta erilaisissa yhteyksissä. Raamatusta tulee se, että tulee lopun aika, eikä kukaan voi ostaa eikä myydä ellei ota pedon merkkiä ja tulee maailmanhallitus ja maailmantalous”, Paavola listaa.

”Mä en perusta mihinkään mystisiin salaliittoihin mitään. Ymmärrän, että moni pitää minua salaliittolaisena ja moni ei usko raamattuun eikä niihin lääketieteen ammattilaisiin, jotka menevät valtavirtaa vastaan. Että kelpaanko mä sun kirjaan kun mä en omasta mielestäni edusta mitään salaliittoteorioita?”, Paavola kysyy tätä kirjaa varten antamassaan puhelinhaastattelussa.

Paavolan mukaan rokote on eräänlainen bio-ase, jonka tarkoitus on tappaa. Hän vetoaa eläinkokeisiin, tilastoihin ja eri lähteistä saamiinsa tietoihin – sekä tietysti raamattuun.
”Haitat tulevat esille vuoden tai kahden kuluttua ja tämä on vain jäävuoren huippu. Kyllä nämä lääketieteen ammattilaiset jotka menevät valtavirtaa vastaan näkevät, että valitettavasti tähän suuntaan se on menossa. Ja tässä tulee se farmakeia. Tämä on profetoitu raamatussa ja se tapahtuu nyt meidän silmiemme edessä. Näin sen näen ja tämä ei ole salaliittoa”.

Paavola näkee kristittyjen vainoa, joka sulautuu myös muihin teemoihin. Näkee isojen teknologiafirmojen harjoittavan sensuuria ja puhuu että raamattuun uskovat heitetään ulos internetistä.

”Ne tahot, jotka hallitsevat näitä palveluita, YouTubea ja muita ovat kaikki Illluminatin ja vapaamuurarien hallinnassa ja kontrollissa ja haluavat vain sen heidän valhe-totuutensa. Kaikki jotka ajattelevat valtavirrasta poiketen esimerkiksi tästä koronasta ja vahingollisista lääkkeistä (Paavolan mukaan kaikki lääkkeet eivät ole vaarallisia, sillä Paavolan mukaan on myös olemassa hyvää lääketiedettä ja ihmisiä auttavia lääkkeitä) ja homoseksuaalisuudesta, niin heidät halutaan sulkea ja bannata. Tänä päivänä, jos esität fiksulla tavalla kritiikkiä jotain järjestelmää kohtaan, sinulle sanotaan, että olet salaliittolainen. Se on sellainen taikasana, että kukaan ei ota sinua enää tosissaan. Sanomasi pyritään tukahduttamaan leimaamalla sinut foliohatuksi”, Paavola sanoo.

Paavola korostaa moneen kertaan, ettei ole salaliittoteoreetikko, koska puhuu avoimesti, tuo väitteidensä tueksi lähteitä ja sanoo edustavansa Herraa, eikä omaa agendaansa. Hän sanoo myös, että Jumala näyttää hänelle unia. Paavolan mukaan unet eivät ole uskon perusta, vaan Jumalan sana ja Herran Jeesuksen veri syntien sovitukseksi, jokaiselle, joka uskoo Jeesuksen olevan Herra, Messias ja Pelastaja.

”Sinä yönä kun Trumpia valittiin ensimmäisen kerran, niin näin unen, jossa kerrottiin, että Trump voittaa vaalit. Sitten mä heräsin aamulla ja Trump oli voittanut vaalit, vaikka siinä ei pitänyt niin käydä. Sitten mä näin seuraavana yönä unen, jossa sanottiin, että Trumpilta otetaan voitto pois, vaikka hänen olisi pitänyt voittaa ne vaalit. Neljä vuotta minä odotin, että koska hänet potkaistaan pois, mutta sitä ei tapahtunut. Sitten tajusin, että se tarkoitti, että se tapahtuu kaksissa eri vaaleissa. Esimerkiksi Markku Ruotsila, kirkkohistorian dosentti sanoi marraskuun neljäs päivä, että Trump on todennäköisesti voittanut, ja että ainut tapa, millä Biden voi voittaa vaalit on, jos hän saa kaikki postiäänet. Ja sitten se kuitenkin tapahtui, mikä oli epätodennäköistä, eli Herra voi puhua näitä asioita. Joku on kysynyt, että miksi Jumala näyttäisi jollekin Petri Paavolalle, tavalliselle pienelle miehelle jonkun tällaisen vaalivilpin? Että mitä järkeä siinä olisi? Siinä on se järki, että Jumala näyttää, että lopun aikana kaikki ihmisten teot ilman Raamatun Jumalaa perustuvat vilppiin ja valheeseen ja kaikki on isoa näytelmää”.

