Nature

Etusivulle | Yhteiskunnan ilmiöitä | Anna palautetta
SaulusMedia |
Petri - Youtube    

Eheytyminen homosta heteroksi

Sosiaalisessa mediassa (Me Naiset-lehden tarina) nousi kohu, kun omalla nimellään esiintyvä suomalainen mies sanoi eheytyneensä homosta heteroksi. Tarinan päähenkilö on Amadeus Oilinki, joka käytti runsaasti alkoholia ja harrasti homoseksuaalisia irtosuhteita, josta tuli hetero, aviomies sekä isä. Sosiaalisessa mediassa Amadeuksen tarina on herättänyt erittäin voimakkaita tunteita, saaden toiset ärsyyntymään ja toiset ovat kiittäneet hänen tarinaansa. Ihmisten ärsytyksen negatiiviset tunteenpurkaukset ja kiitoksen iloiset mielet on saanut aikaan Amadeuksen uskoon tuleminen Herraan Jeesukseen.

Kun tutkimme Amadeuksen tarinaa, niin hänen tarinansa kautta saamme nähdä Jumalan rakkauden, armon ja totuuden voiman, jonka kautta ihminen kykenee muuttumaan monenlaisista rikkinäisyyksistä, riippuvuuksista sekä syntitavoista ja tottumuksista. Kirjoituksessani en pyri lyömään enkä hyökkäämään homoseksuaaleja vastaan, vaan tuomaan esille Raamatun opetusta sekä muutamia näkökulmia homoseksuaalien elämästä, joita ei tuoda esille julkiseen keskusteluun. Raamattu kehottaa rakastamaan kaikkia lähimmäisiään, siksi rakastan myös homoseksuaaleja lähimmäisenäni. Lähimmäisen rakastamisessa ei tarvitse olla kuitenkaan samaa mieltä, eikä jakaa samaa arvomaailma ja asioista voi olla eri mieltä toista kunnioittavasti. Sitä pyrin tekemään tässä kirjoituksessani. Näen homouden luonnottomana seksuaalisuuden muotona, mutta silti rakastan heitä lähimmäisen rakkaudella.

Sisällys:
Paheksunta ja suvaitsemattomuus
Homoelämän tyhjyys
Eheytyminen
Setan pääsihteerin lausunto
Homoseksuaalinen ominaisuus
Luopumus


Paheksunta ja suvaitsemattomuus

Amadeuksen ulostulo homosta heteroksi on saanut monet ihmiset ärsyyntymään sekä osoittamaan paheksuntaa. Ärtymyksen osoittajat ovat joko homoseksuaaleja tai homoseksualismin kannattajia. Heille on vaikeaa ja jopa mahdotonta hyväksyä se, että joku ilmoittaa eheytyneensä homosta heteroksi. Homoseksuaalit julistavat kovaan ääneen, että he eivät mitään suuntautumiselleen, eivätkä he kykene muuttumaan heteroiksi, koska ovat syntyneet homoiksi.

Sitten kun tapahtuu se että joku homoseksuaali hylkää homoidentiteetin ja alkaa elämään heterona esimerkiksi uskoon tulemisen (usko Raamatun Jeesukseen) seurauksena, niin sitä ei kyetä hyväksymään ja sen seurauksena alkaa uskovien eheytymiskampanjan syyttäminen ja tuomitseminen. He eivät kykene ymmärtämään sitä, että homoseksuaali voi omasta halustaan (uskon kautta ja Jumalan avulla) hylätä homoseksuaalisuuden ja alkaa elämään heterona. Homoprogandan kannattajat ajattelevat, että kaikkien ihmisten  on hyväksyttävä homoihmisten homoseksuaalinen identiteetti.

Heidän oma suvaitsemattomuus yleensä loppuu siihen kun joku homo eheytyy heteroksi. Sitä on vaikea hyväksyä ja suvaita, vaikka se olisi ihmisen oma päätös ja tahto. Tästä tulee esille sellainen ikävä piirre, että kun ihminen vaatii muita suvaitsevaisuuteen, niin hän ei itse suvaitse asioita, jotka eivät edusta hänen arvomaailmaansa ja jonka hän kokee uhkana omille arvoillensa. Homokulttuurin sisällä elävät homoseksuaalit tuovat esille sen valheellisen väitteen ettei homoidentiteettiä voi muuttaa. Kun joku homo sitten ihan oikeasti muuttuu, niin homopropagandistit sanovat ettei hän ole ollut koskaan oikea homo. On kuitenkin lukemattomia tapauksia, joissa oikea homomies on muuttunut ja hylännyt homouden ja alkanut elämään heterona ja mennyt naimisiin naisen kanssa.

Amadeuksen tapaus on tyypillinen esimerkki siitä prosessista kun ihminen tulee uskoon, jossa ihminen omasta vapaasta tahdostaan haluaa eheytyä homosta heteroksi, eikä siksi että joku pakottaisi häntä siihen. Amadues ei edes tiennyt eheytysliikkeen olemassaolosta ja kuuli sellaisesta vasta sen jälkeen kun hän oli itse ensin muuttunut homosta heteroksi. Homoseksuaalina ollessaan Amadeus luuli, että oli mahdotonta eheytyä (muuttua) heteroksi. Kun tällaista mielikuvaa luodaan ihmisten sydämiin, niin he alkavat uskoa siihen, että se on mahdotonta Amadeuksen ja monen muun entisen homoseksuaalin tarina todistaa, että uskon kautta Herraan Jeesukseen on mahdollista eheytyä homosta heteroksi.

