Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Onko Islam Suomelle mahdollisuus vai uhka?

A2 Islam-illan juontaja kysyi Husulta (Mohamed Abdirahim Hussein) onko Islam rauhan uskonto vai sotaisia uskonto. Husu vastasi sanoen Islamin olevan rauhantahtoinen uskonto. Keskustelusta tuli myös esille ajatus, että odottavatko muslimit kutsua jihadiin. Juontaja kysyi Juha Ahviolta onko Islam Suomelle uhka vai mahdollisuus. Juha vastasi islamin olevan enemmän uhka kuin mahdollisuus.

Islam ei ole rauhantahtoinen uskonto, vaan sodan uskonto. Koraania tutkimalla saamme tästä selkeän todistuksen:

Suura 9:

28. Te, jotka uskotte, katsokaa, miten monijumalaiset ovat kokonaan saastaisia. Siksi älkää salliko heidän lähestyä pyhää temppeliä tämän sopimusvuoden jälkeen. Ja, jos sentähden pelkäätte köyhtyvänne, on Jumala runsaudessaan ajoissa huolehtiva teistä, jos Hän tahtoo; Jumala on totisesti tietävä, viisas.

29. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.

30. Juutalaiset sanovat: »Esra on Jumalan poika», ja kristityt sanovat: »Messias on Jumalan poika». Tätä he hokevat suullaan. He jäljittelevät niitä, jotka ennen olivat uskottomia. Jumalan ynseys heitä rasittakoon! Kuinka ovatkaan he etääntyneet!

 

Su 9:
28 O ye who believe! truly the pagans are unclean; so let them not, after this year of theirs, approach the sacred mosque. and if ye fear poverty, soon will Allah enrich you, if he wills, out of his bounty, for Allah is all- knowing, all-wise.
29 fight those who believe not in Allah nor the last day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and his apostle, nor acknowledge the religion of truth, even if they are of the people of the book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.
30 the Jews call Uzair Ezra a son of Allah, and the Christians call Christ the son of Allah. that is a saying from their mouth; in this they imitate what the unbelievers of old used to say. Allah’s curse be on them: how they are deluded away from the truth! (Yusuf Ali)

 

Koraani kehottaa taistelemaan kaikkia ihmisiä vastaan, jotka eivät ole muslimeita. Koraanissa on eriteltynä käsky taistella kristittyjä ja juutalaisia vastaan, sillä Allah on kironnut heidät.

 

Koraani opettaa taistelemaan kaikkia ihmisiä vastaan, jotka eivät tunnusta Allah jumalaksi ja Islamia oikeaksi jumalan "totuuden" uskonnoksi. Koraani käskee muslimeita lopettamaan taistelun "vääräuskoisia" vastaan vasta sen jälkeen kun he ovat alistuneet, eli uskovat Allahia ja koraania ja hylkäävät sen mihin ovat aikaisemmin uskoneet.

 

Hannu Haukka kristillisen medialähetysjärjestö IRR-TV:n toiminnanjohtaja kertoi kristillisen medialähetystyön erikoislehdessä (huhtikuu 2007 nro.3) kuinka kaksi saudiarabilaista miestä oli pysäyttänyt Helsinki-Vantaan lentoasemalla hänen egyptiläisen (Hani Henein) työtoverinsa. Nämä kaksi arabia luulivat Hani Heneinin olevan muslimi. He kysyivät tarvitsevansa Heneinin apua. Hän kysyi kuinka voin auttaa teitä. Miehet vastasivat olevansa Saudi-Arabiasta ja saapuneensa Suomeen puhdistamaan tämän likaisen maan. He sanoivat, että heidän tehtävänsä on käännyttää Suomen maa islaminuskoon. He sanoivat tarvitsevansa useita apulaisia ja että heillä on kaikki taloudelliset resurssit kunnossa työn toteuttamiseksi.

Otin yhteyttä henkilökohtaisesti Hani Heneiniin ja hän vahvisti sen, että kristillisen medialähetystyön lehdessä ollut artikkeli hänestä ja lentoaseman tapahtumista on totta.

