Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Valhe liskolintu

Marraskuussa vuonna 1999 National Geographic julkisti usean sivun artikkelin, jossa se julisti, että puuttuva rengas dinosauruksen ja linnun välille on löytynyt.

Valheen jäljet

Asiantuntijat alkoivat kuitenkin epäillä liskolinnun todistusaineiston aitoutta. Tämän johdosta löytö jouduttiin luovuttamaan puolueettoman tutkinnan kohteeksi. Näissä tutkimuksissa löytö todettiin  väärennökseksi, joka oli kuitenkin taitavasti väärennetty. Liskolinnun löydön yläosa kuului linnulle ja sen häntä kuului liskolle, jotka olivat kuitenkin eri löytöjä ja ne oli vain liitetty toisiinsa ja sen ympärille oli sitten kehitelty tarina liskolinnusta, joka oli kuitenkin väärennös. Maaliskuussa 2000 National Geographic joutui tunnustamaan, että liskolintu oli väärennös.

Yhteenveto

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kuin tiedemiehet väärentävät "löytöjään" joiden tarkoituksena on koittaa pönkittää kehitysteorian "oikeellisuutta".  On todella epärehellistä se että yritetään tahallisesti väärentämällä tukea kehitysteoriaa. Toisaalta ymmärrän sen kuinka heikoilla kehitysteoria on ja siksi kai niin usein nousee tiedemiehiä, jotka ovat valmiit huijaamaan ja väärentämään "löydöksiään", että erittäin heikot "todisteet" kehitysteorian puolesta saisivat "pitävämmät todisteet". Helpommalla pääsee kun uskoo Raamattua, joka osoittaa Jumalan luoneen ihmisen maan tomusta.

 

 

Petri Paavola 2010

 
website statistics

eXTReMe Tracker