Moni ihminen näkee punaista eheytymissanan kohdalla. Eheytyminen tarkoittaa samaa asiaa kuin muuttaa mielensä ja muuttua elämään uudella tavalla. Aina kun näet sanan eheytyminen yhdistettynä eheytymiseen homosta heteroksi, niin se tarkoittaa mielenmuutosta ja muuttumista homosta heteroksi, hyläten homouden, alkaen elämään heterona. Se tarkoittaa myös vapaasta tahdosta tapahtuvaa halua muuttua homosta heteroksi. Amadeuksen ja monen entisen homoseksuaalin tarina todistaa sen olevan mahdollista.

Kaikkien tulisi pystyä hyväksymään ja suvaitsemaan ihmisen oma päätös ja halu muuttua homosta heteroksi. Jos sen teet niin silloin olet oikealla tavalla suvaitsevainen. Oikea suvaitsevaisuus ei ole kaikesta samaa mieltä ja voi nähdä asiat tai uskoa niihin eri tavalla. Otan tähän esimerkin. Pidän homoutta luonnottomana ja syntinä, mutta en silti koita väkisin estää ketään harjoittamasta homoutta ja kukin tekee niin kuin elämässään valitsee. Terve suvaitsevaisuus tässä suhteessa voi siis sanoa homouden olevan syntiä, joka tarkoittaa sitä että olen eri mieltä homoseksuaalien kanssa homoseksuaalisuudesta. Kaikki suvaitsevaisuus ei ole kuitenkaan hyväksi ihmisille ja yhteiskunnalle. tarkoitan tällä sitä, jos hyväksymme asioita, jotka rappeuttavat yhteiskunnan rakenteita ja vaarantavat ihmisen henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

On olemassa näyttöä ja tutkimuksia, jotka tuovat esille kiistattomasti homoseksuaalisuuden haitalliset terveysvaikutukset. Tästä asiasta aina vaietaan, siksi itse nostan sen esille, että ihmiset voisivat itse nähdä ja ymmärtää, että kun homous sanotaan synniksi, niin kyse ei ole homofobiasta ja suvaitsemattomuudesta, vaan tosiasioista, jotka tuovat esille homouden aiheuttamat henkiset ja fyysiset terveysongelmat. Toivon, että luet ilman kiihkoa ja rauhallisesti seuraavan linkin, jossa olen tuonut esille Hollannissa tehdyn tutkimuksen, jonka mukaan homoseksuaalisuus on suurempi syy sairastua psykiatrisiin sairauksiin kuin "homofobian" aiheuttamat syy. Linkissä on myös terveydenhuollon ammattilaisten tilastoja, jonka mukaan tietyt taudit ja terveydelliset ongelmat on yleisempiä homoseksuaalien keskuudessa kuin heteroiden. Linkin takana ei ole propagandaa (homofobiaa) homoja vastaan, vaan tilastollisia tosiasioita: Eheytys vai manipulatio?

Homoelämän tyhjyys

Amadeus kertoi olleensa kuin voissa paistettu homo, joka eli tavallista nuoren miehen homoelämään, johon kuului paljon irtosuhteita ja biletystä. Amadeus koki homona ollessaan ettei hän voi koskaan muuttua homosta heteroksi. Samoin Amadeusta inhotti ajatus seksistä tai romantiikasta tyttöjen kanssa.

Olen keskustellut muutamien uskoon tulleiden entisten homojen kanssa, joiden tarina on hyvin samanlainen kuin Amadeuksen. Eräs uskoon tullut entinen homoseksuaali kertoi minulle, että homoerotiikasta ja homoudesta annettu kuva julkisuuteen on täysin erilainen kuin se todellisuus, jossa monet homomiehet elävät. Hän sanoi kokeneensa valtavaa yksinäisyyttä, vaikka hänellä oli ollut paljon irtosuhteita (luku oli enemmän kuin sata miestä). Hän kuvaili sitä yksinäisyyden tuskaa ja tyhjyyden tunnetta, jota hän koetti täyttää uusilla miessuhteilla, jotka jättivät hänet kuitenkin joka kerta tyhjäksi. Hän toi esille myös mustasukkaisuuden ja väkivallan, joka vaikuttaa homokulttuurissa, josta julkinen sosiaalinen media vaikenee, eikä kerro yhtään mitään. Hän kuvaili, että homokulttuuri on täysin toisenlainen kuin se kiiltokuvamainen puoli, joka esiintyy julkisuudessa.

Amadeus sanoi, ettei hän jää kaipaamaan homoseksuaalisuudessa vaikuttavia asioita. Amadeus sanoi, ettei hän kaipaa enää sitä, että joutuisi kävelemään takapuoli hellänä. Edellä oleva on paljon sanottu, mutta vaiettu asia. Homoseksiin kuuluu rajut otteet sekä homokulttuurissa vaikuttaa voimakkaasti väkivaltainen käytös. Tästä tulee myös esille homoseksuaalisuuden luonnottomuus, sillä miehen luonnollisen seksuaalisuuden harjoittamisen jälkeen (vaimon kanssa avioliitossa) hänen ei tarvitse kävellä takapuoli hellänä. Kun on kyse luonnottomuudesta, niin se tuo mukanaan ongelmia ja haittoja, joita luonnollisuus ei tunne eikä tunnista.