Paavola myös luottaa lähteeseensä täysin: ”raamattu ei ole satukirja vaan ajankohtaisempi kuin huomisen lehti!”

 

Tiittulan kirjan lopullinen kirjaan painettu versio liittyen minun osuuttani on hiukan erilainen kuin tuo yllä oleva teksti. Ymmärrän sen, että se on hänen kirjansa ja hän lopullisesti yhdessä kustantajan kanssa päättää siitä mitä kirjaan laitetaan. Ymmärrän myös sen, että kun Tiittula tekee omaa kirjaansa, niin haluaa kirjoittaa kirjansa tekstistä oman näköistään. Tiittula antoi ainakin minulle väärän kuvan siitä millainen kirjasta tulisi, sillä hän antoi ymmärtää, että kirjasta tulisi enemmän haastateltavan ajatuksien näköinen. Tiittula on kuitenkin lupauksistaan huolimatta pyrkinyt tulkitsemaan haastateltavaa (ainakin minua) ja tekemään haastateltavasta Tiittulan omien ajatuksien näköisen, eikä ole antanut haastateltavan omien ajatuksien kokonaisuudessaan näkyä kirjassaan. Jollakin toisella haastateltavalla voi olla erilainen näkemys omasta osuudestaan kuin mikä minulla oli.

Kiitän Markus Tiittulaa siitä, että kelpasin hänen kirjaansa haastateltavaksi. Eräässä vaiheessa ilmoitin Tiittulalle, että en enää ole käytettävissä hänen kirjassaan, koska emme päässeet yksimielisyyteen siitä miten minua koskeva osuus pitäisi esittää hänen kirjassaan. Jouduimme molemmat tekemään pieniä kompromisseja kirjan tekstiin liittyen. Minun osuuteeni kirjassa ei ollut ihan sen näköinen kuin olisin sen halunnut olevan, mutta lopulta päädyin siihen, että hyväksyin Tiittulan tekstiehdotuksen.  Tosin kirjan lopullinen tekstiversiokaan ei ole se minkä hyväksyin. Tiittula kyllä sanoi minulle, että kustantaja voi vielä muuttaa sitä hänen tekstiään, eikä se tule esille välttämättä siten kuin se teksti, jonka hyväksyin.

Tulevina päivinä koronarokotteen vaarallisuus ja siihen liittyvät haittavaikutukset, sairaudet ja kuolemat tulevat kaikille ilmeisiksi, jos vain haluaa rehellisesti katsoa tässä asiassa totuutta silmiin. Tämänkin tähden ajattelin, että on hyvä kun on laajasti eri lähteissä dokumentoitua tekstiä olemassa, joka kertoo ja paljastaa koronarokotteiden vaarallisuuden. Suurin syy kirjaan mukaan lähtemiselle oli siinä, että sitä kautta saa näkyvyyttä pelastuksen evankeliumille Herrassa Jeesuksessa ja Jumalan sanan totuudelle.

Tiittulan kirjan julkaisun jälkeen minun nettisivujani on haettu Googlen haun kautta paljon normaalia enemmän. Itse näen tämän hyödyttävän evankeliumin sanan näkymistä sivujeni kautta, ja se on tärkein asia, että pelastuksen evankeliumi Herrasta Jeesuksesta saa näkyvyyttä. Myönnän tässä julkisesti, että tämä oli minun motiivini Tiittulan kirjaan haastatteluun suostumiselle.

Suostuin Tiittulan kirjaan haastateltavaksi vain siksi, että sen kautta kotisivuillani oleva pelastuksen evankeliumin Herrassa Jeesuksessa ja Raamatun sanan totuus tulee saamaan ainakin hetkellisesti enemmän näkyvyyttä ja voisi koitua edes jonkun tai joidenkin sielun pelastukseksi. Se on tietenkin tuotava esille, että niin minun kuin jokaisen Herran Jeesuksen opetuslapsen uskon käsitykset tulee tutkia ja koetella Jumalan sanan kautta, koska niin minä kuin kaikki Herran Jeesuksen opetuslapset olemme vajavaisia.

Haluan kuitenkin julkisesti tuoda esille sen mitä olisin halunnut lukijoiden saavan lukea liittyen minun osuuteeni. Nyt se on kaikkien luettavissa. Käyn tässä vielä lyhyesti läpi tätä aihetta.

Bill Gates on ollut rahoittamassa kohdunkaulasyöpärokotetta Intiaan. Intian rokotetutkimus, jota Bill ja Melinda Gatesin säätiö rahoitti oli tutkittavana Intian korkeimmassa oikeudessa. Tuomarit vaativat vastauksia siihen, kun lapsia alkoi kuolemaan rokottamisen seurauksena. Bill ja Melinda Gates säätiö rahoitti ja tuki Afrikassa annettuja suun kautta otettavia poliorokotteita. Afrikassa kävi niin, että esimerkiksi Sudanissa puhkesi uusi poliotauti poliorokotteen seurauksesta.

