Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Abraham Accord temppelikolikko ja uusi maailmanjärjestys

Israel ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat solmivat virallisesti rauhansopimuksen 15.9.2020 USA:n presidentti Donald Trumpin johdolla. Israelilainen Temple Education Center (Temppeli koulutuskeskus) on julkaissut temple-coins.com nettisivulla uuden temppelikolikon, jonka nimi on Abraham Accord. Abraham Accord kolikon symboliikka paljastaa meille myös sen, että kyseessä on antikristillinen uuden maailmanjärjestyksen hanke. Kirjoituksessani käyn läpi kolikon symboliikkaa ja kuinka se liittyy Babyloniasta peräisin olevaan vapaamuurariuteen, jonka päämäärä on antikristuksen kautta johdattaa ihmiskunta palvomaan luciferia (saatanaa). Raamatun lopunajan profetiat täyttyvät huimaa vauhtia silmiemme edessä ja suuri luopumus niittää yhä enemmän satoa uskovien keskuudessa. Kirjoitukseni tarkoitus on saada Herran Jeesuksen opetuslapset pysymään rakkauden totuudessa sekä paljastaa pimeyden työt ettemme eksyisi sitä tukemaan. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera. 

 

 

Sisällys:
Temple-coin sivun esittely kolikosta
Abraham Accord kolikon saatanallinen symboliikka

 

Temple-coin sivun esittely kolikosta

Temple-coin sivusto kertoo kuinka Raamatun profetiat täyttyvät ja voit ostaa oman Abraham Accord muistomitalin (kolikko). Sivuston mukaan kolikon myyntitulot menevät suoraan Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ystävyyden ja vahvempien taloussuhteiden tukemiseen. Sivustolla sanotaan kuinka ostamalla tämän kolikon osallistut rauhanprosessiin. Tämän jälkeen sivulla lukee: Ne jotka siunaavat Israelia tulevat siunatuiksi.

Kolikon etupuolella on Israelin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien liput, siluetti Jerusalemin ja Abu Dhabin kaupungeista, arabiaksi, hepreaksi ja englanniksi teksti Abraham Accord, sekä kotka öljypuun oksa ja nuolet.

Kolikon takapuolella iso miekka, jossa on erilaisia symboleita, koraanin teksti: Jos joku taipuu kohti rauhaa, se taipuu sinua kohti (sotasaaliin suura 8:61). Raamatun teksti: minä annan teille vakaan rauhan tässä paikassa (Jer 14:13) ja Donald Trumpin allekirjoitus.

Temple-coin sivulla sanotaan kuinka muistokolikon koraanin ja Raamatun lainaukset ovat Aabrahamin uskon pääopetuksia: juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin, joilla on moraalinen velvollisuus etsiä ja hyväksyä rauha.

Abraham Accord kolikon saatanallinen symboliikka

Nature
Abraham Accord kolikko

Abraham Accord kolikon etupuolella oleva kotka, jolla on kynsissään öljypuun oksa ja nuolet on Yhdysvaltain suursinetti, jonka etupuolella on sanat E pluribys unum (yksi monista) ja takapuolella kaksi lausetta: Annuit Coeptis (Hän on hyväksynyt sitoutumisemme) Novus Ordo Seclorum (uusi maallinen järjestys, uusi maailman järjestys, uusi aikakauden järjestys). Yhdysvaltain suursinetin takapuolella on vajaa pyramidi, jonka huipulla valvoo kaikki näkevä yksi silmä. Huom! Abraham Accord kolikossa ei ole kotkan kuvassa näitä latinankielisiä tekstejä.

Myös Amerikan dollarissa on sama symboliikka kuin Yhdysvaltain suursinetissä. Kun dollari (raha) häviää maailmasta, niin silloin dollarissa irti oleva huippukivi laskeutuu paikoillensa ja näin on syntynyt uusi maailmanjärjestys, jossa ihminen ei voi ostaa ja myydä ellei hänen otsaansa tai oikeaan käteensä ole asennettu merkintäjärjestelmää (pedon merkki). Antikristus saa aikaan ja asettaa pedonmerkki järjestelmän maailmanlaajuisesti.