Toivon mukaan et ymmärrä minua väärin, sillä en ole ivallinen enkä ilku, vaan tuon esille asioita, joita entiset homoseksuaalit ovat kertoneet homouden haittapuolista ja ongelmista. Yritä nähdä asiat todellisuudesta käsin, ei leiman takaa, joka leimaa ihmisiä homofobisiksi. On myös täysin selvää, että heterosuhteeseen ei kuulu anaaliseksi, sillä sen harjoittaminen aiheuttaa monenlaisia vaurioita peräaukon alueelle.

Homojen keskuudessa on inhoa naisia kohtaan, vaikka julkisuus näyttää toisenlaiselta. Homolle (oikealle tosi homolle) on kauhistus harrastaa seksiä naisen kanssa. Tässä kohden tulee esille homomiehen vastenmielisyys naista kohtaan, sillä hän voi jopa suuttua todella paljon, jos joku sanoo, että hänen tulisi miehenä kokea seksuaalista halua naiseen, ei mieheen.

Joskus tulee vastaan kuitenkin sellainen ristiriita homokulttuurissa, jossa jotkut homot sanovat rakastelleensa naisen kanssa. Homoille uskotellaan etteivät he voi koskaan muuttua ja heillä on homoidentiteetti, ei heteron, mutta silti jotkut homoseksuaalit voivat harrastaa joskus seksiä naisen kanssa. Tämäkin todistaa, että homoseksuaali ei ole aina sydämessään täydellisesti omaksunut homoidentiteettiä. Homoidentiteetti on vain opetus ja hokema, jonka kautta homokulttuuria pönkitetään ja ylläpidetään. Tämä johtaa monen homoseksuaalin kohdalla kokemaan inhoa naisia kohtaan seksuaalisessa merkityksessä. Joku voi sanoa, että on kyse bi-seksuaalisuudesta, mutta siitä ei ole kyse.

Eräs homoseksuaali sanoi minulle olevansa homo, siksi koska hänellä on ylivirittynyt seksuaalisuus, jonka tähden normaali seksuaalisuus miehen ja naisen välillä ei riitä hänelle. Siksi hän tarvitsee rajumpaa tapaa harrastaa seksuaalisuutta, eli homoseksiä. Hän sanoi voivansa silti harrastaa seksiä naisen kanssa, mutta että hän on ehdottomasti homo, ei bi-seksuaali. Homoseksuaalin sydämessä on myös valmiudet heteroseksuaalisuuteen. Monien erilaisten asioiden tähden ihmisen seksuaalisuus voi vääristyä, joka johtaa luonnottoman seksuaalisuuden harjoittamiseen. Kerran homo, aina homo ei pidä paikkaansa, vaan se on valhe, jota homomiehille uskotellaan, homokulttuurin ylläpitämiseksi.

Eheytyminen

Amadeuksen tarinasta tulee esille eräs tosiasia, joka tuo esille, sen että ihminen voi elää valheessa ja uskotella olevansa jotakin, joka ei ole totta ja on asioita, jotka koko ajan muistuttavat siitä. Kun Jumala alkoi vetämään Amadeusta pelastukseen uskon kautta Herraan Jeesukseen, niin hän kävi mielessään kovaa kamppailua, mutta joutui myöntämään, että elämä olisi paljon helpompaa, jos hän ei olisi homo.

Vaikka Amadeus koki olevansa homo, eikä voisi muuttua, niin silti hän tunnusti elämän olevan helpompaa heterona. Mistä tämmöinen ajatus nousee sydämelle? Raamatun opetuksen mukaan homous on syntiä ja luonnotonta, ei luonnollista. Silloin kun joku elää luonnonvastaisesti, niin totta kai se on paljon raskaampaa kuin luonnollisuuden mukaan eläminen. Miestä ei ole tarkoitettu elämään homoseksuaalina seksisuhteessa miehen kanssa. Se on luonnotonta ja siksi se on raskasta elämää, tyhjää kuten edellä on käynyt ilmi.

Tämä tosiasia halutaan salata ja kieltää, siksi homokulttuuri hehkuttaa ja toitottaa homouden "ihanuutta" sekä sitä, että homosta ei voi tulla heteroa. Homous on kuitenkin luonnotonta ja siksi taakoittaa ja raskauttaa ihmisen sydäntä, mutta homokulttuurin väärien ihanteiden vuoksi homomiehet vaikenevat sisäisestä tyhjyydestään ja raskaasta mielestä. Tätä tyhjyyttä ja sydämen raskautta koitetaan tukahduttaa useilla irtosuhteilla ja biletyksellä. Mutta se ei tuo lohtua, eikä poista sydämen tyhjyttää, sillä aina joka kerta tulee arki vastaan sekä sen mukana tyhjyys. Elämä on kuin karuselli, jossa elämän tyhjyyttä koitetaan piristää homosuhteilla (irtosuhteilla) ja biletyksellä. Mustasukkaisuus raju seksi ja väkivalta lisää entistä enemmän tyhjyyttä. Kun synti pesiytyy asumaan ihmisen sydämeen, niin ihmisestä tulee synnin orja. Homoseksuaali jää kiinni rikotun identiteetin ja seksuaalisuuden vankilaan synnin kautta, joka ei päästä häntä irti.