Ääri-islamin maailman valloitus yritys on täyttä totta, ei valheellista panettelua tai mustamaalaamista. Muslimit jakavat maailman kahteen osaan; rauhan talo on alue, jota muslimit hallitsevat ja sodan talo on alue, jota ei-muslimit hallitsevat. Muslimien tarkoituksena on tehdä koko maailmasta Islamin rauhan talo.

Eräs entinen muslimi sanoi minulle, että muslimien opetus rauhan talosta (Dar al-Islam- Islamin talo) ja sodan talosta   (Dar al-harb- sodan talo) on totta. Ääri-islamistit käyttävät hyväkseen muun muassa monikulttuurista maahanmuuttoa tarkoituksenaan tehdä Suomesta rauhan talo. Islam on totisesti uhka Suomelle ja koko ihmiskunnalle.

Islam on väkivallan ja sodan uskonto sen osoittaa Islamin verinen historia ja nykypäivän verityöt. Rooman katolinen kirkko (RKK) esiintyy kristinuskon lähettiläänä maailmassa, mutta sen verinen historia ja Raamatun vastaiset opetukset todistavat sen ettei (RKK) edusta Raamatun mukaista kristinuskoa, vaan pimeyden uskontoa.

Lupa valehdella

Suura 9:

1. Tämä on Jumalan ja Hänen lähettiläänsä (julistama) vastuuvapaus niiden pakanain suhteen, joiden kanssa te (muslimit) olette tehneet sopimuksen.

2. Kulkekaa sentähden maassa vapaasti neljä kuukautta ja tietäkää, että olette Jumalan ulottuvilla sekä että Jumala saattaa uskottomat häpeään.

3. Tämä on Jumalan ja Hänen lähettiläänsä julistus ihmisille suuren toivioretken päivänä, että Jumalaa ei sido kosketus pakanain kanssa, samoin kuin se ei sido Hänen lähettilästänsäkään. Ja jos käännytte (Hänen puoleensa), on se teille parhaaksi, jos kuitenkin käännätte selkänne, niin tietäkää, ettette voi välttää Jumalaa! Ja julista niille, jotka eivät usko, sanoma tuskallisesta rangaistuksesta,

4. lukuunottamatta niitä monijumalaisia, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen, kun he eivät ole millään rikkoneet teitä vastaan eivätkä auttaneet ketään muuta teitä vastaan. Täyttäkää siis sopimuksenne heidän kanssaan määräaikaan asti. Jumala totisesti rakastaa kunniantuntoisia.

5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

6. Ja jos joku monijumalaisista anoo suojaasi, niin suo se hänelle, kunnes hän saa kuulla Herran sanan. Senjälkeen anna hänen päästä turvaan. Sillä he ovat ihmisiä, jotka eivät (parempaa) tiedä.

7. Miten voisi Jumalaa ja Hänen lähettilästään sitoa sopimus pakanain kanssa? Paitsi niiden, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen pyhän temppelin seutuvilla. Ja niin kauan kuin he pysyvät (sopimukselle) uskollisina, on teidänkin pysyttävä uskollisina heitä kohtaan. Jumala totisesti rakastaa hurskaita.

8. Kuinka? Jos he saisivat teistä voiton, eivät he välittäisi ystävyyssuhteestä eikä sopimuksesta kanssanne. Puheellaan koettavat he olla mieliksenne, mutta heidän sydämensä ovat kuitenkin teitä vastaan, ja suurin osa heistä on jumalattomia.

 

Koraani opettaa ettei muslimien tarvitse pitää sopimuksia mitä he ovat tehneet ei-muslimien kanssa. Niiden ei-muslimien kanssa tehty sopimus, jotka eivät ole rikkoneet muslimeita vastaan velvoittaa muslimit pitämään sopimuksesta kiinni määräpäivään saakka, jonka jälkeen nämä ei-muslimit on lupa tappaa ja heidät pitää tappaa, paitsi jos he kääntyvät muslimeiksi, niin sitten heidät tulee jättää henkiin. Tämäkin koraanin kohta paljastaa sen kuinka Islam on todellisuudessa sodan uskonto ei rauhan uskonto.