Vapaamuurarit ovat olleet perustamassa Yhdysvaltoja ja johtaneet maata lähes koko sen historian ajan. Abraham Accord kolikossa oleva kotka on vapaamuurarien tunnus, joka sisältää viestin, että olemme yksi monista, ja hän (lucifer) on hyväksynyt sitoutumisemme uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi. Kerron myöhemmin miksi vapaamuurarit tarkoittavat luciferia, hänellä, joka hyväksyy heidän aikeensa.

Tässä vaiheessa voin sanoa, että vapaamuurarit ovat tämän kolikon ja Lähi-idän rauhanhankkeen takana, jonka päämäärä on rakentaa Jerusalemiin temppeli sekä saattaa koko maailma palvomaan saatanaa, johon antikristus tulee johdattamaan lähes koko maailman ihmiset paitsi ei todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia, eikä juutalaisen kansan jäännöstä, kolmasosaa, joka tulee pelastumaan päivien lopulla uskon kautta Herraan Jeesukseen.

Donald Trump on allekirjoittanut vapaamuurarien symboliikan mukaisen kolikon ja en usko, että hän olisi ihan tietämätön näistä pyrkimyksistä, sillä Amerikassa, joka on vapaamuurarien vallassa ei kuka tahansa pääse presidentiksi. Trump uhoaa maailman valtaeliittiä vastaan, mutta itse kuuluu myös sinne jollakin tavalla.  Vapaamuurarit ovat vallanneet koko maailman järjestelmät, sillä heitä on valtion päämiehissä, politiikoissa, katolisessa kirkossa, islamin uskossa, talousmaailman huipulla, lääketieteen johtavilla paikoilla jne.

Abraham Abraham Accord kolikon takapuolella lukee Raamatusta Jeremian kirjan 14:sta luvun jakeesta 13 muutama sana: minä annan teille vakaan rauhan tässä paikassa.

Kun katsomme Jer 14:13 asia- ja tekstiyhteyden, niin sekin paljastaa meille sen kuinka kolikon tekijät eivät ole sokeudessaan ymmärtäneet, että he siteerasivat Raamatun kohtaa, joka puhuu valheprofeettojen lupaamasta valherauhasta:

Jer 14:
11 Ja Herra sanoi minulle: "Älä rukoile tämän kansan puolesta, sen hyväksi.
12 Vaikka he paastoavat, en minä kuule heidän huutoansa, ja vaikka he uhraavat polttouhreja ja ruokauhreja, en minä heihin mielisty, vaan miekalla, nälällä ja rutolla minä heidät lopetan."
13 Niin minä sanoin: "Voi, Herra, Herra! Katso, profeetat sanovat heille: ‘Ei teidän tarvitse nähdä miekkaa eikä kärsiä nälkää, vaan minä annan teille vakaan rauhan tässä paikassa’."
14 Mutta Herra sanoi minulle: "Valhetta ennustavat profeetat minun nimessäni; minä en ole lähettänyt heitä, en käskenyt heitä enkä puhunut heille. Valhenäkyjä, turhia ennustuksia ja oman sydämensä petosta he ennustavat teille.
15 Sentähden, näin sanoo Herra profeetoista, jotka ennustavat minun nimessäni, vaikka minä en ole heitä lähettänyt, ja jotka sanovat, että miekka ja nälkä ei tule tähän maahan: miekkaan ja nälkään hukkuvat nämä profeetat.
16 Ja kansa, jolle he ennustavat, suistuu Jerusalemin kaduilla nälkään ja miekkaan, eikä kukaan heitä hautaa-ei heitä, ei heidän vaimojansa, poikiansa eikä tyttäriänsä. Minä vuodatan heidän pahuutensa heidän päällensä."