On olemassa vapautus tästä vankilasta ja mahdollisuus eheytyä (muuttua). Herra Jeesus kykenee uskon kautta Jumalaan Pyhän Hengen voiman kautta eheyttämään ihmisen vääristyneen seksuaalisuuden ja tuomaan rauhan hänen sisimpäänsä sekä heteroseksuaalisen identiteetin. On kysymys palaamisesta takaisin luonnollisuuden mukaiseen seksuaalisuuteen miehen ja naisen välillä. Usko Herraan Jeesukseen eheyttää ja vapauttaa ihmisen synnin vallasta ja orjuudesta.

Me Naiset -lehden artikkelissa luki, että Amadeus olisi jäänyt kaipaamaan homoudesta miehen läheisyyttä. Tästä voi tulla sellainen kuva, että hän olisi jäänyt kaipaamaan homoseksiä. Näin ei kuitenkaan ole asianlaita. Otin henkilökohtaisesti yhteyttä Amadeukseen ja kysyin mitä hän tarkoitti kaipauksella miehen läheisyydestä. Amadeus vastasi, että se oli irrotettu asiayhteydestään. sillä hän ei tarkoittanut seksuaalista läheisyyttä vaan sellaista läheisyyttä jota esim. isä antaa lapselleen tai ystävät kokevat halausten muodossa. On päivänselvää, että kun lukee koko artikkelin, niin siitä käy selkeästi esille, että Amadeus elää täysillä heteroidentiteettiään ja on päässyt kokonaan irti entisen elämän tottumuksista ja tavoista.

Roomalaiskirjeen opetuksesta tulee selkeästi ilmi, että homous ja lesbous ovat syntiä Jumalan kasvojen edessä. Kyse ei ole homofobiasta, vaan Jumalan sanan ilmoituksesta jonka mukaan homoseksuaalisuus on syntiä. Roomalaiskirje toki tuo myös esille monia muitakin syntejä mm. ahneus, murhat, riita, petos, ylpeys ja rakkaudettomuus.

(33/38) Room 1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden (khresis) luonnonvastaiseen;

Kreikankielen sana khresis tarkoittaa käyttö, kanssakäyminen, sukupuoliyhdyntä sekä seksuaalinen käyttäytyminen. Jae 26 alkutekstin valossa tuo hyvin selkeästi esille sen, että jotkut naiset olivat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden, eli seksuaalisen käyttäytymisen luonnottomaan, joka tarkoittaa lesboutta.

(33/38) Room 1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä (khresis) naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Jakeen teksti on yhtäpitävä alkutekstin kanssa. Alkutekstin mukaan jotkut miehet luopuivat luonnollisesta sukupuoliyhteydestä (seksuaalinen käyttäytyminen, yhdyntä) naisten kanssa, jonka seurauksena nämä miehet harjoittivat seksiä miesten kanssa (homoseksiä), jota Raamattu pitää syntinä. Roomalaiskirjeen luvun 1 teksti kertoo jakeiden 26 ja 27 synnin olleen homous ja lesbous. Kyse ei siis ollut mistään rituaalisesta pakanallisesta tanssista tai jostain epäjumalanpalveluksen rituaalista tai jostakin muusta selityksestä, jolla koitetaan kumota jakeen selkeä opetus, vaan homoudesta ja lesboudesta, jotka ovat syntiä ja Jumalan tahtoa vastaan.

Roomalaiskirjeen todistus tuo myös sen selkeästi esille ettei homoseksuaalisuus ole ihmisen luonnollinen seksuaalinen identiteetti, vaan ihmisen valinta, jossa hän valitsee (vaihtaa luonnottomaan) luonnottoman seksuaalisuuden. Jumalan sana opettaa homoseksuaalisuuden olevan luonnollisen vaihtamisesta luonnottomaan sekä luonnollisesta seksuaalisuudesta luopumista. Kyse on siis valinnasta, ei siitä että ihminen syntyisi homoksi.

Kun ihminen (homoseksuaali) uskoo Herraan Jeesukseen vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan, niin Jumala vapauttaa ja eheyttää ihmisen homosta heteroksi. Silloin ihminen saa kokea mielenmuutoksen ja Jumalan muuttavan voiman (Pyhä Henki) vaikutuksen, jolloin hän eheytyy homosta heteroksi. Mikä kaikkein parasta on se, että uskon kautta Herraan Jeesukseen ihminen saa myös iankaikkisen elämän ja syntien anteeksiantamuksen.

Kun Jumala eheytti Amadeuksen, niin hänen oikea ja todellinen identiteetti heterona pääsi hänen sydämessään valloilleen. Tämän seurauksena hän alkoi näkemään naiset viehättävinä ja meni naimisiin rakastamansa naisen kanssa. Tämä on väkevä todistus Jumalan muuttavasta voimasta. Tämän kirjoituksen kautta lähetän terveisiä Amadeukselle, joka on tehnyt suuren ja hienon asian, romuttamalla väärän ja valheellisen myytin homosta, joka ei voi muuttua heteroksi. Ulostulosi oli suurenmoinen asia, joka antaa toivoa monelle homoseksuaalille, joka elää todeksi homoelämän tyhjyyttä, uskaltamatta sitä tunnustaa saati ottaa askeleita siihen suuntaan, joka toisi hänelle vapauden siitä tyhjästä elämästä, jossa hän elää.

