Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Raamattu ja lopunajan katastrofit

 

Merkintäjärjestelmä


Raamattu kertoo, että lopun ajan ihmiskunta ottaa käyttöön jonkunlaisen merkintäjärjestelmän, jonka kautta ihmiskuntaa kontrolloidaan: Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku,
Ilm 13:16,17.

 

Pedon merkki

Ilmestyskirjan 13 luvussa oleva merkki sana on kreikaksi (alkuteksti) on kharagma, joka tarkoittaa merkkiä, kuvaa sekä kaiverrettua merkkiä tai kuvaa. Minä uskon, että Raamattu puhuu sellaisesta merkintäjärjestelmästä tuossa Ilm 13 luvussa, jossa ihmiseen ihon alle asetetaan jonkunlainen mikrosirua vastaava tekniikka, jonka kautta ihmiset tulevat toteuttamaan ostamisen ja myymisen. Uskon, että tällaisen "sirun" tarkoitus on toimia henkilöllisyystodistuksena, jossa näkyy kaikki mm. sosiaaliturvatunnus sekä tilitiedot jne. Tällaista merkintäjärjestelmää tullaan tulevaisuudessa markkinoimaan ihmiseen vetoavalla kampanjoinnilla. Tämä kampanja markkinoi "sirua" myös siten, että "sirun" asettaminen ihmiskehoon tekee lopun henkilöön kohdistuvista varkauksista. Samoin "sirun" sanotaan helpottavan ihmisten tunnistamista esim. suurissa kuolonuhreja vaativissa katastrofeissa, jotka koko ajan lisääntyvät maailmassa. Samoin myös "sirua" markkinoidaan helpottamaan ihmisten asiointia kaupoissa, terveyskeskuksissa jne. sillä vain käden heilautuksella tunnistuslaitteesta kyetään ihmisestä saamaan ulos kaikki saatavilla oleva tieto. Tätä "sirua" markkinoidaan myös rikollisuutta vastaan, sillä "sirun" kautta voidaan ihmisiä jäljittää ja paikallistaa. Eli tätä "sirua" tullaan markkinoimaan hyvänä asiana, mutta Raamattu kuitenkin pitää sitä pedon merkkinä siksi, koska sen ottaminen tarkoittaa myös hyväksynnän osoittamista sille ekumeeniselle uskontojen suvaitsevuudelle sekä antikristilliselle uudelle maailmanjärjestykselle, jonka valtaan ihmiskunta ajautuu viimeisinä päivinä ja se on epäjumalan eli saatanan palvelemista.

Jeesuksen opetuslapsi ei tietenkään anna itseään merkattavan tällä lopunajan merkintäjärjestelmällä. Jeesuksen opetuslapsen ei tarvitse pelätä, sillä Jumala on kansansa turva ja pitää sanansa lupauksen myötä hyvän huolen omasta kansastaan myös lopunajan melskeissä. Raamattu opettaa, että pedon merkin ottaneet kumartavat petoa (hyväksyvät ekumeenisen lopunajan uskontojen ekumenian sekä uuden maailman järjestyksen mukaisen antikristillisen järjestelmän) ja joutuvat kadotukseen. Tämä pedon merkki kausi kestää Raamatun profetian mukaan 42 kuukautta, eli 3,5 vuotta. Raamattu sanoo niin isojen kuin pienten ottavan tämän merkin, niin en usko kuitenkaan pienen lapsen tai sylivauvan olevan vastuussa siitä, että jos heihin laitetaan tällainen merkki. Raamattu puhuu myös pedon merkin tietoisesta ottamisesta. Sellaiseen johon se laitetaan ja joka tietää kyseessä olevan pedon merkin ja joka sen ottaa vapaaehtoisesti, niin he eivät voi enää pelastua. Pedon merkkiin liittyy kaksi asiaa:

Ilm 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

Raamattu puhuu pedon kumartamisesta sekä merkin ottamisesta. Kumartaminen on Raamatun kielessä osoitus kunnioituksesta sekä palvonnasta. Petoa kumartavat hyväksyvät pedon Jumalaa pilkkaavat teesit ja julistukset sekä hyväksyvät uskoviin ja juutalaisiin kohdistuvat vainot.

Raamattu puhuu pedon pilkkaavan Jumalaa ja Jumalan nimeä sekä käyvän sotaa Jeesuksen opetuslapsia vastaan; juuri kuten Jeesus sanoi, että viimeisinä päivinä tulee aika, jolloin kaikki kansat vainoavat Jeesuksen opetuslapsia. Näistä tunnusmerkeistä tunnistaa pedon; eli hän pilkkaa Raamatun Jumalaa vastaan sekä hän vainoaa Jeesuksen opetuslapsia. Jeesuksen opetuslapsien tehtävä on julistaa evankeliumia sekä kertoa viimeisten päivien tapahtumista ja varoittaen kehottaa ihmisiä hylkäämään synnin ja tekemään parannuksen elämässään, joka tarkoittaa Jeesukseen uskomista ja Hänen seuraamistaan.

Uskon että pedonmerkki on kaksijakoinen, joka tarkoittaa sisäistä ihmisen valintaa ja ulkonaista merkkiä. Pedon merkistä puhuttaessa Raamattu liittää siihen sen kumartamisen, joka tarkoittaa sydämen valintaa. Eli pedon merkki ja sen kumartaminen on enemmän sydämen asenne kuin ulkonainen "siru", mutta kuitenkin jollakin tavalla ihminen merkitään ulkonaisesti (käsi tai otsa) sen merkiksi, mitä on sydämessään päättänyt ja valinnut, eli palvella petoa ja siksi hänet merkitään pedonmerkillä.

