Etusivulle
Raamatunopetuksia


              

Opetus- ja julistustyöstä


 

Rauhaa uskon ystävä

Olen ollut viimeisen vuoden (2012-2013) aikana Jumalan puhuttelussa monella tavalla. Haluan jakaa kanssasi yhden asian, josta Jumala on puhunut sydämelleni. Asia koskee opetus- ja julistustyötä.

Ensimmäisen kerran Jumala avasi minulle ovet Jumalan sanan opettamiseen ja julistamiseen vuonna 1994. Siitä lähtien en ole koskaan suositellut itseäni puhumaan mihinkään suuntaan. Herra on avannut minulle monenlaisia ovia kautta vuosien, eikä minun ole tarvinnut koskaan suositella itseäni. Jumalan armosta olen saanut aikoinani esim. käydä viiden vuoden ajan Venäjällä Jumalan valtakunnan työssä jne.

Monessa muussakin olen saanut olla mukana Jumalan armosta. Vuonna 2012 (tammi-helmikuussa) alkoi uusi ja erilainen vaihe elämässäni, sillä Jumala kutsui minut taas uudestaan kokopäiväiseen Jumalan valtakunnan työhön siten etten enää palaa tekemään maallista työtä.

Tämän vuoden aikana elämässäni on tapahtunut mullistavia asioita. Olin eräässä kokouksessa, jossa Jumala puhui minulle, että emme saa jäädä odottamaan kutsuja, vaan meidän tulee mennä kaikkeen maailmaan. Tämä puhe tuli suoraan sydämeeni ja koin Pyhän Hengen puhuvan minulle todella voimakkaasti. Melkein samalla hetkellä tilaisuudessa ollut puhuja korotti äänensä ja sanoi, ettei Jumala ole tarkoittanut meitä odottamaan, vaan menemään ihmisten luokse. Puhuja siteerasi: Mark 16:15 Ja hän sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Oli todella voimakasta puhetta Jumalalta, koska Hän puhui ensin Pyhässä Hengessä minulle, jonka jälkeen Hän heti välittömästi vahvisti sen tilaisuudessa olleen puhujan kautta.

Tietenkin on ymmärrettävä, että kun Jumala kutsuu johonkin palvelutehtävään, niin se ei tarkoita sitä, että on siltä istumalta valmis tehtävään. Kun Jumala antaa kutsun, niin Hän varustaa uskovan ja antaa valmiudet tehtävään. Sen jälkeen kun Jumala on varustanut ja lähettää palvelemaan, niin sen jälkeen saamme kulkea Jumalan johdatuksessa ja olla valmiita menemään minne ikinä Hän meidät lähettää.

Olen kokenut, että nämä 22 vuotta ovat olleet valmistusta opetus- ja julistustyöhön, jota olenkin saanut jo tehdä, mutta nyt vasta 22 vuoden jälkeen koen, että olen Jumalan armosta valmiimpi ottamaan uusia askelia palvelutehtävässäni. Eikä valmistelu ja kasvu pysähdy tähän hetkeen, vaan saamme Jumalan armosta kasvaa niin pitkään kun meillä on jäljellä elämänpäiviä tämän maan päällä.

Olen kokenut sydämessäni Jumalan puhuvan, että minun tulisi ilmoittaa sivullani mahdollisuudesta pyytää minua puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin. Jumala on myös puhunut tästä asiasta muutaman uskovan kautta, jopa niin suoraan, että eräs uskon ystävä sanoi saaneensa kehotuksen sanat sanoa tämän minulle. Olen koko uskon elämäni ajan (tätä kirjoittaessa n. 22 vuotta) vierastanut itseni suosittelemista, koska se ei ole otollista Jumalan edessä:

2 Kor 10:18 Sillä ei se ole koetuksen kestävä, joka itse itseään suosittelee, vaan se, jota Herra suosittelee.

Koen ettei asiani ole itsensä suosittelemista, vaan että olen saanut tämän asian Herralta. Siksi uskallan esittää asiani koskien opetus- ja julistustyön puhumispyynnön esittämistä.

Opetus- ja julistustyö. Toimin siis nykyään uskonvaraisessa Jumalan valtakunnan työssä. Herra on avannut minulle ovia opetus- ja julistustehtäviin erilaisissa yhteyksissä. Sen takia ja siitä rohkaistuneena (olen saanut myös kehotusta uskovilta opetus- ja julistustyön pyyntöjen esittämisestä) minua voi pyytää puhumaan erilaisiin tilaisuuksiin. Opetus- ja julistustyötä koskevat yhteydenotot vastaanotan palautelomakkeen ja e-mailini (petri(@)kotipetripaavola.com) kautta.

Jumalan siunausta t: Petri Paavola

Sisarille ja veljille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Messias Herrassa Jeesuksessa pelastetut, lisääntyköön teille laupeus, rauha, armo, totuus ja rakkaus Pyhässä Hengessä!
 


 

 

 

 

eXTReMe Tracker