1 Kor 6:
9 ¶ Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

Raamatusta löytyy myös todistus sille, että homosta voi hetero uskon kautta Herraan Jeesukseen. Miehimykset sana on arsenokoites, joka tarkoittaa homoseksuaalia. Raamatun todistuksen mukaan Korintin seurakunnassa, jotkut uskovaisista olivat olleet homoseksuaaleja, mutta uskon kautta Herraan Jeesukseen he vapautuivat homoudesta ja eheytyivät homoudesta heteroksi. Kts. linkki arsenokoites sanan merkityksestä

Homoliikkeen agenda on koittaa uskotella ihmisille, että homoseksuaali syntyy homoksi, eikä hän voi muuttua seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tämän tähden homoliike väittää, että homoseksuaali ei koskaan eheydy ja siksi homosta heteroksi eheytyneet ovat olleet bi-seksuaaleja, eivät oikeasti homoja.

Homoliikkeen väite on väärä, sillä ympäri maailmaa on lukuisia tapauksia, jossa aito homoseksuaali (ei bi-seksuaali) on tullut uskoon Herraan Jeesukseen ja sen seurauksena hänen seksuaalinen identiteetti ja suuntautuminen on eheytynyt heteroksi.

Olen itse ollut yhteydessä Andy Chambersiin, joka kertoi oman tarinansa homosta heteroksi muuttumisesta. Englannissa syntynyt Andy Chambers, joka asuu nykyään Suomessa oli avoimesti homoseksuaali. Hän oli katkera naisia kohtaan sekä aktiivisesti vihasi kaikkia naisia pahojen lastenkoti kokemuksiensa takia. Kun Andy tuli uskoon, niin hän eheytyi ja hänen seksuaalinen suuntautuminen muuttui, hänen seksuaalinen suuntauksensa kohdistui nyt naiseen, ei mieheen. Andy meni naimisiin ja tätä kirjoittaessa hänellä on kolme lasta vaimonsa kanssa. Andyn tarina osoittaa todeksi sen, että homoseksuaalin seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua. Andy ei ole enää homoseksuaali, vaan mies, joka rakastaa seksuaalisesti vaimoaan. Jumalan armo ja kasvu Herraan Jeesukseen teki sen mahdolliseksi Andyn elämässä.

Aina silloin kun joku entinen homoseksuaali on tullut uskoon ja eheytynyt heteroksi, niin silloin astuu väärä todistaja esiin sanoen, että hän ei ollut homoseksuaali, vaan bi-seksuaali. Se tietenkin on totta, että on olemassa bi-seksuaaleja ihmisiä, jotka myös uskoontulon kautta muuttuvat täysin heteroiksi, mutta sekin on tosiasia, että on myös olemassa entisiä homoja, jotka ovat olleet puhtaasti homoja ja tullessaan uskoon he ovat eheytyneet heteroiksi. Tästä on myös todistuksena esim. Andy Chambersin tarina.

Ihmisoikeus rikkomus

Yhdysvalloissa vaikuttanut kristillinen Exodus-järjestö on lopettanut toimintansa. Exodus harjoitti eheytymisterapiaa homoseksuaaleille. Järjestö on pyytänyt anteeksi toimintaansa sanoen ymmärtävänsä, että toiminta oli loukkaavaa ja ajattelematonta. Olemme tehneet lukemattomia virheitä siinä, kuinka olemme kohdelleet ihmisiä uskomme vuoksi, sanoi Exoduksen puheenjohtaja Alan Chambers Reutersille. Alan Chambersia ei tule sotkea ja sekoittaa edellä mainittuun Andy Chambersiin, sillä he ovat kaksi eri henkilöä.

Pyydän anteeksi loukkauksia ja tuskaa, joita monet teistä ovat kokeneet, Alan Chambers sanoo järjestön julkistamassa lausunnossa: Olen pahoillani siitä, että monet teistä viettivät vuosia häpeässä ja syyllisyydessa, kun suuntautumisenne ei muuttunut. Pyydän anteeksi, että tuimme seksuaalisen suuntautumisen muutosponnisteluja ja korvaavia teorioita seksuaalisesta suuntautumisesta. Chambers sanoo, että hän oli osa "tietämättömyyden järjestelmää".

Exodus-järjestö murtui julkisen painostuksen tähden, ei siksi etteikö homo voisi muuttua heteroksi uskon kautta Herraan Jeesukseen. Yhdysvalloissa on käynnissä selkeä asennemuutos homoseksuaaleja kohtaan. Valtaosa amerikkalaisista kannattaa nyt mielipidemittausten mukaan samaa sukupuolta olevien avioliittoja. Kaksitoista osavaltiota sekä Washingtonin pääkaupunkialue ovat laillistaneet samaa sukupuolta olevien avioliitot, ja Yhdysvaltain korkein oikeus määrännee kesäkuun lopussa avioliittolain muutettavaksi. Vuoden 1996 laissa avioliitto rajoitetaan heteroseksuaaleihin pariskuntiin.