Bill Gates on mukana rahoittamassa ja tukemassa koronarokotteita, joiden on todettu monien lääketieteen ammattilaisten toimesta aiheuttavan sairauksia, hedelmättömyyttä ja kuolemaa.

Bill Gates on mukana rahoittamassa ja tukemassa GMO-ruokaa, eli geeni manipuloitua ruokaa. Gates uskoo GMO-ruuan olevan terveellistä, joka voisi ehkäistä nälänhätää. GMO-ruuissa käytetään glyfosaattia, joka on karsinogeeninen aine, myrkyllinen aine, joka aiheuttaa mm. syöpää, Parkinsonin tautia, Alzheimerin tautia, autismia.

GMO-ruokaa tutkiessa on havaittu eläinkokeissa, että yli puolet GMO-ruualla ruokituista rotanpoikaisista kuoli kolmen viikon kuluessa. GMO-ruuilla ruokitut rotat menettivät kyvyn lisääntyä kolmannessa polvessa. Hiirikokeissa GMO-ruualla ruokitut hiiret saivat vähemmän poikasia ja poikaset olivat tavallista pienempiä. Yhdysvalloissa useammat maatilat ovat ilmoittaneet, että GMO-ruualla ruokituille sioille ja lehmille kehittyi hedelmättömyyttä, eli ne eivät pystyneet lisääntymään.

Bill Gatesin toiminta rokotteiden ja GMO-ruuan parissa on aiheuttanut ja aiheuttaa paljon sairauksia, hedelmättömyyttä ja kuolemaa. Tässä todisteita Gatesin yhteydestä osallisuuteen joukkotuhon toteuttamiseen. Kun on tutkittu GMO-ruuan ja esim. koronarokotteiden haittavaikutuksia, niin ne ovat hyvin samanlaisia.

Sanoin 2020 joulukuun alussa MOT-ohjelmassa Meitä ette rokota, kuinka koronarokotteiden kautta on käynnissä joukkotuho operaatio. Tästä mitä sanoin MOT-ohjelmassa kului noin puoli vuotta tai muutamia kuukausi kun Michael Yeadon, joka on Pfizerin ex-varatoimitusjohtaja sanoi, että mRNA rokoteteknologia mahdollistaa joukkotuhon ja sitä näillä rokotteilla pyritään tekemään.

Jos sanot, että koronarokote tulee aiheuttamaan monien ihmisten kuolemaa, niin se ei ole mitään salaliittoteoriaa, vaan nyt koko ajan käynnissä oleva asia, josta myös monet muut lääketieteen huippuammattilaiset ovat puhuneet Yeadon lisäksi.

Tiittulan kirjan tekstissä on väärällä tavalla sanottu minun sanoneen, että joukkotuhotavoite näkyy siinä kun korona- ja muidenkin rokotusten taustalla on pyrkimys tehdä ihmisistä hedelmättömiä. Näin en sanonut.

Sanoin, että koronarokotuksen ja HPV -rokotusten taustalla on juoni vähentää maapallon väkilukua tekemällä ihmisistä hedelmättömiä. Tiittulan kirja antaa ymmärtää, että tarkoittaisin laajemmassa merkityksessä rokotteiden tekevän ihmisistä hedelmättömiä, vaikka en sanonut sitä. Sanoin kirjaa varten, että korona- ja HPV-rokotteet aiheuttavat hedelmättömyyttä.

Tiittula sanoo, että Planned Parenthood -järjestö olisi kristillisten järjestöjen vihan kohde, siksi kun se hyväksyy ja tekee abortteja ja Bill Gatesin isä oli mukana tässä järjestössä. Terveessä Raamatullisessa uskossa oleva ihminen ei vihaa ihmisiä, ei vihaa järjestöjä, vaan rakastaa totuudessa ihmisiä lähimmäisinään. Jos sanoo synnin synniksi, niin se ei tarkoita synnin harjoittajan vihaamista. Jos olet eri mieltä jonkun ihmisen kanssa, niin se ei tarkoita, että vihaat häntä. Terveessä Raamatullisessa uskossa olevan ihminen rakastaa kaikkia lähimmäisiään, vaikka olisi heidän kanssa jostakin eri mieltä tai sanoo synnin synniksi. Terveessä Raamatullisessa uskossa oleva ihminen näkee oman vajavaisuutensa ja sen ettei hän ole täydellinen, vaan armahdettu Jumalan armon, totuuden ja rakkauden kautta, Messias Jeesuksen veressä. Terveessä Raamatullisessa uskossa olevan ihmisen hyväksyntä Jumalan edessä ei perustu vajavaisen ihmisen tekoihin, vaan Herran Jeesukseen sovitustyöhön ja Hänen vereensä, joka on vuodatettu syntien anteeksisaamiseksi.

