Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Onneni on olla Herraa lähellä vuonna 2021

Sydämelläni on aloittaa kotisivuni ensimmäinen kirjoitus tänä uutena vuonna 2021 kirjoituksella, jonka nimi on: Onneni on olla Herraa lähellä vuonna 2021. Koen sydämessäni, että tämä uusi vuosi 2021 tulee olemaan meille Herran Jeesuksen opetuslapsille sellainen vuosi, jossa meidän tulee enemmän kuin koskaan turvata kaikesta sydämestämme Herraan. Jumala on aina meitä lähellä, koska Hän asuu meidän sisimmässämme. Mutta haluatko sinä olla Herraa lähellä? Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan totuuden kautta rukouksen kera.

 

Puhdas sydän

Psalmi 73 kertoo todella tärkeän sanoman ja sinun kannattaisi lukea kokonaan tämä psalmi, joko ennen tai sen jälkeen kun ja jos luet kirjoitukseni. Jumala on hyvä kansalleen, niille, joilla on puhdas sydän. Puhdassydäminen uskova ihminen etsii Jumalan tahdon toteutumista ja siksi hän on Jumalan hyvyyden vaikutuspiirissä. Sellainen uskova ihminen, joka ei etsi Jumalan tahtoa, niin hän oman tahtonsa tiellä työntää luotansa pois Jumalan hyvyyden, koska Jumalan hyvyys vaikuttaa siellä, missä Hänen tahtonsa saa tapahtua.

Uskovan ihmisen puhdas sydän on Jumalan armoteko, sillä Herra puhdistaa uskovan ihmisen sydämen Herran Jeesuksen veren kautta, kun hän saa syntinsä anteeksi uskon kautta Herraan Jeesukseen. Puhdas sydän vahvistuu ja elää puhtaudessa totuuden rakkauden kautta, kun uskova ihminen uskoo Herraan Jeesukseen Raamatun sanan totuuden mukaisesti Pyhän Hengen vaikuttaessa hänessä uskoa ja totuuden rakkautta.

Kateus vie ihmisen väärään suuntaan

Uskova ihminen voi kompastua monella tavalla ja yksi tällainen kompastuminen voi johtua kateudesta. Kateutta on monenlaista ja Psalmi 73 kertoo sellaisesta kateudesta, jossa kateus asettuu asumaan uskovan ihmisen sydämeen kun hän tuntee kateutta jumalattomien "menestymisen" tähden. Tänä vuonna 2021 antikristillinen ote ottaa lujemman otteen maanpiiristä, joka tarkoittaa sitä, että jumalaton saa yhä enemmän "menestyy" ja edistyy synnin poluilla. Jumalaton saa siitä etua yhteiskunnalta, kun hän hyväksyy kaikenlaisia syntejä. Herraan Jeesukseen uskova ihminen joutuu yhä enemmän ahtaalle yhteiskunnassa mitä enemmän yhteiskunta suosii ja hyväksyy syntiä.

Jos et ole Herraa lähellä, niin sinun sydämesi voi eksyä kateuden syntiin jumalattomia kohtaan, koska he saavat yhteiskunnalta erityisoikeuksia synnin suosimisen tähden, mutta uskovan mahdollisuuksia yhteiskunnassa rajoitetaan sitä enemmän, mitä enemmän synti saa sijaa yhteiskunnassa. Jos olet Herraa lähellä, niin silloin sinä ymmärrät ettei kannata olla kateellinen jumalattomalle, jonka tie vie ikuiseen vaivaan ellei hän tee parannusta ja usko Herraan Jeesukseen.

Herran Jeesuksen opetuslapsen päämäärä ei ole tämä maailma, vaan tulevan ajan Uusi Maa ja Uusi Jerusalem, Uusi Taivas. Tämä maailmanaika on meille vain hetken kestävä välivaihe kulkiessamme kohti lopullista päämääräämme Uutta Jerusalemia. Kun pidät tämän mielessäsi ja sydämessäsi, niin silloin sinun ei tarvitse kadehtia jumalattomia, joilla ei ole toivoa ilman uskoa Jumalaan. Jumalaton rehentelee, ylpeilee, iloitsee, pilkkaa sinua ja Jumalaa sekä hallitsee vain vähän aikaa ja sitten tulee loppu.

