Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Holokaustisivut | Auschwitz | Belzec | Bergen-Belsen | Chelmno | Dachau | Majdanek | Sobibor | Treblinka | Ghetto | SS

Natsien tuho

Tämän sivu tarkoituksena on muistuttaa Natsi-Saksan (natsien) suorittamista rikoksista ihmiskuntaa vastaan, jota ei saisi kukaan enää toistaa uudelleen. Tämä on varoitus historiasta. Tämän sivun tarkoituksena ei ole syyllistää saksalaisia, ei toisen maailmansodan aikaisia saksalaisia, eikä sen jälkeen syntyneitä saksalaisia. Tämän sivun tarkoitus on muistuttaa, että kansallissosialismi (natsismi) Saksassa vuosina 1933-1945 diktaattori Adolf Hitlerin johdolla suoritti julmia ja raakoja rikoksia ihmisyyttä vastaan.

Tästä linkistä voit lukea taustoja natsien harjoittamalle antisemitismille:
http://www.kotipetripaavola.com - Natsi okkultismi

Natsit voivat koittaa myöhemmin kirjoittaa uudelleen historiaa sanomalla, että Adolf Hitleristä tuli Saksan valtakunnankansleri, koska se oli hänen kohtalonsa. Tosiasiassa Hitler pääsi valtaan taloudellisen kriisin vallitessa lupaamalla kansalle parempia oloja. Hitleriä myös avustivat valtaan muutamat korkeassa virassa olevat saksalaiset, jotka olivat tehneet virhearvion Hitleristä.

Uusilla sukupolvilla on paljon kysymyksiä tämän asian kanssa. Moniin historiallisiin kysymyksiin on vastattava. Kuinka sivistynyt kansa Euroopan sydämessä kykeni tekemään niin hirvittäviä ja kauheita tekoja? Kuinka natsismi syntyi? Dokumentissa The Nazis, A Warning From History (kuusi osaa) käydään läpi natsien valtaannousu heidän suorittamia julmuuksia ja heidän tuhoutuminen. Dokumentissa ei ole suomenkielen tekstitystä. Dokumentin kieli on englanti.

 

Osa 1 - Valtaannousun avaintekijät

Kuinka oli mahdollista, että sivistynyt kansa Euroopan sydämessä kykeni sallimaan Adolf Hitlerin ja natsipuolueen ottamaan johdon ja vallan Saksan maalla?

Osa 2 - Kaaos ja suostumus

Jos saksalaiset ovat kuuluisia jostakin ominaisuudesta, niin se on tehokkuus. Silti natsien hallintoa 1930 luvun Saksassa voidaan kuvata sanoilla radikaalinen kaaos

 

Osa 3 - Väärä sota

Hitler ihaili yhtä maata enemmän kuin muita maita. Hitlerin ihailema maa oli Iso-Britannia. Hitlerin suosikki elokuva oli The Bengal lancers, joka kertoo kuinka brittiläiset sotilaat puolustivat Intian maata viholliskansojen hyökkäyksiä vastaan. Adolf Hitler kirjoitti kirjassaan Mein Kampf (Taisteluni) Saksan alueiden laajentamisesta Itään päin. Kuinka oli mahdollista, että vuonna 1939 Hitler päätyi sotaan Iso-Britannian kanssa, joka oli maa josta Hitler halusi itselleen liittolaisen ja kuinka oli mahdollista, että hän halusi vallata Neuvostoliiton?

Osa 4 - Villi itä

Puola oli natsien julmuuden pääkeskus, paikka jossa natsismi saavutti raaimman ja julmimman muotonsa. Kuolemanleirit, eli keskitysleirit Auschwitz, Belzec, Chelmno, Sobibor, ja Treblinka sijaitsivat Puolassa. Tämä on tarina natsimiehityksen kahdesta ensimmäisestä vuodesta Puolassa.

