Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Tapahtuiko USA:n vaaleissa 2020 vaalipetos?

USA:n presidentinvaalien 2020 ympärillä kuohuu. Trump ja monet muut hänen hallintonsa jäsenistä sekä useat ihmiset ympäri maailman ovat sitä mieltä, että 2020 presidentin vaalit olivat vilpillisiä ja Trumpilta varastettiin presidenttiys petoksen kautta. Vaalipetos syytteitä esittäneitä ihmisiä syytetään salaliittoteorian kannattajiksi. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään salaliittoteoria, sillä USA:n 2020 presidentinvaalit olivat vaalipetos, jonka pystyy näyttämään toteen todennetuilla faktoilla. Tutki ja koettele kirjoitukseni avoimella mielellä, niin kykenet näkemään vaalipetoksen sekä ymmärrät sen, että valtamediat syöttävät valheuutisia koskien USA:n presidentin vaaleja. Täsmennän vielä sen, että valtamediat julkaisevat myös totuuteen perustuvia uutisia, mutta seassa on yhä enemmän valheuutisia. Itse en kannata kumpaakaan, en Trumpia, enkä Bidenia, joka pois sulkee sen, että olisin tässä asiassa puolueellinen.

MTV:n Live uutisissa 4.11.2020 Yhdysvaltain historian dosentti Markku Ruotsila sanoi pitävänsä aika todennäköisenä, että Trump on voittanut vaalit. Ruotsila sanoi kuinka Bidenin tulisi saada lähes kaikki laskemattomat postiäänet Wisconsissa, Michiganissa ja Pennsylvanissa voittaakseen vaalit. Ruotsilan mukaan on todella epätodennäköistä, että Biden saisi melkein kaikki postiäänet noissa kolmessa osavaltiossa.

Ruotsila sanoi, että Pennsylvaniassa on mahdollisuus vaalivilppiin, koska siellä hyväksytään vaalipäivän jälkeen usean päivän ajan postiääniä, jossa ei ole postileimaa ja niitä ei pystytä todistamaan, koska ne ovat oikeasti lähetetty.

Olen vuosia seurannut Ruotsilan asiantuntevia lausuntoja ja olen siitä varma, että hän tiesi 4.11 sen hetkisen äänimäärän perusteella, että Trump voittaa vaalit, sillä edellä mainituista postiäänistä Biden ei voisi saada lähes kaikkia voittaakseen vaalit. Näin kuitenkin tapahtui, että se mikä ei ollut mahdollista tapahtui, jonka selittää ainoastaan vaalipetos.

Judicial Watch- oikeudenvalvontajärjestön puheenjohtaja Tom Fitton sanoi, että Trump voitti tiistaina 3.11 liittovaltion vaalilain mukaan. Fitton sanoi kuinka vaalipäivän jälkeinen äänestäminen on laitonta. USA:n liittovaltion lain mukaan osavaltioiden on valittava presidentti ja varapresidentti vaalipäivänä, jota ei kuitenkaan tapahtunut.

Fittonin mukaan viidessä tai kuudessa osavaltiossa jatkunut ääntenlaskenta vaalipäivän jälkeen viittaa siihen, että jotakin epäasiallista on meneillään. Fitton sanoi kuinka Trump voitti vaalipäivänä Michiganissa, Wisconsinissa, Pennsylvaniassa, Georgiassa ja Pohjois-Carolinassa. Fittonin mukaan tuloksia pitäisi suojata, mutta sitä on muutettu, niin että ääniä lasketaan lakisääteisen ajan jälkeen.

Itse näen niin, että Trumpia vastustavat tahot USA:ssa ovat koko Trumpin valtakauden ajan yrittäneet suistaa hänet vallasta, ja nyt he saivat siihen tilaisuuden, kun ääntenlaskenta ei tapahtunut laillisesti, joka antoi heille mahdollisuuden vaalipetokseen.

Judicial Watch kertoi, että syyskuun 2020 tutkimus on paljastanut sen kuinka 353:ssa USA:n piirikunnassa oli 1.8 miljoonaa enemmän rekisteröityjä äänestäjiä (haamuäänestäjiä) kuin mitä niissä on äänioikeutettuja. Sama tutkimus sanoi, että tutkimus oli rajoitettu koskemaan vain 37 osavaltiota.

