Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Tom of Finland postimerkit

Syys-lokakuussa 2014 Itella Posti aikoo julkaista Tom of Finland homoeroottiset piirroskuva postimerkit. Piirroskuvat on tehnyt edesmennyt Touko Laaksonen. Graafikko Timo Berry ja Susanna Luoto, joka edustaa Los Angelesissa toimivaa Tom of Finlandin nimeä kantavaa säätiötä Suomessa ovat valinneet kaksi Tom of Finland piirrosta, joista tehdään postimerkit.

Moni ihminen ei ymmärrä ja tiedä sitä, että Tom of Finland homoeroottiset postimerkit ja kuviin liittyvät viestit toteuttavat omalla tavallaan Raamatun profetioiden täyttymistä.

 

Sisällys:
Lausuntoja
Antisemitismi
Profetia lopunajan Sodomasta
Profetia lopunajan vainosta
Tuleva tuomio

 

Lausuntoja

Tom of Finland homopostimerkit ovat herättäneet valtavaa kiinnostusta ulkomaiden mediassa. 20 vuotta Postin (Itella) postimerkeistä vastannut kehitysjohtaja Markku Penttinen pitää Tom of Finland postimerkeistä noussutta kohua aina ulkomaita myöten hyvänä asiana. Graafikko Timo Berry kertoo ettei piirrosten miehillä ole mitään hävettävää, koska niissä kuvataan aistillista elämisen voimaa ja ylpeyttä itsestä.

Sokeus ja ymmärtämättömyys on sen takana ettei ihminen näe ja ymmärrä sitä kaikkea negatiivisuutta, jota nämä piirrokset viestittävät. Kun tutustumme piirrosten sanomaan ja viestiin ja ymmärrämme sen millainen viesti niillä on, niin piirrokset eivät enää edusta ylpeyttä ja hyvyyttä, vaan toimivat pahuuden ja negatiivisten asioiden lähettiläinä.

Antisemitismi

Toisessa Tom of Finland julkaistavassa postimerkissä on piirros, jossa Tom of Finland miehellä on koppalakki päässään, jossa on Kotkan siivet tunnukset, jonka alapuolella on kuusisakarainen tähti.

Touko Laaksonen on tunnustanut, että armeijan univormuun pukeutuneet miehet ja erikoisesti Saksan Wehrmachtin univormuun puketuneet miehet olivat hänelle seksuaalisen kiinnostuksen kohde. Laaksonen on sanonut, ettei hän kannattanut mitään poliittista ideologiaa sekä että natsi ideologia ja rasismi olivat asioita, joita hän inhosi.

Tosiasia on kuitenkin se, että kotkan siivet symboli oli myös natsien tunnus. Laaksosen piirroksessa kotkan siipien alapuolella on kuusisakarainen tähti, joka muistuttaa erehdyttävästi juutalaisten Daavidin tähteä. Kotkan siipien tunnuksia ja Daavidin tähteä ei saisi kytkeä milloinkaan yhteen, koska se sisältää antisemitistisen sanoman, joka on suuren pahuuden sanoma. Vaikka Laaksonen itse ei olisi kannattanut natsisimia ja juutalaisten holokaustia, niin hänen piirroksensa antaa antisemitistisen viestin, koska miehen koppalakissa on natsitunnus ja Daavidin tähti.

Samoin myös postimerkin valinneet henkilöt ja Itella Posti tukevat toimillaan antisemitismia, koska he ovat hyväksyneet tämän piirroksen tulevaan postimerkkiinsä.

Onko postimerkkiin lipsahtanut vahingossa antisemitistinen viesti? Ei, koska Raamatun profetian mukaan lopunaikana ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta nousee antisemitistinen vaino juutalaisia kohtaan. Tämä tarkoittaa sitä, että synnin alla oleva ihmiskunta sekä tietämättään ja tiedostaen toteuttaa Jumalan sanan profetioiden toteutumista.

Profetia lopunajan Sodomasta

Toisessa Tom of Finland postimerkin kuvassa näkyy miehen alaston takapuoli sekä miehen pää, jonka katse on suunnattu suoraan kohti alastoman miehen sukupuolielimiä. Tom of Finland postimerkki täyttää myös Jumalan sanan profetian koskien lopunajan homoseksuaalisuuden syntiä, joka yleisesti hyväksytään lähes kaikkialla maailmassa.

Raamatun sanan profetian mukaan (Jeesuksen sanat) lopunaikana ennen Herran Jeesuksen tulemusta homouden synti rehottaa yhteiskunnissa ihan samalla tavalla kuin se rehotti valtoimenaan Sodoman ja Gomorran päivinä:

Luuk 17:
24 Sillä niinkuin salaman leimaus loistaa taivaan äärestä taivaan ääreen, niin on Ihmisen Poika päivänänsä oleva.
25 Mutta sitä ennen pitää hänen kärsimän paljon ja joutuman tämän sukupolven hyljittäväksi.
26 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.
28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki,
30 samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

Itse asiassa Herra Jeesus sanoi, että silloin kun Herra Jeesus tulee takaisin, niin silloin maan päällä vallitsee samanlainen yleinen homoseksuaalinen meno kuin oli Sodomassa. Tutkimalla Raamatusta millaista elämää Sodomassa vietettiin, näemme millaista elämää lopunajan yhteiskunnat viettävät:

Hes 16:
49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
50 He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

Sodoman ihmiset olivat ylpeitä, jotka harjoittivat monenlaisia syntejä. He ylpeilivät syntiensä tähden. Varsinkin rikkailla ihmisillä Sodomassa oli leivän yltäkylläisyys sekä huoleton lepo, mutta kurjia ja köyhiä he eivät auttaneet, niin kuin olisi auttaa pitänyt. He tekivät synnin kauhistuksia Jumalan edessä, jonka tähden Jumala salli Sodoman tuhon ja hävityksen. Juudaan kirje todistaa, että homoseksuaalisen synnin tähden Jumala salli Sodoman tuhon ja hävityksen:

Juud 1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.