Uusi maailmanjärjestys ja sen tuleminen on täyttä totta. Monien eri maiden useat poliitikot ja yhteiskunnalliset vaikuttajat eri aloilta ovat tuoneet esille sen kuinka ihmiskunnan pitää siirtyä uuteen maailmanjärjestykseen, jossa uusi järjestelmä poistaa vanhan järjestelmän. Uuden maailmanjärjestyksen asettaminen maan päälle ei ole mitään salaliittoteoriaa, vaan todennettavissa oleva asia.

Tiittula ei halunnut tuoda kirjassaan esille sitä mitä ehdotin hänelle ja mikä on minun oikea näkemykseni liittyen lääketieteeseen. Olen sitä mieltä etteivät kaikki lääkkeet ole vaarallisia, sillä on olemassa hyvää lääketiedettä, ja lääkkeitä, jotka ihan oikeasti auttavat ihmisiä. Tätä Tiittula ei halunnut ottaa mukaan kirjansa tekstiin liittyen minun osuuteeni. Olikohan Tiittulan tarkoituksena esittää minut sellaisessa valossa, että lukijalla olisi mahdollisuus nähdä minut lääketiede vastainen ihmisenä, jota en todellakaan ole. Tämä minun lääketiede myönteisyys olisi pitänyt olla ehdottomasti kirjassa mukana. Toki se on totta ja todellisuutta, että on lääkkeitä, jotka ovat vaarallisia ja voi tulla paljon haitallisia ja vaarallisia sivuvaikutuksia, mutta on myös hyviä lääkkeitä, jotka oikein käytettynä auttavat ihmisiä.

Kirjassaan Tiittula toi esille kuinka Jumala näyttää minulle unia. Tätäkin kohtaa lukija voi tulkita väärin, ikään kuin olisin unennäkijä ja perustaisin uskoni Jumalaan ainoastaan unien varaan. Tiittulalle esittämäni ehdotelmassa toin esille etteivät unet ole uskoni perusta, vaan Jumalan sana ja Herran Jeesuksen veri syntien sovitukseksi, jokaiselle, joka uskoo Jeesuksen olevan Herra, Messias ja Pelastaja.

Jumala puhuu jokaiselle ihmiselle, jonka Hän on armossaan pelastanut Messias Jeesuksen veren kautta. Tässä ei ole mitään outoa, eikä se ole mitään hörhöilyä. Jumala puhuu jokaiselle Herran Jeesuksen opetuslapselle Pyhässä Hengessä suoraan uskovan sydämeen, Raamatun sanan kautta, unien, profetioiden ja ilmestysten kautta sekä toisten uskovien kautta. Jokaisen uskovan tehtävä on kuitenkin koetella onko se Jumalasta mitä hänelle on puhuttu ja jokaisen uskovan tulee koetella hänen saamansa puhe, näky, profetia jne. Jumalan sanan totuuden kautta.

Tiittula ei ottanut kirjaansa mukaan tuota edellä olevaa kohtaa, jossa toin esille sen kuinka uskoni perusta on Jumalan sana ja Herran Jeesuksen veri syntien sovitukseksi, jokaiselle, joka uskoo Jeesuksen olevan Herra, Messias ja Pelastaja.

Tiittula sanoi ettei hänen kirjansa ole mikään saarnakirja. Ymmärrän tietyllä tavalla Tiittulan lähtökohdan ja ajatuksen, mutta kun on kyse haastateltavasta ja siitä mikä on hänen uskonsa ja ajattelutapansa ydin, niin tällä perusteella evankeliumin ydin Herran Jeesuksen pelastuksesta, Hänen veressään olisi kuulunut mukaan kirjaan, minun mielestäni, sillä se on uskoni ja ajattelutapani perustus ja sydän, jonka varaan rakennan uskoni ja ajatusmaailmani.

Osa 2: Taistelu totuudesta kirja salaliittoteorioista osa 2

 

Tässä on linkki Toni Torpan ja minun keskusteluun Markus Tiittulan kirjasta:

Toni Torppa - Petri Paavola: Taistelu totuudesta salaliittoteoriaa vai jotakin muuta


 

Petri Paavola 20.2.2022

Lähteet:
adlibris.com/fi/kirja/ taistelu totuudesta 9789510476109
kirja.elisa.fi/ekirja/ taistelu totuudesta
dailymail.co.uk/news/ Judges demand answers children die controversial cancer vaccine trial India
theguardian.com/ vaccine derived polio spreads in africa after defeat of wild virus
geneticliteracyproject.org/ bill gates gmo foods perfectly healthy reduce starvation malnutrition
guardian.ng/ the dangers of genetically modified foods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker