Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


YouTube poisti videoni liittyen katolisen kirkon petokseen

YouTube sensuuri iski. YouTube poisti videoni, jossa ex-jesuiitta Alberto Rivera kertoi jesuiittojen agendasta maailmanhallituksen haltuun ottamisesta.

YouTube otti minuun yhteyttä ja lähetti minulle viestin, josta kopioin tähän pienen pätkän:

"Videosi <a href="http://www.youtube.com/watch?v=_BHPKkXpY5c">The World Government Jesuit Agenda - Jesuiitta agenda maailmanhallituksen haltuun ottaminen</a> merkittiin tarkistettavaksi. Tarkistuksen jälkeen päätimme, ettei video ole sääntöjen mukainen ja poistimme sen YouTubesta."

Tämän lisäksi YouTube ilmoitti, että YouTuben käyttäjät ovat merkinneet videoni sisällön sopimattomaksi tai loukkaavaksi osalle käyttäjistä.

Videoni: "Jesuiitta agenda maailmanhallituksen haltuun ottaminen" oli ex-jesuiitta Alberto Riveran kertomus siitä kuinka ja millä tavalla katolinen kirkko pyrkii tulevan maailmanhallituksen johtohahmoksi. Katolisen kirkon aikeet ovat totta ja kaikkien nähtävissä tänä päivänä. Videolla ei siten ollut mitään väärää tietoa.

Viime aikoina katolinen kirkko on tehnyt tiettyjä toimenpiteitä minua vastaan, joista tämä video on eräs näyttö. Muutakin on mutta en siitä nyt vielä puhu tämän enempää.

Kun olen ollut rukouksessa tämän asian kanssa, niin sydämelleni laskeutui ajatus, että mitä enemmän vihollinen pyrkii tekemään haittaa hengelliselle työlleni, niin sen enemmän minun tulee terästäytyä. Aion jatkaa palvelutehtävääni sekä jatkan katolisen kirkon eksytyksen paljastamista aina sen mukaan kun Herra Henki kehottaa siihen.

Minulla on koneellani (varmuuskopio tallessa ulkoisella kiintolevyllä) tallessa alkuperäinen videoni "Jesuiitta agenda maailmanhallituksen haltuun ottaminen" ja jos jokin taho uskovien yhteisö (julkinen tila, kotikokous jne.) on kiinnostunut näkemään poistetun videon, niin voin näyttää sen julkisesti kokouksessa, jos minua pyydetään puhumaan nimenomaan lopunajan merkeistä sekä katolisen kirkon lopunajan eksytyksen suunnitelmista.

Emme saa antaa periksi valheelle ja vihollisen häirinnälle, vaan nyt on kaikin tavoin pyrittävä tehostamaan toimintaa Herran Jeesuksen totuuden evankeliumin kirkastamiseksi sekä kaikkien valheiden paljastamiseksi.

Jumalan siunausta t:pp

Petri Paavola 9.6.2019

Ps. Saatan ehkä julkaista videon, jossakin toisessa videoiden julkaisupalvelussa, jos löydän sellaisen hyvän sensuuri vapaan palvelun.

Päivitys sivullani 10.6.2019: Latasin poistetun videon liveleak.com sivustolle. Upotin videon omalle sivulleni, jossa sen voi katsoa ilman häiritseviä mainoksia:  kotipetripaavola.com/ world government jesuit agenda

 


 


 

 

 

eXTReMe Tracker