Sanat minä annan teille vakaan rauhan tässä paikassa olivat valheprofeettojen valhepuhetta ja he lupasivat valherauhaa, mutta kansaa kohtasi tuho ja hävitys. Abraham Accord kolikon tekijät lupaavat "rauhaa" Israelille käyttäen tekstiä, jossa luvataan valherauhaa. Tämä kaikki on tapahtunut Jumalan sallimuksesta, sillä Abraham Accord on osa valherauhaa ja kolikossa oleva Raamatun jae puhuu valherauhan lupaamisesta. Petoksen vallassa olevat ihmiset Abraham Accord kolikon takana lupaavat rauhaa, mutta todellisuudessa he johdattavat ihmisiä valherauhaan. On ironista, että kun ihminen sokeutuu, niin hän ei ymmärrä sitä viestiä mitä hän tuo ja luvatessaan tuovansa rauhan, hän tuokin valherauhan. Messias Jeesus on ainoa, joka voi tuoda todellisen rauhan ihmisen sydämeen.

Nature

Vapaamuurareilla on myös islaminuskon tunnuksia, jossa on miekka ja tähti sekä puolikuu kuvio. Kun vertaat tämän vapaamuurari symbolin miekkaa ja sen muotoa Abraham Accord kolikon miekkaan, niin ne ovat täsmälleen saman muotoiset. Tämä miekkakin on vapaamuurari symboli.

Kun katsot mitä symboleita Abraham Accord kolikon miekan terä pitää sisällään, niin näet sydämen, joka kuvaa sydämenlyöntiä; näet satelliitin, näet lääkeruiskun, näet kaksi isoa veripisaraa lääkeruiskun vieressä, joista toinen on toista isompi, näet kaksi kertaa kuusi pientä sadepisaraa auringon ja palmupuun alla ja kuusi viivaa, jotka ovat ikään kuin veden aaltoja, näet seitsemän ratasta, näet palmupuun, jonka ympärillä on ikään kuin aurinko säteineen, näet ikään kuin wifi-yhteyden merkin, näet viisisakaraisia tähtiä, näet raketin, näet rauhasymbolin kyyhkysen ja näet Saturnuksen. Miekan kahvassa kahvan nuppien keskellä on yhdeksän sakarainen tähti, jonka ympärillä on yhdeksän pientä tähteä.

Vapaamuurarien kolikon viesti on kuinka vapaamuurarit johtavat ihmiskunnan palvomaan luciferia, saaden aikaan rauhan maailmassa (valherauha), kuinka erillään olevat ihmiset ja uskonnot tulevat yhdeksi. Kuinka koko maailmaa hallitaan teknologian kautta. Kuinka vapaamuurarien luomien lääkkeiden ja rokotteiden avulla, joita mainostetaan hyviksi ja turvallisiksi, niin niiden kautta pyritään päämäärään, jonka kautta ihmisiä pyritään uhraamaan konkreettisesti saatanalle aiheuttamalla heille tuhoa ja kuolemaa. Tämä kaikki tehdään "rauhan ja hyvyyden" nimissä, mutta sen takana on saatanallinen pahuus.

Lääkeruisku voisi tarkoittaa myös vaikka koronavirus rokotetta. Lääkeruisku voi myös viitata muihin tuleviin rokotteisiin tai lääkkeisiin. Lääkeruiskun vieressä olevat pienempi ja isompi veripisara viittaavat todennäköisesti lapsiin ja aikuisiin, jotka kaikki aiotaan "hoitaa" uuden maailmanjärjestyksen lääkehoidoilla. Mielenkiintoista, että auringon ja palmunpuun alapuolella on kolme kertaa kuusi (666) luku yhdistelmä: kaksi kertaa kuusi pientä sadepisaraa ja kuusi veden viiva aaltoja.

Vapaamuurarit uskovat valheellisesti, että kuningas Salomo oli vapaamuurari. Kuningas Salomo on tärkeä henkilö vapaamuurareille. Raamattu sanoo (1 Kun 10:14) kuinka erään vuonna kuningas Salomo sai kultaa, jonka paino oli 666 talenttia. Vapaamuurareille luku 666 on merkityksellinen, koska se oli kullan määrä, jonka Salomo sai yhden vuoden aikana. Kulta kuvaa taloutta ja rahaa ja Raamattu sanoo, että pedon luku on 666, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä.

