Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Elämäsi palkinto

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua elämäsi suurimman palkinnon vastaanottamiseen!

Mitä elämä sinulle merkitsee? Toivotko elämältä rakkautta ja hyväksyntää? Haluaisitko kokea olevasi rakastettu rakkauden kautta, joka ei koskaan lopu? Haluaisitko kokea olevasi hyväksytty ja arvokas?

Jos vastasit sydämessäsi jokaiseen kysymykseen kyllä, niin sinulla on mahdollisuus vastaanottaa elämäsi suurin palkinto. Kaikkien palkintojen vastaanottamiseen sisältyy ehtoja, että ne voi saada itselleen. Ennen palkinnon julkistamista kerron sinulle kahdesta vaihtoehdosta, josta saat valita sinulle mieluisan vaihtoehdon oman tahtosi ja valintasi mukaan.

Ihmisen ja elämän synnystä on olemassa erilaisia käsityksiä. Evoluutioon perustuva näkemys kertoo elämän syntyneen maapallolle ilman älyä, suunnitelmaa ja itseohjautuvasti, sillä kukaan ei ole sitä tehnyt eikä rakentanut. Tiedemiehet puolustavat evoluutiota sanomalla, että koska ihminen on kyennyt suunnittelemaan ja rakentamaan laboratoriossa keinotekoisen solun, niin se todistaa evoluutioteorian oikeaksi.

Evoluutioteorian todisteen ongelma on se että se sotii itseään vastaan ja on ristiriitainen, sillä evoluution piti syntyä ilman älyä, eikä kukaan ole sitä suunnitellut tai rakentanut. Laboratoriossa tehty keinotekoinen solu syntyi älykkään suunnittelun sekä rakentamisen kautta. Itse asiassa keinotekoisen solun suunnitteleminen ja rakentaminen laboratoriossa romutti täydellisesti evoluutioteorian, sillä laboratoriossa valmistettu keinotekoinen solu ei syntynyt ilman älyä, suunnittelua ja rakentamista. Evoluutioteoriaa ei voida koskaan todistaa oikeaksi, koska sitä ei pystytä milloinkaan havaitsemaan olosuhteissa, jossa tyhjyyteen syntyisi ainetta alkuräjähdyksen kautta, joka ilman älyä itseohjautuvasti yhdistäisi aineet keskenään synnyttäen niiden kautta monimuotoista elämää.

Evoluutioteoria ei voi olla totta, eikä sitä kyetä koskaan todistamaan totuudeksi elämän syntymisestä maan päälle. Jos olet valinnut evoluution vaihtoehdoksi, joka selittää elämän synnyn, niin sinä olet hävinnyt ja hukannut mahdollisuutesi elämäsi palkinnon vastaanottamiseen. Sinulla on vielä kuitenkin mahdollisuus hylätä evoluutioteoria ja uskoa totuudeksi erilainen näkemys siitä miten elämä on saanut syntynsä maan päälle.

Raamattu sanoo Jumalan luoneen taivaat ja maan (auringon ja kuun), kasvillisuuden ja puut, eläimet sekä ihmisen. Miten Hän on sen kaiken tehnyt? Jumala suunnitteli kaiken kauniisti ja viisaasti, rakentaen elämän maan päälle. Tiedemiehet todistivat keinotekoisen solun kautta luomisesta, mutta päätyivät väärään lopputulokseen, eli evoluutioon. Tiedemiehet todistivat tieteellisesti luomisen puolesta, vaikka he tekivät asiasta väärän johtopäätöksen. Kaikkein tärkein ja pätevin todiste on Jumalan sana (Raamattu), joka kertoo Jumalan luoneen taivaat ja maan sekä elämän maan päälle. Tämän tosiasian edessä on kiistatonta, että ainoa mahdollisuus elämän syntymiseen maan päälle on Raamatun kertomat Jumalan luomistyöt.

Jos hylkäät kaikki muut uskomukset ja teoriat elämän syntymisestä maan päälle paitsi Raamatun ilmoituksen ja uskot Jumalan olevan olemassa sekä luoneen elämän maan päälle, niin olet astunut askeleen lähemmäksi elämäsi palkinnon vastaanottamista. Se ei kuitenkaan vielä riitä palkinnon vastaanottamiseen. Sinun tulee läpäistä seuraavat ehdot, että voit vastaanottaa elämäsi palkinnon.

Jumala rakastaa sinua ja siksi Hän lähetti Poikansa Herran Jeesuksen, kuolemaan sinun syntiesi tähden. Herran Jeesuksen sovitusveri, kuolema ja ylösnousemus on todistus ja takuu mahdollisuudestasi saada syntisi anteeksi sekä iankaikkinen elämä. Jos sinä tunnustat syntisi Jumalalle ja teet parannuksen uskomalla Jeesuksen olevan Herra ja Pelastaja, niin sinä saat syntisi anteeksi sekä iankaikkisen elämän. Iankaikkinen elämä Herrassa Jeesuksessa on elämäsi paras palkinto. Jos et halua vastaanottaa elämäsi palkintoa, niin oman valintasi tähden, kuolemasi jälkeen joudut elämään erossa Jumalasta iankaikkisessa kadotuksessa.

Jumalan hyvä tahto on että sinä valitsisit iankaikkisen elämän, koska sen kautta saat iankaikkisesti Jumalan valtakunnassa kokea olevasi arvokas, hyväksytty ja rakastettu. Jumalan rakkaus on iankaikkista, joka ei pääty koskaan. Kun teet päätöksen tämän asian suhteen, niin muista että päätöksesi kautta valitset sen missä haluat viettää ikuisuutesi. Sinut on luotu Jumalan rakkautta varten, tee siksi ainoa oikea päätös ja valitse Jeesus elämäsi Herraksi ja Pelastajaksi.

Joh 3:
16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

Apt 16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, .......... ".

Hebr 11:6 Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät.
 Petri Paavola 9.1.2014

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 

 


 

 

 

 

eXTReMe Tracker