Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Terve lääkäri kuoli C0VID rokotteeseen

C0VID rokotteiden vaarallisuus alkaa käymään nyt ilmi rokotteiden antamisen jälkeen. Ehkäpä nyt jopa tähän asiaan positiivisesti suhtautuvien silmät alkavat avautua. Terveen amerikkalaisen lääkärin kuolema C0VID rokotteeseen on todella surullinen tarina ja kertoo meille sen kuinka vaarallisia nämä uudet rokotteet ovat. Jokainen on tietenkin itse vastuussa ottaako koronarokotteen vai ei, eikä kukaan voi, eikä saisi pakottaa ketään rokotteen ottamiseen tai sen ottamatta jättämiseen. Jokaisella on kuitenkin oikeus omaan näkemykseen asiasta. Tämän tähden minä tuon esille koronarokotteen vaarat, ja pidän sitä todella vaarallisena ihmisille. Kirjoitukseni lopussa on myös ratkaisu siihen miten voimme hoitaa turvallisesti tämän koronavirus asian ilman rokottamista.

Täysin terve 56-vuotias miamilainen lääkäri (synnytyslääkäri) Gregory Michael kuoli verisairauteen 16 päivää sen jälkeen kun hän oli saanut Pzifer C0VID rokotteen. Menehtyneen lääkärin vaimo Heidi Neckelmann sanoi miehensä olleen täysin terve ennen C0VID piikkiä, jonka hän sai 18.12.2020 Mount Sinai Medical Centerissä. Gregory sai halvauksen liittyen verisairauteen. Heidin mukaan Michaelilla ei ollut immuunihäiriöitä tai mitään muuta sairautta, joka olisi voinut aiheuttaa hänen kuolemansa. Heidi uskoo, että 100 prosentin varmuudella hänen miehensä kuolema johtui rokotteesta. Heidi sanoi hänen miehensä käyneen keskusteluja ennen kuolemaansa oireistaan lääkärien kanssa, jotka sanoivat oireiden johtuneen suurella todennäköisyydellä rokotteesta. Pfizer ei usko kuoleman johtuneen rokotteesta.

Gregory Michael kuoli halvaukseen, kun hänelle kehittyi rokotteen jälkeen yhtäkkiä harvinainen autoimmuunisairaus, joka saa kehon tuhoamaan sen omia verihiutaleita, jonka seurauksena tapahtuu hyytymiä.

Gregory oli hyvässä kunnossa. Hän ei tupakoinut, hän käytti alkoholia harvoin, ja silloinkin sosiaalisessa yhteydessä. Kun Gregory äkisti sairastui (koronarokotteen jälkeen), niin hänestä otettiin kaikenlaisia testejä, jopa syöpätestejä, mutta tulokset näyttivät ettei hänellä ollut sairauksia.

Gregory ei saanut mitään oireita heti C0VID-rokotteen ottamisen jälkeen, mutta kolmen päivän päästä rokotuksesta hän huomasi ihonsa alla käsissään ja jaloissaan punaisia pisteitä, jotka osoittivat verenvuotoa ihon alla.

Miami Beachilla Mount Sinai Medical Centerissä Gregorya tutkittiin ja huomattiin hänen kärsivän akuutista verihiutaleiden puutoksesta. Lääkärit luulivat aluksi kokeiden olevan virheellisiä, mutta tekivät vielä uudestaan tarkemman testin, joka vahvisti verihiutaleiden puutoksen.

Kaikesta huolimatta aluksi Gregory tunsi itsensä energiseksi ja normaaliksi. Lääkärit sanoivat hänelle tämän olevan todella vaarallista, sillä hän voisi saada avioverenvuodon ja kuolla.

Kahden viikon infuusioiden ja kokeellisten hoitojen jälkeen, jotka eivät kuitenkaan nostaneet Gregoryn verihiutaleiden määrää, lääkärit päättivät, ettei heillä ollut enää mitään vaihtoehtoja.

Heidin vaimon mukaan lääkärit diagnosoivat miehensä saaneen akuutin immuunihäiriön (idiopathic thrombocytopenic purpura), jossa immuunisysteemi erehtyy ja pitää kehon omia verihiutaleita vieraana aineena, ja sitten kehon oma järjestelmä alkaa tuhoamaan verihiutaleita.

Gregory kuoli verenvuodon aiheuttamaan aivohalvaukseen, valtimon veren vuotaessa aivoihin ennen kuin hän olisi päässyt leikkaukseen.

Ennen Gregoryn kuolemaa hän sai lääkehoitoa verihiutaleiden puutosta vastaan, mutta lääkehoito ei auttanut häntä.

Ennen kuolemaansa Gregory keskusteli lääkäreiden kanssa, jotka pitivät verihiutaleiden puutoksen olevan todennäköisesti rokotteen syy ja seuraus. Gregoryn vaimon mukaan näyttää siltä, että rokote ohjasi hänen kehoaan hyökkäämään väärään kohteeseen, eli verihiutaleisiin.