Vapaamuurarit ovat laittaneet Abraham Accord kolikkoon symbolisesti luvun 666, joka on auringossa olevan palmupuun alla.  Vapaamuurariudessa palmupuun ensisijainen merkitys on voitto kuolemasta, joka on kuolemattomuus. Antikristus on peto, jonka luku on 666 ja hän valehtelee olevansa jumala, joka on kuolematon ja hän varmasti lupaa kuolemattomuutta niille, jotka palvovat saatanaa.

Vapaamuurariudessa luku seitsemän on pyhä luku. Abraham Accord kolikossa on seitsemän ratasta.

Abraham Accord kolikossa on kuvan miekan kahvan nuppien keskellä yhdeksän sakarainen tähti ja yhdeksän pientä tähteä. Vapaamuurarit sanovat, että idässä loistava tähti on yhdeksän sakarainen. Vapaamuurarit sanovat, kuinka kolmesta yhdistetystä kolmiosta tulee yhdeksän sakarainen tähti. Vapaamuurarit uskovat kolmion edustavan jumaluutta. Vapaamuurarit sanovat numeron yhdeksän edustavan täydellisyyttä. Kun Abraham Accord kolikon miekan kahvassa on yhdeksän sakarainen tähti ja miekan terän kärjessä on Saturnus (saatana), niin vapaamuurarit uskovat, että luciferin (saatanan) palvonnan kautta ihminen saavuttaa täydellisyyden. Tämän tähden vapaamuurarit ovat antikristuksen juoksupoikia, joka lopulta johdattaa jumalattomat ihmiset palvomaan saatanaa lopunajan viimeisinä päivinä.

Auringolla on tärkeä symbolinen merkitys vapaamuurariudessa. Joidenkin loosien mestarimuurareilla on pinssi ja merkki, jossa on auringon jumalan symboli. Vapaamuurarit ovat myös auringon palvonta kultti. Abraham Accord kolikossa on palmupuu (kuolemattomuuden symboli) auringon keskellä, joka viestittää vapaamuurareille, että muinainen auringonpalvonta on luciferin palvontaa.

J.S.M Ward on kirjoittanut kirjan: Freemasonry and the Ancient Gods (Vapaamuurarius ja muinaiset jumalat). Kirjassaan hän sanoi kuinka Saturnus on saatana ja testaaja, joka tekee ihmisestä paremman ihmisen kärsimyksen kautta.

Abraham Accord kolokon symboliikka kertoo kuinka vapaamuurarit johtavat ihmiskunnan "rauhan ja hyvyyden" avulla Saturnuksen, heidän saatanansa luokse, luciferin luo. Tämän pyrkimyksen he paljastavat avoimesti, sillä muun muassa David Spangler on sanonut seuraavasti:

Lusiferisti David Spangler, joka on ollut mukana YK:n toiminnassa (The Board of Directors of Planetary Citizens, Yhdistyneet Kansakunnat) on sanonut: Lusifer antaa lopullisen ... lusiferistisen vihkimyksen ... jota monet ihmiset nyt ja tulevina päivinä tulevat kohtaamaan - sillä se on vihkimys uuteen aikaan. ... Kukaan ei tule sisälle uuteen maailmanjärjestykseen ellei hän lupaa palvoa lusiferia. Kukaan ei tule sisälle uuteen aikaan ellei hän ota lusiferistista vihkimystä.

Albert Pike: Siten, oppi saatanasta on harhaoppia; ja totinen ja puhdas filosofinen uskonto on usko Lusiferiin, yhtä suuri kuin Adonai, mutta Lusifer, valon jumala ja hyvä jumala taistelee ihmisyyden puolesta Adonaita vastaan, joka on pimeyden ja pahuuden jumala.

Manly P. Hall The Lost Keys of Freemasonry (s. 48): “Kun vapaamuurari ymmärtää, että avain soturiuteen on elävän voimanlähteen oikea käyttöönotto, hän on oppinut tuntemaan vapaamuurariuden salat. Luciferin voimavarat ovat hänen käsissään".

