Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Naisen asema

Musliminaisen asema on todella huono Islamin uskossa. Suomessa asuvat suomalaiset naiset, jotka ovat avioituneet muslimimiehen kanssa, eivät ehkä joudu täällä Suomessa kohtaamaan kaikkea sitä naista alistavaa kohtelua mitä musliminainen joutuu kohtaamaan muslimimaassa, jossa noudatetaan koraanin ja haditin (perimätieto Muhammedin elämästä, teoista ja sanoista) opetuksia. Tutkimalla koraanin ja hadithin opetuksia naisen asemasta, huomaamme kuinka Islam alistaa ja halventaa naisia.

 

Suura 33:59. Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias.

 

Hadith Sahih Bukhari Volume 1, Book 6, Number 321: ..... She (the woman's sister) said, "We used to treat the wounded, look after the patients and once I asked the Prophet, 'Is there any harm for any of us to stay at home if she doesn't have a veil?' He said, 'She should cover herself with the veil of her companion and should participate in the good deeds and in the religious gathering of the Muslims. ....

 

Koraani opettaa, että musliminaisen on hunnutettava kasvonsa, eli peitettävä päänsä hunnulla. Islamin hadith opettaa myös, että naisen on peitettävä itsensä hunnulla. Islamin mukaan nainen on miehen omaisuutta ja siksi hänen tulee peittää itsensä, koska hän miehensä omaisuutta, tämä on myös eräs syy sen ohella ettei muut miehet himoitsi häntä ja siksi musliminaisen tulee peittää itsensä. Islamissa on kyse naisen täydellisestä alistamisesta

 

Hadith Sahih Bukhari 122. The Prophet said, "If a woman spends the night deserting her husband's bed (does not sleep with him), then the angels send their curses on her till she comes back (to her husband).

 

Islamin hadithin mukaan jos nainen ei vietä yötä vuoteessaan aviomiehensä kanssa, niin enkelit kiroavat vaimon niin kauan kunnes hän menee miehensä luokse. Tästä hadithista voi myös päätellä sen, että jos vaimo kieltäytyy tai ei halua harrastaa seksiä miehensä kanssa, niin hän on silloin kirottu. Islamin uskossa aviomies kontrolloi vaimonsa seksuaalielämää.

 

Suura 2:
222. He kysyvät sinulta, Muhammed, miten on meneteltävä naisen kuukautispuhdistuksen aikana. Sano: »Se on heidän pahoinvointinsa; karttakaa siis naisia puhdistuksen aikana älkääkä lähestykö heitä, ennenkuin ovat puhdistuneet. Mutta kun he ovat puhdistuneet, käykää heidän luonaan, kuten Jumala on määrännyt. Jumala rakastaa totisesti Hänen puoleensa kääntyneitä ja rakastaa niitä, jotka pitävät itseään puhtaina.»
223. Vaimonne ovat teidän vaimonne, käykää vainiollanne mielenne mukaan, mutta suorittakaa myös ensin jotakin hyvää sielujenne puolesta. Pelätkää Jumalaa ja tietäkää, että tulette kohtaamaan hänet. Julista, Muhammed, uskovaisille ilosanomaa!

 

Koraani kehottaa muslimimiestä välttämään harrastamasta seksiä vaimonsa kanssa, kun hän on kuukautistilassa, mutta silloin kun vaimolla ei ole kuukautisia, niin koraanin mukaan mies voi yhtyä vaimoonsa milloin tahansa ja milloin häntä huvittaa. Koraani todistaa, että muslimimies kontrolloi vaimonsa seksuaalielämää.

 

Su 55:56 in them will be Maidens, chaste, restraining their glances, whom no man or Jinn before them has touched; - (Yusuf Ali)
 

Koraani opettaa, että paratiisissa muslimimiestä odottaa neitsyitä palkinnoksi Allahiin uskomisesta.