Koronarokote julistettiin poikkeuksellisena läpimurtona C0VID-19 torjunnassa, kun maailmanlaajuisesti terveystahot ennätysajassa analysoivat sen. Tämä Pziferin C0VID-19 rokote otettiin USA:ssa käyttöön viikkoa ennen kun Gregory sai sen.

Gregoryn vaimo Heidi sanoi, että hänen miehensä ei ollut rokote vastainen, vaan uskoi siihen ja halusi suojella potilaitaan ja perhettään C0VID:lta, koska hän uskoi rokotteen olevan turvallinen.

Tuon tähän vielä ajatuksiani tästä tapauksesta.

Amerikkalainen ruoka ja lääke hallinto järjestö FDA on tuonut esille listan mahdollisista Covid-19 rokotteen haittavaikutuksista, jotka ovat: Guillain-Barrén oireyhtymä, akuutti aivojen ja selkäytimen tulehdus, äkillinen poikittainen selkäytimen tulehdus (liittyy kuolleisuutta), aivokalvontulehdus, aivosairaudet, aivohalvaus, kouristuksia, narkolepsia, lihasjänteyden äkillinen vähentyminen tai katoaminen (katapleksia), äkillinen vakava allerginen yleisreaktio (anafylaksia), akuutti sydäninfarkti, sydänlihastulehdus, sydänpussitulehdus, autoimmuunisairaus, kuolema, ongelmia raskauteen ja syntyvyyteen, krooninen tulehdustauti, ei-anafylaktiset allergiset reaktiot, verihiutaleiden vähäinen määrä veressä (trombosytopenia), laskimotromboembolia, suonensisäisiä hyytymiä, niveltulehdus ja nivelkipu, Kawasakin tauti, lapsilla monijärjestelmäinen tulehduksellinen oireyhtymä, rokotteen kautta laukeaa tehostettu sairaus.

Gregory kuoli verenvuodon aiheuttamaan aivohalvaukseen ja hän kärsi verihyytymistä ja verihiutaleiden puutoksesta (vähäinen määrä), akuutista autoimmuunihäiriöstä, jossa kehon oma järjestelmä alkoi tuhoamaan verihiutaleita. Kun katsot FDA:n haittavaikutuslistaa näiden uusien C0VID rokotteiden haitoista, niin Gregoryn jokainen oire löytyy tuolta haittavaikutuslistalta. Gregoryn kuolema johtui Pfizerin koronarokotteesta, joka on täysin varma asia, vaikka asiassa alkaakin valkopesu, jossa hänen kuolemansa yhteys rokotteeseen pyritään kiistämään. Jos he uskaltavat tunnustaa kuoleman johtuneen rokotteesta, niin se vähentää rokotteen ottajia. Voi olla jopa niin, että he löytävät tähän jonkun syyn, joka johtaa pois rokotteesta.

Gregory Michael ei sairastanut koronaa, mutta niinkin voi käydä, että kun ja jos tässä yritetään tehdä valkopesua ja sanotaan ettei kuolema johtunut rokotteesta, niin hänen kuolinsyynsä voidaan väärentää ja sanoa sen johtuneen koronaviruksesta. Se olisi hyvä asia, jos viranomaiset myöntäisivät rehellisesti kuoleman johtuneen C0VID rokotteesta. Saa nähdä mitä viranomaiset tulevat tiedottamaan, mistä hänen kuolemansa johtui. Me kyllä sen jo tiedämme.

Gregory Michael oli terve ihminen, jonka C0VID rokote tappoi. Kannattaa todellakin ajatella nyt omilla aivoillaan, eikä uskoa valtamedian ja rokotevalmistajien ja rokoteteollisuuden talutusnuorassa olevia lääkäreitä, koska tämä ikävä ja valitettava Gregoryn tapaus, terveen ihmisen kuolema C0VID rokotuksen takia todistaa sen kuinka vaarallisia nämä C0VID rokotteet ovat. Itse uskon, että C0VID rokotteet aiheuttavat enemmin tai myöhemmin vakavia sairauksia, joista osa johtaa ennenaikaiseen kuolemaan.

Oli todella ikävä ja surullinen tarina. Terve lääkäri luottaa C0VID rokotteeseen, joka tappaa hänet. Todella surullista.

Älä ajattele, että nämä terveiden ihmisten kuolemat C0VID rokotteiden seurauksena ovat harvinaisia, sillä sitä ne eivät ole. Sinä voit olla seuraava, joka kokee ennenaikaisen kuoleman C0VID rokotteesta luottaessasi rokotteen, joka aiheuttaa sairauksia ja kuolemaa!

Yhdysvaltalainen Centers for Disease Control and Prevention - CDC ( Sairauden hallinta ja estämiskeskus) julkaisi 19.12.2020 Pzifer-BioNTechin koronarokote tiedotuksen, jossa tuotiin esille myös tilastoa rokotteen haitoista. Tiedotteen mukaan USA:ssa aloitettiin Pzifer-BioNTech koronarokote rokotukset 14.12.2020 ja kun rokotuksia oli jatkettu 18.12. asti (viiden päivän ajan), ja kun 122 807 ihmistä oli rokotettu, niin oli raportoitu 3150:n ihmisen kärsineen haittavaikutuksia. Raportin mukaan nämä 3150 rokotteesta kärsinyttä ihmistä olivat rokotuksen jälkeen joko kyvyttömiä tekemään päivittäisiä aktiviteettejä tai kyvyttömiä menemään töihin, ja he tarvitsivat joko lääkärin tai sairaalahoitoa.