Vapaamuurari Manley P. Hall on kirjoittanut: "Todellinen Mestarimuurari keskustelee näkymättomien voimien kanssa.. hän on veljeskuntansa henkisten hierarkioiden (henkien) edustaja ... hän pyrkii arvolliseksi pääsemään verhon taa ja liittymään siihen (henkien) joukkoon joka... on vastuullinen ihmisen kasvusta... Vasta sitten todellinen vapaamuurari on syntynyt."

Albert Pike Morals and Dogma (sivu 817): “Me tulemme perustamaan maailman tasa­painon ja olemaan maailmanjohtajien hallitsijoita."

Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

Tutkija Paul A. Fisher on perehtynyt vapaamuurarien oppeihin tutkien ja lukien vapaamuurarien kaikki kuukausilehti New-Age numerot vuosilta 1921-1981. Hän teki tutkimuksestaan seuraavanlaisen johtopäätöksen:" on ilmeistä, että kansainvälinen vapaamuurarius on historiansa ajan ollut ... organisoitu edistämään maailmanlaajuista kabbalistista gnostisismia, kaivamaan maata kristinuskon alta ja, mikäli mahdollista, tuhoamaan sen sekä tartuttamaan hallinnon keskeiset rakenteet vapaamuurarillisella ajattelulla .. Kaikki aineisto viittaa siihen tosiasiaan, että useimmat .. veljeskunnan jäsenistä ovat pääasiallisesti tietämättömiä sen .. (todellisista) suunnitelmista."

Vapaamuurarit uskovat saatanan (lucifer) olevan hyvä jumala ja Adonain (Raamatun Jumala) olevan pahuuden jumala. Vapaamuurarit harjoittavat kabbalismia, gnostilaisuutta seka Babylonian uskonnon oppeja sekä he ovat tekemisissä pimeyden henkivaltojen kanssa, jotka ohjaavat heitä. Vapaamuurarien tavoite on hallita maailmaa uuden maailmanjärjestyksen kautta. Vapaamuurarit vaikuttavat vihamielisyyttä Raamatun Jumalaa, Raamatun totuutta ja Herran Jeesuksen opetuslapsia vastaan, joka lopulta eskaloituu siten, että koko maailma vainoaa Herran Jeesuksen opetuslapsia. Valhe muuttaa pahan "hyväksi" ja tekee hyvästä "pahan" ja näin alkaa maailmanlaajuinen vaino uskovia kohtaan.

Ortodoksijuutalaiset rabbit ovat mukana tässä vapaamuurarien hankkeessa, sillä he harjoittavat kabbalismia ja jotkut ortodoksijuutalaiset ovat myös vapaamuurareita. Vapaamuurareiden unelmana on rakentaa Salomonin temppeli Jerusalemiin, eikä sitä voida rakentaa ellei saada aikaan rauhaa juutalaisten ja muslimien välille. Raamatun profetian mukaan kolmas temppeli tullaan rakentamaan ja sen saa aikaan valherauhan solminen Lähi-idässä. Jerusalemin kolmas temppeli ja sen rakentuminen Jerusalemiin ei ole Jumalan tahto, vaan Jumalan sallimus.

Myös muslimien keskuudessa on vapaamuurareita. Koska vapaamuurarit ovat soluttautuneet kaikkialle, niin sen tähden vapaamuurarien unelma Salomonin temppelistä Jerusalemissa tulee aikanaan toteutumaan.

Rooman katolinen kirkko ylistää luciferia latinankielisessä pääsiäisen yöjumalanpalveluksessa (messu). 2012 paavi Benedictus lauloi pääsiäismessussa latinaksi: flammas eius lucifer matutinus inveniat ille inquarn lucifer qui nescit occasum Christus Filius tuus - Löytyköön tämä liekki yhäti palavana aamutähden (lucifer) kautta: aamutähden (lucifer), joka ei koskaan laske – Kristuksen, sinun poikasi.

Paavi Franciscus lauloi pääsiäismessussa 2013 saman laulun luciferista minkä Benedictus lauloi 2012. Katolisen kirkon kristus ei ole sama asia kuin Raamatun Kristus, sillä katolisen kirkon moninkertainen valhe-evankeliumi tarkoittaa sitä, että katolisen kirkon ja paavin johdolla heidän palvomansa lucifer edustaa todellisuudessa saatanaa, ja kun antikristus ilmestyy, niin hän saattaa koko jumalattoman maailman palvomaan saatanaa.