Jotkut uskovat, että pedon merkki ei ole konkreettinen merkki, vaan kuvakieltä ja vertauskuvaa, jossa käsi kuvaa kätten töitä ja otsa mieltä, jossa otsa ja oikea käsi kuvaavat mielen ja käytännön tekojen avulla pedon palvelemista. Itse uskon pedonmerkin olevan konkreettinen merkki (merkintäjärjestelmä). Vertauskuvallisuus tulkinta ontuu siinä, että Ilmestyskirjassa sanotaan, että ne joilla ei ole merkkiä ei voi ostaa ja myydä. Eli kysymys on siitä, että merkki ihmisessä osoittaa voiko hän ostaa tai myydä tai olla ostamatta ja myymättä. Vertauskuvallisuus, että käsi kuvaa kätten töitä ja otsa mieltä ei osu kohdalleen Ilmestyskirjan opetuksen kanssa. Ilmestyskirja opettaa selkeästi merkistä, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Alkukielessä tuo merkki sana on kharagma, joka tarkoittaa merkkiä, epäjumalaa ja kharagma sana tulee sanajuuresta, joka tarkoittaa kirjoittaa sekä kaivaa (naarmuttaa). Raamattu sanoo ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Eli on kyseessä jonkunlainen merkki jossa on koodi (kirjoitus jonka numeroarvo on 666), joka laitetaan ihoon tai ihon alle. Varmaa on kuitenkin se, että olkoon pedon merkki millainen järjestelmä tahansa, niin sen kautta ihmiskuntaa eksytetään pois pelastuksesta, joka on Jeesuksessa Kristuksessa. Samoin pedon merkin aikana tapahtuu raju maailmanlaajuinen vaino Jeesukseen Kristukseen uskovia kohtaan sekä myös juutalaisia kohtaan.

Jumala pitää huolen omasta kansastaan myös tämän järjestelmän ilmaantuessa maan päälle. Jumalan kansan ei tarvitse vastaanottaa pedon merkkiä, sillä Jumala huolehtii kansastansa ja merkin ottaminen uskovalle on sama kuin Jumalasta luopuminen. Ihminen joka kieltäytyy uskomasta Jeesukseen Kristukseen ja ottaa pedon merkin joutuu kadotukseen, koska ei vastaanottanut Herraa Jeesusta Pelastajakseen.

 

Paiseet

 

Ilm 16
1 ¶ Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle".
2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita (helkos) niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

 

Ensimmäisen Jumalan vihan maljan vuodattamisen jälkeen pedon merkin ottaneisiin ja sen kuvaa kumartaviin ihmisiin tuli pahoja ja ilkeitä paiseita. Alkutekstissä on sana helkos, joka tarkoittaa kipeää kohtaa ja haavaa.

 

Joko käy niin että vihan maljojen vaikutuksesta ilmestyy ne kipeät haavat (paiseet) tai sitten pedon merkissä olevat aineet (mikrosiru, nanorokote ja joku niiden kaltainen) saavat ihmisen elimistön sisällä aikaan reaktion, joka johtaa ihon kipeytymiseen, haavaan ja paiseeseen. Yleensä ihmisen sisälle ruiskutettava vieras aine aiheuttaa ongelmia, koska sitä liukenee elimistöön. Usein käy niin, että jos ihmisen elimistön sisälle ruiskutetaan jotakin ainetta mitä on ihmisen elimistössä, niin silti se saattaa aiheuttaa ongelmia, koska ihminen ei koskaan kykene tarkasti tietämään kuinka paljon mitäkin ainetta pitää olla ihmisessä. Sitten pitää ottaa huomioon se, kun ihmisen elimistö itse tuottaa aineen, niin se vaikuttaa eri tavalla kuin elimistöön ruiskutettava aine, jota elimistö valmistaa.

 

Olkoon syy mikä tahansa, niin pedon merkin ottava ja pedon kuvaa kumartava ihminen joutuu kokemaan ensiksi täällä maan päällä erittäin kivuliaan kokemuksen haavojen ja paiseiden tähden. Sen jälkeen hän kuollessaan joutuu oman valintansa mukaan iankaikkiseen kadotukseen.

Loppusanat

Lopun ajan näkymät ovat varsin synkät niille jotka eivät usko Jeesukseen Kristukseen, mutta uskoville Jeesus sanoo:

Luuk 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

Uskova saa elää myös lopun aikana rohkealla mielellä, eikä meidän Jeesuksen Kristuksen omien tarvitse pelätä, sillä elämme tai kuolemme, olemme Herran omia ja saamme perinnöksi iankaikkisen elämän. Sinä joka et ole uskossa Herraan Jeesukseen tee parannus, sillä vielä on armon aika vastaanottaa pelastus. Tulevaisuus ei näytä ruusuiselta siksi anna Herran pelastaa sinut ja saat uuden toivon ja tulevaisuuden sekä iankaikkisen elämän!

 

Linkkisuositus:
http://www.kotipetripaavola.com - Lopunajan tapahtumia
 

Petri Paavola 7.3 2007  Muutama lisäys vuonna 2011.


 


 

 

 

eXTReMe Tracker