On selvää, että tuo lähes 3 prosenttia (3150) rokotetuista ihmistä sai vakavia haittavaikutuksia C0VID rokotteesta. Greogory Michael sai rokotuksen 18.12.2020 eikä hänen kuolemansa ja vakavat oireet ja sairastuminen ehtinyt tämän raportin haittavaikutuksien listalle. CDC:n raportti kertoo karulla kielellä Pzifer-BioNTechin koronarokotteen vaarallisuudesta.

TV:ssä monet julkisesti esiintyvät lääkärit sanovat, että on täysin turvallista ottaa C0VID rokote. Mutta näin ei ole, kuten tämäkin tositarina asian todistaa. Voi niitä, jotka mainostavat C0VID rokotteen turvallisuutta, koska se ei ole totta. Väärä neuvo tässä C0VID rokote asiassa voi johdattaa lähimmäisesi vakavaan sairauteen tai jopa ennenaikaiseen kuolemaan. Oletko valmis ottamaan vastuun näistä sairauksista ja kuolemista suositellessasi näitä C0VID rokotteita?

Paljon parjattu lääkäri Antti Heikkilä, joka on kuitenkin monissa asioissa ihan oikeassa on sanonut, että RNA-virusrokote on vaarallinen, koska viruksen RNA on paljolti sama kuin ihmisen RNA. Heikkilän mukaan RNA-rokote voi aiheuttaa immuunijärjestelmän hyökkäyksen elimistön omia soluja vastaan autoimmuunireaktioiden kautta. Heikkilä oli tässäkin asiassa oikeassa.

Minä en vastusta lääketiedettä, vaan kunnioitan ja arvostan suuresti lääketiedettä ja sen monia hyviä saavutuksia ihmisten terveyden hoitamisessa. Tämä uusi lääketieteen aluevaltaus mRNA- ja DNA-rokotteineen sekä muutamat muut asiat (joista saatan kirjoittaa tulevaisuudessa) on ihmisen terveydelle vaarallista.

On tutkittu, että runsas D-vitamiinin (jopa 100-200 mikrog), C-vitamiinin jne. käyttö yhdessä liikunnan, ulkoilman ja riittävän unen saanti on tehokas keino, joka laittaa ihmisen immuunijärjestelmän menestyksekkäästi taistelemaan ja voittamaan flunssa- influenssa- sekä koronavirus C0VID-19 peräisiä tauteja.

Joku saattaa kysyä otanko minä vastuun siitä kun kehotan ihmisiä etteivät he ota koronarokotetta, jos he kuolevat koronavirukseen? Minun ei tarvitse ottaa siitä vastuuta, koska tarjoan ihmisille turvallisen vaihtoehdon välttymästä vakavasta koronavirus tartunnasta syömällä terveellisesti jne. Riskiryhmille ja iäkkäille vanhuksille voidaan myös antaa D-vitamiinia jne. joka on todella tehokas keino välttyä näiltä taudeilta. Sairaalassa annetaan C0VID-19 potilaille D-vitamiinia, jonka sanotaan auttavan sairauden hoidossa.

Minä kysyn koronarokotteen kannattajilta, että kuka ottaa vastuun silloin kun (näitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan lisää) ihminen sairastuu vakavasti tai kuolee koronarokotteen ottamisen seurauksena? Vastaan tähän sanomalla: ettei kukaan, sillä kaikki vastuulliset pakenevat tässä vastuutaan. Tämäkin kertoo jo paljon tästä asiasta.

On myös päivän selvää, että C0VID rokote ja koko koronavirus plandemia on etukäteen suunniteltu pahuuden suunnitelma ja asia uuden maailmanjärjestyksen asettamiseksi maan päälle. Tähän suunnitelmaan kuuluu myös maailman väestön määrän vähentäminen, jota tehdään esim. näiden C0VID lääkemyrkkyjen kautta.

Raamatun sanan mukaan lopunaikana vähän ennen Herran Jeesuksen tulemusta ja seurakunnan ylöstempausta maailma menee sekaisin, koska synnin laittomuus ottaa hetkeksi täyden vallan maan päällä. Jos sinä kadut syntejäsi, tunnustat syntisi Jumalalle ja uskot Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo, niin saat syntisi anteeksi, pelastut Jumalan armosta ja saat iankaikkisen elämän Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön ansion tähden.

 

 

 

 

Petri Paavola 8.1.2021

Lähteet:
dailymail.co.uk/ Miami doctor 58 dies three weeks receiving Pfizer Covid 19 vaccine

cdc.gov/ vaccines/acip/ meetings/ downloads/ slides 2020 12/slides 12 19/05 COVID CLARK


 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker