Etusivulle
Raamatunopetuksia
Anna palautetta


              

AIDS-HIV tarttuva sukupuolitauti

AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome) on imuunikatotauti, jossa retrovirus HI-virus (HIV) aiheuttaa sairauden ihmisissä ja SI-virus aiheuttaa sairauden apinoissa. HI-virus hyökkää immuunijärjestelmää vastaan aiheuttaen hoitamattomana HIV-infektion, eli AIDS:n.

Geneettisen tutkimuksen mukaan HIV on peräisin Afrikan länsi- tai keskiosista 1800-luvun lopulta tai 1900-luvun alusta. Ensimmäinen tutkimusraportti AIDS:sta tapahtui Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen toimesta 1981. Taudin syy, eli HIV tunnistettiin varhain 1980-luvulla.

Keväällä 1981 ilmestyivät ensimmäiset tutkimusraportit New Yorkissa ja Kaliforniassa, joissa todettiin että aiemmin terveillä homoseksuaalimiehillä oli vakavia tulehdustauteja, jotka johtivat kuolemaan.  HIV, eli AIDS todettiin siis ensimmäiseksi homoseksuaalisten miesten keskuudessa.

HIV:n alkuperästä on monenlaisia teorioita muun muassa että metsästäjät söivät tai joutuivat kosketuksiin apinan veren kanssa, jonka seurauksena AIDS syntyi; Erään teorian mukaan AIDS on syntynyt rokotteen kautta jonka nimi on Chat, jota annettiin ihmisille 1950-luvulla Belgian Kongossa, Ruandassa ja Urundissa, Erään teorian mukaan AIDS on syntynyt saastuneiden rokoteneulojen kautta; Erään teorian mukaan on kyseessä salaliitto värillisiä ja homoja vastaan, jossa Amerikan virusohjelman "Special Cancer Virus Program" (SCVP), tarkoituksena oli vähentää väestöä ei haluttujen ja toivottujen ihmisten kohdalla; Erään teorian mukaan joku ihminen harjoitti seksiä apinan kanssa, josta syntyi AIDS.

AIDS tarttuu verikosketuksen sekä sukupuoliyhteyden kautta. Kun tästä vetää johtopäätöksen, niin kaikkein todennäköisimmät vaihtoehdot ovat ihmisen ja apinan välinen seksiakti sekä joko apinan veren syöminen tai muulla tavalla kosketuksiin joutuminen apinan veren kanssa. Itse pidän todennäköisimpänä vaihtoehtoa miehen ja apinan välistä seksiaktia AIDS:n syntymisen seurauksena. Perusteluni ovat seuraavanlaiset:

Koska AIDS esiintyi aluksi todella voimakkaasti homomiesten keskuudessa, niin todennäköisesti joku tai jotkut homomiehet ovat harrastaneet seksiaktia apinoiden kanssa. Tutkimusten mukaan joillakin homomiehillä on poikkeuksellisia ja tavallisuudesta poikkeavia seksuaalisen suuntautumisen muotoja, joten eläimeen yhtyminen ei ole tässä kohden poissuljettu mahdollisuus. En kirjoittanut edellä olevaa rasismi mielessä tai tarkoituksellisesti homoja mustamaalaten, sillä kirjoittamani joidenkin homomiesten epätavalliset seksitaipumukset ovat todennettu tutkimuksissa, eivätkä ole siten minun keksimiäni ajatuksia.

Tosiasia on se että AIDS:ia havaittiin ensimmäisenä homomiesten keskuudessa, joka tarkoittaa sitä homoseksuaalit ovat olleet jollakin tavalla yhteydessä apinoiden kanssa, että AIDS on syntynyt. Kaikkein todennäköisen vaihtoehto sen synnylle on ihmisen ja apinan välinen seksiakti. Samaa mieltä kanssani on lukematon määrä ihmisiä, jota ovat jollakin tavalla asiaan perehtyneet. Asia on niin kiusallinen, että tietyt tahot pyrkivät kaikin mahdollisin keinoin osoittamaan AIDS:n syntymisen johtuvan jostakin muusta tekijästä, kuin ihmisen ja apinan välisestä seksiaktista.

AIDS siirtyi sitten huumeidenkäyttäjien pariin, koska se siirtyi helposti ihmisestä ihmiseen veristen huumeneulojen myötä. Sitten AIDS siirtyi tavallisten heteroseksuaalien keskuuteen.

Miksi AIDS teki niin paljon tuhoa homomiesten keskuudessa? Homomiehet harrastavat paljon anaaliyhdyntöjä, jonka seurauksena peräaukon sulkijalihas vahingoittuu ja rikkoutuu helposti. Muita haitallisia seurauksia ovat peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät, paikkojen rikkouduttua ja repeydyttyä bakteerit pääsevät verenkiertoon. Homoseksin seurauksena HIV pääsee helposti peräaukon repeämien ja haavojen kautta ihmisen elimistöön. Anaaliseksin harrastamisen kautta HIV tarttuu nopeasti ihmisestä toiseen.

Tarkoitukseni ei ole lyödä tai mustamaalata homoseksuaaleja, vaan pyrkiä tuomaan esille tiettyjä faktoja sekä todennäköisyyksiä. Olkoon AIDS:n syntymisen alkujuuri mikä tahansa, niin kuitenkin se on tosiasia, että tautia alettiin ensimmäiseksi havaitsemaan todella laajasti homoseksuaalien keskuudessa, joten selkeä johtopäätös on että homoseksuaalisuudella täytyy olla iso merkitys AIDS:n syntymisessä. Edellä olevaa ei ole kirjoitettu syyllistämisen merkityksessä, vaan todennäköisyyden perustukselta.

Raamatun sanan opetuksen mukaan niin eläimiin yhtyminen kuin miesten välinen seksi on syntiä sekä kauhistus Jumalalle. Jos ihmiskunta uskoisi Jumalaa, niin AIDS:a ei olisi olemassa, eikä siihen liittyviä kauhistuttavia kärsimyksiä.

 

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: SukupuolitauditPetri Paavola 

 

 

 

eXTReMe Tracker