Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Islam ja lopunaika

Moni muslimi tai muslimien puolta pitävä varmaankin syyttää minua, että demonisoin Islamin uskoa ja muslimeita. En demonisoi, vaan olen tuonut esille koraanin ja hadithin todistuksen siitä mitä Islamin usko opettaa ja kuinka vahingollista se on ihmisille ja ihmiskunnalle.

 

Islamin usko esittelee itsensä rauhan uskontona, mutta miksi se vainoaa ja tappaa, niitä jotka ovat hylänneet muslimiuskon tai uskaltavat arvostella Islamin uskoa. Rauhan ja rakkauden Jumala ei varmasti käske tappamaan jihadin kautta ihmisiä, jotka eivät usko Häneen. Jokainen Islamin väkivallan uhri joko kuoleman kautta tai muuten väkivaltaisen kohtelun saaneen ihmisen kohtalo todistaa sen puolesta, että Islam ei ole rauhan uskonto, vaan sodan uskonto, sillä koraani käskee tappamaan ei-muslimeita.

 

Kuten olen tuonut esille, niin kaikki muslimit eivät noudata koraanin kirjaimellisia opetuksia, mutta iso osa heistä uskoo ja noudattaa niitä. Sen tähden Islamin uskoon tulee suhtautua suurella varauksella, eikä heille saisi antaa myöten ja sallia heidän harjoittaa uskontoaan koraanin ja sharia-lain mukaisesti, koska sen päämäärä on kaikkien muiden uskontojen ja aatteiden tuhoaminen ja Islamin asettaminen koko maailman uskonnoksi.

 

Eräs entinen muslimi on kertonut minulle paljon Muhammedin elämän tapahtumista; jatkuvista sodista ja tappamisesta sekä monista muista negatiivisista asioista. Hän on myös vahvistanut sharia-lain olevan totta sekä että muslimit uskovat maailman olevan jakaantuneena kahteen osaan (rauhan talo ja sodan talo), jonka tähden muslimit koittavat tehdä maailmasta rauhan talon, jossa Islam hallitsisi koko maailmaa.

 

Kun keskustelin tämän entisen muslimin kanssa, niin hän sanoi lukeneensa koraanin, Islamin uskon perimätietoa, Muhammedin elämänkerran sekä muuta islamilaista kirjallisuutta. Hän sanoi päätyneensä siihen, että Allah on Muhammedin luomus ja koraanin teksti on Muhammedin ajatuksia, jonne hän kirjoitti itselleen erikoisoikeuksia muun muassa koskien naisia. Tämän entisen muslimin mukaan Allah nimistä jumalaa ei ole olemassa, vaan se on Muhammedin oma keksintö, johon hän on sekoittanut aineksia muinaisesta pakanallisesta arabialaisesta kuunjumala kultista, Raamatusta ja muista uskonnoista. Tämä entinen muslimi sanoi minulle ettei hän halua tulla julkisesti esille, koska sharia-lain mukaan hänet pitäisi tappaa, koska hän luopunut Islamin uskosta ja paljastanut Islamin uskon todellisen sotaisan ja väkivaltaisen luonteen.

 

Tämä entinen muslimi kertoi minulle seuraavaa Islamista: Tutkimalla muslimien historiaa näemme esimerkkejä kuinka muslimit valloittivat maita ja alueita tehden niistä islamistisia maita. Valloitetun maan uskottomia (ei-muslimi) vainottiin ja he joutuivat kärsimään sekä heistä tehtiin toisen luokan kansalaisia. Muslimien saapuessa maahan he pyrkivät vahvistumaan ja lisääntymään siellä. Aluksi he teeskentelevät olevansa rauhaa rakastavia ja käyttäytyvät kuin lampaat. Kun he ovat vahvistuneet ja lisääntyneet enemmän, niin he alkavat vaatimaan itselleen erikoisoikeuksia. Näihin oikeuksiin kuuluu mm. vaatimus sharia-laista sekä oikeus viettää islamilaisia juhlia ja pyhiä. Kun muslimit ovat tulleet tarpeeksi vahvoiksi, niin he käyttäytyvät kuin tiikeri. He ottavat kaiken vallan käsiinsä, julistaen maan islamilaiseksi maaksi. He alkavat vainoamaan ei-muslimeita ja muutaman vuosikymmenen päästä tässä maassa on enää jäljellä hyvin vähän ei-muslimeita.