Maailman terveysjärjestön Yhdysvaltain-osasto antoi keväällä 2012 kannanoton, jonka mukaan seksuaalista suuntausta muuttavilla terapioilla ei ole lääketieteellistä pohjaa ja ne ovat terveydelle haitallisia. Kalifornian osavaltio kielsi alaikäisiin suuntautuvan terapian viime vuonna ensimmäisenä osavaltiona. New Jerseyn osavaltion päättäjien on määrä äänestää vastaavasta kiellosta ensi viikolla.

Maailman terveysjärjestön kannanotto on ristiriidassa esim. hollantilaisen laajan tutkimuksen kanssa, jonka mukaan homoseksuaalien keskuudessa on enemmän psykiatrisia sairauksia kuin heteroilla. Hollannin tutkimus on siinä mielessä merkittävä, että se on tehty maassa, joka avoimesti kannattaa homoutta, eikä Hollannissa näin ole "homofobista" ilmapiiriä. Kun otetaan vielä huomioon monet tutkimukset homoseksin aiheuttamista haitoista, jotka ovat yleisimpiä homojen keskuudessa kuin heteroiden, niin on selvää, että WHO on myöntynyt yleisen mielipiteen vuoksi homopropagandalle myönteiseksi. Kts. tiedot täältä

Exodus-järjestö on voinut ihan oikeasti toimia joidenkin ihmisten kohdalla väärin, mutta se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että lukemattomat ihmiset ympäri maailman ovat muuttuneet homoudesta heteroksi uskon kautta Herraan Jeesukseen. Exodus-järjestö on joutunut taipumaan yleisen painostuksen vuoksi se on selkeästi nähtävissä.

WHO:n valitsema suunta osoittaa hyvin suurta halveksuntaa ihmisryhmää kohtaan, joka haluaisi muuttua homosta heteroiksi. Silloin on kyse ihmisen oikeuksien loukkaamisesta ja suvaitsemattomuudesta, kun ei hyväksytä sitä, että on olemassa ihmisiä, jotka omasta vapaasta tahdosta haluavat muuttua homosta heteroiksi. WHO:n valitsema suunta osoittaa myös sen kuinka homosta heteroiksi haluavia ihmisiä ei haluta auttaa ja tukea heidän omassa valinnassaan. Tässä on kyse ihmisoikeuksien polkemisesta ja loukkaamisesta sekä ihmisoikeus rikkomuksesta. 

Homopropaganda koittaa kaikin keinoin tehdä tyhjäksi homosta heteroksi muuttumisen mahdollisuuden. Siksi myös WHO on aivopesty mukaan homoliikkeen propagandaan. Olen ihan varma, että Suomessakin lähiaikoina tulee nousemaan voimakas homopropaganda, joka koittaa kaikin keinoin tehdä tyhjäksi homosta heteroksi muuttumisen mahdollisuuden. Lakeja voidaan säätää rangaistuksen uhkaan vedoten tämän asian suhteen, mutta se ei kuitenkaan kykene muuttamaan sitä tosiasiaa, että ihminen voi vapautua ja muuttua homosta heteroksi uskon kautta Herraan Jeesukseen. Tätä tulee tapahtumaan yhä uudestaan ja uudestaan, sillä Jumalan rakkaus ja totuus kykenee muuttamaan ihmisen elämän luonnottomuudesta luonnolliseen tilaan.

Homoaktivistien toiminnasta asioita, joita julkisuus ei halua kertoa: Kts. homoaktivistit

Setan pääsihteerin lausunto

Seta ry:n pääsihteeri Aija Salo kritisoi Amadeuksen tarinasta nousutta kohua. Salon mukaan eheytys sana on todella raju termi ja hyvin kiistanalainen. Salon mukaan on erikoista, että media käyttää eheytys sanaa kritiikittä ilman lainausmerkkejä. Salo ihmettelee, että eheytys sana oli päässyt ihan lehden kanteen asti.

Vastaan Salolle, että eheytyminen tarkoittaa muuttumista eikä siinä ole mitään väärää. Jos homo haluaa muuttua heteroksi, niin totta kai hänellä on siihen oikeus, eikä kenellekään ole oikeutta sitä kiistää, ei edes Setalla. Seta sanoo taistelevansa "ihmisoikeuksien" puolesta, miksi Seta ei hyväksy sitä tosiasiaa, että jotkut homot haluavat muuttua heteroiksi, joka myös onnistuu monessa tapauksessa uskon kautta Herraan Jeesukseen. Miksi Setan on vaikea hyväksyä homon oikeutta muuttua homosta heteroksi? Siksi koska Setaan kuuluu ihmisiä, jotka ovat uskoneet propagandan ettei homo voi muuttua heteroksi ja että homon tulisi olla aina homo. Tämä on suvaitsematonta, joka loukkaa ihmisen oikeuksia muuttua omasta halustaan ja päätöksestään homosta heteroksi.