Albert G. Mackeyn Encyclopedia of Freemasonry (Extend Annoted Version) kertoo vanhan vapaamuurari legendan, jonka mukaan muinaisen Babylonin kuningas Nimrod oli eräs vapaamuurariuden perustajista. Encyclopedia of Freemasonry sanoo Baabelissa olleen arvostetun ensimmäisen vapaamuurarin, joka oli Babylonin kuningas Nimrod. Encyclopedia tuo esille sen kuinka myös Cooken käsikirjoitus sanoo kuinka Nembroth (Nimrod) aloitti rakentamaan tornia Babylonissa ja hän opetti vapaamuurariutta työmiehilleen ja hänen kanssaan oli yli neljäkymmentätuhatta vapaamuuraria.

Moni voi sanoa, että se oli vain legenda, eli pelkkä taru, ei tosiasia. Kun tutkimme asiaa pintaa syvemmältä, niin näemme ettei se ollut pelkkä taru, vaan hyvin todennäköinen tosiasia.

Babyloniassa ja Mesopotamiassa uskottiin Gula nimiseen jumalattareen, jonka uskottiin olevan suojelija ja sairauksien parantaja. Gula oli maa-jumalatar, äiti jumalatar ja manalan jumalatar. Gula jumalattareen on liitetty oppi ja uskomus kosmisen käärmeen noususta.

Vapaamuurarius opettaa kundaliinivoiman (kundaliinikäärme) noususta ja vaikutuksesta seitsemän sakran kautta. Vapaamuurarien kundaliinikäärmeen nousun yhteys on identtinen Babylonin kosmisen käärmeen nousemisen uskomuksen kanssa. Täten on hyvin todennäköistä, että Babylonin kuningas Nimrod oli vapaamuurari ja että kundaliinivoiman opetus tulee vapaamuurariuteen Babyloniasta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vapaamuurariudella on todella selkeä yhteys uskontoon, sillä Babyloniassa palvottiin jumalattaria ja uskottiin kosmiseen käärmeeseen.

Vapaamuurarit uskovat kuningas Salomon olleen vapaamuurari, joka on kuitenkin valhe. Nimrod eli kauan ennen Salomoa, joten lähes varmasti Nimrod oli eräs ensimmäisiä vapaamuurariuden perustajia, ellei jo ihan ensimmäinen. Erilaisten tulkintojen tarkoitus on harhauttaa ulkopuolisia, eli ihmisiä jotka eivät ole vapaamuurarijäseniä. Mielenkiintoinen asia on se että eräs vapaamuurariuden valoista on nimeltään Nimrodin vala. Nimrodin vala sekä kundaliinivoiman opetus, jonka alkuperä on Babyloniassa ovat kuitenkin vakuuttavia todisteita siitä, että vapaamuurarius on syntyisin Babyloniasta.

Vapaamuurari Eugen Grosche, joka tunnetaan myös nimellä Gregor A. Gregorius on tuonut esille loosinsa saatanallisia seksitoimituksia, seksuaali okkultiikkaa, astrologista kosmologiaa, neo-gnostilaista demonilogiaa ja vapaamuurari periaatteita. Kun ottaa huomioon sen kuinka vapaamuurarius ylistää luciferia "hyväksi" jumalaksi ja Raamatun Jumalaa "pahaksi" Jumalaksi, niin on selvää, että vapaamuurarit kannattavat kaikkia seksuaalisyntejä, joita saatana markkinoi ihmisille. Vapaamuurarien "rauha ja hyvyys" on valherauhaa ja pimeyden iljettäviä syntejä, joiden vallassa oleva ihmiskunta ajautuu lopulta avoimesti palvomaan saatanaa antikristuksen johdolla.