 

Tämä eräs muslimi kertoi minulle myös seuraavaa: Miksi muslimit koittavat tehdä muista maista islamistisia valtioita? Saadaksesi tähän vastauksen sinun on tutkittava Muhammedin elämää. Kun Muhammed julisti itsensä profeetaksi, niin alussa hänellä oli vain vähän seuraajia. Siksi hän alkoi teeskentelemään olevansa rauhan lähettiläs, kertoen hyviä ja kauniita asioita. Saadakseen lisää kannattajia hän siteerasi mm. Raamattua. Kun Muhammed tuli Mekasta Medinaan, niin hänellä oli vain vähän seuraajia. Medinassa Muhammedin seuraajien lukumäärä lisääntyi. Kun hän sai lisää kannattajia, niin hän alkoi tekemään ryöstöretkiä, tappamaan, raiskaamaan, murhaamaan, harjoittamaan moraalitonta seksiä jne. Hän valloitti juutalaisten maita ja tapatti paljon juutalaisia miehiä, ottaen heidän naisensa ja lapsensa orjikseen. Kun hän palasi Mekkaan 10 000 seuraajansa kanssa, niin hän valloitti ja alisti sen itselleen. Jokaisen muslimin tulee seurata Muhammedia ja jokaisen muslimin on yrittävä toimia ja elää kuten Muhammed eli ja toimi. Monet muslimit seuraavat Muhammedin esimerkkiä.

 

Kun tutkit Muhammedin elämää, niin sen jälkeen sinä ymmärrät miksi, ääri-islamilaiset liikkeet sotivat ja tekevät terroristitekoja, sillä he noudattavat Muhammedin antamaa esimerkkiä. Muhammedin esimerkin mukaan on myös helppo ymmärtää, miksi sharia-lain mukaan naisen raiskaamisen todistamiseen tarvitaan neljän miehen todistus ennen kuin se on pätevä todistus raiskaajaa vastaan. Tämän tähden esim. raiskaustapaukset ovat yleisiä siellä missä muslimit asuvat. Suomen viranomaisten ja päättäjien olisi syytä herätä sekä tutustua todelliseen Islamiin ennen kuin se on liian myöhäistä.

 

Raamatun profetioiden mukaan lopunajan maailmaa hallitsevat jollakin tavalla Venäjä, Kiina ja muslimimaat. Muslimien aiheuttama terrori ja kauhu saa koko ajan enemmän sijaa maailmassa. Siihen syypäitä ovat kansojen johtajat ja poliitikot, jotka eivät tunne todellista Islamia, vaan pitävät sitä rauhan uskontona. Kun hämäys ja petos on mennyt läpi, niin muslimit saavat koko ajan enemmän jalansijaa ei-muslimi yhteiskunnissa pyrkien muuttamaan ne islamistisiksi valtioiksi sharia-lakien ja Islamin lakien kautta.

 

Lopunajan ihmiskunnan ihmisten ainoa toivo on pelastuminen uskon kautta  Herraan Jeesukseen, sillä Hän on ainoa todellinen Rauhanruhtinas, joka tulemuksessaan lakkauttaa maan päällä vaikuttavan antikristillisen (antikristuksen eksytys) vaikutuksen ja tuomitsee kaikki synnintekijät ja armahtaa jokaisen, joka uskoo Häneen ja on asettanut turvansa Herraan Jeesukseen.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Islamin uskosta ajatuksia


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 

 

 

 

eXTReMe Tracker