Aija Salo tuo esille, jos tällaisen ihmisen oma versio (viittaa Amadeuksen tarinaan), niin samalla tulisi kertoa, mitä ongelmia eheytysretoriikkaan nähdään laajasti liittyvän. Tähän vastaan Salolle, että homosta heteroksi muuttumisen tosiasia on ongelma Setalle, Setan propagandan takia, mutta se ei ole ongelma ihmiselle itselleen, joka omasta halustaan käsin haluaa eheytyä (muuttua) homosta heteroksi. Seta pelkää menettävänsä jäseniään ja kokee oman arvomaailmansa olevan uhattuna jos yksin homoseksuaali muuttuu heteroksi. Tämäkin on suvaitsematonta toimintaa, sillä ihmiseltä koitetaan riistää vapaus omaan ja itsenäiseen päätökseen kyseenalaistamalla hänen oma ja itsenäinen päätöksensä.

Salon mukaan Me Naisten artikkelin suurin ongelma on se, että siinä annettaan ymmärtää Oilingin ongelmien johtuneen homoudesta. Salon mukaan jutusta kävi ilmi, että hänellä oli elämäntapa, jonka hän itse koki vahingollisena. Mutta siinä ei mitenkään kyseenalalaistettu sitä, että hän ikään kuin selitti elämäntapaansa homoudella. Jutusta sai sen kuvan, että homouteen kuuluvat esimerkiksi holtiton alkoholin käyttö ja ryhmäseksi.

Amadeus kertoi olleensa homo, jonka elämän täytti homoseksuaaliset irtosuhteet (ryhmäseksi) ja biletys. Edellä oleva kuvaus oli Amadeuksen elämän todellisuus homona. Tiedän monen muunkin entisen homoseksuaalin kertoneen homoelämästä, johon kuului monia irtosuhteita sekä ryhmäseksiä. Ei varmasti kaikki homot niitä harrasta, mutta homokulttuuriin kuuluu isona ja vahvana tekijänä useat irtosuhteet ja sekä ryhmäseksin harrastaminen. Tämä on tosiasia, sitä on turha yrittää kiistää.

Monet homot kokevat elämäntapansa vahingollisena, sillä todistukset elämän tyhjyydestä tuovat ahdistusta ja ongelmia ihmisen elämään. Tämä on monen entisen homon oma todistus. Homoseksuaalin on vaikea yrittää puhua siitä homokulttuurin sisäpiirissä, koska siellä homoutta ihannoidaan ja sitä pidetään tilana, jota ei voi koskaan muuttaa. On selvää, ettei homo uskalla avautua tällaisessa ilmapiirissä.

Aija Salo sanoi ettei omaa identiteettiä tarvitse muuttaa. Kun on kyseessä ihmisen seksuaalinen identiteetti, niin se voi muuttua ja sen tuleekin muuttua silloin kun ihminen haluaa omasta tahdostaan muuttua esim. homosta heteroksi. Jos tätä ei hyväksy ja suvaitse, niin silloin on kyse ahdasmielisestä suvaitsemattomuudesta. Ei kai Seta halua itseensä ahdasmielistä suvaitsemattomuuden leimaa? Jos he eivät sitä halua, niin silloin heidän tulee kunnioittaa ja hyväksyä ihmisen oma ja itsenäinen päätös kun ihminen haluaa muuttua homosta heteroksi.

Amadeus ei ollut edes kuullut eheytysryhmistä, vaan hän oli jo muuttunut homosta heteroksi ennen kuin kuuli sellaisten ryhmien olemassaolosta. Tämä on mahtava todistus siitä, että uskon kautta Herraan Jeesukseen ihminen voi muuttua homosta heteroksi ilman eheytysryhmiä.

Aija Salo sanoi ettei hän tyrmää kokemusta ihmisen omasta seksuaalisuudestaan. Salon mukaan ihmisen kokemus omasta identiteetistään voi olla erilainen eri elämänvaiheissa, sitä ei voi tietää kukaan muu kuin ihminen itse. Tässä on ristiriita, sillä Salo sanoi myös ettei omaa identiteettiä tarvitse yrittää muuttaa.

Salo ajautuu itsensä kanssa ristiriitaan, jos kerran hänen mukaansa ihmisen kokemus omasta identiteetistä voi olla erilainen eri elämänvaiheissa, niin miksi Salo tuo esille ettei omaa identiteettiä tarvitse yrittää muuttaa? Totta kai oma seksuaalinen identiteetti voi muuttua ja sen tulee muuttua jos esimerkiksi homo haluaa muuttua omasta tahdostaan heteroksi. Näin on käynyt monille entisille homoille. Setankin tulee kyetä kunnioittamaan heidän päätöstään jos he mielivät jatkaa järjestönä, joka edustaa suvaitsevaisuutta.

Tarkoitukseni ei ole mitenkään mollata Setaa tai sen jäseniä, vaan tuoda esille se että homoille tulee antaa mahdollisuus muuttua heteroiksi, jos he itse sitä haluavat. Heitä tulisi myös kannustaa ja tukea muutokseen, eikä syyllistää tai kyseenalaistaa heitä.

Homoseksuaalinen ominaisuus

Eräs asia on syytä ottaa esille tässä kirjoituksessa. Amadeus kertoi vapaakirkon kannan olevan se ettei homoseksuaalisuus ominaisuutena ole syntiä, vaan samaa sukupuolta edustavien parien väliset suhteet ovat syntiä. Tämän tähden Amadeus ajatteli viettävänsä loppuelämänsä yksin ja pidättäytyvänsä seksistä. Painotan sitä, että Amadeus ei ole sitä mieltä, että homoseksuaalinen ominaisuus ei ole syntiä.

