Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

Urantia kirja ja Jeesus Kristus

 

Urantia-kirja on syntynyt kanavoinnin, eli pahojen henkien toimesta, siksi sen sanoma hyökkää Raamatun totuutta vastaan.

Urantia-kirja opettaa mm. seuraavia valheita ja epäraamatullisia oppeja:

- Jeesuksen ristiinnaulitseminen ei tapahtunut syntien sovitukseksi, vaan koska uskonnolliset johtajat pitivät Jeesuksen opetuksia vaarallisina ja uhkana heidän auktoriteetille.

- Jeesus oli inkarnaatio Nebadonin Mikaelista (luoja-Poika).

- Jeesuksen aineellinen eli fyysinen ruumis jäi koskemattoman hautakammioon kun Jeesus nousi kuolleista. Jeesus nousi kuolleista morontiahahmona ja persoonallisuutena. Jeesuksen hauta oli tyhjä, koska taivaalliset olennot hakivat pois Hänen aineellisen ruumiinsa ja hajottivat Jeesuksen ruumiin, eli hävittivät Jeesuksen fyysisen ruumiin.

Urantia-kirja on syntynyt sielunvihollisen päämajassa, eli saatanan ja demonien toimesta. Sen tähden kirjan sanoma vääristää Raamatun totuuden ja opettaa valhetta.

Jeesuksen ristiinnaulitseminen

Urantia-kirja opettaa, että Jeesuksen ristiinnaulitseminen ja Hänen kuolemansa ei tapahtunut syntien sovitukseksi. Tämä on sama vanha valhe, jonka kautta saatana koittaa eksyttää ihmiset pois totuudesta ja pelastuksesta. Jos uskot, että Jeesus ei kuollut syntien sovitukseksi, niin et voi pelastua. Siksi saatana ja demonit opettavat aina, että ei ole olemassa syntien sovitusta, koska sillä tavalla he saavat ihmisen uskomaan valheen, jonka jälkeen he tuhoavat ihmisen iankaikkisesti.

Jokainen harhaoppi ja eksytys opettaa aina, että Jeesus ei sovittanut syntejä, koska tämä valhe on saatanallinen valhe, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä iankaikkiseen kadotukseen.

Inkarnaatio

Urantia-kirja opettaa, että Jeesus oli inkarnaatio Nebadonin Mikaelista. Raamattu, eli totuus opettaa, että Jeesus on Jumalan Poika, Herra, Pelastaja ja Messias. Valhe haluaa aina valehdella Jeesuksen todellisen olemuksen ja alkuperän, koska sillä tavalla valhe saa pidettyä ihmisen pois pelastuksesta. Urantia-kirjan opetus Jeesuksen alkuperästä on saatanallinen ja demoninen valhe.

Jeesuksen fyysinen ruumis haudassa

Urantia-kirja opettaa, että kun Jeesus nousi kuolleista, niin Hän nousi kuolleista morontiahahmona ja persoonallisuutena ja Hänen fyysinen ruumis jäi koskemattoman hautakammioon. Urantia-kirja opettaa myös, että Jeesuksen hauta oli tyhjä, koska taivaalliset olennot hakivat pois Hänen aineellisen ruumiinsa.

Tässäkin kohden Urantia-kirjan opetus on saatanallinen eksytys, koska Raamattu opettaa, että Herra Jeesus nousi kuolleista ruumiillisesti, eikä Hänen ruumiinsa jäänyt hautaan, eikä taivaalliset olennot sitä vieneet, koska ylösnousemus tapahtui ruumiillisesti.

Urantia-kirjan tyhjän haudan selitys on saatanallinen valhe, koska sillä tavoin valhe koittaa selittää miksi hauta oli tyhjä. Raamatun todistuksen mukaan hauta oli tyhjä, koska tapahtui ruumiillinen ylösnousemus.

Urantia-kirja sanoo, että taivaalliset olennot hävittivät Jeesuksen fyysisen ruumiin. Raamattu sanoo, ettei Jeesuksen fyysinen ruumis nähnyt katoavaisuutta, eikä sitä hävitetty tai tuhottu, koska Jeesuksen ylösnousemus oli ruumiillinen. Urantia-kirjan opetus on tässäkin kohden väärä ja valheellinen. Valhe vääristää aina totuuden ja juuri niin tekee Urantia-kirja.

 

 

Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769
John Gill's Expositor
Hebrew and Greek Online Bible Lexicon
http://urantiabook.org/newbook/

 

 

 

eXTReMe Tracker