Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Anna palautetta
Lähetä palautteesi alla olevan palautelomakkeen kautta.

Postituslista. Huom! Jos haluat postituslistalleni, niin ilmoita siitä tämän sivun kautta. Postituslistalle oleville lähetän tietoa uusista kirjoituksistani sekä infoa mitä tapahtuu hengellisellä rintamalla palvelutyössäni (toimin nykyään kokopäivätoimisessa Jumalan valtakunnan työssä). Postituslistalla olevien sähköposti tietoja ei jaeta eteenpäin, eikä kukaan näe ketä listalla on, näin kaikkien yksityisyys pysyy suojattuna.

Otan myös vastaan kaikenlaista palautetta ja pyrin vastaamaan niihin jos se suinkin on vain mahdollista. Saan paljon pyyntöjä tutkia ja kirjoittaa erilaisista aiheista. Olen kokenut voimakkaasti sydämelläni, että tutkin ja kirjoitan vain niistä aiheista, joita Jumala laittaa sydämelleni. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä etteikö minulle voi ehdottaa jotakin aihetta, sillä saattaahan se olla juuri se Jumalan valitsema ja vaikuttama aihe tai sitten ei.

Jos ja kun lähetät minulle viestiä, kysymyksiä, toiveita tai mitä tahansa, niin pahoittelen sitä etten enää pysty millään vastaamaan kaikkiin viesteihin, sillä saan sen verran paljon palautetta etten kykene millään vastaamaan kaikkiin viesteihin. Kyse ei ole siitä etten huomioisi minulle tulevia viestejä, mutta on yksinkertainen totuus ettei yksi ihminen kykene vastaamaan kaikkiin minulle lähetettyihin viesteihin. Sivujani lukee nykyään viikoittain noin 10 000 lukijaa (Suomesta ja ulkomailta englanninkielisillä sivuillani) ja palautteen määrä on sen verran suuri etten ehdi millään vastaamaan jokaiseen viestiin.

Opetus- ja julistustyö. Toimin siis nykyään uskonvaraisessa Jumalan valtakunnan työssä. Herra on avannut minulle ovia opetus- ja julistustehtäviin erilaisissa yhteyksissä. Sen takia ja siitä rohkaistuneena (olen saanut myös kehotusta uskovilta opetus- ja julistustyön pyyntöjen esittämisestä) minua voi pyytää puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin. Opetus- ja julistustyötä koskevat yhteydenotot vastaanotan palautelomakkeen ja e-mailini (petri(@)kotipetripaavola.com) kautta.

(Linkissä lisätietoa asiasta: Opetus ja julistustyö) Menkää kaikkeen maailmaan

Sivujeni perustamisesta asti olen kääntänyt joitakin kirjoituksiani englanniksi. Nykyään minulla on niin paljon kaikenlaista, etten juurikaan ehdi enää kääntää kirjoituksia englanniksi. Jos osaat hyvin englantia ja koet Herran puhuvan sinulle kääntämistyöstä, niin ota yhteyttä minuun. Jos osaat hyvin jotakin muuta kieltä ja koet Herran puhuvan sinulle kääntämistyöstä, niin ilmoita siitä minulle.

Palautteen tiedot


Laske tähän edellä esitetyn laskutoimituksen tulos. Tämä   kenttä on olemassa roskapostin estämiseksi.

Voin vastata ainoastaan e-mailiin jossa näkyy lähettäjän sähköpostiosoite! Jos haluat vastauksen kirjoita e-mail!

Ylläoleva ip-numero on tietokoneen ip-osoite, josta lähetät palautetta minulle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki asiattomat viestit voidaan tarvittaessa jäljittää. (myös VPN-yhteydet sekä muut, sillä niistä jää jälki)

Asiallisen palautteen antajan ei tarvitse olla mistään huolissaan, sillä ip-numerosi ja henkilöllisyytesi pysyy salattuna ja turvassa.

Asensin ip-numeron koodin tälle sivulle asiattomien viestien lisääntymisen vuoksi. (uhkailut, jatkuva spämmi, sekä tarkoitusta vailla oleva riidanhaastaminen)
 

 

 

 

web maker
eXTReMe Tracker