Ajatus ettei homoseksuaalinen ominaisuus ole syntiä on epäraamatullinen opetus sekä vastoin Jumalan sanan opetusta. Tämä opetus ei vapauta ja eheytä ihmistä homoseksuaalisuudesta vaan voi jättää hänet homoseksuaalisen identiteetin vankilaan ja tilaan, jossa hänen tulee elää selibaatissa koko elämänsä loppuun asti. Homoseksuaalinen ominaisuus on tila, jossa mies tuntee seksuaalista vetovoimaa toista miestä kohtaan, joka on syntiä, sillä Jumala loi seksuaalisen ominaisuuden miehen sydämeen, jossa hän tuntee seksuaalista vetovoimaa naista (vaimoaan) kohtaan.

Homoseksuaalinen ominaisuus on vääristynyt identiteetti, jossa ihminen uskoo olevansa homoseksuaali. Ihminen ei voi olla homoseksuaali eikä omata homoseksuaalista ominaisuutta ilman ettei hän tunne vetovoimaa ja halua seksuaaliseen kanssakäymiseen miehen kanssa. Herra Jeesus sanoi sen olevan syntiä, jos katsoo himoiten naista. On tietenkin myös päivänselvää, että kun ja jos miehen sydämessä on seksuaalinen halu toista miestä kohtaan, niin se on syntiä, vaikka hän ei harrastaisi itse seksiaktia.

Täten myös homoseksuaalinen ominaisuus on syntiä, kuten myös homoseksin harrastaminen. Muistan elävästi kuinka 1990-luvulla luterilaisessa kirkossa alkoi homoseksuaalisuus keskustelu. Keskustelun kulku kulki siten, että osa kirkon piispoista ja työntekijöistä sanoi, että homoseksuaalinen ominaisuus ei ole syntiä, mutta homoseksin harrastaminen on synti. Kun valheellinen opetus homoseksuaalisen ominaisuuden hyväksymisestä oli saatu ajettua sisälle kirkkoon, niin se johti siihen, että myöhemmin samat kirkon miehet ja naiset sanoivat ettei homoseksikään ole enää syntiä.

Jos vapaakirkko hyväksyy saman linjan, niin se tarkoittaa sitä, että jossakin vaiheessa he tekevät saman ratkaisun kuin lut.kirkko hyväksyen homoseksin. Tiedän sen että homoseksuaalinen ominaisuus ei ole syntiä opetus ja ajatus, ei ole koko vapaakirkon opetus, vaan vain muutamien vapaakirkollisten hyväksymä ajatuksenjuoksu. Herraan Jeesuksen ja Raamatun sanan totuuteen uskovan seurakunnan tulisi hylätä tämä väärä opetus, koska homoseksuaalisen ominaisuuden omaava ihminen elää synnissä Jumalaa vastaan, koska Jumala asetti ihmisen seksuaalisen ominaisuuden (identiteetin) miehen ja naisen välille pysyvään parisuhteeseen (avioliitto).

Luopumus

Monet homouden kannattajat ovat sanoneet, että koska myös uskovien keskuudessa esiintyy homoutta ja jotkut uskovat ovat hylänneet heteroidentiteetin ja tulleet homoiksi, niin Raamatun sana ei voi olla totta. On totta, että jotkut uskovat ovat langenneet homouden syntiin sekä jotkut heistä ovat alkaneet homoiksi. Tämä ei kuitenkaan tee tyhjäksi Raamatun sanan totuutta, vaan vahvistaa Raamatun sanan totuuden ja sen profeetallisen ilmoituksen:

1 Tim 4:
1 ¶ Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty

Alkukielen mukaan jae voitaisiin kääntää, että Henki (Jumalan Henki - profeetallinen sanoma) sanoo selvästi, että viimeisinä aikoina (viimeisinä päivinä) monet (uskovat) luopuvat uskosta, noudattaen valhehenkien vääriä oppeja.

Lopunaikana osa uskovista luopuu uskosta Raamatun totuuteen ja sen seurauksena heidän joukossaan voi olla sellaisia (ja on), jotka ajautuvat ja eksyvät homoseksuaalisuuteen. Jotkut voivat eksyä jopa niin, että he sanovat olevansa uskossa Jeesukseen ja että uskova voi olla homo. Tätä tapahtuu nykyään jo jonkin verran. Raamatun sana on totuus, joka on jo ennalta (lähes 2000 vuotta sitten) on tuonut esille suuren luopumuksen lopunajan seurakunnassa.

Jumalan sanan totuudelle uskolliset uskovat ihmiset kuitenkin tietävät sen, että homous on Jumalan sanan vastaista. Siksi en pakota, enkä käske ketään eheytymään homoudesta. mutta tuon esille sen, että se on mahdollista uskon kautta Herraan Jeesukseen. Jokainen saa kuitenkin tehdä sydämessään omasta halustaan päätöksen haluaako eheytyä vai ei, ja uskooko Herraan Jeesukseen vai ei.


Linkkisuositus:
http://www.kotipetripaavola.com - Homoseksuaalisuus ja Raamattu Luojan tekijänoikeudetPetri Paavola 10.9.2013

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James Version 1769

Me Naiset nettiartikkeli
iltasanomat.fi

 

 

 

eXTReMe Tracker