Nature

Etusivulle | Raamatunopetuksia | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    


Roomalaiskirjeen opetuksia

Syyttömäksi julistaminen uskon kautta
Roomalaiskirjeen kolmas luku kertoo ja opettaa Jumalan pelastuksesta ja vanhurskaudesta uskon kautta Herraan Jeesukseen. Roomalaiskirjeen kolmannen luvun opetus on todella tärkeä, sillä se antaa juuret ja perustukset uskon elämään. Käyn läpi koko Roomalaiskirjeen 3 luvun jae jakeelta. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan avulla rukouksen kera.

Aabrahamin usko
Roomalaiskirjeen 4 luku opettaa Aabrahamista ja kuinka Jumala vanhurskautti (julisti syyttömäksi) hänet uskon kautta, ei tekojen kautta. Roomalaiskirjeen neljäs luku opettaa tärkeän asian myös koskien Jumalan lupausta, että Aabraham oli perivä maailman (tulevan monen kansan isäksi), joka ei tullut hänelle eikä hänen siemenelleen lain kautta, vaan uskonvanhurskauden kautta. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

Uskonvanhurskaus ja Jumalan rauha
Roomalaiskirjeen 5 luku opettaa tärkeitä asioita uskon vanhurskaudesta, Jumalan rauhasta, Jumalan rakkauden vuodatuksesta Pyhässä Hengessä uskovan sydämeen jne. Käyn läpi jae jakeelta Roomalaiskirjeen 5 luvun. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

Olemme kuolleet Kristuksen kanssa
Roomalaiskirjeen 6 luku opettaa siitä kuinka uskovat ovat kuolleet synnille ja että uskovien tulee elää elämänsä Jumalalle. Käyn läpi jae jakeelta roomalaiskirjeen 6 luvun. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

Palveleminen Hengen uudessa tilassa
Roomalaiskirjeen 7 luku opettaa synnin himoista sekä Jumalan palvelemisesta Hengen uudessa tilassa. Tämä aihe on aina ajankohtainen ja tärkeä. Käyn koko Roomalaiskirjeen luvun 7 jakeet yksittäin läpi, koska niissä on todella tärkeätä opetusta jokaiselle uskovalle. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan kautta rukouksen kera.

Elämän Hengen laki Jeesuksessa
Roomalaiskirjeen 8 luku opettaa elämän Hengen laista, joka vapauttaa uskovan ihmisen synnin ja kuoleman laista. Kirjoituksessani käyn Roomalaiskirjeen luvun 8 jakeet jae jakeelta läpi. Roomalaiskirjeen 8 luvussa on tärkeä opetus Herran Jeesuksen opetuslapsille. Tutki ja koettele kirjoitukseni Raamatun sanan kautta rukouksen kera.

 

 

Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

 


 


 

 

 

eXTReMe Tracker