Jos tutkimus olisi tehty koskemaan useampaa osavaltiota kuin vain 37:aa, niin se olisi tuonut esille lisää petokseen perustuvia tietoja. Trumpin vastustajat ovat pohtineet koko ajan miten Trump voitaisiin syrjäyttää vallasta? Vastaus tähän on haamuäänestäjät sekä yli vaalipäivän menevät äänet ja vaalipetoksen kautta tulos sorvataan sopivaksi Bidenille. Tästä olisi voinut kirjoittaa paljon enemmänkin, kuolleista äänestäjistä ja kaikesta muusta vilpistä vaalien ympärillä, mutta ajattelin kirjoittaa tästä lyhyesti niitä lukijoita ajatellen, jotka eivät jaksa lukea pitkiä kirjoituksia.

2020 vaalien äänestysdataa koskeva analyysi paljastaa vaalipetoksen. Analyysin mukaan sadat tuhannet äänet vaihdettiin reaaliajassa Trumpista Bideniin äänestyskoneiden ohjelmistojärjestelmien kautta. Tämä selittäisi sen miksi vaa'ankieli osavaltioissa äänten laskeminen hidastui, jonka kautta vaalipetos kyettiin tälläkin tavalla toteuttamaan. Analyysin mukaan Trumpin äänet joko menetettiin tai vaihdettiin Bideniin. Analyysi on tehty TheDonald.win sivustolla. Tiedän sen, että moni sanoo ettei analyysi ole luotettava, koska se on tehty Trumpin kannattajasivustolla. Analyysi antaa kuitenkin samanlaista tulosta mitä muutkin tiedot ovat antaneet minkä perusteella kykenemme näkemään vaalipetoksen.

New Yorkin kuvernööri Andrew Cuomo on ehdottanut, että USA:n pitäisi viivyttää koronavirusrokotetta ja se pitäisi ottaa käyttöön vasta sen jälkeen kun Joe Biden on vihitty presidentin virkaan. Cuomon mukaan rokotteen valmistuminen on hyvä asia, mutta jos rokote tulisi Trumpin hallinnon aikana, niin se olisi huono uutinen. Cuomo on kertonut kuinka hän työskentelee muiden kuvernöörien kanssa estääkseen Trumpin suunnitelman rokotteen antamisesta ja levittämisestä amerikkalaisille.

Koronavirus näyttää olevan kaiken muun hämäräperäisen tarkoitusperän lisäksi myös poliittinen virus, jolla iskettiin Trumpia vastaan. Jos luottaa koronavirusrokotteeseen (itse en luota, enkä ota sitä), niin eikö se silloin pitäisi ottaa käyttöön mahdollisimman nopeasti. Cuomon lausunto ettei koronavirusrokotetta saisi levittää Trumpin hallinnon aikana, vaan sen jälkeen kun Biden on vihitty presidentiksi paljastaa meille sen, että koronavirus on myös poliittinen virus, eikä tiettyjä tahoja kiinnosta ihmisten terveys, vaan Trumpin vallasta syökseminen.

Vuonna 2017 tammikuussa USA:n presidenttien lääketieteellinen neuvonantaja Anthony Fauci sanoi, että Trumpin valtakaudella puhkeaa maailmanlaajuinen pandemia, jossa kaikki maailman terveystahot tulevat toimimaan samalla tavalla. Fauci oli tietoinen maailman valtaeliitin suunnitelmista, siksi hän kykeni edeltä käsin tietämään, että Trumpin valtakauden aikana puhkeaa maailmanlaajuinen "pandemia". Koronaviruksen kautta valtaeliitti pyrkii luomaan uuden maailmanjärjestyksen ja Trump ei ihan kaikilta osin ole hyväksynyt sitä ja siksi virus levitettiin maailmaan Trumpin valtakaudella. Tämän tarkoituksena oli heikentää Trumpin mahdollisuuksia presidentin jatkokaudelle. Trump vähätteli alussa koronavirusta, koska häntä ohjattiin toimimaan sillä tavalla. Tämä kuului osana juoneen, jossa Trumpin suosiota pyrittiin vähentämään.

Kerron unestani, jonka näin vuonna 2016. Näin kaksi unta peräkkäisinä päivinä, ja uskon ensimmäisen unen puhuvan 2016 vaaleista ja seuraavan yön uni puhui 2020 vaaleista. Kerroin unestani 9.11.2016 seuraavasti PetriFB nimimerkillä uskonaskel foorumille (katso linkki lähteissä) lähettämässäni viestissä:

Näin päivää ennen USA:n presidentin vaaleja yöllä unen, jossa ääni sanoi, että Trump voittaa vaalit. Nyt sitten vaaliyönä (en katsonut vaaleja yöllä) näin unen, jossa Trumpilta otetiin voitto pois ja sanottiin, että hänen olisi pitänyt voittaa vaalit. Huomautan nyt sen, että nämä olivat unia joita näin, enkä ala saarnaamaan tai sanomaan näiden olleen profeetaallisia unia, vaan että ne olivat unia joita näin. Olisihan se kuitenkin aika hurjaa jos jollakin kepulikonstilla Trumpin voitto mitätöitäisiin.