Kun verrataan sodomalaisten syntejä tämän päivän ihmisten synteihin, niin ne ovat hyvin samanlaisia. Nykyään monet ihmiset ylpeilevät monenlaisten syntien kautta sekä heillä on huoleton lepo kapinassaan Jumalaa vastaan. Nykyään rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, eikä rikkaat auta köyhiä kuten auttaa tulisi. Nykyään homous on yleisesti hyväksyttyä, vaikka se on selkeästi negatiivinen synnin valinta, eikä biologinen ominaisuus. 
Kts. homouden synnyn syyt

Jumalan sanan profetiat täyttyvät kovalla vauhdilla silmiemme edessä. Vielä on aikaa tehdä parannus, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa.

Profetia lopunajan vainosta

Matt 24:
9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

Edellä olevat Herran Jeesuksen profetian sanat koskevat lopunaikaa, eli aikaa, jota ihmiset elävät maan päällä vähän ennen Jeesuksen toista tulemusta.

Raamattu todistaa, että lopunaikana kaikki kansakunnat maan päällä vihaavat ja vainoavat Herran Jeesuksen opetuslapsia, Hänen nimensä (usko Jeesukseen) tähden. Eräs monista vainon tekijöistä on se etteivät todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset hyväksy ja kannata homouden syntiä.

Raamatun profetian sanan todistuksen mukaan myös monet Jeesukseen uskovat ihmiset luopuvat uskostaan, koska rakkaus kylmenee ja häviää pois heidän sydämestään synnin laittomuuden saavuttaessa täyden mittansa maan päällä. Tämän seurauksena uskostaan luopuneet uskovat alkavat vihata ja ilmiantaa todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia.

Raamatun profetia on todella selkeä siitä, että lopunajan yhteiskunta ei suvaitse Raamatullista uskoa Herraan Jeesukseen ja uskovia vainotaan kaikin tavoin. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunaikana pikkuhiljaa usko Jeesukseen pyritään karsimaan pois kaikista yhteiskunnan lonkeroista. Raamatullisesta uskon harjoittamisesta tulee rangaistava "rikos" lopunaikana. Sen sijaan synnin vallassa oleva kristinuskon valhejäljitelmä (katolinen- ortodoksinen- luterilainen sekä vapaat suunnat ja erilaiset uskonyhteisöt, jotka hyväksyvät antikristilliset uskontodirektiivit) saavat vapaasti jatkaa olemassaoloaan ja harjoittaa uskontoaan maan päällä, koska heidän uskonsa perustuu valheeseen, joka hyväksyy lopunajan synnin laittomuuden.

Moni todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi tulee olemaan uskossaan vahva Jumalan armosta loppuun saakka, eikä tue ja hyväksy lopunajan antikristillistä järjestelmää. Sinä joka et usko Raamattuun ja Herraan Jeesukseen, niin viimeistään siinä vaiheessa tulet näkemään Jumalan sanan olevan totta kun maan päällä alkaa maailmanlaajuinen vaino Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan. Silloinkin sinulla on vielä mahdollisuus ottaa vastaan pelastus ellet ole ehtinyt ottaa pedonmerkkiä otsaasi tai oikeaan käteesi.

Kts. kirjoitus lopunajan vainoista

Tuleva tuomio

Tom of Finland postimerkit eivät ole siunaus Suomelle, vaan tuomioksi. Itella Postin ja kansakunnan päättäjien pitäisi hylätä Tom of Finland postimerkki hanke, ettei Jumalan tuomiot lankea Suomen ylle antisemitismin ja homouden edistämisen vuoksi. Posti ja päättäjät sekä kansa ovat vastuussa Suomen tulevasta kohtalosta. Jumalan sanan profetian toteutumista ei voida millään tavalla estää, sillä profetian sanan mukaan antisemitismi nostaa päätänsä sekä homous hyväksytään yleisesti lopunaikana.

Raamatun sanan profetian mukaan antisemitismi ja homoseksuaalisuus nostavat päätänsä ja vaikuttavat lopunaikana maan päällä. Jumala on valinnut Israelin kansan, jonka kautta Hän suorittaa lopullisen pelastumisen Herrassa Jeesuksessa, kun koko Israelin kansa (kolmas osa) tulee pelastumaan lopunaikana, ihmiskunnan viimeisinä päivinä. Antisemitismi on syntiä ja kapinaa Jumalaa ja Hänen suunnitelmiansa vastaan. Raamatun Jumala tulee tuomitsemaan jokaisen ihmisen, joka jollakin kannattaa, hyväksyy, toimeksi antaa tai toimeenpanee antisemitistisia tekoja. Sinun ainoa mahdollisuutesi on henkilökohtainen parannuksen teko sekä uskominen Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa.

Petri Paavola 24.4.2014

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
posti.fi/tiedotteet/2014/postimerkit
areena.yle.fi/tv/2252871
youtu.be/99vFj5ivDOQ

 

 

 

eXTReMe Tracker