You are target of His love! 

Etusivulle
Raamatunopetuksia

Timantti

Uskon elämä on kuin timantin hiontaaEnsin Jumala pelastaa varsin karkean ja rosoisen ihmisen, jota aletaan sitten hioa. Yksi särmä toisensa jälkeen hioutuu pois ja lopulta sitten timantti loistaa ja säteilee kauniin kirkkaana.

Jumalan armo vaikuttaa uskovassa, että hän oppii kasvun kautta hylkäämään jumalattomuutta (syntiä) sekä synnin himoja. Jumalan armo myös vaikuttaa kasvun kautta siveyttä, jumalisuutta sekä vanhurskasta elämää. Tämä Jumalan armo työ tapahtuu siten, jotta Pyhä Henki vaikuttaa Jumalan sanan mukaista elämää uskovan sydämessä. Pyhän Hengen vaikuttamana uskova oppii vastustamaan syntiä sekä voittamaan syntiä. Pyhän Hengen vaikuttamana uskova oppii elämään vanhurskaasti tässä nykyisessä maailmanajassa. Raamattu myös opettaa, jotta emme tule täydelliseksi tässä ajassa, vaan terveen uskon vaikutuksesta kasvamme kohti täydellisyyttä. edellä oleva on tärkeä ymmärtää, koska muutoin täydellisyys vaatimuksen alla oleva uskova menee rikki ja luopuu uskostansa tai hän alkaa näyttelemään ja esittämään täydellistä, eli alkaa elämään valheessa. Uskovasta ei tule täydellistä tässä ajassa, sillä olemme vajavaisia vaelluksessamme, mutta saamme Jumalan armosta kasvaa kuitenkin sitä kohden.

Hiomistyö ei tunne mukavalta, eihän? Mutta se on ainoa keino saada sinusta ja minusta rosoiset ja ylimääräiset särmät pois.

Suostummehan siihen?

Se on itsensä kieltämisen tie, johon Jeesus omansa johdattaa, jossa synti kukistuu meidän sydämessämme, jotta Jumalan vanhurskaus voi hallita meitä. Näin löydämme todellista elämää Hänessä Pyhän Hengen voiman kautta Jumalan tahdon ja sanan opetuksen mukaisesti.

Petri Paavola

 He loves you!


eXTReMe Tracker