Olen Herraan Jeesukseen uskovana ihmisenä aralla tunnolla profetioiden, unien, opetusten ja erilaisten sanomien kautta, sillä ne tulee koetella ovatko ne Jumalasta vai eivät. Ajattelin, että jos uni oli Jumalan antama, niin Trump syrjäytetään vallasta hänen neljävuotisen valtakautensa aikana, joka alkoi virallisesti 20.1.2017. Näin ei kuitenkaan tapahtunut Trumpin ensimmäisellä kaudella. Kun olen tätä unta koetellut, niin olen nyt tullut siihen ymmärrykseen, että uni oli Herran antama ilmoitus ja se kertoi kahdesta eri vaalista, eli vuoden 2016 ja 2020 presidentin vaaleista. Trump voitti vaalit 2016, ja Trump voitti vaalit 2020, mutta häneltä otettiin voitto pois petoksen kautta.

Olen tullut tähän tulokseen ja saanut varmuuden sydämelleni siitä, että vuoden 2020 USA:n presidentin vaaleissa tapahtui vaalipetos. Olen myös saanut varmuuden siitä, että uni oli Jumalan minulle antama ja näyttämä. Raamattu kertoo kuinka Jumala puhuu kansalleen monella tavalla, Raamatun sanan totuuden kautta, profetioiden, unien ja näkyjen kautta sekä palvelijoidensa kautta. Ymmärrän sen etteivät kaikki ihmiset usko Raamatun Jumalaan, eivätkä he usko, että Jumala voisi puhua ihmiselle unen kautta. Se on kuitenkin totta, että todennettujen todisteiden kautta USA:n vaaleissa tapahtui petos, jossa Trumpilta otettiin voitto pois. Tämä sama asia sanottiin minulle unessa, joten uskon sen olleen Jumalasta.

Näiden vaalien ympärillä on ollut monenlaista profetiaa, ja jotkut ovat saaneet profetian kuinka Trumpilta otetaan voitto pois ja hänet surmattaisiin. Minä en ole saanut Jumalalta sellaista sanomaa missä puhutaan Trumpin kuolemasta. Nämä profetiat tulee koetella ja aika näyttää tuleeko maailman valtaeliitti surmaamaan Trumpin tai lavastamaan hänen kuolemansa.

Minä näin unen Trumpista jo vuonna 2016, eli kauan ennen sitä mitä nyt on tapahtunut. Lähetin uneni uskonaskel foorumille 2016 ja olin sen kanssa aralla tunnolla koetellen sitä kaikki nämä vuodet, että onko se Jumalasta vai ei. Nyt sydämessäni ei ole pienintäkään epäilystä siitä etteikö uni olisi ollut Jumalan antama.

Miksi Jumala näyttäisi ihmiselle profetiallisen unen USA:n vaaleista? Sen tähden, että ymmärtäisimme sen kuinka niin sanottu demokratia perustuu petokseen ja valheeseen, ettemme luottaisi ihmiseen, vaan Jumalaan. Raamatun sanan opetuksen mukaan ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta koko maailma ajautuu täyden laittomuuden tilaan. Antikristus on astumassa pian maailmannäyttämölle ja hänenkin järjestelmänsä perustuu petokseen. Se, joka luottaa ihmiseen ja siihen valheeseen, joka vaikuttaa yhteiskunnissa tässä lopunajassa, niin hän tulee lopulta eksymään antikristuksen syliin saaden sielullensa iankaikkisen vahingon. Kun ihminen tunnustaa syntinsä, katuu syntejään ja uskoo Herraan Jeesukseen, niin hän saa syntinsä anteeksi ja iankaikkisen elämän Jeesuksen veren ja sovitustyön tähden.

 

Petri Paavola 12.11.2020

Lähteet:
mtvuutiset.fi/ trump on voittanut pidan sita aika selvana nain kommentoi yhdysvaltain historian dosentti
www.wnd.com/ 2020/11/ 4867657
judicialwatch.org/ press releases/ new jw study voter registration
distributednews.com/ 473589
static01.nyt.com/ elections assets/2020
dailywire.com/ cuomo vaccines timing is bad news suggests undermining trumps covid vaccination plan
uskonaskel.foorumi.eu/ viewtopic.php? f=2&t= 2559&hilit =trump+uni &start=20

 

 

 

 

eXTReMe Tracker