Tänä vuonna ja tulevina vuosina jumalaton saa "turvan" pahuuden vallassa olevalta yhteiskunnalta ja he elävät valherauhassa sekä katoavan rikkauden keskellä, jota tämän maailma eliitti hallitsee ja kontrolloi. Sinä, joka uskot Herraan Jeesukseen Raamatun totuuden mukaisesti, niin sinua tämän maailman yhteiskunta kurmottaa ja lopulta vainoaa. Jumalan rakkaus ja totuus on suurempi kuin maailman vaino. Älä kadehdi jumalattoman osaa, joka ilman parannusta johtaa lopulta iankaikkiseen kadotukseen.

Jumalan pyhä salaisuus

Kateus tuo uskovan ihmisen sydämeen katkeruuden. Katkeruus ilman parannusta johdattaa uskovan ihmisen pois Jumalan luota. Kun Jumalan armosta pääset sisälle Jumalan pyhiin salaisuuksiin, jota jumalaton ei ymmärrä, eikä käsitä, niin silloin sinä ymmärrät mikä on oleva jumalattoman loppu ja uskovan ihmisen lopullinen päämäärä.

Jumalan pyhät salaisuudet ovat salassa jumalattomilta, mutta Herraa rakastavalle uskovalle ihmiselle Jumala avaa salaisuutensa ja silloin Herraa rakastava oppii tuntemaan ja ymmärtämään Jumalan aivoituksia, suunnitelmia ja Hänen sanansa opetuksia.

Herra on luvannut pitää meistä huolta ja Hän sanoo sanassaan, että lihasta syntynyt (jumalaton) vainoaa Hengestä syntynyttä (Jumalan lasta) ja tämä asetelma on olemassa tässä maailmassa maailmanloppuun asti. Tämä vaino vahvistuu ja tulee voimakkaammaksi tässä lopunajassa yhä enenevässä määrin. Kun tämän ymmärrät, niin sinun ei tarvitse ahdistua sitä vainoa ja pilkkaa minkä kohteeksi joudut, koska se kuuluu normaaliin uskovan ihmisen elämään tässä maailmanajassa.

Ne, jotka luopuvat elävästä Jumalasta, koska eivät kestä vainoa ja ahdistusta, jota tulemme kohtaamaan yhä enemmän, niin he tekevät haureusliiton tämän maailman pimeyden ruhtinaan ja synnin kanssa ja heidän loppunsa on iankaikkinen kadotus elleivät tee parannusta.

Tärkeintä on, että sinä ymmärrät Jumalan rakastavan sinua ja pitävän huolta sinusta myös vainon ja ahdistuksen keskellä. Pysy aina Jumalan puolella, sillä Hän pitää sinusta hyvää huolta, kun ja jos sinä olet uskollinen Herralle ja uskot Häneen rakkauden totuudessa. Herra ohjaa sinua neuvojensa ja ohjeidensa mukaisesti ja Hän lopulta johdattaa sinut Hänen kunniansa kuningaskuntaan.

Opettele tyytymään siihen, että kun Jumala on sinun kanssasi, niin et huoli, etkä tarvitse mitään muuta kuin sen minkä saat Jumalalta. Olkoon Jumala sinun sydämesi kallio ja iankaikkinen osasi.

Onneni on olla Herraa lähellä

Psa 73:28 Mutta minun onneni on olla Jumalaa lähellä, minä panen turvani Herraan, Herraan, kertoakseni kaikkia sinun tekojasi.

Jumala on aina lähellä kansaansa tässä Uuden liiton ajassa, koska Hän asuu meidän sisimmässämme Pyhässä Hengessä. Oletko sinä lähellä Herraa? Mita tarkoittaa olla lähellä Herraa? Sinä olet silloin lähellä Herraa jos tahdot tehdä Hänen tahtonsa ja etsit aina ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttansa. Emme aina ymmärrä sitä, että vaikka Jumala on meitä lähellä asuen meidän sydämissämme, niin me voimme olla kaukana Hänestä, jos etsimme omaa tahtoamme, emmekä Jumalan tahtoa.

Silloin kun olet Jumalaa lähellä, niin laitat kaiken turvan koko sydämestäsi Herraan. Silloin kun olet Jumalaa lähellä, niin rakkaudesta Häneen kerrot kaikista Jumalan hyvistä teoista, joista kaikkein tärkein on Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön ansio syntien anteeksisaamiseksi ja sielujen pelastumiseksi.

 

 

Petri Paavola 1.1.2021

Lähteet:
Raamattu 33/38
Biblia 1776
King James Version 1769
 

 

 


 

 

 

eXTReMe Tracker