Abraham Accord kolikossa oli vapaamuurarien islamin symboli, koska he pyrkivät yhdistämään ja yhdistävät uskonnot yhdeksi maailmanuskonnoksi, jota antikristus johtaa. Temple-coin sivustolla Abraham Accord kolikon sivulla sanotaan, että juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin velvollisuus on etsiä ja hyväksyä rauha. Tämäkin yksityiskohta paljastaa sen, että he pyrkivät asettamaan maan päälle yhden maailmanuskonnon. Abraham Accord kolikossa oli viisisakaraisia tähtiä, joita oli jo Babyloniassa symboleina, kun he palvoivat epäjumalia. Tämä saatanallinen epäjumalan palvonta huipentuu lopunajassa, kun ihmiskunta johdatetaan palvomaan saatanaa, jonka symbolina on Saturnus.

Saturnus yhdistetään pimeyteen, koska muinaiset kansat luulivat sen olevan kaukaisin planeetta auringosta katsottuna. Pan-jumala, puoliksi ihminen ja vuohi edusti Saturnusta muinaisessa pakanuudessa. Pan-jumalan uskottiin olevan alamaailman kontrolloiva henki, joka kuvattiin joskus penis erektiossa, joka oli seksinhimoinen jumala.

Abraham Accord kolikon ylinnä olevat symbolit ovat tähti ja Saturnus, joka tarkoittaa sitä, että vapaamuurarien korkein päämäärä on saada ihmiskunta palvomaan saatanaa elämän kaikilla osa-alueilla ja näin on jo tapahtunut enää puuttuu vain antikristuksen ilmestyminen maan päälle. Tiedemaailma, uskonnot, talous, elokuvat, kirjallisuus, musiikki, ihmisen seksuaalisuus, ihmisen sukupuoli jne. ovat kaikki synnin vääristymien vallassa. Abraham Accord kolikon "rauhan" sanoma on valherauhan sanoma, joka tulee päättymään siihen, kun kaikki kansakunnat kääntyvät Israelia vastaan ja Kiina, Venäjä ja useat arabimaat Israelin ympärillä ja vähän kauempana olevat arabimaat hyökkäävät Jerusalemia vastaan. Jumala itse tuhoaa nämä hyökkääjät.

Miksi saatana yllyttää lopunajan viimeisinä päivinä kaikki kansakunnat Israelin kimppuun? Jumala on luvannut pelastaa Israelin kansan jäännöksen, kolmasosan päivien lopulla, jonka jälkeen tapahtuu Herran Jeesuksen toinen tulemus ja seurakunnan ylösotto. Jos saatana onnistuisi tuhoamaan juutalaisen kansan ja hävittämään sen maan päältä, niin Raamatun profetia Jeesuksen toisesta tulemuksesta ei tapahtuisi. Pahan saatanan yritys on tuomittu epäonnistumaan, mutta hän yrittää silti tuhota Israelin kansan, mutta ei onnistu siinä. Emme voi tietää päivää ja hetkeä milloin Herra Jeesus tulee, mutta aikainmerkeistä (Matt 24 luku) voimme tietää milloin se on lähellä.

Abraham Accord "rauhansopimus" on myös osa saatanallista ekumeniaa, eikä kukaan todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi saisi tukea ja kannattaa tätä valheeseen perustuvaa valherauhaa. Jossakin vaiheessa valhe ottaa valtaansa kaikki uskomukset maan päällä ja silloin ei mikään uskonsuunta voi enää kokoontua julkisesti ellei hyväksy ekumeenisia uskontodirektiivejä, jotka perustuvat valheeseen ja petokseen. Tämä tarkoittaa sitä, että me, jotka rakastamme Herra Jeesusta totuudessa palaamme alkuperäiseen seurakunta malliin, joka on alkuseurakunnan malli. Kiitos Herralle Jeesukselle, Hänen verestään ja sovitustyöstään syntien anteeksisaamiseksi sekä yhteydestä Jumalan kanssa uskon kautta Herrassa Jeesuksessa.

 

 

Petri Paavola 17.9.2020

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
temple-coins.com/products/abraham-accord-historic-peace-treaty-between-israel-and-uea

archive.org/WardJSM Freemasonry And The Ancient Gods
guthriescottishrite.org
sacred-texts.com
freemasoninformation.com/ masonic-symbols 

 


  


 

 

 

eXTReMe Tracker