 

Koraanin opetuksen takia muslimi saa valehdella ei-muslimille, eikä sovituista sopimuksista tarvitse pitää kiinni. On todella ikävää, että Suomen politiikoista ja viranomaisista iso osa on sokea sille mitä Islam ihan oikeasti edustaa. Kuinka voit luottaa sellaisiin ihmisiin, joilla on "pyhän kirjan" mukaan lupa valehdella sinulle, jotka valheen kautta pyrkivät valtaamaan muita maita ja alueita Islamin vallan alle. Tällaiseen henkilöön ja siihen mitä hän sanoo ei voi koskaan luottaa, niin pitkään kun on hän sitoutunut uskomaan koraania ja seuraamaan Muhammedia. Tästä syystä jotkut liberaalimuslimit ovat liberaalin valheasussa, mutta heidän tarkoituksenaan on levittää Islamin uskoa ja heidän aikomuksenaan on tehdä Suomesta rauhan talo (Dar al-Islam).

 

Hamasin pojan todistus

 

Mosab Hassan Yousef on Hamasin erään johtohenkilön sheikki Hassan Yousefin poika. Mosab Hassan Yousef on hylännyt muslimiuskon. Mosab Hassan Yousef on kertonut Hamasin tavoitteista ja siitä mitä Islamin usko edustaa.

Mosab kertoo islamilaisen elämän olevan kuin tikapuut, joiden ylimmässä päässä ovat itsemurhaiskuja tekevät muslimit, jotka tappavat Allahin "kunniaksi" terroristi-iskuissa viattomia siviilejä (naisia ja lapsia) sekä muita ihmisiä. Mosab ihmetteli sitä kuinka Hamas kidutti ja tappoi omaa väkeänsä, niin vankilassa kuin sen ulkopuolella.

Mosab sanoo, että Hamas ei pysty tekemään rauhaa Israelin kanssa. Mosabin mukaan se on vastoin sitä mitä heidän jumalansa sanoo heille. Mosab sanoo, että Hamasin mielestä vääräuskoisen kanssa voi tehdä tulitauon, mutta ei rauhaa. Mosab sanoo, että Hamas ei arkaile surmata palestiinalaisia, kuten he tekivät Gazan vallankaappauksen yhteydessä.

Mosab sanoo syntyneensä muslimina ja olevansa nykyään Herran Jeesuksen seuraaja, uudestisyntynyt Herran Jeesuksen opetuslapsi. Mosab on sanonut opiskelleensa todella tarkasti islaminuskoa. Hän sanoi ymmärtävänsä koraanin kielen ja opetuksen sekä profeetan (Muhammed) luonteen ja käytöksen. Mosabin mukaan Islam on valhe, joka aiheuttaa valtavasti ongelmia ympäri maailmaa. Mosabin mukaan ongelma ei ole itse muslimeissa, vaan islamilaisessa ideologiassa ja ajattelutavassa.

Mosab sanoo useimpien muslimien olevan tavallisia muslimia, jotka ovat syntyneet muslimeiksi ja heidän identiteettinsä on islaminusko, mutta he eivät ymmärrä islaminuskon todellista luonnetta. Mosab sanoo monien muslimien olevan hyviä ihmisiä, ei terroristeja, sillä suurin osa muslimeista ei seuraa islaminuskon oppeja. Mosab sanoi että kun muslimi todella ymmärtää islaminuskon, Koraanin sekä Muhammedin opetukset, niin heistä tulee terroristeja. Mosabin mukaan Al-Qaida, Hamas, Hizbollah ja muut terroristiryhmät seuraavat tarkasti islaminuskon profeetan Muhammedin opetuksia.

Mosabin mukaan islaminuskon pyhät kirjat Koraani jne. sanovat Muhammedin tappaneen ihmisiä, jotka eivät uskoneet häneen; Muhammed aloitti sotia ja valloitti kansakuntia; Muhammedin tavoitteena oli perustaa maailmanlaajuinen islamilainen valtio. Mosab sanoo, että Muhammedin käyttäytymisestä voimme oppia islaminuskon todellisen luonteen. Mosab Hassan Yousefin mukaan Islamin väkivaltainen luonne johtuu se perustajan Muhammedin käyttäytymisestä ja teoista, joihin kuului väkivalta ja ihmisten surmaaminen.