Osa 5 - Tie Treblinkaan

Miten on mahdollista, että holokausti pääsi tapahtumaan? Uusi lisämateriaali Liettuasta kertoo kuinka natsit kykenivät tekemään tekoja, jotka ovat alhaisimpia ja julmimpia ihmiskunnan historiassa. Materiaalissa on natsipuolueen jäsenien haastatteluja, jotka kuuluivat teloittajaryhmiin. Juutalaisten kansanmurha oli julma ja raaka teko natseilta, jotka halusivat tuhota ja hävittää juutalaiset maan päältä viimeiseen mieheen, naiseen ja lapseen saakka. Juutalaisten holokausti on hirvittävä rikos juutalaisia sekä koko ihmisyyttä vastaan. Tällaista rikosta ihmisyyttä vastaan ei saisi enää koskaan tapahtua. Saksalaiset natsit kokivat olevansa arjalainen herrarotu, jonka tuli olla natsien mielestä kulttuuriltaan, sotilaallisena mahtina sekä taloudellisesti voimakkain ja väkevin kansakunta ja valtio. Saksalaiset natsit pitivät juutalaisia, romaneja ja puolalaisia ali-ihmisinä, jotka pitäisi poistaa maailman kartalta. Toisen rodun tai kansaheimon tappaminen on murha ja rangaistava rikos sekä sairaan ja vääristyneen mielen aikaansaama raaka ja julma rikos ihmisyyttä vastaan. Natsismin ideologia on sairaan vääristynyt, eikä tällaista ideologiaa saisi enää koskaan päästää hallitsemaan diktaattorina yhtäkään maata. Samoin natsipuolueen ideologialla varustetut ryhmittymät pitäisi kieltää lain voimalla jokaisesta maailman valtiosta.

Osa 6 – Taistelu loppuun saakka

Kesällä vuonna 1943 italialaiset huomasivat mihin suuntaan sota oli kääntymässä ja he äänestivät Mussolinin pois vallasta ja julistivat sodan olevan ohi heidän osaltaan. Miksi saksalaiset eivät tehneet samoin? Miksi heidän täytyi kokea lähes totaalinen tuho maaperällään ennen kuin he luovuttivat?

Raamattu opettaa, että lopun aikana viimeisinä päivinä nousee valtaan petovaltakunta (monen valtakunnan liittoutuma), eli Uuden maailman järjestyksen maailma lupaa kaikkea hyvää maailman ihmisille, mutta sen tarkoituksena on aiheuttaa kuolemaa, tuhoa ja hävitystä ja sen luonne on saatanallisen pahuuden vallassa. Lopunajan saatanallinen petovaltakunta toimii kuten Hitler toimi, joka lupasi alussa kaikkea hyvää, mutta lopulta johti Saksan täydellisen tuhon tielle. Samalla tavalla lopunajan petovaltakunta on saatanallisten demonien pahuuden vallassa ja he puhuvat ja lupaavat hyviä asioita, mutta lopulta koittavat johtaa maailman täydellisen tuhon partaalle. Petovaltakunta on saatanallisen valheen vallassa, jossa ihmisiä koitetaan kaikella tavalla eksyttää pois pelastuksesta, jonka Jumala tarjoaa Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Sinä voit vielä tänä päivänä tehdä Jumalan armosta parannuksen ja tunnustaa syntisi Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen, niin saat syntisi anteeksi ja osallisuuden iankaikkiseen elämään tulevassa Jumalan valtakunnassa.

Lähde: top documentary films
Olen kääntänyt vapaasti tämän sivun tekstin lähdesivulta sekä tuonut tekstiin myös omia ajatuksiani.

Natsien keskitysleirit

Amerikkalaiset kuvasivat tämän dokumenttifilmin toisen maailmansodan loputtua. Dokumentissa näytetään ja kerrotaan kuinka julmalla tavalla natsit kiduttivat juutalaisia keskitysleireissä.

 

 

eXTReMe Tracker