Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Da Vincin koodin sanoman etusivulle


Da Vinci-koodin sanoma

Leonardo Da Vinci

Dan Brown kertoo kirjassaan Leonardo Da Vincin olleen homoseksuaali. Tämä saattaa olla hyvinkin totta (ei siis välttämättä), sillä historian todistukset ja Leonardon aikalaisten kuvaukset vahvistavat Brownin kuvauksen Leonardosta.

Dan Brown antaa kirjassaan paljon tilaa Leonardo Da Vincille, joka Brownin mukaan tiesi suuren salaisuuden (salaisuuden, joka muuttaisi maailman) ja joka kuvasi sen tauluunsa. Danin antama arvo Leonardolle sopii myös kuin nakutettu tähän aikaan, sillä tämä nykyinen aika pukee homoseksuaalisuuden normaaliksi seksielämän muodoksi. Dan kuului lapsuudessaan episkopaaliseen kirkkoon. Episkopaalisessa kirkossa on hyväksytty naispappeus sekä homous.  Ei voisi "sopivammin" osua yhteen tässä luopumuksen ajassa se, että homo muuttaa maailman ja kumoaa uskon Jumalaan ja johdattaa ihmiskunnan palvomaan jumalatarta. Dan Brownin kirja osallistuu siihen nykypäivän ajatukseen, jossa homoista tehdään sankareita. Sitten Dan vielä tämän päälle johdattaa ihmisiä palvomaan jumalatarta. Danin kirjan sanoma on todella voimakkaasti valheen vaatteilla vyötetty ja punottu kasaan sekä on johdattamassa ihmisiä uskomaan jumalattareen.

Itse asiassa Leonardo Da Vinci ja kirkko ovat molemmat samalla valheella eksytetyt, sillä Leonardoa kiehtoi jumalattaret ja kirkko avoimesti palvoo Mariaa (taivaan kuningatar katolisessa kirkossa).

Minulla itselläni ei ole mitään homoja vastaan, vaan rakastan heitä Jumalan rakkaudella, mutta minun on uskalleltava sanoa homous synniksi, josta on tehtävä parannus, koska niin myös Raamattu sanoo.

Mona Lisa

Dan Brownia näyttää myös itseään kiehtovan salaisuudet ja symbolismi ja niiden paljastaminen, siksi hän on sisällyttänyt kirjaansa myös Da Vincin maalaaman Mona Lisan "salaisuuden".

Brownin  kirjassa on kohta, jossa käsitellään Mona Lisaa. Dan kirjoittaa kirjaansa sanat AMON L'ISA, jotka kirjan mukaan tarkoittavat egyptiläistä mies jumala Amonia sekä jumalatarta Isis, joka olisi alunperin kirjoitettu muotoon L'isa. Näin Dan toteaa, että Mona Lisan kasvot näyttävät androgyynisiltä, sillä hänen nimeensä on kätketty mies jumala sekä jumalatar, joka kuvaa miehen ja naisen jumalallista yhtymistä.

Tuo edellä oleva Dan Brownin kuvaus osuu taas kuin nenä päähän tähän luopumuksen ajassa elävään ihmiskuntaan. Dan viestittää joko tiedostaen tai tiedostamatta, että mies ja nainen ovat yhdessä jumalallisia, eikä tähän jumalallistumiseen tarvita Jumalaa, sillä mies ja nainen kelpaavat siihen. Aika missä elämme on voimakasta intellektuellista hedonismia, jossa ihmiskunta luulee ratkovansa kultaisen vasikkansa "tieteen" avulla kaikki ongelmat ja on kyennyt ratkaisemaan kaikki ongelmat myös ihmisen jumalisuuden, jossa ei ole kuitenkaan tilaa oikealle Jumalalle. Raamattu kertoo meille ihmiskunnan olevan lopun aikana varustettuna jumalisuuden ulkokuorella, mutta kuitenkin he kieltävät Jumalan voiman, 2Tim 3:5.