Mosabin mukaan islaminuskon ongelma ei ole muslimeissa, vaan heidän uskonnossaan, joka saa ihmiset käyttäytymään väkivaltaisesti ja tekemään terroristi-iskuja, jossa jopa tehdään itsemurhaiskuja.

Uhrin asema

Muslimit, jotka uskovat kirjaimellisesti koraania ovat Islamin uskonnon uhreja, eli Islamin uskonto on pettänyt heidät ja asettanut vihan ja sodan heidän sydämiinsä. Kun muslimi syntyy ympäristöön, jossa koraania uskotaan kirjaimellisesti, niin se tekee hänestä ihmisen, joka antaa vihan ja katkeruuden hallita hänen sydäntään. Hän on ympäristönsä vaikutteiden vanki ja uhri.

Asian toinen puoli on myös tuotava esille. On olemassa myös sellaisia muslimeita, jotka ovat "maallistuneet", eli he eivät elä koraanin opetusten mukaan tai sitten tulkitsevat sitä itselleen sopivaksi, eli he eivät usko sitä mitä koraani oikeasti opettaa.

Tämä on todella tärkeä ymmärtää, että kaikki muslimit eivät ole terroristeja, eivätkä suunnittele maailmanvalloitusta. Yleistäminen on aina väärin.

Islamin uhka

Suomessa liikkuu jo sellaista islamilaista ainesta, jotka valmistautuvat yhä enemmän vaatimaan Suomessa asuville muslimeille oikeutta islamilaisten lakien noudattamiseen.

Ei varmasti mene kovinkaan kauan kun Suomessakin alkaa vaikuttamaan ääri-islamilaisia tekoja; väkivallan uhkaa ja sen osoittamista monella eri tavalla. Terroristi-iskun uhkakaan ei ole poissuljettu mahdollisuus.

Suomalaisten viranomaisten ja politiikkojen vastuulla on paljolti se kuinka paljon Islam saa vaikuttaa Suomen maassa. Vihamielisellä ja sotaisalle uskonnolle ei tulisi antaa yhtään tilaa yhteiskunnassa, jonka arvot ovat täysin erilaiset kuin mitä Islam edustaa.

On varmasti olemassa myös sellaisia muslimeita, jotka rakastavat rauhaa eivätkä he kiivaile Islamin uskonnon puolesta, mutta ääri-islamilaisuus on suurempaa ja äänekkäämpää kuin moni eurooppalainen ja suomalainen ymmärtääkään. Siksi Islamille ei saisi antaa jalansijaa yhteiskunnassa, joka pitäisi perustua rauhan edistämiseen ja oikeudenmukaiseen yhteiskuntajärjestykseen.

Muhammedin mielipiteet muuttuivat

Muhammedin mielipiteet ja asenteet muuttuivat ja kehittyivät hänen elämänsä aikana niiden tapahtumien ja ympäristön mukaisesti, missä hän eli ja vaikutti. Muhammedin suhtautuminen muihin uskontoihin on vaihdellut hänen elämänsä aikana. Koraanista voidaan nähdä selkeästi tämä vaihtelu. Silloin kun Muhammed oli sotilaallisesti heikko, niin hän turvautui esim. kristittyjen apuun ja sai heiltä suojaa. Näinä aikoina koraaniin syntyneet tekstit olivat ystävällisiä niin kristittyjä kuin juutalaisia kohtaan. Kun Muhammedin sotilaallinen valta kasvoi, niin hänen suhtautumisensa ja koraanin tekstit muuttuivat suhteessa kristittyihin ja juutalaisiin.

Kun Muhammed huomasi etteivät kristityt ja juutalaiset ottaneet vastaan hänen uskontoaan (islam), niin koraanin teksti muuttui ja sinne tuli käsite sota ja taistelu uskomattomia vastaan. Islamin kirjaimellisen koraanin tulkinnan mukaan sota uskottomia vastaan sekä heidän tappamisensa kumoavat aikaisemmat ystävällismieliset säkeet.