 

Islamin perimätieto sanoo, Sahih Al-Bukhari Hadith 6.402 Narrated by Abdullah bin Qais: Allah's Messenger (saws) said, "In Paradise there is a pavilion made of a single hollow pearl sixty miles wide, in each corner of which there are wives who will not see those in the other corners; and the believers will visit and enjoy them. And there are two gardens, the utensils and contents of which are made of silver; and two other gardens, the utensils and contents of which are made of so-and-so (i.e. gold) and nothing will prevent the people staying in the Garden of Eden from seeing their Lord, except the curtain of Majesty over His Face."

 

Islamilainen lähde islamhelpline. com selittää edellä olevaa perimätietoa näin: Koska seksi on nautinnon saavuttamisen muoto, niin on turvallista olettaa koraanin ja sunnan valossa, että seksi on laillista ja puhdasta paratiisissa. Totuus on että kaikkein armollisin ja anteliain herra palkitsee paratiisin onnellisimmat asukkaat sillä mitä heidän sydämensä haluavat.

 

Saman sivun mukaan marttyyrit tulevat saaman itselleen 72 neitsyttä paratiisissa. Islam on uskonto joka tukee miesten seksuaalisia haluja, sillä vain miehille luvataan palkinnoksi 72 neitsyttä paratiisissa, mutta naisille ei luvata esim. 72 rakastajamiehiä. Islamin uskonnon keskipiste on miehen ja hänen halujensa ympärillä.

 

Koraania ja perimätietoa kirjaimellisesti uskovat muslimimiehet ovat ihan tosissaan siinä uskossa, että jos he kuolevat esim. itsemurhaiskuissa Islamin uskon ja Allahin vuoksi, niin heitä odottaa paratiisissa 72 neitsyttä. Monet muslimit ovat valmiita seksihimojensa vuoksi uskomaan valheen ja uhraamaan henkensä terroristi-iskussa.

Hadith Sahih Bukhari, The book of Belief, Volume 1, Book 2, Number 28: The Prophet said: "I was shown the Hell-fire and that the majority of its dwellers were women who were ungrateful." It was asked, "Do they disbelieve in Allah?" (or are they ungrateful to Allah?) He replied, "They are ungrateful to their husbands and are ungrateful for the favors and the good (charitable deeds) done to them. If you have always been good (benevolent) to one of them and then she sees something in you (not of her liking), she will say, 'I have never received any good from you."

Islamin hadithin mukaan suurin osa helvetin tulessa olevista ihmisistä oli naisia, jotka olivat kiittämättömiä. Hadithin opetuksen mukaan nämä naiset eivät olleet epäuskoisia tai kiittämättömiä Allahia kohtaan, vaan he olivat kiittämättömiä aviomiehiään kohtaan.

Tämäkin Islamin opetus alistaa naisia ja korottaa miehen asemaa siten, että jos nainen ei tottele miestään ja on kiittämätön, niin hän joutuu helvettiin. Islamin uskossa nainen pidetään miehelleen kaikessa alistuvana helvetillä pelottelun kautta.

Su 4: 34 men are the protectors and maintainers of women, because Allah has given the one more strength than the other, and because they support them from their means. therefore the righteous women are devoutly obedient, and guard in the husband’s absence what Allah would have them guard. as to those women on whose part ye fear disloyalty and ill-conduct, admonish them first, next, refuse to share their beds, and last beat them lightly; but if they return to obedience, seek not against them means of annoyance: for Allah is most high, great above you all. (Yusuf Ali)

Koraani antaa muslimimiehelle luvan lyödä vaimoaan, jos hän on tottelematon tai käyttäytyy väärin. Säkeessä on sana lightly (kevyesti), joka ei kuulu alkuperäiseen tekstiin. Koraanin opetuksen mukaan miehellä on oikeus lyödä ja pahoinpidellä vaimoaan. Koraanissa 71% naisia koskevista asioista ovat naisia alistavia. Naisen asema on todella huono Islamin uskossa.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Islamin uskosta ajatuksia


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 

 

 

 

eXTReMe Tracker