Seksi ja jumaluus

Dan Brownin kirjan juonenkäänteet ja paljastukset laukkaavat hurjaa vauhtia eteenpäin suoltaen koko ajan uusia paljastuksia, joista yksi on, että muinaiset juutalaiset menivät Salomon temppeliin papittarien luo rakastelemaan heidän  kanssaan saadakseen ruumiillisen yhdynnän kautta kokemuksen jumaluudesta. Samoin Dan tuo esille, että heprean kielen Jumalan nimi JHWH on konkreettinen tulos miehen ja naisen yhtymisestä, koska siinä miehinen Jah ja Eevan nimi Havva yhdistyvät. Kirjan mukaan ihmiskunta käytti seksiä keinona päästä suoraan yhteyteen Jumalan kanssa, siksi kirkko leimasi seksin synnilliseksi. Kirja muutenkin kuvaa kuinka ylevää seksi on ja kuinka miehet voivat löytää jumaluuden kipinän yhtymällä pyhään naiseuteen. Samoin kirja kertoo hieros gamoksesta, joka tarkoittaa pyhää avioliittoa. Dan Brown kertoo hieros gamoksen olevan hengellinen tapahtuma ja akti, jossa sukupuoliyhteyden kautta mies ja nainen pääsevät kokemaan jumalan; mies oli fyysisesti vajavainen, kunnes sai tuntea pyhän naiseuden, ruumiillinen yhdyntä naisen kanssa oli miehelle ainoa keino, jonka kautta hänen oli mahdollista tulla täydelliseksi ja lopulta saavuttaa gnosis - tieto jumaluudesta. Da Vinci-koodi kertoo meille, että Isiksen ajoista lähtien seksiriitit olivat miehen ainoa tie maasta taivaaseen; yhtymällä naiseen hän saattoi kokea hetkellisesti huipentuman, jolloin hänen mielensä tyhjentyi ja hän pystyi näkemään Jumalan. Da Vinci-koodi kirjan mukaan entisaikojen ihmisten käsityksissä seksi loi uutta elämää ja vain jumala pystyy tekemään ihmeitä; näin naisen kyky synnyttää ja tuottaa uuden elämän teki hänestä pyhän ja jumalallisen.

Nimi JHWH tulee hebreankielen sanoista Jah (Herra) sekä hajah (olla olemassa). Hajah sana tulee hebrean kielen kirjamista he, jod, he. Dan Brownin tiedonlähteet ilmoittavat virheellisesti Eeva nimen havah olleen osa JHWH nimeä. Havah tulee hebreankielen kirjaimista chet, vav, he. JHWH nimi ei edusta miehen ja naisen sukupuolista yhtymistä, vaan kertoo sen, että Herra on olemassa.

Juutalaisuudessa ei ole koskaan ollut papittaria, vaan miespappeja, jotka palvelivat Ilmestysmajassa, Salomonin temppelissä sekä Herodeksen temppelissä. Jumala asetti temppelipalvelusta toimittamaan leeviläiset. Dan Brownin kirja vääristelee ja valehtelee tässäkin kohden.

Tuo hehkutus seksin jumalallisuudesta kuului pakanauskontojen riitteihin ja sen opetus on kuin tilaustyönä tehty tähän nykyiseen seksihulluun maailmaan, missä niin miehet kuin naisetkin ovat seksin pauloissa ja sen orjina. Tuon opetuksen hyväksyminen ja sisäistäminen saa aikaan yhä enemmän seksin palvontaa ja naisen asettamista seksisymboliksi. Näyttää myös siltä, että ajassamme voimakkaasti elävä seksistinen hedonismi saa monen naisen nauttimaan siitä, että saavat olla miesten himojen kohteina. Ovelasti saatana huijaa ihmisiä luulemaan, että he voivat seksin kautta saada yhteyden Jumalaan. Samoin tuo naisen jumalallistaminen saa aikaan sen, että jumalattaren palvonta lisääntyy ja näinhän esim. katolinen kirkko tekee palvoessaan Mariaa. Raamattu profetoi lopun ajan ihmiskunnan olevan porttojen ja maan kauhistuksen, äidin pauloissa, joka tarkoittaa naisjumalattaren palvontaa. Näin myös Dan Brownin kirja toteuttaa tuota profetiaa rohkaistessaan ihmiskuntaa palvomaan jumalatarta. Ilmestyskirjan kuvaamat portot tarkoittavat uskontoja ja uskonnollisia järjestöjä, jotka hyväksyvät jumalattaren palvonnan. Lopun ajan uskonnot löytävät toisensa jumalattaren kautta ja näin ihmiskunta on palannut takaisin "Baabelin" tornin juurelle palvomaan jumalatarta. Jumala kutsuu tulemaan ulos sitä osa kansaansa, joka on Babyloniassa (uskonnollisessa kirkkoinstituutiossa), Ilm 19 luku.

Seksi ei ole synnillistä eikä likaista, silloin kun se tapahtuu pysyvässä parisuhteessa (avioliitto) miehen ja naisen välillä. Tässä yhteydessä seksi on Jumalan kaunis lahja ihmiselle, muulla tavalla sen harjoittaminen on syntiä.
 Petri Paavola 2013

http://www.kotipetripaavola.com/Da Vincin koodin sanoma


 


 

 

 

eXTReMe Tracker