Islamin uhka on todellinen, sillä muslimien tavoite ja pyrkimys on levittäytyä kaikkialle maailmaan. Monia ihmisiä länsimaissa hämätään koraanin ystävällismielisten säkeiden kautta luulemaan, että islam on rauhan uskonto.

Harva tietää Muhammedin elämän mielipiteiden muutoksista esimerkiksi kristittyjä ja juutalaisia kohtaan. Harva ihminen länsimaissa tietää ja ymmärtää, että koraanin ystävällismieliset jakeet muita uskontoja kohtaan olivat voimassa vain Muhammedin elämän alkuaikoina, mutta elämänsä myöhemmissä vaiheissa ystävällismieliset säkeet muuttuivat vihamielisiksi muita uskontoja kohtaan.

Islamin historia todistaa edellä olevan todeksi. Kaikkialla missä muslimit uskovat kirjaimellisesti koraania, niin he pyrkivät asettamaan islamin uskon ja islamilaiset lait voimaan siellä missä he asuvat ja hallitsevat. Koraanin kirjaimellisen tulkinnan mukaan Allah on antanut lakinsa koko ihmiskunnalle. Tämä tarkoittaa sitä, että muslimin velvollisuus on pyrkiä kaikin tavoin siihen päämäärään, että islamilaisia lakeja noudatettaisiin kaikkialla maailmassa.

Muslimit voidaan jakaa kolmeen erilaiseen ryhmään: maallistuneet (sekulaarit) muslimit, modernisoituneet muslimit ja fundamentalisti muslimit.

Maallistuneet muslimit eivät tunne kovin hyvin koraania. He ovat niin kuin nimikristityt Suomessa, eli he voivat sanoa uskovansa Jumalaan, mutta eivät elä Jumalan sanan opetuksen mukaan.

Modernisoituneet muslimit tuntevat koraania jonkin verran, tulkiten koraania siten että sopii yhteen heidän modernin elämäntapansa kanssa. He tulkitsevat koraania siten, että he voivat elää rauhanomaisesti muiden uskontojen kanssa. He painottavat koraanin rauhanomaisia säkeitä, jotka syntyivät siihen aikaan kun Muhammed ei ollut vielä vihastunut muihin uskontoihin.

Fundamentalisti muslimit uskovat koraania kirjaimellisesti. He painottavat Muhammedin opetuksia, jotka kannustavat ja kehottavat käymään sotaa uskottomia vastaan. Heidän elämäntehtävänsä on käydä pyhää sotaa ja pyrkiä levittämään islamin usko kaikkialle maailmaan.

Kun tutkimme islamin historiaa, niin fundamentalisti muslimit pyrkivät pääsemään valtaan aina siellä missä on pienikin muslimiyhteisö. Kun fundamentalistit pääsevät valtaan, niin he pakottavat maallistuneet ja modernisoituneet muslimit noudattamaan koraanin opetuksia ja islamilaisia lakeja. Pakotteena ja pelotteena fundamentalistit käyttävät väkivaltaisia tekoja päämääränsä toteuttamisessa.

Tämä tarkoittaa sitä, että aina siellä missä elää muslimiyhteisöjä on sisällissodan vaara tai käynnissä jatkuva sisällissota niin pitkään kunnes fundamentalistit hallitsevat muslimiyhteisöjä. Suomesta voi tulla myös fundamentalisti muslimien taistelukenttä, jossa he käyvät kahden rintaman sotaa maallistuneita ja modernisoituja muslimeja sekä suomalaisia ("uskottomia") vastaan.

Mellakoiden ja levottomuuksien uhka on siis todellinen ja varsinkin silloin jos suomalainen yhteiskunta antaa fundamentalismi muslimeille vähänkään jalansijaa. Heidän tunnistaminen on vaikeaa, koska he saattavat esiintyä rauhaa rakastavina muslimeina, mutta vahvistuessaan he paljastavat todelliset kasvonsa väkivallan ja terrorismin kautta.

 

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: Islamin uskosta ajatuksia


Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 

 

 

 

eXTReMe Tracker